A sziget ribanca, és a „kettes csatorna”

A pornófilmekben mindig élvezettel nézem végig az anális aktusokat, de én magam képtelen lennék rá. Legalábbis eddig azt hittem, hogy nekem nem menne, de ez a tévhitem kb egy hónapja megdőlt. Először a sziget fesztiválon próbálkoztunk a barátommal. A minden napos alkohol, és drog fogyasztás kitágította az amúgy is kevés gátlással rendelkező fantáziámat, és egyik éjjel, szex közben megkértem, hogy próbáljuk meg. Teljesen nem voltam érintetlen ezen a területen sem, mert a kutya póz az egyik kedvencem, ami közben a barátom szokta izgatni a fenekemet is. Már volt bennem két ujjal, de egy hímvessző mégis csak más. Tudtam, hogy ő nagyon vágyik rá, és mivel engem is hajtott a kíváncsiság, hát belevágtam. De akkor éjjel nem sikerült, Hiába lazultam el, hiába volt síkosító, hiába volt figyelmesebb a barátom mint máskor, nem ment. Nem voltam képes megbarátkozni az érzéssel. Aztán nem is próbálkoztunk ismét, amíg haza nem értünk. Anyám épp nem volt itthon, így tökéletes alkalom volt, hogy végképp ellazuljak. De hiába élveztem el előtte, hiába volt minden erőfeszítés, nem ment. Feladtam, lassan elhittem, hogy nekem ez soha nem is fog menni. De nagyon tévedtem.

Két napra rá a barátomnál, Dávidnál voltunk, épp neki kezdtem vele incselkedni. Nem kellett sokáig csinálnom, a farka hamar harcra kész volt, mint mindig. El is indult a szex és észrevettem, hogy Dávid most jobban kitünteti figyelmével a fenekemet, mint eddig. Éreztem, hogy egyre jobban tágítja és egyre jobban ellazítja a záróizmaimat. Azalatt ráadásul a farka a puncimban járt, tehát extra élvezetekben volt részem. Egyre gyorsabban és egyre nagyobb erővel lökte belém, pont úgy, ahogy szeretem. Aztán kezével elkezdte izgatni a csiklómat, amitől végképp kikészültem és nem bírtam tovább, elélveztem. Ő pedig folytatta ujjaival a fenekemben való kalandozást. Hozzám hajolt és a fülembe súgta, hogy szerinte már elég tág vagyok, ugyanis amikor a két ujját tolja be, már semmilyen ellenállásba nem ütközik. Így neki is kezdett. Síkosnak már elég síkos voltam, hisz mikor tágított, erre is volt gondja. Éreztem, azt az az óvatos, de mégis határozott nyomást. Lassan tolta belém, milliméterről milliméterre. Egyszercsak engedtek az izmok, és a makkja szinte belémcsusszant. Felszisszentem, de nem fájt. Egyszerűen csak hihetetlenül szokatlan volt, szinte kellemetlen, hisz előtte ilyen érzésem nem épp szex közben volt 🙂

Előrenyúlt, megnyálazta az ujját, és elkezdett körözni a csiklómon. Nagyon élveztem, és eléggé ellazított ahhoz, hogy ő folytathassa, amit elkezdett. Nagyon lassan, és nagyon apró mozdulatokkal hatolt belém, nem akart fájdalmat okozni. Közben folyamatosan izgatta a csiklómat, és ahogy lazultak az izmaim, már-már élveztem az új élmény adta érzéseket. Kb. a farka háromnegyede lehetett már bennem, mikor mondtam, hogy ennél ne tolja tovább, az már nem esne jól. Így látott neki, szépen lassan. A csiklómat se izgatta már túlságosan, inkább már azon munkálkodott, hogy neki és nekem is jó legyen. És a szép lassú ritmus meghozta gyümölcsét, halkan nyögni kezdtem, és kívántam, hogy legyen bennem egyre jobban. Így kissé hátratoltam magam, aminek eredményeképpen bentebb jött, de amennyire vágytam rá fél pillanattal előbb, most olyannyira nem volt jó. Furcsa volt, de nem akartam neki csalódást okozni, így folytattam óvatos kis játékomat.

Egyre bentebb éreztem magamban. Éreztem, ahogy lüktet bennem, és ez nagyon felizgatott, így még határozottabb mozdulatokat tettem, aminek köszönhetően éreztem, hogy lassan bennem van tövig. Ő rámhajolt és segített, lassan tolta egyre bentebb és bentebb. Egyszercsak kicsit nagyobbat lökött. Felszisszentem, de nem mozdultam, ugyanis éreztem, hogy teljesen kitölt. Bennem volt a farka tövig. Csak ez járt az agyamban:

Bennem van. Tövig. A fenekemben. Hihetetlen. Nem gondoltam, hogy egyszer ez lesz. És nem is olyan rossz dolog. SŐt, elég élvezetes.
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok keringtek a fejemben és ki tudja meddig elmélkedtem volna, ha Dávid meg nem mozdul, és farkát el nem kezdi óvatosan kihúzni. Ez visszatérített a valóságba. Kihúzta, szinte teljesen, majd ismét visszatolta. Szép lassan, nehogy bármi kellemetlenséget vagy fájdalmat okozzon. Én pedig ahogy szép lassan haladt, egyre jobban elengedtem magam, és elkezdtem végképp élvezni az egészet. Olyan mint a normális, vaginális szex, de mégis más. És rájöttem, hogy igen, ezt be fogjuk vezetni a szexuális szokásaink közé, hisz nagyon is jó. Dávid eközben egyre jobban gyorsított a tempón, de nem mert igazán erősen kefélni, félt, hogy fájni fog. Tudtam és éreztem, hogy ez neki nagyobb örömet okoz, mint a puncim.

Kértem, hogy álljon meg, és én kezdtem el mozogni. Olyan voltam, mint akit felnyársaltak. Éreztem, hogy a fenekem erősen szorítja a farkát, és felhangzottak az első mély nyögések és hörgések kedvesem szájából is. Tudtam, nincs már sok hátra. Ráfeszítettem az izomra, hogy jobban szorítsa, és elkezdtem gyorsabban mozogni, ő pedig egyre hangosabban sóhajtozott, míg nem megfogta a csípőmet, és az eddiginél jóval gyorsabb tempóra váltott. Így kezdtem el én is igazán élvezni az új felállást, de mielőtt én is elérhettem volna az orgazmus csodás érzését, Dávid mgagához szorított, belémnyomult tövig, és belémélvezett.

Hihetetlenül jó érzés volt, hogy teljesíthettem az egyik vágyát. Sajnáltam, hogy vége, hisz én még csak akkor melegedtem bele igazán. Már épp megfordultam volna, mikor éreztem, hogy néhány ujjacska tolakodik belém, és folytatja az előbb megkezdett tempóban a fenekem izgatását. Egyre jobban élveztem, nem sok volt már hátra, hogy átéljem életem első anális szexből fakadó orgazmusát. Amikor már azt hittem, hogy itt a vég, a másik kezével a barátom hirtelen benyúlt a puncimba.

Kb. kétszer húzta ki az ujjait, amikor is elélveztem. Hihetetlen érzés volt, ahogy mind a két lyukamat izgatta. Nem hittem volna, hogy ez ilyen jó tud lenni. Azóta az éjjel óta amikor szexelünk, mindig belémhatol hátulról is, sőt legutóbb csak oda engedtem be, mert lassan jobban élvezem, mintha a puncimban járatná azt a kőkemény farkat. De máris új dolgokon jár az eszem, és amint sikerült volna elérnem, Dávid túllőte a heroint és megpusztult.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!