Kiadós popsiszex

Szóval… – kezdtem, de Erica nem engedte, hogy befejezzem.- Igen – jelentette ki. – Így van. Az a vibrátor, amit korábban láttál, jószolgálatot tett!Leesett az állam.- Úgy érted…?- Igen.- A te…?- Igen.- Ez igen.- Jaj, nem hiszem el, hogy ezt elmondtam neked! – tört ki hirtelen Erica,és kezébe temette arcát.Én sem tudtam elhinni. Még ha fel is izgatott, nem tudtam elképzelniezt az aranyos kislányt, hogy pornót néz és seggbedugja magát egyvibrátorral!- Sõt – folytatta -, még van pár dolog, amit ki akarok próbálni.- Például?- Na nem! – rázta a fejét. – Már eleget mondtam neked. Biztos azthiszed, hogy egy mocskos kis ribanc vagyok!- Hát mocskos? Talán.Ribanc? Biztosan nem. Mint mondtam, minél durvább, annál jobb!- Hát azt hiszem, akkor nincs baj – mormolta Erica, és egy kisséközelebb hajolt hozzám.- Ez igen! – bökte hirtelen, ahogy lenézett a nadrágomban kialakulósátorra. – Nem csak én szeretem itt a pornót, mi?Nevettem, de nem is próbáltam eltakarni magam.- Tulajdonképpen – mondtam – azt hiszem, a vibrátoros akciód ötleteizgatott így fel. Nem a pornó.- Akkor ez nem undorító neked? – kérdezte Erica kaján mosollyal.- Viccelsz? Nagyon izgató! Van más játékod is?- Talán – mondta Erica lágyan. A hangja úgy remegett, mint egykislányé, aki valami rosszat tett.- Hát lássuk! – mondtam izgatottan.
Erica gondolkozott egy pillanatig, de tudta, hogy nem fogom kigúnyolni.Szó nélkül ment hátra az ágyához, és letérdelt. Benyúlt az ágy alá, éselõhúzott egy kis cipõsdobozt. Felálltam, megigazítottam merevszerszámomat, és a lány mellé ültem, aki közénk tette a dobozt.- Hát ez az – mondta, és kinyitotta a dobozt. – Ez az én titkosdobozkám.Nem tudtam visszafojtani a mosolyom a sok vibrátor és mûpéniszláttán. Ismerek olyan lányokat, akiknek van vibrátoruk, olyanokat is,akiknek kettõ vagy három van, de ez már túlzás volt! Ericának volt vagytíz darab, mindenféle alakban és méretben. Sõt, egy bilincs és pár üvegsíkosító is.- Lássuk csak, mi van itt? – nyúltam be viccelve a dobozba, és kivettemegy vörös, mûanyag, hosszúkás gyémántot formázó tárgyat. Erica úgynevetett, mint egy kislány.- Szerintem tudod, hogy mi ez – mondta vidám mosollyal.Megvizsgáltam a fenékbe szánt tárgyat, és elképzeltem, hogy Ericabecsúsztatja szûk kis segglyukába.- Basszus – mondtam, és visszatettem a dobozba. – Te aztán rá vagyállva erre az anális témára!- Igen – mondta ideges nevetéssel. – Szerintem is.- És még sosem próbáltad ki?- Nem.- És ki szeretnéd?
Erica mozdulatlanná vált és rámbámult. Ajkát idegesen összeszorította.A szívem a mellemben kalimpált, úgy vártam a válaszát. Õ csak némánnézett a szemembe. Aztán szó nélkül eltolta az útból a játékszerekkeltömött dobozt, hanyattlökött, rámmászott és ajkát az enyémreszorította. Egyik lábát átlendítette fölöttem, közben meg nyelvét aszámba nyomta. Szinte éreztem a lábai közül áramló forróságot, ahogyszégyentelenül a testemhez simult, és felnyögött táncoló nyelvünkhatására.- Akkor ez egy „igen” volt? – kérdeztem egy gyors levegõvétel után.- Aha – bólintott válaszul Erica.Gyorsan visszatapadt ajkaimra, és nagyot nyögött a számba, miközbencsípõjét a testemnek nyomta. Átöleltem és magamhoz szorítottam,aztán megfordultam. Erica a hátára került, a lábait még mindigkörémfonta. Elvonultam a szájától a nyaka felé, belekóstoltam lágybõrébe, kezeim lefelé vándoroltak. Behunyta szemét és felnyögött,ahogy nyelvem érzékeny bõrén táncolt, kezeim pedig a derekátsimogatták. Csókjaimmal a nyakán haladtam lefelé, alig vártam, hogyelérjek melleihez, amik a törzsemhez szorultak.Lecsúsztam Erica testén, beszívtam friss illatát, felemeltem a pólóját éscsókokkal borítottam el a hasát. A nyelvem hatására fel-felkacagott.Kezei mindenütt ott voltak, a hajamba túrtak, megmarkolták anyakamat és közelebb húztak. Ahogy megpróbáltam levenni a kis kékpólót, Erica lenyúlt, megragadta, áthúzta nagy, puha mellein, levette ésa padlóra dobta. Mosolyogtam és föléhajoltam, nyelvem két gyönyörûmelle közé csúsztattam, arcom teljesen a fehér melltartóhoznyomódott.
Benyúltam a háta mögé, kikapcsoltam a melltartót és máris a pólómellett landolt a hálószoba padlóján. Tökéletes melleit a kezembefogtam, és simogattam õket, mielõtt nyelvemmel odaértem volna. Aztánfinom bimbócskáit vettem kezelésbe, ebbe egész teste beleremegett.Általában nem izgulok rá ennyire a mellekre, de Erica melleiellenállhatatlanok voltak! Ajkamat a kis rózsaszín bimbóra szorítottam,és finoman szopogattam, miközben nyelvemmel tovább nyalogattam.- Mmmm – mormolta Erica. – Ez olyan jó…Áttértem a másik mellére, és ugyanolyan kezelésben részesítettem aszámmal és kezeimmel, majd visszatértem a hasára. Amikornadrágjához értem, kezemmel a combjait kezdtem simogatni.Felnéztem Erica arcára, és észrevettem, hogy miközben mellbimbóitsimogatja, meredten nézi a számítógép képernyõjét. Elmosolyodtam ésújra munkához láttam, ujjaimat a nadrágba bújtattam.
Erica nyilván épp úgy fel volt izgulva, mint én, felemelte a csípõjét, hogykönnyebben le tudjam róla húzni a nadrágot. Ledobtam a földre, ésmegint csókolgatni kezdtem, de ezúttal a térdét. A sarkai beleremegteknyelvem munkájába, mert lassan áttértem a combjára is. Hangosanfelnyögött, és szélesre tára lábát, hogy folytassam. Fehér kis bugyijánegy jól látható nedves volt növekedett. Erica nagyot nyelt, beletúrt ahajamba, érezte legérzékenyebb testrészén forró leheletemet.- Mondd ki, hogy mit akarsz – mondtam, miközben a lágy ruhába fúrtamnyelvemet, oda, ahol a csiklóját sejtettem.- Nyald a puncimat! – nyögte hátradõlve, és az arcomba nyomta nedvesbugyiját. – Kérlek, nyald!- Hát, ha már ilyen szépen kéred… – válaszoltam mosolyogva, mielõttnekiálltam volna lehúzni a fehérnemûjét.
Izgatni akartam még Ericát, ezért lassan csináltam, de õ megemeltecsípõjét és lerántotta magáról a kis selyemdarabot. Izmos feneke alácsúsztattam a kezem, és csodáltam egy kicsit a puniját, majdnyelvemet nedves mélységeibe vezettem. Akárcsak teste többi része,ez is tökéletes volt. Rózsaszín, sima, tetején egy kis szõke pamacs.Ajkaimat a lyukra szorítottam, szájamban szétáramlott a finom szûk kispunci íze.Erica keményen a puncijába húzta az arcomat, sarkát a hátamba vájta.Legalább olyan jól érezhette magát, mint én. Duzzadt ajkacskáiróláttértem a csiklójára, mutatóujjamat pedig a finom nyíláshozillesztettem.- Igen, igen! – nyögte. – Dugd be!Be is dugtam, teljesen felnyomtam neki az ujjamat, közben meg ajkaimközé szívtam csiklóját. Csak úgy nyöszörgött az élvezettõl, de végülfelemeltem az arcom:- Állj négykézláb – fordítottam meg Ericát.Engedelmesen a hasára fordult, és az égnek emelte gyönyörû fenekét.- Ez az! – jelentettem ki csendesen, és gyönyörködve simogattam afenekét.Egyik csodás félgömbjét megcsókoltam, amibe Erica beleremegett.Széthúztam a húst, hogy megnézhessem rózsaszín popsilyukát.- Mmmm – nyögte erõsödõ csókjaimra. Ujjamat visszadugtamnedves ,várakozó puncijába.A nyelvemmel végigkalandoztam a popsiján, egészen a fenekeközepéig. Erica jól tudta, hogy mire készülök, és égett a várakozástól.- Tudod, hogy most mit fogok csinálni? – kérdeztem, és újabb nedvescsókot nyomtam puha húsára.- Azt… hiszem – nyögte ki. – Vagyis inkább remélem.- Csinálta már neked valaki?- Nem, de már nagyon vágyom rá!Újra megcsókoltam Erica seggét, de ezúttal a belsõ részét, amitõl újrafelnyögött.- Tényleg? – kérdeztem.- Aha.- Ezt akartad? – kérdeztem, és kis rózsaszín lyukához érintettem anyelvem.- Basszus, igen! – tört ki belõle, ahogy megérezte érzékenypopsinyílásán a nedves nyelvemet. – Csináld, Damon! Kérlek! Ki akarompróbálni! mindent ki akarok próbálni!- Mindent? – kérdeztem, egyik kezemmel széthúztam a fenekét, és apuncijába benyomtam egy ujjamat.- Igen! Minden durva dolgot meg akarok csinálni, amit azok a mocskospornósztárok!Magamban csak mosolyogtam, és áldottam a sorsot a szerencsémért.Nyelvem nyálas vonalat húzott Erica seggén, bekalandozott a puncijaés a feneke közé. Megint az ánuszához értem, lágyan, finoman, és õújra felnyögött.- Terpeszd szét a segged, kicsim – mondtam, és megpaskoltam.Erica rögtön hátra is nyúlt mindkét kezével, szélesre húzta szét afenekét, arcát pedig az ágyra nyomta.- Jó kislány – mondtam, és kezelésbe vettem a fenekét a nyelvemmel.Erica feneke reflexszerûen összeszûkült, nyelvemet szinte csapdábaejtette. Mélyrenyomtam az ujjamat, amennyire csak tudtam, ésmegpróbáltam benyomni a nyelvem a seggébe. Nyögéseit eltompítottaa lepedõ, én meg csak tovább kényeztettem a segglyukát. A testeremegett-reszketett. Kihúztam belõle a nyelvem, és egy párszormegcsókoltam.
– Szóval mit akarsz még kipróbálni? – kérdeztem, és még egyszermegcsókoltam nedves fenekét.- Azt akarom, hogy bilincselj meg – tört ki belõle.- Biztos?- Igen. Bilincselj meg, és bassz szájba.- Ezt is a pornófilmekben láttad? – kérdeztem,
és
lehajoltam a bilincsértErica „játékdobozához.”- Aha – mondta kuncogva, és a hátára fordult. – Nem gáz?- Dehogy – válaszoltam. – Mondtam, kipróbálhatunk mindent, amit csakakarsz.Erica a párnára hajtotta a fejét és a feje fölött összekulcsolta a kezét.- Nos – mondta szexi mosollyal – csak a tiéd vagyok!Az egyik bilincset kis csuklóira zártam és átvetettem az ágy rácsán,majd a másikra is rázártam. Erica mostmár meztelenül, megbilincselveés teljes uralmam alatt feküdt alattam. A fantáziám meglendült: mit iscsinálhatnák vele?
Otthagytam az ágyon, és levetkõztem. Próbáltam nyugodt maradni, devalójában remegtem. Amikor levettem a pólómat, Erica szemefelragyogott, aztán megint, mikor levettem a nadrágomat. Ahogy azágyhoz léptem, megnyalta ajkát. Felmásztam, kemény farkam elõre-hátra himbálódzott. Erica rámnézett gyönyörû kék szemével, miközbenén kezemmel az ág fejéhez támaszkodtam, és meglengettem arca elõtta farkamat. Kinyújtotta nyelvét, hiába próbált elérni, elhúzódtam tõle.Lassan leereszkedtem annyira, hogy nyelve az elõnedvektõl csöpögõmakkomhoz érhessen. Éhesen körbenyalta a farkam nyílását, aztánvisszahúzta nyelvét a szájába, hogy kiélvezhesse nedveim ízét.- Add nekem! – suttogta szemembe nézve Erica. Mosolyogva aszájához nyomtam kemény farkamat. Ajka és nyelve nedvesenkörbefonta szerszámomat, amitõl mindketten elégedetten nyögtünk fel.A nyelvét pörgette a makkom körül, és beljebb szívta a farkamat,miközben még nyöszörgött is.- Basszus – nyögtem fel, és mélyen a torkába löktem. – Nem bíromkivárni, hogy a seggedbe dughassam!
Durva szavaim még jobban felizgathatták Ericát, mert bólogatni kezdetta farkamon, ajka vadul rászorult a szárára. Egyik kezemmelbelekapaszkodtam selymes szõke hajába, és csak figyeltem, ahogyeltûnik a dákóm Erica szájában. Reászorítottam a hajára, és egy kicsithátrahúztam a fejét.- Ezt akarod? – kérdeztem, mikor farkam kiszabadult az ajkai közül. – Aszûk kis seggedben akarod érezni a farkamat?- Igen! – nyögte.- Jó. De elõször meg fogom baszni azt az aranyos, édes kis szádat.- Csináld! Bassz meg! Baszd meg a számat, mint egy dögöspornósztárét!Pár másodperc múlva golyóim már Erica arcához csapódtak, ahogyritmikusan a száját kúrtam fel-le mozgó csípõvel. Pár percig így kúrtamgyönyörû arcát, aztán kihúztam nyálas farkamat, és hagytam, hogycsillogó nyomot hagyjon az arcán és a nyakán. A szemébe néztem, ésfölémásztam, hogy a golyóim a szájához érjenek. Erica elmosolyodott,ahogy leereszkedtem, és éreztem a forróságot, ahogy szájához értem.Kis nyelvét kinyújtotta, és benedvesítette a golyóimat. Még lejjebbereszkedtem, a szájába engedtem a zacskómat, és a gyönyörtõlmajdnem elájultam. Óvatosan verni kezdtem a faszomat, miközbenErica ajka és nyelve a golyóimon dolgozott. Szabad kezemmelgyönyörû melleihez nyúltam. Aztán eszembe jutott valami.- Mellbe akarlak baszni! – nyögtem ki végre, és elhúztam a golyóimatErica éhes szájától.- Oké – válaszolta elfúló hangon. – Úgyis azt is ki akartam próbálni!Lemásztam Ericáról, és elõvettem egy kis üveg síkosítót a dobozból. Ahideg gélbõl jókora adagot kentem a mellei közé, amitõl sarkai megintremegni kezdtek. A kezembe is nyomtam egy kicsit, és a farkamrakentem, közben meg az elõttem fekvõ gyönyörû meztelen testetfigyeltem. Erica rámmosolygott, kalandos arckifejezése láttánnekivágtam a folytatásnak.Újra fölémásztam, ezúttal nagy mellei közé vezettem csúszós farkamat,és a jó meleg húsba temettem. Erica arca ragyogott, ahogy lenézett apéniszemre, ami csak pár centire volt az arcától. Kinyújtotta a nyelvét,és mielõtt észbe kaptam volna, megnyalta a makkomat. Pár óvatosmozdulat után húzogatni kezdtem a farkam a mellei között, amibebeleremegett az ágy, és a szoba megtelt nedves, szörcsögõhangokkal.- Igen, szivi! – mondta játékos mosollyal. – Baszd meg a mellem! Baszdmeg, és élvezz az arcomra!Egy pillanatra leálltam, mert eléggé meglepõdtem ezen a kívánságán.- Tényleg? – kérdeztem. – Az arcodra akarod?- Aha – válaszolta. Ráharapott a felsõ ajkára, egyszerre tûntártatlannak és izgatónak. – Azt akarom, hogy az arcomra és a számraélvezz, mint a pornófilmekben.Mosolyogtam és csak a fejem csóváltam. Hol volt eddig ez a lány azéletembõl?Tovább dugtam Erica mellét.- Ne feledd – figyelmeztetett, mikor már éreztem, hogy mindjárt kitör anedv a golyóimból. – Még seggbe kell bassz!
Löktem még párat és hirtelen bõ sugárnyi forró sperma tört ki afarkamból. Ömlött, mint egy csõbõl, elárasztotta Erica nyakát és arcát.Gyorsan kihúztam a mellei közül a dákómat, és elõrehajoltam, hogygyönyörû arcát telelõjem krémemmel.- Ó igennnnnn…… – sziszegte csukott szemmel, úgy élvezte melegfolyadékom az ajkain.Izgatottan kinyitotta szemét, remélte, hogy még jön pár csepp asikamlós folyadékból, a nyelvével összegyûjtötte a szája sarkából. Akövetkezõ spricc már tátott szájába ment, pont a torkába. Ericabecsukta a száját, hogy lenyelje a friss nedvet, és kapott még párcseppet az arcára, mielõtt megint kinyitotta volna.Visszaültem az ágyra, és megkönnyebbültem. Egy kis ideig csökkent azizgalmam, kiszabadítottam Ericát, õ pedig lenyaldosta arcáról anedveket.- Hát ez jó volt – jelentettem ki, és a nadrágom után nyúltam.- Hé, ne olyan gyorsan! – állított meg Erica mosolyogva. – Még nemvégeztünk. mintha ígértél volna nekem valamit.Nagy levegõt vettem, és a hajamba túrtam.- Azt hiszem, szükségem lesz egy kis idõre – mondtam. – Eltart párpercig, amíg… szóval erõt gyûjtök.Erica mosolygott és odamászott hozzám.- Azt hiszem, ebben segíthetek neked – válaszolta, és könnyedénszájoncsókolt, majd lenyúlt a golyóimhoz.- Sõt – folytatta, és felvette a bilincset -, azt hiszem, most téged kellmegbilincseljelek.
Ezzel egyet is értettem. Passzívan hanyattdõltem, és hagytam, hogyErica az ágyhoz bilincseljen, ahogy én az elõbb. Már csak amegbilincselés tényétõl elkezdett felállni a dákóm. Kíváncsian figyeltem,ahogy nyugodtan a fürdõszobába sétált a vibrátorért. Mikor visszatért,huncutul mosolygott, és a többi játékszer közé tette a dobozba. Aztána számítógép képernyõjére nézett, ahol egy nõt négykézláb nyalt kivalaki hátulról.- Mmmm – mormolta, és a melleit simogatta. – Ez nagyon jól néz ki.
Egy pillanatra azt hittem, meg is feledkezik rólam, de visszafordulthozzám ördögi mosollyal. Ezt a tekintetet még nem láttam rajta. Aztánszó nélkül az ágyra mászott, végighúzta mellkasomon a popsiját.- Szóval tetszik a seggem, mi? – kérdezte hátrafordulva.- Igen – válaszoltam, és a szóban forgó testrészt bámultam.Erica elõrehajolt és kinyomta a hátsó részét, egyenesen bele aképembe.- Mmm, Damon – búgta, miközben hátranyúlt, és végigsimította puhahúsát. – Alig várom, hogy egy valódi faszt érezhessek a seggembe.Olyan régen vágyok már rá.- Én meg alig várom, hogy megbaszhassam a segged – bólogattam, ésazt figyeltem, hogy széthúzza a puha farpofáit, és kivillantja elõttemrózsaszín kis lyukacskáját.- Igazán? – érdeklõdött, és egyik ujját a lyukához illesztette. – Eztakarod itt megbaszni?- Basszus, igen! – nyögtem. Erica a popsijába nyomta az ujját.- Mmmm – nyögte, és az elsõ ujjpercéig nyomta fel. – Ez olyan jó…- Jól is néz ki – tettem hozzá.- Tényleg? – kérdezte még mindig érdeklõdve. – Talán jobban meg kénevizsgálnod, nem?


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!