A férjes asszony

Egy emlékezetes napon amikor hazaérkeztem a munkából észrevettem, hogy új szomszédok költöznek a szomszédos kis bérházba.
Egy fiatal nőt pillantottam meg, aki bement a házba, de a férfi kint állt a garázs előtt. Ő is fiatalnak tűnt és később tudtam meg, hogy 20 éves. Meglehetősen magas volt, de sportos alakkal. Valamiért a homlokát ráncolva nézett rám.
– John vagyok – mutatkoztam be az új szomszédomnak és kezet fogtam vele. – Isten hozott a szomszédba.
– Bob vagyok – válaszolta még mindig a homlokát ráncolva. – Bizonyára színes ruhákat viseltek – állapította meg, miközben az ingemet nézte.
Lenéztem. Azon a napon véletlenül halvány rózsaszín inget viseltem az öltönyömmel. Általában fehér inget viselek, de időnként lecserélem kék, sárga vagy rózsaszín ingre. „A kollégáim? A bankárokra gondolsz? ”
– Melegek – mondta, mintha ez nyilvánvaló lenne.
– Ó, én nem…
Figyelembe sem vett.
„Nem vagyok előítéletes” – mondta –, de a Biblia szerint a szodómia bűn. Ti melegek mind nagyon bűnösök vagytok.
– rábámúltam. Milyen idióta gondol ilyeneket, csak véletlenszerűen? Úgy döntöttem, hogy együtt játszom vele. – Ne bántsd, amíg meg nem próbálod – mondtam, és a karjára tettem a kezemet.
Tekintetét a rajta lévő kezemre fordította, majd vissza az arcomra, majd le a kezemre, és újra rám. Aztán szó nélkül beviharzott a házába.
Magamban kuncogtam, és azt motyogtam: – Micsoda seggfej.
Másnap hazamentem ebédelni, és láttam, hogy az új szomszéd felesége élelmiszeres szatyrokat rak ki a kocsijából.
Szent ég, gondoltam. A seggfej szomszédomnak gyönyörű felesége van!
Olyan magas volt és vékony, hogy majdnem túl soványnak tünt. Úgy tűnt, hogy zsír mindössze két helyen található a testén: a mellén és kissebb mértékben a fenekén. A francba, milyen szemrevaló mellei vannak. Ilyen feszes és formás mell csak egy fiatal nőnél lehetséges. Aztán később megtudtam, hogy 19 éves, kevesebb, mint a fele az én koromnak, én 40 vagyok. Hosszú, bő, idomtalan ruhát viselt, de egy ilyen testet nem lehetett elrejteni.
Vállig érő szőke haja és klasszikusan szép arca volt. Magas arccsont, aranyos kissé felfelé ívelő orr és duzzadt rózsaszín ajkak. A szeme jégkék volt.
– Hadd segítsek – szólitottam meg, és gyorsan felkaptam az utolsó 4 szatyrot.
Ragyogó mosolyt villantott, és válaszolt: – Köszönöm!
Követtem ringó fenekét a konyhájába. – John vagyok – mutatkoztam be, miközben ő elrakta az élelmiszereket. – Tegnap találkoztam a férjével.
– Tracy vagyok – válaszolta még egy mosollyal megtoldva, de aztán habozott. – Bob azt mondta nekem, hogy meleg vagy.
– Én nem… – kezdtem, mire a lány félbeszakított.
„Sajnállak titeket, mert mindannyian a pokolban fogtok elégni. Olyan szomorú” – jelentette ki. Becsületére legyen mondva, őszintén szomorúnak látszott és hangzott.
Mit is mondhatnék? Komolyan, mi? Úgy döntöttem, folytatom az előző napi csínytevésemet. – Egy leopárd nem tudja megváltoztatni a foltjait – mondtam a tőlem telhető legédeskésebb „meleg” hangon. Elnézést kérek minden meleg férfitől, akit megszégyenít a karikatúrám.
Tracy azzal sokkolt, hogy sietett, hogy megöleljen. Könnyes szemekkel nézett rám. – Utálok arra gondolni, hogy valaki örökké a pokolban égjen – keseregte.
Te jó isten, gondoltam, ez a lány egy őrült dolog. Nagy, puha mellei csodálatosan a mellkasomhoz nyomva jól érezték magukat, sírós arckifejezése pedig még érzékibbé tette szép arcát. – Ne sírj, édesem – próbáltam megnyugtatni. „Rendben leszek. ”
– De nem leszel – zokogott.
– Megható az aggodalmad, Tracy. Ha egy ilyen barátnőm lenne, mint te, valószínűleg egyáltalán nem lennék meleg.
Azonnal abbahagyta a zokogást, és a szemembe nézett. – Úgy érted, John? – kérdezte reménykedve. – Megtehetjük az egyik ilyen beavatkozást, és megmenthetjük a lelkedet. Hirtelen érzelmileg 180 fokos fordulatot tett, és nagyon beleszédült.
„Beavatkozás? Hm… nem hiszem… ”
Még egyszer félbeszakított „Majd megbeszélem Bobbal, amikor hazaér a munkából”. Vacsorázzon velünk. Legyen itt 6:30-kor, rendben? ”
– A vacsora jól hangzik, de…
„Olyan izgatott vagyok! ” – fakadt ki a lány. – Még soha nem végeztem beavatkozást!
Megcsókolta az arcom, és kilökött az ajtón, mielőtt bármi mást mondhattam volna.
A nap hátralévő részében semmit sem csináltam a munkahelyemen, mert arról ábrándoztam, hogy mennyire dögös a szomszédasszonyom, Tracy.
Gondoltam a „beavatkozási” ötletére is, és rettegtem az őrült dolgoktól, amiket ő és az idióta férje megálmodhatnak, hogy megpróbáljanak heteroszexualitásra téríteni.
Úgy döntöttem, hogy folytatom a csínytevést azzal, hogy saját javaslatot teszek a beavatkozás működésére. A munkahelyi számítógépemmel készítettem egy hamis oktatólapot „Garantáltan hatékony keresztény módszer a homoszexuális deviánsok lelkének megmentésére” címmel.
Az utasítások egyszerűek voltak a: „Garantáltan hatékony keresztény módszer a heteroszexuális randevúzással való akklimatizáción alapul. A homoszexuális alany hatékony kezeléséhez legalább 3 hónapos randevúzásra van szüksége egy nővel, hogy alaposan megtisztítsák a deviáns késztetésektől. A gyakori randevúzások ajánlottak a visszaesés elkerülése érdekében. Heti 3 vagy több randevú az ideális. ”
Így folytattam: „A randevúknak olyan nővel kell lenniük, aki elkötelezett az ügy mellett, és készen áll arra, hogy heteroszexuális szexet folytasson az alannyal a beavatkozás során. A szexet a lehető legkorábban el kell kezdeni, és a szexuális technikák széles skáláját kell alkalmazni, így szokták elcsábítani az alanyt a deviáns vágyaitól. ”
Az instrukciók így zárultak: „A beavatkozást NEM SZABAD befejezni egy teljes 3 hónapos randevúzási kezelés előtt. A félúton való leállás az alany öngyilkosságát
okozhatja. Ne szakítsa meg semmilyen okból a folyamatot, miután elkezdődött! „Nevettem, miközben újraolvastam a nevetséges alkotásomat és Bobnak és Tracynek készült kinyomtatott példányait.
Aznap este fél 7-kor bekopogtam a szomszédom bejárati ajtaján. Hazafelé vettem egy rózsaszín pólót, ezt és egy vékony farmert viseltem.
– Szia, John – üdvözölt Tracy az ajtóban lelkesedés nélkül. Bevezetett az ebédlőbe, ahol a vacsora már az asztalon volt tálalva.
Bob ott ült, a szokásos homlokráncolt arccal. Figyelmen kívül hagytam őt. „Mi a baj? ” – kérdeztem Tracyt.
A lány felsóhajtott. „Segíteni akarunk önnek ebben a beavatkozásban, tudod, hogy rendbe hozzunk, de nem értjük, hogyan. Az információ, amit találtunk, pszichológiai mutyi. ”
Elfojtottam a nevetést. – Ó – mondtam. „Kíváncsi voltam erre az egész beavatkozási dologra, ezért körülnéztem az interneten, és ezt találtam. Elég egyszerűen elmagyarázza a folyamatot. Nagyon informatív. ”
Átadtam nekik a nevetséges „Garantáltan hatékony keresztény módszer a homoszexuális deviánsok lelkének megmentésére” szövegét.
Bob olvasni kezdett, és gyorsan felkiáltott: „Szex?! A beavatkozás magában foglalja a szexet? ”
– Nos, hűha, Bob – válaszolta a felesége. „Hogyan fogsz különben egyenesbe hozni egy meleg férfit? ”
– Én… csak… nem tudom – dörmögte Bob határozatlanul. – Hogyan találunk egy olyan nőt, aki megtegye?
– Mit értesz azon, hogy „találni egy nőt”? – kérdezte tőle Tracy. Nagyon sértettnek hangzott. „Ez a mi közbelépésünk, Bob! Megteszem én. ”
„Mit?! ” – kiáltotta Bob. „Nem, nem fogod ezt tenni”
Tracy talpra ugrott, és az ülő férje fölé tornyosult. Dühösen felkiáltott: „Bob Tower, milyen önző vagy?! Egy ember lelke forog kockán! Nem hagyom, hogy elégjen! ”
Bob szája szó nélkül kinyílt és becsukódott néhányszor. Aztán megvádolta feleségét: „Szexelni akarsz vele! ”
„Én nem! Öreg és meleg vagyok! „-mondtam.
Ha korábban dühös volt, most még dühösebb lett és orditott. – Nem.
A nő az arcába nyomta az ujját, és azt követelte: – Szívd vissza!
Nem voltam öreg, és természetesen nem voltam meleg. 40 éves voltam, és remek formában voltam a heti 4 szeri edzőteremben végzett edzéstől. Azért nem voltam házas, mert élveztem a sokféle nőt, akik megkörnyékeztek. Na mindegy, vissza a történetünkhöz…
Bob megnyugtatta magát, ami lenyűgözött, mert olyan idióta. – Sajnálom – mentegetőzött. – De nem gondolhatja komolyan, hogy „randevúzzon” Johnnal.
A gyönyörű lány újra leült. – Természetesen komolyan gondolom – jelentette ki higgadtan. „Ez azt mondja, hogy a nőnek „elkötelezettnek kell lennie az ügy mellett”, én pedig az vagyok. Elkötelezett. Elkötelezett vagy Isten munkájának elvégzése mellett, Bob?
Bob legyőzöttnek tűnt, ami meglepett. – Az vagyok, de ez túl sok.
Könnyek szöktek Tracy nagy szemébe. – Kérlek, drágám. Tudod, mit csináltam azzal a tanárral. Itt a lehetőség, hogy kárpótoljam ezzel azt a rosszat, hogy a jóra használom a tehetségemet a rossz helyett.
„Tanár? ” – kérdeztem döbbenten, hogy a lánynak volt egy sötét titka a múltjában.
Tracy bólintott, és könnyek legördültek le az arcán. „Amikor 18 éves, felső tagozatos voltam a középiskolában, beképzelt kis szörnyeteg voltam” – magyarázta nekem. „Tudtam, hogy csinos vagyok, és a férfiak nem tudják levenni a szemüket a melleimről. Beleszerettem a matektanáromba, ezért úgy döntöttem, hogy elcsábítom. Óra után egy nap az osztályban maradva megcsókoltam az asztala fölé hajoltam és hátulról csinálta velem. De alig kezdtük el, amikor egy másik tanár lépett be a terembe. A szerelmemet kirúgták, és a felesége elvált tőle. Rájöttem, milyen gonosz vagyok, és a templomnak szenteltem magam. ”
– Hú – mondtam. – Ez olyan szomorú. Elképzeltem, ahogy a tanári asztal fölé hajol, és megrándult a farkam.
A lány ismét bólintott, és ismét Bobra fordította a figyelmét. – Kérlek, engedd meg, hogy megtegyem, édesem – könyörgött, és egyre erősebben kezdett zokogni. – Lehetőségre van szükségem, hogy jót tegyek, és Johnt meg kell menteni. Kérlek!
Bármely férfi tudja, hogy a könnyek a nők legfőbb fegyverei, és Bob sem volt kivétel. – Rendben – értett egyet teljesen csüggedten.
A felesége felugrott, hogy megölelje és megcsókolja. „Köszönöm drágám! ” Aztán felém fordult, és megkérdezte: „Mikor lehet az első randink, John? ”
Némán és döbbenten ültem ott. Mi a fasz történt? Azt hittem, átlátják a „Garantáltan hatékony keresztény módszeremet” és kiröhögnek, amiért kipróbáltam. – Nem tudom, meg tudom-e csinálni – válaszoltam.
– Kérlek, John – könyörgött. – Hadd segítsek. Biztosan Isten vezérelt minket, hogy ide költözzünk melléd. Ne próbáld megtagadni az akaratát.
Most mit kellett volna mondanom? Ez teljesen kézenfekvő volt. Felsóhajtottam: „Ha ez Isten isteni terve, akkor ki vagyok én, hogy nemet mondjak? Menjünk ki holnap este. Ha heti három esténként fogunk randevúzni, akkor a hétfő, szerda és péntek megfelel nekem. ”
Tracy sugárzott, Bob pedig a homlokát ráncolta.
És én így randevúzhatttam a szomszédom gyönyörű feleségével.
Szerda este felvettem a legjobb fekete öltönyömet, és a szomszédba mentem, hogy felvegyem Tracyt. Kinyitotta az ajtót, én pedig összevont szemöldökkel néztem végig rajta. Az egyik idomtalan, bokáig érő sima ruháját viselte. Ez halványzöld volt, és különösen csúnya. A pompás meleg férfi benyomásomat keltve csípőre tettem a kezem, és felsóhajtottam: „Nem, barátnőm! Nem nézhetem, hogy ezt viseled! ”
Tracy elpirult, és lehajtotta a fejét. – Ez mindenem. Az összes ruhám így néz ki, John.
Megráztam a fejem. „Tessék? Borzalmas. Egyszerűen borzalmas. ”
– Jól néz ki a ruhája – jelentette ki Bob a felesége mögött állva.
Drámaian megforgattam a szemem. – Az egyenes férfiak semmit sem tudnak a divatról – mondtam, és megfogtam Tracy kezét. – Gyere édes.
Kézen fogva a kocsimhoz vezettem és elindultunk. – Sajnálom, ahogy kinézek, John – mentegetőzött.
Odanyúltam, hogy megpaskoljam a kezét. „Ne aggódj semmi miatt, barátnőm. Kijavítom. ”
„Javítani? Hogyan? ”
– Megyünk vásárolni.
A szeme tágra nyílt. – Nem hiszem, hogy Bobnak ez tetszeni fog.
Biztos voltam benne, hogy nem fog tetszeni. Duzzogtam, és azt mondtam neki: „Ha nem fogod komolyan venni a randevúinkat, akkor nem értem, hogy egyáltalán miért kéne veled járnom! ”
„De neked kell! ” riadtan válaszolt a lány. – Megmentem a lelkedet!
– Azt hiszem, azonnal haza kellene vigyelek.
– Ne, kérem – könyörgött. „Vigyél vásárolni. Azt veszek fel, amit akarsz. Megígérem. ”
Úgy tettem, mintha vonakodva felsóhajtottam volna. – Rendben, kisasszony. De ma este te vagy az öltöztetős próbababám. Ez világos?
– Igen, John. Megígérem.
Elmentünk egy belvárosi butikba, és bevittem a vonakodó Tracyt. Azonnal megkeresett minket egy eladónő. Velem egyidős lehetett, valamivel alacsonyabb, mint Tracy, de formás alakkal. Térdig érő fekete ruhája üzletszerű volt, de szépen feszült a nagy melleken és a fenekén. – Helló, Margaret vagyok – üdvözölt minket, és szexis vigyort vetett rám. „Segíthetek? ”
– Ma este elviszem a barátnőmet vacsorázni és táncolni – válaszoltam –, és szüksége van egy megfelelő ruhára.
Margaret Tracy ruhájára nézett, és összerándult a szemöldöke. Rögtön arra következtetett, hogy én vagyok aki fizet és megszólított: „Biztos vagyok benne, hogy tudunk segíteni, uram. Hová viszi? ”
„Vacsorára a Galambba, utána táncra a Royalebe. ”
Az eladónő felvonta a szemöldökét. – Szép. Szüksége lesz valami elegáns öltözékre. Megmutatott nekünk néhány lehetőséget, de felvidultam, amikor azt mondta: „A bársony jelenleg nagyon divatos. ” Felemelt egy sötétvörös bársonyruhát.
– Imádom – mondtam neki.
– Nem viselhetem – panaszkodott Tracy.
– Csitt – korholtam.
Elpirult és bólintott.
Margaretet szórakoztatta a dinamika köztem és a randevúm között. Elmosolyodott, és bevitte a vonakodó Tracyt az öltözőbe.
Néhány perccel később az eladónő kikűldte Tracyt az öltözőből, hogy lássam. A magas karcsú lány elvörösödött és mocorogni kezdett a tekintetem alatt. – Gyönyörű – mondtam, és így is maradtunk.
A puha bársonyruha jól passzolt hozzá, pont a nagy mellei, a karcsu dereka és a hetyke feneke fölé símúlt. Néhány centivel a térd fölé ért, ami egyáltalán nem volt túl merész, de még mindig kényelmetlen volt a fundamentalista Tracy számára.
– Túl rövid – mondta, és megrángatta a szegélyt.
– Egyáltalán nem rövid, és hagyd abba a cibálást – szóltam rá. – Állj egyenesen. A lány követte az utasításaimat.
– Harisnya is kell neki – mondta nekem az eladónő. Tracy sápadt lábai minden bizonnyal segítségre szorultak. – És a melltartója és a bugyija a legjobb esetben is haszonelvű mint a ruhája. Találjak valami megfelelőbbet egy kifinomult randevúhoz?
– Igen, kérem – válaszoltam, örülve a nő kezdeményezésének.
Elsietett, és néhány perccel később egy csipkés áttetsző fekete melltartóval, tangával és harisnyakötővel tért vissza. Füstszürke, combig érő harisnyát is hozott, és megmutatta az egészet, hogy jóváhagyjam. Bólintottam. „Igen, igen. Nagyon szép. ”
Margaret visszaterelte Tracyt az öltözőbe. Néhány perccel később Tracy elkeseredetten kisétált. Hosszú, karcsu lábai bámulatosak voltak a harisnyában. – John, kérlek, ne kényszerítsd rám ezt a fehérneműt – könyörgött. – A hátam mögött állva.
– Csend, Tracy – figyelmeztettem. – Azt akarod, hogy hazavigyelek?
Gyorsan megrázta a fejét. „Sajnálom, szófogadó leszek. ”
Margaret elfojtotta a nevetését, és átnyújtott nekem egy táskát, amelyben Tracy divatlan ruhája és fehérneműje volt, amit hazulról viselt. „Cipőre van szüksége. A fekete lapos nem illik ehhez az öltözékhez. ”
– Határozottan – értettem egyet, és Tracyt harisnyás lábbal a cipőosztályra sétáltattuk. – Tudod, hogyan kell magassarkú cipőben járni? kérdeztem.
A lány félénken bólintott. – Kiskoromban anyám magassarkú cipőjét kipróbáltam.
Margaret a bársonyruhához illő bordó színű cipőt talált. Közepes 3 hüvelykes sarkuk volt, és Tracy csak enyhe ingadozással tudott vele járni.
Az eladónő Tracyre nézett, és azt mondta: – Nyaktól lefelé remekül néz ki, de sminkre van szüksége. Van ideje egy gyors átalakításra?
Beleegyeztem, és Margaret elvitt minket a sminkes pulthoz, ahol Tracyt egy másik eladónő alakította át és tanította.
Amíg elfoglaltak voltak, Margaret fálrehúzott. – férjes nő – jelentette ki halkan, gonosz vigyorral. Tracy gyűrűi természetesen nyilvánvalóak voltak, nekem pedig nem voltak gyürüim.
Bólintottam és visszavigyorogtam. – Ő a szomszédom – mondtam neki. – Hosszú történet.
A szeme tágra nyílt. „A szomszédod?! Rossz vagy. ”
– És a férje mindent tud – tettem hozzá.
– Ez olyan perverz – nevetett a lány. Ideadta a névjegykártyáját, és azt mondta: „Ha eleged van a vele való játékból, hívj fel. Tetszik a stílusod. ”
Tracy élénkvörös rúzssal, világos füstszürke szemhéjfestékkel és szempillaspirállal fejezte be az átalakítást, hogy egy kicsit meghosszabbítsa a szempilláit. A megmunkálatan gyémántból csiszolt és lenyűgözően szép lett. Megfogtam a kezét, és megdicsértem: „Csodálatos vagy, tetőtől talpig. ”
Folyamatosan elpirult, de egyértelműen örült a bókjaimnak.
Kifizettem mindent, és persze Tracy az új ruháiban jött ki a boltból.
Kéz a kézben sétáltunk ki a parkolóba. – Tényleg jól nézek ki, John? – kérdezte tétován a lány.
„Jobb, mint rendben. A bókokra figyelj. ”
– Nem – mondta, de sejtettem, hogy igen. Sok megnyugtatásra volt szüksége. – Nem úgy nézek ki, mint egy… utcalány?
Megálltam és a szemébe néztem. „Gyönyörűen, kifinomultan és kedvesen nézel ki. Vehettem volna neked egy miniszoknyát és egy áttetsző blúzt, de ezt nem tenném veled. Azt akarom, hogy csodálatosan és előkelően nézzél ki, barátnőm, és te is élvezd. ”
Tracy elmosolyodott. „Köszönöm. ”
Elmentem az étterembe, és kihasználtam a parkolóinas-szolgáltatást. Az egyik fiatal férfi inas kinyitotta az utasoldali ajtót, és megpillantotta Tracy hosszú lábát, amikor megfordult az ülésen, és kiszállt a kocsiból.
Tracy megfogta a karomat, én pedig a fülébe súgtam: „Az aranyos inasnak tetszenek a lábaid. ”
Tracy elvörösödött, és ellenkezett: – John, nem szabad ilyeneket mondanod.
Mindketten visszapillantottunk az inasra, és elkaptuk, ahogy a randevúm seggét bámulja.
– Mit tettél, hogy felkeltsd a figyelmét?
A lány mocorgott. „Én… nem csináltam semmit. Amikor kilendítettem a lábam, a ruhám feljebb húzódott, és ő… meglátta a harisnyakötőmet. Ez minden. ”
Tetszett, hogy a naiv lányt mennyire idegesíti egy ilyen apróság.
– Talán kap még egy esélyt, hogy felvillantsa neki kifelé menet – mondtam.
Lehajtotta szép fejét, és csüggedtnek tűnt. – Miért kötekedsz velem, John?
Most úgy éreztem magam, mint egy aljas gazember. Megálltam, mielőtt beléptünk az étterembe, és megöleltem. „Sajnálom, Tracy. El voltam ragadtatva. Nem ugratlak többé. Megbocsátasz? ”
A nő bólintott, de a fejét még mindig lehajtotta.
„Köszönöm. Csodálatos, odaadó lány vagy, és nem érdemlem meg a segítségedet. ” Megcsókoltam mindkét arcát.
Tracy fellélegzett a döbbenettől, hogy nyilvánosan megcsókoltam. De gyorsan túltette magát rajta és félénken elmosolyodott. – Megérdemled a segítségemet, John. Kedves ember vagy, még ha néha aljas is vagy.
– Most akkor ki kötekedik? – tiltakoztam játékosan.
Kuncogott, és hozzám bújt, amíg bementünk.
Az étterem kötetlen hangulatú volt, de az étel kifinomult volt. A magas árak megfélemlítették Tracyt, noha én fizettem.
Miközben élveztük a kiváló étkezést, elmesélte élettörténetét. Szegényen nőtt fel egy kis városban, Kelet-Tennessee dombjai között. Nagyon rossz körülmények között. Egyetlen gyerek volt, és elkényeztetett, bár a családnak szinte semmije sem volt. „Szörnyű gyerek voltam” – vallotta be.
„Kétlem. ”
„Igaz. Egy csavargó voltam. És amikor rájöttem, hogy a férfiak akarnak engem, 18 évesen rémültté váltam. Két házas férfival feküdtem le, mielőtt elcsábítottam a tanáromat” – mesélte.
– vigyorogtam. – Nagyon rossz lány voltál.
– Szörnyű – értett egyet a nő. „Örülök, hogy végre módom van arra, hogy jó célra használjam ezeket a jó tulajdonságaimat. ” Vigyorgott, és megrázta magát, hogy a nagy mellei megremegjenek.
Igyekeztem nem téblábolni, mint egy idióta, és megkérdeztem: „Hogy jöttél össze Bobbal? ” Nem illő pár voltak, így természetesen kíváncsi voltam.
„A tanárommal történt botrány után Bob volt az egyetlen, aki szívesen fogadott a templomban. Együtt töltöttünk időt és beszélgettünk, és néhány hónappal később összeházasodtunk. ”
Bob vagy szerencsés volt, vagy agyafúrt. Miután találkoztam Bobbal, arra gondoltam, hogy szerencsésnek kell lennie.
Vacsora után elsétáltunk egy klassz szórakozóhelyre táncolni, ahol élő zenekar is volt. Körülbelül fél órán keresztül vidáman döcögtünk a gyors dalokra.
A DJ végül lejátszott egy lassú dalt, én pedig magamhoz húztam a szexi nőt. Lassan és természetesen mozogtunk együtt. – Szóval… két házas férfi és a matektanárod – mondtam halkan. – Szereted az idősebb férfiakat?
Felnézett a szemembe és elpirult, de mosolygott is. – Néhány idősebb férfi – válaszolta –, ha fitt és dögös.
– Azt hiszem, ez rám nem érvényes.
A mosolya kiszélesedett, és kezei a hátamat simogatták. – Nem tudom, John – ugratott – Fittnek tűnsz, és elég dögös vagy.
– Csak meleg – mondtam és erősebben magamhoz húztam.
– Kicsit – kuncogott a minx. De aztán megenyhült: „Ha nem lennél meleg a nők hemzsegnének körülötted. ”
„Köszönöm. ”
Habozva megkérdezte: „John, kemény vagy?
– felhúztam a szemöldököm. – Meglepő, nem? – válaszoltam a meleg szerepemet eljátszva. – Úgy értem, veled táncolni annyira más, mint azokkal a vadállatokkal, akikkel általában együtt vagyok.
Beharapta az alsó ajkát, és próbaképpen teljes hosszában a farkamhoz dörzsölte magát – Ne gondolj azokra a férfiakra – könyörgött. „Gondolj rám. ”
– Megpróbálom – válaszoltam. Fantasztikus volt érezni, ahogy a teste vonaglik hozzám simulva.
Még pár percig csendben táncoltunk. Tracy minden tőle telhetőt megtett, hogy megakadályozza az elmém elkalandozását. Szexi teste vonaglott. – Azt hiszem, egyre keményebb vagy – suttogta. Éreztem a büszkeséget a hangjában.
– Talán haza kéne mennünk, és kihasználnunk ezt a fejleményt – javasoltam, és kihívóan felhúztam a szemöldököm.
A gyönyörű nő hirtelen úgy tünt habozik, de azt válaszolta: „Azt hiszem, meg kellene tegyük. ”
– Tracy, ha meggondolod magad, megértem. Ne csinálj semmit, amit nem akarsz.
„Nem, szeretném! Csak sosem gondoltam volna, hogy megcsalom Bobot. ”
„Nem csalod meg. Ő mindent tud rólunk és megadta az engedélyt” – mutattam rá.
„Igazad van. Menjünk” – egyezett bele.
Kiegyenlítettem a számlánkat, és kimentünk a klubból. Tracy csendben volt a házamhoz vezető rövid út alatt. Nyilván ideges volt.
Bent a házban azonnal a kezembe fogtam a fejét, és egy hosszú csókban találkoztak az ajkai az enyémmel. – Köszönöm, hogy segítettél – mondtam halkan. Aztán újra megcsókoltam.
– Szívesen, John. Megmenteni valakit a legjobb dolog, amit valaha tettem az életemben.
Azt hinné az ember, hogy ettől bűntudatom lesz, és azt hiszem, ez egy kicsit meg is történt. De Tracy túl meleg volt ahhoz, hogy abbahagyja. Meg kellett győznöm őt. Ezért újra megcsókoltam, és azt javasoltam: „Látni akarom azt a gyönyörű testet, amelyet Isten adott neked. ”
Mozdulatlanul állt, amikor körbenyúltam, és lassan lehúztam a ruhája hátulján lévő cipzárt. A szeme becsukódott, a szája tátva maradt. Lesimitottam a ruhát a válláról, majd le a csípője mellett. A lába köré hullott.
– Ó, Tracy drágám, gyönyörü vagy – mondtam, miközben ránéztem. Próbáltam nem túl heterónak tűnni. Széditőnek tűnt csipkés fekete melltartójában, tangájában, harisnyakötőjében és a harisnyájában.
Tracy kinyitotta a szemét, és elpirult. Kezei ösztönösen eltakarták a dekoltázsát, de lassan leengedte.
Elkezdtem levenni az öltönyöm. Úgy tettem, mintha egy sztriptízshow-ban lennék, és szinpadiasan dobáltam a ruháimat a nappaliban. A lány felkacagott, és lazítani kezdett.
Amikor leértem a boxeremhez, megkérdeztem: „Maradok boxerrel vagy nélküle? ”
Beharapta az alsó ajkát, és fel-le nézett rám. – Boxerrel, legalább egy darabig – válaszolta a lány.
Ez jó volt. Nem akartam megijeszteni a rohanással.
A lány nagyon tétován kinyújtotta a kezét, és megérintette az ujjbegyeivel a kemény mellem. – Sokkal izmosabb vagy mint Bob – mormolta. Szemei kinyiltak, orrlyukai pedig kitágultak.
– Biztosan közös bennünk az edzés – jegyeztem meg. Kinyújtottam a kezem és megsimogattam lapos hasát.
Tracy bólintott és elmosolyodott.
A kanapéhoz vezettem. Mohón hajolt egy csókra. Boldogság volt az egész lénye.
Izgatottak voltunk mint a tinédzserek. Könnyű volt belekapaszkodni a szenvedélyes csókolózásba. A kezünk körbesimogatta egymás testét, megismertük egymást.
Tracy megszakította a csókot, és zihált: „John! Nagyon beleszerettél a csókba! ”
– Ki tudta, hogy a lányok ennyire szórakoztatóak csókolozva? vámpíroztam. – Úgy tűnik, te is jól érzed magad.
Megint elpirult, de elmosolyodott. – Segíteni nagyon izgalmas – ismerte el. „És segít, hogy olyan kedves vagy. És jól is nézel ki. ”
„Köszönöm. Káprázatos vagy, édesem. Szerintem megkeményithetnél egy halottat is. ”
Visszahúzott egy csókba. Pár perc múlva a hüvelykujjait beakasztotta a boxerem derékrészébe és én segítettem neki lenyomni és lehúzni.
„Istenem! ” Tracy zihált. – Minden meleg férfié ekkora?
– vigyorogtam. – Nem nagyon. Nincs sok olyan vastag férfi, mint én.
Mindkét karcsú kezét használta, hogy megfogja a vastag farkamat. – Nem hiszem, hogy beleférne.
„Hallottam, hogy a hüvely megnyúlik. Szerinted hogyan férnek el ott a babák a szüléskor? ”
Nagyot nyelt, és nagyon aggódónak tűnt. „Rendben. Megpróbálom. De ha nem megy, ne add fel, oké? Segíteni akarok neked, és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a módját, hogy működjön. ”
Milyen nagyszerű lány! Ez egy csodálatos támogató hozzáállás. Egyszerűen azt válaszoltam: „Biztos, hogy meg fogjuk tugni tenni. Menjünk a hálószobámba. ”
Megfogtam a kezét és végigvezettem a folyosón. Ismét némi idegességet mutatott, és azt mondta: „Remélem, nem rontom el amit kell tegyek, John. Nem vagyok túl tapasztalt. ”
A lány aggódott, hogy nem elég tapasztalt ahhoz, hogy kielégítsen engem! Milyen nagyszerű volt? Az Istentől kapott küldetést nagy felelősségnek kell éreznie. – Ne törődj semmivel, barátnőm – biztosítottam. – Együtt megoldjuk ezt a dolgot!
Nagy kezeim közé fogtam a melleit, és a melltartója csipkés anyagán keresztül simogattam. Elmosolyodott, és az alsó ajkába harapott. Aztán leakasztotta a melltartóját, és félredobta.
Tracy bízott szépségében, és kidomboritotta a melleit, hogy megvizsgáljam. Nagyok és kemények voltak, klasszikus könnycsepp alakúak. A mellbimbók viszonylag kicsik és rózsaszínüek voltak. – Láttál már meztelen melleket, John? – érdeklődött a lány.
– Csak fotókon – hazudtam. Újra megfogtam a melleit, ezúttal meleg puha bőrével érintkezve. Hüvelykujjaimmal végigsimítottam rózsaszín mellbimbóin.
Élesen beszívta a levegőt, és figyelmesen nézett rám. „Szereted őket? ” Kérdezte.
„Szeretem őket” – válaszoltam őszintén, és megszorítottam őket. Ujjaimat a mellbimbói felé csúsztattam, majd a mutató és a hüvelykujjaim közé szorítottam a bimbókat, és meghuzigáltam.
– Óh – nyögte a lány, és meghajlította a hátát.
– Bántalak?
– Nem. Remekül csinálod, John. Játssz a melleimmel, ahogy csak akarsz.
Ujjaim elengedték a mellbimbóit, és lehajoltam, hogy az ajkaim közé vegyem az egyiket.
Hevesebben lélegzett, és a kezei gyengéden tartották a fejemet. Egy percig szoptam, majd átváltottam a másik mellbimbóra.
„Igen, John. Csak úgy. Csak úgy” – biztatott.
Ujjaim beakasztottam a tanga bugyija derékrészébe, és lenyomtam a hosszú lábára. Nem ellenkezett. Ledőltünk az ágyra, mire felnevetett.
Azt hittem, sok előjátékra lesz szüksége, hogy jól érezze magát, de ez egyáltalán nem így volt. Belecsúsztattam az ujjam a puncijába, és rájöttem, hogy kedves és nedves. Az arckifejezése azt súgta, hogy készen áll és alig várja, hogy elkezdje.
Elővettem egy óvszert az éjjeliszekrényemről, de mielőtt rágördítettem volna a farkamra, Tracy megkérdezte: „Mit csinálsz? ”
– A biztonság kedvéért mindig óvszert hordok, Tracy – magyaráztam.
A nő összevonta a szemöldökét. „Nem szeretem őket. Ezért vettem be a tablettát. ”
Egy pillanatig bámultam őt. Az ártatlan lány valószínűleg tiszta volt. – Bízik benne, hogy betegségmentes vagyok?
– Az imént azt mondtad, hogy mindig használsz óvszert, szóval biztos jól vagy, igaz?
– Jó megjegyzés – értettem egyet, és a földre dobtam az óvszert.
Elmosolyodott, és széttárta a karjait és a lábait.
A hosszú lábai közé térdeltem és a farkamat a punci ajkaihoz érintettem. – Azt hiszem, ez a nagy pillanat – mondtam.
„Mindkettőnknek! Ez hatalmas dolog, John” – válaszolta, és megfogta a vastag farkam, hogy bevezesse.
A puncija eleinte ellenállt az behatolásnak, de az állandó nyomás bekényszerítette a hegyét.
– Oh wooooow – nyögte a lány, és mocorogva próbálta megszokni.
Mindketten bámultuk, ahogy egy hüvelyknyire becsúsztam a szoritó puncijába.
– Jaj… uh… – morogta. Vergődött alattam.
„Igen. Ó, igen. Nézd, ahogy a farkam megy beléd, Tracy. Nézd meg! ” – kiáltottam fel, és úgy tettem, mintha ez lenne az első alkalom.
Nem kellett, hogy szóljak neki, hogy megnézze. Tágra nyílt szemei kimeredtek az erotikus látványra. – Annyira nagy – nyöszörögte.
„Túl nagy? ”
A lány megrázta a fejét. – Nem. Jó.
A dárdám maradék részét a hüvelyébe nyomtam és szenvedélyesen csókolóztunk.
Egy perc múlva lassan visszahúzódtam, majd becsúsztam ujra, hogy elkezdjem a mozgási ritmust.
Megbasztam a gyönyörű fiatal férjes szomszédasszonyomat, és ez csodálatos volt.
A puncija csupa csatak volt, és kis nyögéseivel és nyögdécseléseivel rendetlen hangokat adott ki. Karja lazán a nyakam köré fonódott.
Tracy szép arca felragyogott az örömtől. „John! Te csinálod! ”
„Igen igen! ” határozottan egyetértettem. – Benned vagyok és jó érzés.
– Jobban szereted a puncit, mint a férfiak fenekét?
„Nem tudom. ”
Megcsavarta a törzsét, és a csípőjét a dugattyúzó farkammal egyidőben feltolta. „Nos, majd megtudod, mert a következő három hónapban sokat fogsz kapni a puncimból” – mondta „Szeretettel foglak venni a puncimba. helyreteszlek és megmentelek. ”
„Igen. Ments meg. ”
– Gyorsabban – sürgette.
A gyílkos farkam felgyorsult.
Nyüszített és megkarmolta a hátamat. Gyorsitottam, mint egy száguldó mozdony.
– Ó… oh John… ez olyan sok… kérem… én…
– Élvezni fogsz, Tracy? – kérdeztem lassítás nélkül.
– Én… azt hiszem… – zihálta a lány. Az arca eltorzult, a teste pedig görcsbe rándult. Hosszú lábai a combom köré fonódtak, és szorosan rákulcsolódtak.
Túl sok volt nekem, és hirtelen magam is átbuktam a határon. Belényomtam a vastag farkam, és éreztem, hogy az elképesztő erejü lövéseim megtöltik.
Fokozatosan megnyugodtunk, és lefordultam róla.
Tracy kábult volt. – Soha nem élveztem még így – vallotta be.
Megcsókoltam. – Isten megjutalmaz, amiért olyan jó vagy hozzám.
A lány sugárzott. „Szerintem igen! Mit érzel? Még mindig homoszexuális vagy? ”
– kuncogtam. „Ó, édesem. Egynél több tekercs kell a szénában ahhoz, hogy lemondjak a férfiakról. Annyiszor meghülyitettek engem ebben az ágyban… ”
„John, ne! Ne gondolj erre. Koncentrálj rám. ”
Drámaian felsóhajtottam: – Megpróbálom.
– Talán újra meg kellene csinálnunk. Tudod, csak hogy a megfelelő lelkiállapotba kerülj.
– megvontam a vállam. „Rendben. Ha azt mondod. De meg kell szopjad, hogy újra kemény legyen. ”
Tracy riadtnak tűnt. – Én nem teszek ilyet – mondta.
„Soha? ”
Megrázta szép fejét.
– A pasiim igen – állapítottam meg álmosan. „Félelmetes érzés. És gyakran csináljuk 69-es pózban és mindketten szopunk… ”
– Megteszem – jelentette be Tracy, hogy leállítsa hamis visszaemlékezésemet. Kezébe fogta a puha farkamat. Még mindig nyirkos és kissé nyálkás volt a baszástól, és undorodó arcot vágott.
– Kezd azzal, hogy tisztára nyaljad – javasoltam.
Bosszús pillantást vetett rám, de komor elszántsággal fejet hajtott a feladat előtt. Hosszú nyelvét kidugta és a hegye könnyedén hozzáért a farkam fejéhez. Nem ijesztette meg, ezért tétován nyalt még egy kicsit.
– Nyald meg teljes hosszában – utasítottam. – És a nyelved lapos részét használd, ne csak a hegyét.
Bólintott, és felhúzta a nyelvét a farkam alján, a tökömtől a hegyéig.
„Aww, Tracy. Ez nagyon jó érzés” – dicsértem meg. – Mindenben csodálatos vagy, kislány.
Arca felragyogott a büszkeségtől, és hosszú nyalogatása élénkebbé és erőteljesebbé vált.
– Próbáld a szádba venni – mondtam neki. – Kezdjed csak a fejével.
Tracy szeme és szája tágra nyílt, és rózsaszín ajkait a farkam nagy fejére tolta. Tekintete kissé félelemmel és idegességgel nézett fel rám.
„Továbbra is használd a nyelved. Hajtsd meg egy kicsit a fejedet. Vigyázz a fogaidra. Ó, ez az. Jó. Nagyon jó. ”
Bókjaim arra sarkallták, hogy egyre többet vegyen édes szájába. Hirtelen megtorpant, és az ajkát lekapta a farkamról. – Már megint kemény vagy! – örvendezett a lány. Nyilvánvalóan meglepte saját sikere.
A farkam valóban kemény volt, mint az acél. – Te egy csodatevő vagy – dicsértem meg.
Kuncogott, és végigsimított a testemen. Szenvedélyesen csókolóztunk, miközben mindketten visszamanővereztük a vastag farkamat a szűk, nedves, meleg puncijába.
Néztem, ahogy karcsú teste rányomjs magát. Lassan vette be, lépésenként haladt lefelé. Amikor végre elérte a mélypontot, Tracy lenézett rám, és elvigyorodott. – Nagyon vastag farkad van, John – vette észre, és ismét felkuncogott. Egyik oldalról a másikra csavarodott. Válaszul lüktetett a farkam.
Tracy a mellkasomra támasztotta a kezét, és lassan ringatózni kezdett. Szinte teljesen kihúzta magát, és ismét leereszkedett. Ritmusa felgyorsult, és felnyögött az örömtől. A feneke minden leereszkedésnél megütötte a golyóimat. A tökéletes mellei harangoztak.
„John! ” – lihegte a lány, én pedig néztem, ahogy remegés hullámzik végig a testén. Nem lassította le ringatását. Izzadságcseppek boritották a bőrét.
Alig egy perccel később megfeszült és zihált: – Ó! Nyilvánvaló volt, hogy a második gyors csúcspont meglepte. Ringató mozdulata akadozott, de megfogtam a csípőjét, és újra mozgásba lendítettem.
– Lovagolj tovább – sürgettem. – Ne hagyd abba.
Engedelmeskedve nekem, minden energiájával meglovagolta a farkamat. Szemei kikerekedtek, és a szája tátva maradt. Megemeltem a csípőmet, hogy kontrázzam az ütéseit.
– Johnnnnnnn – nyöszörgött, és egy harmadik orgazmus futott át rajta. Felemésztette az erejét, és rám rogyott.
Csak másodpercekbe telt, amíg belényomultam, hogy elérjem a saját csúcspontomat. Kifröccsentettem néhány csepp ondót, és az orgazmusom utáni boldogságunkban gyönyörködtem.
A telitett és kimerült Tracy elernyedt rajtam. A lassan lágyuló farkam még mindig benne volt. – Ezek után bizonyára kevésbé érzed magad homoszexuálisnak – mondta, szédülten saját orgazmusától.
– Talán egy kicsit – ismertem el vigyorogva.
Kuncogott, és adott egy gyors puszit. „Soha nem tudtam, hogy a szex ennyire szórakoztató lehet. ” A nő fültől fülig érve vigyorgott.
– Mindketten új dolgokat tanulunk ebből a beavatkozásból, úgy vettem észre – mondtam.
– Csodálatos újdonságok.
„Adj egy kis időt, hogy felépüljek, és megpróbálunk még csodálatosabb dolgokat. ”
A lány duzzogott. – Nem tehetem. Ideje hazamennem. Kaptam még egy gyors csókot, ő pedig besurrant a fürdőszobába zuhanyozni.
Megijesztettem, amikor csatlakoztam hozzá a zuhany alatt, de gyorsan nekifogott, hogy lemosson, miközben én őt mostam. Kezei szeretettel cirógatták az izmaimat. – Annyira erős vagy – mondta halk hangon, és torokszorítóan a vágytól.
Biztos voltam benne, hogy hamarosan visszafekszünk az ágyba, de a lányban megvolt a vasakarat. Felvette formátlan, hosszú ruháját, nálam hagyva gyönyörű új ruháit.
Az ajtóban erős karjaimban tartottam, és újra és újra megcsókoltam. – Mennem kell, John – kuncogott, de nem próbált megszökni.
Végül elengedtem, ő pedig kirohant az ajtón. Hátranézett, vidáman intett nekem, majd elment.
Biztos voltam benne, hogy hamarosan visszafekszünk az ágyba, de a lányban megvolt a vasakarat. Felvette formátlan, hosszú ruháját, nálam hagyva gyönyörű új ruháit.
Az ajtóban erős karjaimban tartottam, és újra és újra megcsókoltam. – Mennem kell, John – kuncogott, de nem próbált megszökni.
Végül elengedtem, ő pedig kirohant az ajtón. Hátranézett, vidáman intett nekem, majd elment.
Másnap nagyon korán hívott Tracy. – Gyere át reggelizni – mondta bevezető nélkül. – A beavatkozásról szeretnénk beszélni.
A hangja élénk volt és még izgatott is, de még mindig azon tűnődtem, mi történik. „Minden rendben? „Kérdeztem.
– Aha – biztosított engem. – Ne aggódj, John. Bob nem haragszik. Siess, hamarosan el kell mennie dolgozni.
A szomszédba siettem. Bob nem volt túl boldog mikor meglátott, de nem szándékozott megütni.
„Tracy szerint a beavatkozás jól indul” – mondta.
– Igen, azt hiszem – értettem egyet. Tracy elpirult és elmosolyodott.
„Jó. Jó. Meg akarok győződni arról, hogy ezt jól csináljuk. Mondta Bob.
„Nos, tegnap este nagyon pozitívan éreztem magam” – válaszoltam. „De amikor egyedül ébredtem az ágyamban, az agyam egyfolytában visszajátszotta az emlékeket, amikor egy aranyos srác mellett ébredtem. Nem tehettek róla. ”
Bob a homlokát ráncolta, és azt morogta: – Akaratgyenge visszaeső vagy.
Tracy megütötte a karját: – Ne légy gonosz, Bob! John mindent megtesz!
– Ha nem egyedül ébrednék fel – sóhajtottam drámaian. – A kezelésnek nagyobb esélye lenne, hogy a hatása maradandó is legyen.
Tracy azonnal bekapta a csalit. „Nem kell egyedül ébredned! Veled töltöm az éjszakát! ” – jelentette be a lány.
– Hé, várj egy percet – tiltakozott Bob.
Tracy ismét megütötte a karját. – Ezt nem tehetjük a félúton, Bob – mondta határozottan – A randevúink után Johnnál töltöm az éjszakát.
– Az alvás jó móka lesz – lelkendeztem és összecsaptam a kezem.
Bob undorodva forgatta a szemét. Tracy elmosolyodott és megölelt.
Pénteken hazamentem ebédelni. Mielőtt a bejárati ajtómhoz értem volna, Tracy szaladt ki a házából, és rámszólt: „Szia, John! ” A lenyűgöző lány gyorsan csatlakozott hozzám a házam lépcsőjén.
– Szia, Tracy – válaszoltam. Rózsaszín sportmelltartót és fekete jóganadrágot viselt.
Észrevette, hogy le és fel bámulom, és elpirult. – Edzettem – magyarázta. „Nem szoktam ilyet hordani nyilvánosan, de mivel meleg vagy, én úgy gondoltam, hogy ez veled rendben van. ”
– Nem csoda, hogy ilyen remek formában vagy-mondtam.
„A test a Szentlélek temploma” – mondta nekem vidáman. Aztán témát váltott. – Mit csinálunk a ma esti randevúnkon?
„Azt hittem, bent maradunk. Főzök vacsorát, és nézhetünk valamit a Netflixen” – magyaráztam. Leginkább abban reménykedtem, hogy az éjszakát azzal töltjük, hogy egyfolytában baszni fogunk.
„Rendben. ”
– Csalódottnak tűnsz.
A lány félénken vállat vont. – Csak arról van szó, hogy életemben alig mentem ki szórakozni. Jó szórakozás volt a multkori.
Úgy döntöttem, kevésbé kell önző bunkónak lenni. „Rendben. Akkor menjünk szórakozni. Akarsz újra táncolni? ”
A lány boldogan bólintott. – De ezúttal elmehetnénk valami kötetlenebb helyre? Ezek a divatos helyek idegesítenek.
„A kívánságod nekem parancs. Csak a hely volt a fejemben. Viselj farmert és pólót” – mondtam neki.
„Nincs farmerom és pólóm sincs. A mi templomunkban a lányok csak hosszú ruhát hordanak. ”
„Minden amerikainak kell legyen farmerje és pólója. Szerintem ez törvény. Vacsora előtt elmegyünk vásárolni. ”
– Nem kellene folyton vásárolnia nekem, John – mondta, de úgy tűnt, tetszik neki az ötlet.
– A randevúim, az én szabályaimmal működnek – mondtam neki. „Hatkor érted megyek, lesz egy esti vásárlás, nagyon laza étkezés és country tánc. ”
Hamarosan este 6-kor a szomszédba mentem, hogy felvegyem Tracyt. Bob kinyitotta az ajtót, és rosszallóan üdvözölt: „Szia. ”
„Helló, Bob! Hogy vagy ezen a szép estén? ” – válaszoltam unottan.
Mielőtt válaszolhatott volna, Tracy odarohant a férjéhez, és búcsúcsókot adott neki az ajkára.
„Viszlát, Bob. Reggel találkozunk” – mondta neki, mielőtt gyakorlatilag kiugrott az ajtón, és a karjaimba repült.
„Tedd Isten munkáját! ” – kiáltott nekünk Bob, miközben az autómhoz sétáltunk.
– Megteszem, édesem! – válaszolta Tracy. „Viszlát! ”
Pillanatokkal később már a kocsimban ültünk a bevásárlóközpont felé vezető úton. – Megnyugtató veled lenni, John – mondta nekem.
„Miért van ez? ”
„Az egyenes férfiak egyirányú gondolkodásúak, nem tudják levenni a szemüket a melleimről és a fenekemről, és állandóan megtámadnak. Ez fárasztó és kimerítő. De mivel meleg vagy, nem kell aggódnom emiatt. És úgy tűnik, miattam kedvelsz, nem azért, ahogy kinézek. Ez nagyon szép részedről és nagyon jól esik. ”
Bár csak tudta volnaaz igazat.
„Szeretlek téged. Te vagy a legőszintébb melegszívű és legjótékonyabb ember, akivel valaha találkoztam. Veled lenni öröm. ” Ami mind igaz is volt.
Lehajolt, hogy megcsókolja az arcom.
Egy órába telt, mire megtaláltam azt a farmert, amely tökéletesen illeszkedett Tracy fenekéhez és gyönyöró hosszu lábaihoz. A magas fazonok a divatosak, de én szeretem az alacsony dereku farmereket a nőkön, szóval ezt kapta.
Egy pólót sokkal könnyebb volt találni. Vettünk egy feliratozottat, aminek az elejére „Smooth as Tennessee Whiskey (sima, mint a Tennessee whisky)” volt írva. Kiválasztottam egy szexi melltartót és felvetettem vele. Aztán találtunk neki fekete cowboycsizmát is, amiben táncolhat aznap este.
Tracy bement az öltözőbe, hogy felvegye új ruháit. Senki más nem volt a közelben, így egy perc múlva bementem hozá az öltözőbe. „John! ” – zihálta a lány. Meztelen volt, és egyik kezével a nagy melleit, a másikkal a punciját próbálta eltakarni. „Kifelé! ” – sziszegte a lány.
Megráztam a fejem. – Segítek felöltözni – magyaráztam. – Beleegyeztél, hogy az én öltöztetős próbababám legyél, emlékszel?
– Mi van, ha itt elkapnak? suttogott.
– megvontam a vállam. „Kidobnak. Nem nagy ügy. Most pedig lássuk, hogy áll az új fehérneműd, barátnőm. ” Megfogtam az új bugyiját, és letérdeltem, hogy a lába elé tartsam.
A gyönyörű lány kelletlenül felemelte az egyik lábát, majd a másikat, hogy felcsúsztassam a bugyit a hosszú lábain. – Nincs szükségem a segítségedre, hogy fel tudjak öltözni – duzzogta.
– Az öltöztetős babám vagy – emlékeztettem.
Felsóhajtott, és oldalra fordult, hogy megnézze magát a tükörben. „Ezek legalább nem huzódnak fel a fenekembe, mint az első randink alkalmával” – mondta. A fekete csipkebugyi gyönyörűen simult a fenekéhez és a szeméremdombjához. Tökéletes volt az illeszkedés.
Felálltam a melltartóval, és a csészéket a csodálatos melleire helyeztem. Áttette a karjait, én pedig mögé léptem, hogy bekapcsoljam. A pántok beállításával a melltartó tökéletesen illeszkedett. – Nem nyújt sok támogatást – mondta nekem kétkedve. A vékony fekete csipkemelltartó minden bizonnyal inkább dekoratív volt, mint hasznos.
– A kemény formás melleidnek nincs szükségük sok támaszra – suttogtam a fülébe. Körbenyúltam, hogy kezeim közé szorítsam a csipkével borított melleket, és megcsókoltam a nyakát.
Megborzongott az érzéstől.
Az új vékony farmerja következett. Felhúztam a szűk farmert a lábára és a kerek fenekére. Alacsonyan megfeszűltek a szexi csípőjén, pont úgy, ahogy szerettem.
Felemelte a karjait, hogy lehúzzam a pólót a törzsére. Női szabású és anyagu póló volt, így feszesen kinyúlt a mellén, és ráfeszült vékony derekára.
„Nos? Jól nézek ki? ” – kérdezte, miközben homlokát ráncolva megnézte magát a tükörben.
– Remekül nézel ki – dicsértem meg.
Elpirult, de elmosolyodott.
Probléma nélkül kisurrantam az öltözőből.
A következő állomásunk egy hamburgeres volt, hogy vacsorázzunk. Átsétáltunk a parkolón, és Tracy felnyögött: „Ez a farmer nagyon szűk. ”
– Állítólag ílyen kell legyen, hogy feszüljön rajtad. Csodálatossá varázsolják a fenekedet.
„Igazán? ” – kérdezte, és megfordult, hogy megpróbáljon a saját fenekére nézni.
– Természetesen. Ezért választottam ezeket.
– Rendben – engedett a nő. – De ez a melltartó túl vékony. A melleim ugrálnak.
Vékony, új melltartója lehetővé tette, hogy nagy mellei kocsonyaként mozduljanak meg minden egyes mozdulatánál. „Nem ugrálnak. Egy kis lötyögés rendben van. ” Megálltam és megkérdeztem: „Mi a baj, barátnőm? Tudom, hogy valami zavar. ”
Egy pillanatra megállt, majd kibökte: – Nem akarok szemetesnek tűnni.
– Nem vagy. Garantálom, hogy a legtöbb lány, akit ma este látsz, pontosan úgy lesz felöltözve, mint te, szűk farmerben és pólóban.
Beharapta az alsó ajkát. „Furcsa érzés ez. Megszoktam a hosszú ruhákat. ”
– A sportmelltartó és leggings, amit az ebédidőben viseltél, sokkal árulkodóbb volt, mint amit most viselsz – mutattam rá.
Tracy elpirult. – Csak otthon hordok olyat.
– És előttem.
Félénk mosoly ragyogott az ajkán. „Igen, gondolom. ”
Átkaroltam vékony derekát, és megpróbáltam megcsókolni. Elfordította a fejét, és kesergett: „John! Ha valaki meglát így? ”
– Sok embert ismersz itt? Kérdeztem. Csak nemrég költöztetek a városba.
– Nem – ismerte el a nő.
Megpróbáltam újra megcsókolni és ezúttal csak egy pillanatig habozott, mielőtt visszacsókolt. A karjait a nyakam köré fonta, és a számba nyögött.
A hamburgerező finom ételeket szolgált fel. Észrevettem, hogy Tracy megnézi a többi lányt a helyiségben, és megvigasztalta, hogy a legtöbben pólót és farmert viselnek, ahogy megjósoltam.
Tracy szerette a táncházat. Nagyon tetszett! Egy nagy, pléhpajtaszerű tánctér. Nulla a hangulata, és csak egy színpad, két bár, egy hatalmas táncparkett és néhány halvány lámpa. A countryzene harsogott, és hatalmas tömeg táncolt, ivott és folytatta a táncot.
Mindketten ismertük a Texas Two Step-t és a Cotton Eye Joe-t, így több százszor körbejártuk a táncparkettet. Eleget tudtunk ahhoz is, hogy a vonaltáncok egy részét meghamisíthassuk.
Tracy természetesen felkeltette a figyelmet. Ő volt a legdögösebb a sok dögös fiatal nő közül. És nyilvánvalóan sokkal fiatalabb volt nálam, ami talán ötleteket adott a fiatal dolcsiknak a beszólásokhoz. De a káprázatos randevúm hozzám simult és a figyelmét mint egy lézrt rám irányította. Nagyszerű volt az egómnak, hadd ismerjem el.
Időnként eszembe jutott, hogy tegyek valami „meleget”, hogy fenntartsam az eredeti hazugságot. – Ó, istenem – mondtam ki hangosan. – Nézd annak a srácnak a cuki fenekét!
Tracy szorosabbra fogta a karomat, és rám szólt: „John, te velem randevúzol. Ne nézd már a srácokat. És amúgy is jobb a fenekem, mint az övék. ”
– Aranyos kis feneked van – értettem egyet. A jobb kezem lecsúszott a hátán, hogy az egyik seggepartját megcsípjem és megcsíptem.
„John! ” – kiáltott fel a lány. „Ez nem szép dolog. „De a fenekét a kezemhez igazitotta, és nagyon elégedettnek tűnt, hogy újra felkeltette a figyelmemet.
Késő este félreálltunk, és megpihentünk a sok tánc után. Tracy felhördült: – Ez a valaha volt legszórakoztatóbb éjszakám!
– Nekem is – értettem egyet.
Hozzám bújt, és a fülembe súgta: „Készen állok, hogy hazamenjünk. ” Játékosan beledugta a nyelvét a fülembe.
Hosszan néztem rá, és megpróbált olyan tisztán viselkedni, mint a hó. Ezért felemeltem és a vállamra vettem.
Tracy sikoltozott, nevetett és a lábbaival rúgdalózott. – Tegyél le, John! – könyörgött a lány. A helyszínen mindenki minket nézett.
Nem hagytam mozdulni, amíg el nem értünk a kocsimhoz. Ahogy letettem azonnal rámvetette magát, és állati vadsággal megcsókolt.
– Ez tetszett neked – morogtam. Izgatottsága ragadós volt.
„Imádom, milyen erős vagy” – lelkendezett. – Úgy dobálsz körbe, mintha semmi súlyom sem lenne.
– Ezt észben fogom tartani. Bepattantunk a kocsiba és hazafelé vettük az irányt.
A házamnál Tracy kiszállt a kocsiból, én pedig megragadtam és ismét a vállamra vettem. – Eeeee! John! – sikitotta a lány. A lábaival rugdosott, a kezeivel a hátamat ütötte, és sikoltozott folyton amíg beértünk a házba.
Bent a házban talpra állítottam. – Baromi vagy! – kiáltott fel, és úgy tett, mintha dühös lenne, bár a vigyora elárulta. – Csak ezért nem fogom ma este szopni a farkad!
– Ez rajta volt az étlapon? – kérdeztem, miközben elindultam felé.
Addig hátrált, amíg a falhoz nem ért. „Igen. Mert legutóbb nagyon tetszett, és jobb akarok lenni benne, mint a pasiid. ”
Odaléptem hozzá, és nagy kezeimet a csípőjére tettem. – Ha megnyalom a puncidat, leszopsz?
A szeme tágra nyílt. – Soha nem csináltak velem ilyet.
„Soha nem nyalták meg a puncidat? Te és Bob nem vagytok túl kalandvágyók” – mondtam neki.
– Azt hiszem, nem vagyunk-ismerte el.
A kezeim felfelé csúsztak, hogy megfogjam a nagy melleit. Élesen beszívta a levegőt. „Mit szólsz hozzá, barátnőm? Én nyalok, te pedig szopsz. Egyszerre is megtehetjük. 69-nek hívják. ” Meggyúrtam a melleit, és lehajtottam a fejem, hogy megcsókoljam a nyakát.
Tracy remegett a vágytól. – Ó, Istenem… én… oké… ha akarod.
Hirtelen a karjaimba kaptam. „Eee! John! Hagyd abba! ” Bevittem a hálószobába és letettem az ágyamra.
Lassú sztriptízt csináltam, levettem a pólómat és a farmeremet. Egy hosszú pillanatig nézte, majd kétségbeesetten levette a ruháit.
Kinyújtóztam az ágyon és fölém irányítottam. „Biztos, hogy ezt akarod csinálni, John? Nem vagyok benne biztos, hogy sok heteroszexuális férfi csinálja ezt. ”
– Az okosak igen – tájékoztattam. Kezemmel magam fölé igazítottam, majd végigcsókoltam a bal belső combját.
– Ah! – zihálta a lány. Eszébe jutott, hogy neki is dolga van, és a szájába vette a gombámat.
Végigcsókoltam a jobb belső combját, és úgy vergődött és nyávogott, mint egy cica. Aztán széles, lapos nyelvvel nyaltam végig a nagyajkait. Amikor a csiklójához értem, gyakorlatilag kiugrott a bőréből.
Nyal, nyal, nyal. Nagyon gyengéd nyomással a nyelvem át – és körbefutott a csiklója körül.
Tracy zihált, és az arcomhoz kezdte magát dörzsölni.
Kezeim a belső combját simogatták, miközben a nyelvem továbbra is a kis csiklójára figyelt.
Sokkal gyorsabban közeledett az orgazmus felé, mint amire számítottam. „Ó Istenem! John! John! ” – nyögte a lány. Egyre erősebben és gyorsabban dörzsölte az arcomat a puncilával. Aztán egy nagy remegés rázta meg. „Ó! Ó! ” – sikitotta a lány. A combjai megpróbálták összepréselni a fejemet.
Egy percig remegett, majd legurult rólam. Kezével a lábai közé kapott, hogy megtartsa magát, és zihálva feküdt mellettem.
Ráfordúltam és egy jó hosszú csókot adtam neki. – Ez tetszett neked – mormoltam.
– Ez… heves volt – értett egyet félénken. – Sajnálom, hogy nem elég jól szoptam a farkad.
– Elfelejtetted az izgalmadban – vicceltem. „Rendben van. Készen állsz a fő játékra? ” A farkam nagy feje kopogtatott a puncijának ajtaján.
Megragadta és betette. Könnyebb volt a bejutás, mivel orálisan felmelegítettem, de az alagútja még mindig szorosan illeszkedett. Mennyei volt.
Kezei megfogták a fejemet és lehúztak egy gyors csókra. A farkam átcsúszott a puncija szoros bejáratán, és visszahúzódtam egy picit, hogy hosszú lökésekkel kezdjem ki és be dugattyuzni.
– Olyan rettenetesen nagy – zihálta a lány. A lábait szélesebbre tárta, és az ágyra támasztotta a sarkait, hogy megemelhesse a medencéjét és minden egyes lökésemnek ellentartson.
Feltérdeltem, és a térdére tettem a kezeimet, hogy mindketten nézhessük, ahogy a farkam ki-be csúszik a puncijába. Csodálatos sietség nélküli szex és vizuális csemege volt.
Tracy nézte néhány percig, majd felemelte felém a karját, és könyörgött: „Kérlek. Szeretem a súlyod rajtam érezni. ”
Örömmel ereszkedtem le rá ismét. A karjai a nyakam köré fonódtak, és szeretettel csókolóztunk.
A kezeim megragadták a fenekét, hogy nagyobb erőt adjak a lökéseimnek. Felvettem a tempót, egyre erősebben és gyorsabban pumpáltam.
– Nnnnn – nyöszörgött a számba.
Ezúttal az orgazmusos remegései a lábában kezdődtek, és felfelé haladtak a törzsén. A fejét össze-vissza csapkodta. A karjai megpróbálták eltörni a nyakamat.
– Imádom, ahogy élvezel – mondtam neki egy nagy vigyorral.
A lány az arcára tette a kezét, és elpirult. – Nem tudok uralkodni magamon.
– Jó. Lássuk, meg tudjuk-e csinálni még néhányszor, mielőtt én is élvezek?
Csak még egyszer sikerült neki, mielőtt bele spricceltem, de mindenesetre nagyon örült. Lefeküdtünk aludni, ő pedig szétterpesztette rajtam a karját és a lábát, mintha soha nem akarna elengedni. Ami nekem is jó lenne és tetszene.
Róla álmodtam, és az éjszaka közepén sziklakeményen ébredtem. Megmarkoltam a fiatal szeretőm cicijét, és halkan mondtam: „Tracy, Tracy” – hogy felébresszem.
– Huh? – motyogta a lány.
„Ébredj fel, barátnőm. Szükségem van rád. ”
Megfogtam a kezét és a farkamra tettem.
Kipattantak a szemei. – ilyen kemények vagytok! – kiáltott fel a lány.
„Rólad álmodtam. Te lovagoltál” – mondtam neki és felemeltem magam fölé.
Automatikusan, zihálva ereszkedett le a vastag, merev faszomra. „Ó. Ó, Istenem. Annyira jó” – nyöszörgött, de nem engedte, hogy teljesen rám ereszkedjen.
– Ez… jó… jel… hogy… te… álmodtál… rólam – állapította meg, miközben felépítette a ritmust, ahogy engem lovagolt.
– Igen – értettem egyet. – Nagy hatással vagy rám, kislány.
„Annyira örülök! ” Tracy lelkesedett, és gyorsabban kezdett dugni.
Felnyúltam és megfogtam a nagy lengő melleit.
– Hmmm – dorombolta a lány – Szorítsd össze a melleimet, John. Húzd meg a mellbimbóimat. Erősebben. Igen, így!
A fiatal istennő egy világklasszis zsoké sportszerűségével és elszántságával lovagolt meg. Felfelé löktem, hogy egy kissé göröngyös utat tegyek neki.
Tizenöt perccel később az izzadtság csöpögött róla és zihálva vett levegőt a fizikai megerőltetéstől. Szemei csillogtak és testének állandó enyhe remegése rám is hatott. Megpróbáltam visszatartani az orgazmusomat, hogy ő érjen oda először, de ez lehetetlennek bizonyult.
A hátam megfeszült, és keményen felnyomtam a faszom az összeszorított puncijának teljes mélységébe. – Arrgh! Felüvöltöttem, és kiengedtem azt a kis gecit, amit aznap este még nem engedtem ki. Az agyam összerándult az orgazmus örömétől, és gyönyörködtem benne és összeestem. Tracy fent maradt, de leállította a mozdulatait. Kis csókokat nyomott az arcomra. A farkam meglágyult, és az oldalamra gurult.
– Sajnálom. Nem jöttél – mentegetőztem.
– Ne hülyéskedj – válaszolta a lány. – Ez neked szólt, John. Az enyémet korábban megkaptam.
Kimerülten álomba merültünk.
Tracy úgy ébresztett 9-kor, hogy az oldalamhoz bújt. – Jó reggelt – köszönt halkan.
„Reggelt” megcsókoltam.
– Gondoltad volna valaha, hogy egy lány mellett ébredsz? – kérdezte.
– Nem, de tetszik.
A lány elvigyorodott. „Mondd miért. ”
– Mert kedves vagy. Megcsókoltam. „Puha vagy. ” Csókoltam. – És jó az illatod. Csókoltam.
Tracy felnevetett. – Kétlem, hogy most jó az illatom.
Hosszan szippantottam – Remek az illatod. A Tracy tiszta eszenciája.
Megint felkuncogott, és lecsúsztatta a kezét a testemen. Megijedt, amikor beleütközött a kemény farkamba. „Újra?! ” – kérdezte hitetlenkedve.
„Kicsit én is meglepődtem azok után, amit tegnap este óta csináltunk. Bár emlékszem, hogy egy este Billy McAllisterrel ötször kelt fel. Ötször! ” Élveztem ezeket a kis meleg cselekedeteket emlegetni a Tracy ösztönzésére, és nem okozott csalódást.
– Ne gondolj a fiúkra, John! – szidott a lány. „Olyan jól csinálod. Csak így tovább és koncentrálj rám. ”
Rendben-mondtam.
Akkor most próbáljuk ki a kutyus stílust-sugtam a fülébe.
Térdre és könyökre támaszkodsz-irányítottam.
Megnyomtam a hátát a lapockái között. – A fejedet le a matracra. Igen, így. Ó, ez szép. Remekül néz ki a feneked ebben a helyzetben.
Kuncogott és a fenekét ringatta, hogy izgasson..
– Olyan cuki vagy – mondtam neki, és megcsókoltam mindkét oldalt a gömbölyü fenekét.
Megint elkacagta magát – Lássuk, nem kell-e előbb felmelegítenünk a puncikádat. Két ujjamat a puncijába csúsztattam.
– Unnh – mordult fel és mocorgott.
„Ó, jól van nedves. Valaki nagyon lelkes lány. „Végighúztam acélkemény farkam a nagyajkain
– Mit akarsz tenni Tracy? Kérlek mondjad. Izgat és hallani akarom.
„Istenem, John. Akarom. Kérlek, ne kényszeríts a könyörgésre” – nyöszörögte.
Megfogtam a csípőjét, és benyomtam a farkam nagy gomba fejét. A punci ajkai úgy feszültek körülötte, mint egy feszes gumiszallag. – Ah! – zihálta a lány.
Megdöntöttem a csípőmet, és a farkam fele hosszát beltoltam. „Szar! ” – kiáltotta a lány.
Miközben megnyomtam és megtekertem a csípőmet, hogy a többit is betegyem, Tracy azt mondta: „Azt hinné az ember, hogy hozzászokik ehhez a nagy szerszámhoz… huh… de minden alkalommal… ahhh… ah… olyan mintha most először nyújtanál ki engem! ”
– Jézusom – morogtam. – Ez olyan kurva meleg. Visszahúztam, majd keményen visszatoltam az egészet.
„Húúú… óóó… ó Istenem… ó… ah” – hangja betöltötte a szobát, minden lökésem kipréselve belőle a hangokat.
A kezeimet a telt, lengő melleire tettem, és a tenyerem használtam, hogy gyorsan keményen megdörzsöljem.
– Eeeee! Tracy felsikoltott, a teste pedig görcsbe rándult. Megdöbbentem, amikor kispriccelte az orgazmusa nedveit és nedvei a golyóimat eláztatták.
Kibaszott pokol! Micsoda lány! Annyira felizgatott, hogy én is elélveztem. A testem minden izma megfeszült. Ordítottam, és a meggörnyedt hátamat kiegyenesitettem, hogy spricceljek valamit. Nem sok maradt, de kilőttem egy kis gecit.
Ahelyett, hogy összeestem volna, felemeltem Tracyt a térdére, és magam felé fordítottam. Még mindig remegett az orgazmus utórengésétől.
„Mi történt? ” – kérdezte aggódva és zavartan. – Bepisiltem?
– kuncogtam. – Nem, nem pisiltél – mondtam. A felhevült puncijára tettem a kezem, és elmagyaráztam: „Spriccelő orgazmusod volt és ez jó dolog. Ne légy zavarban. ”
„Soha nem történt velem ilyen. Biztos vagy benne, hogy minden rendben? ”
„Igen. Ne aggódj. Ez csak akkor történik meg, ha nagyon izgatott vagy, ezért büszke vagyok, hogy velem történt meg. Egy csoda vagy, barátnőm”
Elpirult és elmosolyodott. „Köszönöm, John. Te már olyan jó vagy a heteroszexben! Bárcsak Bob fele olyan jó lenne, mint te” – lepett meg a vallomásával.
„Inspiráló vagy Tracy. Az isteni beavatkozás édes angyala. ”
Nem sokkal később Tracy meztelenül volt a konyhámban, csupán egy kötény volt rajta. Palacsintát és szalonnát sütött, miközben én meztelenül álltam néhány méterrel arrébb, és Őt bámúltam.
Megrázta magát mozgás közben, és azt mondta: „Boldognak tűnsz. ”
„Boldog is vagyok. ”
„Ha találsz magadnak feleséget, mindig ilyen reggeleid lehetnek. ”
Közelebb léptem és hozzásímúltam a hátához. A kezeim becsúsztak a kötény alá, és megszorítottam a melleit. „Már találtam nekem való feleséget, csak feleségül ment a szomszédomhoz” – mondtam neki.
Kuncogott, és a fenekét a keményedő farkamhoz dörzsölte. – Ez nem számít.
Erősebben megszorítottam a melleit, és halkan azt mondtam a fülébe: „Hogy találok egy olyan nőt, aki fele olyan csodálatos lenne, mint te? ”
Tracy megpördült, és szembefordult velem. – Légy egy percre komoly, John. Olyan nagyot változtál, hogy azt hiszem, meg kell próbálnunk találni neked más nőket, akikkel járhatnál.
Csípőre tettem a kezem, és szelíden mondtam: „Meg akarsz szabadulni tőlem, barátnőm?! ”
„Nem! ” – válaszolta a lány, megriadva a reakciómtól.
„Pedig úgy hangzik, mintha az lenne a helyzet.
Állítólag 3 hónapig kell randevúznunk. De ha valaki mással akarnék kimenni, sok férfit felhívhatnék. ”
„Nem nem! ” – válaszolta a lány. „Felejtsd el, hogy bármit is mondtam. A kötelező 3 hónapban velem és csak velem fogsz járni. Nincsenek férfiak! Oké? ”
Egy hosszú pillanatig megálltam, mielőtt azt válaszoltam volna: „Rendben. Tudom, hogy jót akarsz, édesem, de ne erőlködj. Nem vagyok kész más nőkre, vagy a házasságról beszélni. ”
– Sajnálom – szabadkozott, és megcsókolt. „Nem foglak többet piszkálni. Megígérem. ”
Aznap reggel be kellett fejeznem néhány dolgot a munkahelyemen, és amikor hazaértem, rájöttem, hogy Tracy időközben egy szorgalmas méhecske volt, miután elmentem. Friss ágynemű volt az ágyamon, minden szennyesem tiszta és el volt rakva, és az egész házat kiporszívózta.
Írtam neki egy SMS-t: „Barátnőm, nem kellett kitakarítanod a házam. Olyan csodálatos vagy (szív hangulatjelek). Köszi! (több szív hangulatjel). ”
Azt válaszolta: „Szívesen, barátom. „Hosszú szünet következett, és hozzátette: – Élvezted a tegnap estét? Megbántad ma?
Tényleg azt akarta tudni, hogy megbántam-e. Imádni való! – Nagyon tetszett, és egész délelőtt rád gondoltam.
„Tényleg ezt tetted?!?! „-válaszolta.
„Igen. (mosoly hangulatjelek). ”
„Annyira boldog vagyok! Ez áttörésnek tűnik!! ” – örvendett a lány az sms-ben.
– Talán – válaszoltam.
Tracy hívott hétfő reggel. – Mit fogunk csinálni a ma esti randevúnkon, John? – kérdezte.
„Nem tudom. Mit szeretnél csinálni? ”
– Maradjunk bent.
„Tényleg? Boldogan elviszlek táncolni vagy moziba vagy valami más. ”
„Nem. Azt hiszem, csak egyedül akarok veled lenni” – mondta.
„Csodálatosan hangzik. Elviszlek vacsorázni. ”
Miután hazaértem a munkából, a szomszédba mentem Tracyért.
„Szia John! ” – üdvözölt mosolyogva, és megcsókolt ott a lépcsőjén.
– Nem mehetsz ki így öltözve! – mondta Bob riadtan.
Tracy lenézett sportmelltartójára és jóganadrágjára. – Csak a szomszédba megyek, édesem.
„Nem érdekel. Nem tisztességes” – érvelt a férje.
– Rendben van, Bob – mondtam – Levetem róla, amint a házamba érünk.
Tracy elpirult és kacagott. Arcon csókolta dühös férjét, és átsiettünk a házamba.
Biztonságban, bent újra megöleltük és megcsókoltuk egymást. – Ezt nem kellett volna Bobnak mondanod – mondta. – Azt fogja hinni, hogy komolyan gondoltad, hogy levetkőztetsz. Ettől megőrül.
– Ki mondta, hogy nem gondoltam komolyan? Ujjaimat a sportmelltartója széle alá dugtam – Emeld fel a karjaidat – parancsoltam.
– Johnnnn – nyöszörgött, de engedelmeskedett.
Amikor a nagy mellei kiszabadultak a szűk melltartóból, gyönyörűen ingtak. Félredobtam a melltartót, és letérdeltem, hogy foglalkozzak a nadrágjával. Erotikus volt lenyúzni a nadrágot a hosszú lábain. Bedugtam a nyelvem a köldökébe, mire felsikoltott.
„Nagyon rossz vagy! ” – szidott a lány. – De olyan ügyes vagy.
Felálltam és szomlyasan csókolóztunk. A karjait a nyakam köré fonta, a puncijával pedig a lábamat dörzsölte.
– Te egy kanos kislány vagy ma este – állapitottam meg boldogan.
Ő bólintott – Megint… tudod… megnyalsz ott lent?
– elvigyorodtam – Ez tetszett neked?
A lány határozottan bólintott.
– Persze, hogy kinyallak – mondtam neki –, de előbb vacsora, különben kihűl. Megfogtam a kezét és bementünk az ebédlőbe.
– Adsz valami ruhát, vagy meztelenül eszek? – kérdezte Tracy.
– Hmm. Azt hiszem, meztelenül.
– Szörnyű vagy – mondta, és lesütötte a szemét.
– Én is levetkőzöm, ha akarod – ajánlottam.
Felragyogott az arca. „Oh igen, kérlek. ”
Levettem a ruháimat, ő pedig azonnal térdre rogyott előttem. A farkam félkemény volt, mielőtt még megfogta volna. – Tracy – figyelmeztettem –, először eszünk, majd később játszunk.
– Aha – értett egyet szórakozottan, de odahajolt, hogy végighúzza a nyelvét a farkamon.
– Tracy! – kiáltottam és kihátráltam a kezéből. – Csak így tovább, és elfenekellek, kislány.
A szeme tágra nyílt, majd összeszűkült, amikor erre gondolt. – A verés is szex dolog?
„Néha, de nem ez a lényeg. Szeretem a vacsorámat melegen enni. Most pedig tedd a cuki kis seggedet a helyedre, és együnk úgy, mint a civilizált emberek. ”
Duzzogott, de úgy tett, ahogy mondtam. – A civilizált emberek nem esznek meztelenül – mutatott rá a lány, majd kuncogott.
– Mi ütött ma beléd? – kérdeztem, miközben élveztük a finom ételeket.
– Nem tudom – válaszolta a lány szelíden. – Állandóan rá gondolok.
„Mire? Szexre? ”
Ő csak bólintott. – Arról ábrándozom, hogy… élvezek… újra és újra.
– Hú – válaszoltam. – Gondolom, ez nem szokatlan, ha új kapcsolatban élsz.
A feje megbillent. – Mi kapcsolatban élünk?
„harmadik hónapja így vagyunk. „-mondtam.
Mosolygott, de nem válaszolt. Egy hosszú pillanatig csak bámult rám, aztán az egyik keze a lába közé csúszott, és nyilvánvaló volt, hogy simogatja és izgatja magát. Az arca kipirult.
„Jól vagy, lány? ”
Nagyot nyelt.
– Szuper szexik a melleid-mondtam.
Én nevettem, aztán ő is. Rekordidő alatt befejeztük a vacsorát, és besiettünk a hálószobámba.
Leültettem, a hátát a fejtámlának támasztva. Aztán lassan megcsókoltam és megnyaltam a lábát a lábujjaktól az ágyékig. Többször oda-vissza váltottam a lábak között.
Megrándult, és elnehezült a lélegzete. A lassú tempóm elkeserítette. – John, kérlek – nyöszörgött – Elveszed az eszemet.
– Csitt, van egy egész éjszakánk.
– Ó, istenem – nyögte a lány. – Ha most nem nyalod meg a csiklómat, meg foglak ütni!
– kuncogtam – Olyan kanos vagy?
– Pleeeeeeese – könyörgött.
Előredőltem és a nyelvemmel végigsimítottam a felkínált csiklóján.
„Oh köszönöm! ” – örvendezett a lány. Kezeivel megfogta a fejemet, nehogy meghátráljak. Szegény lány szó szerint vibrált a vágytól.
A nyelvem nagyon finoman játszott a csiklójával, fel-le, körbe, oda-vissza. A nyelvem puha hegye csak meg-meg érintette. Az ajkaim csak símogatva szopták a csiklóját.
Tracy nyöszörgött, megrándult és remegett. Erős kezeimmel a lehető legkeményebben tartottam a csípőjét.
Éreztem, hogy a túlstimulált lány ki fog pukkadni, két ujjamat a forró hüvelyébe dugtam és megforgattam és a g-pontjára görbítettem az ujjaim.
Úgy felugrott, mintha magasfeszültséggel érintettem volna meg. Csípője felemelkedett a matracról és teste megmerevedett, mint egy deszka. – Aaaaaaah – nyöszörgött.
Az orgazmus megőrjitette. A fejét gyönyörü szőke hajával jobbra-balra dobálta. Reflexszerűen próbálta eltolni a fejemet.
Őrülete közepette erősen a csiklójához nyomtam a nyelvem és ott tartottam. A két ujjam ugyanolyan határozott nyomást gyakorolt a g-pontjára.
Fokozatosan megnyugodott… amíg halkan sírni nem kezdett.
Azonnal elhagytam a csiklóját és a g-pontját, és felkúsztam mellé. Szorosan megöleltem és a feje alá tettem a kezem, hogy a vállamhoz szorítsam. – Mi a baj, Tracy? – kérdeztem aggódóan.
– Jól vagyok – szipogott a lány. „Azt hiszem, egyszerűen ki vagyok borulva. Nem tudom, mi történik velem”-sírása lassan abbamaradt.
– Szegény kicsim – mormoltam és megcsókoltam a homlokát. – Biztos vagy benne, hogy nem bántottalak?
Megrázta szép fejét. „Nagyszerű érzés volt. Több, mint nagyszerű! Olyan intenzív volt. Mit csináltál az ujjaiddal? ”
„Megdörzsöltem a g-pontodat. Ez egy érzékeny pont a hüvelyedben. A hallottak szerint néhány nő nem érez semmit, de te nyilvánvalóan a szerencsések közé tartozol, mert nagyon érzékeny vagy. ”
A nő megélénkült. „Van még több új dolog, amit megmutathatsz nekem? Meg akarom tanulni, hogyan tehetek bármit is érted. ”
Egy pillanatig gondolkodtam. – Mit szólnál a mélytorokhoz? Hallottál már erről?
– Szerintem igen. Ez egyféle faszszopás, igaz?
– Igen, de a fasz a torkodba is bemegy.
„Rendben. Csináljuk” – sürgetett.
A hátára fektettem úgy, hogy a feje az ágy szélén lelógott. „hátraeresztett fejjel egyenes vonal alakul az ajkadtól a torkodig. Érted? Könnyebbé teszi a mélytorkolást. ”
Tracy bólintott. „Értem. Gyere a nagy dorongoddal és próbáljuk ki. ”
– Egy olyan nagyot, mint az enyém, nem könnyű a torkodba venni – figyelmeztettem. „Lehet öklendezni fogsz. Próbálj nyugodt maradni. És ne felejtsd el az orrodon keresztül kell lélegezni. ”
Újra bólintott, és megragadta a dorongomat, amikor a lecsüngő fejének ajkaihoz tartottam. A farkam fejét az ajkai között a szájürege hátsó részéig toltam.
„Gawk ggack! „Beindult az öklendező reflexe.
Ez még kétszer megtörtént. Aztán azt javasoltam: „Nyeld le, ha elérem a nyeldeklődet. ” Még mindig a vastag farkamra szoritott ajkával bólintott.
Előretoltam, nyelt egyet, és a farkam pont úgy csúszott a szűk torkába mint a nokedli. Tracy éppoly meglepettnek tűnt, mint én.
– Mmm… hmm… hmm – próbált mondani valamit, de nem tudtam kivenni mi akar lenni.
A még kint maradt részt is előre toltam, amíg az ajkai el nem értek a farkam tövénél a szőrömet. Láttam a nyakában a farkam kidudorodó körvonalait.
– Lányom, te olyan csodálatos vagy! – dicsértem – Ne felejts el az orrodon keresztül lélegezni. Hallottam, ahogy mélyeket lélegzik az orrán keresztül.
Kissé mozogtam előre-hátra a torkában. Féltem, hogy bármi durva mozdulat megijeszti őt, és mindkettőnknek tönkreteszi az élményt. Aztán kinyújtottam a kezem, hogy játsszak a mellbimbóival.
– Mmm… mmmm – dorombolta Tracy és elfordította a fejét, ami nagyszerű érzést keltett.
Vonakodva húztam ki hatalmas farkam a torkából és a szájából.
Kétszer köhögött, és megkérdezte: „Miért húztad ki? Még nem élveztél. ”
Felsegitettem az ágyról és szenvedélyesen megcsókoltam. „Nem akartam mozgatni. Fájni fog a torkod, és ha túlzásba esünk, lehet, hogy soha többé nem akarod megpróbálni. ”
– De jól csináltam?
– Csodálatos voltál! – dicsértem meg.
A lány felkacagott. – Meglepődtem, amikor bement a torkomba.
Egy percig némán öleltük egymást. – Szerettem volna ezt érted megtenni – suttogta a fülembe. – Szeretem, ha te irányítasz.
– Én is szeretem – suttogtam vissza és mindketten vigyorogtunk, mint az idióták.
„Mi a következő lépés? „-Kérdezte.
– Mit szólnál egy jó öreg faszhoz a puncidban?
A lány felkacagott. „Igen, kérem. ”
Másnap reggel egyedül feküdtem az ágyban, amikor felébredtem. A fő fürdőszoba ajtaja tárva-nyitva volt, így besétáltam. A szemem elé táruló látvány hirtelen megtorpantott.
Tracy a nagy kádamban ült, és felfogta a haját, hogy ne nedvesedjen be. Gyönyörő mellei a víz felszínén lévő buborékok fölött voltak. Kezét a feje fölött tartotta, és azokat a csodálatos melleket a lehető legmagasabbra húzta.
Csak álltam vigyorogva és élveztem a kilátást.
Tracy észrevett, de nem tett semmit, hogy eltakarja magát. Valójában elvigyorodott és viccesen mondta:”A beavatkozás már biztosan működik, John, ha annyira élvezed a melleim látványát. ”
„Te egy mestermű vagy, amelyik kíköveteli, hogy csodálják. ”
Megrázta a melleit és kuncogott. „Art shmart. Szerintem nem akarod beismerni, mennyire kezded megkedvelni a melleimet. ”
– Te egy pimasz menyecske vagy – válaszoltam. – Csatlakozhatok hozzád a kádban?
„Igen, jöhetsz. ”
Gyorsan bemásztam mögé. Ez egy nagy kád, így bőven volt hely mindkettőnknek. A lábaim közé telepedett, és a hátát a mellkasomnak támasztotta. A víz melegétől, a buborékok illatától és nedves bőrének selymes puhaságától a farkam megkeményedett.
Átöleltem, hogy erős markomba szorítsam a nagy súlyos melleit.
– Mmm – dorombolta. – Valld be, hogy szereted a melleimet.
– Sok mindent szeretek benned – mormoltam, majd megcsókoltam a tarkóját. A kezeim megszorították a melleit, és végigsiklottak rajtuk, hogy a mutatóujjam és a hüvelykujjam közé szorítsam a mellbimbóit. Finoman megcsavartam azokat a rózsaszín mellbimbókat, majd meghuzigáltam, hogy kúp alakúra nyújtsam a húsos cseresznyéit.
– Ahhh – zihálta a lány, és meghajtotta a hátát.
Elengedtem, ő pedig gyorsan megfordult, hogy szembe legyen velem. Éhes ajkai megtalálták az enyémet, és azok a csodálatos mellek a kemény mellkasomhoz feszültek. Karjait a nyakam köré fonta és a szeméremdombját a kemény farkamon síkálta.
„John? ” – kérdezte halkan a lány.
„Igen? ”
– Nem baj, hogy ennyire szeretem ezt a beavatkozást? A szemembe nézett, és láttam az aggodalom és az izgalom keverékét.
– Nem – próbáltam biztosítani. „A szex arra való, hogy élvezd. Ha neked tetszik, akkor nekem is. ”
Nem volt meggyőzve. – De… de már nem tudom, hogy érted-e vagy magamért teszem. A törzse annyira megemelkedett, hogy a punci ajkait a farkam fejére helyezze. A súlya a lándzsámra lökte.
– Uggh – nyögte a lány.
A kezeim megfogták a csípőjét, és erősebben nyomtam lefelé. – Jaj! – nyögött fel hangosabban.
– Te vagy az angyalom Tracy – suttogtam a fülébe. – Megmented a lelkemet. Egy jó szex, csak apró jutalom érte.
– Az angyalod? – ismételte meg, miközben elkezdett lovagolni a vastag farkamon, és a mellkasomat kezdte simogatni. A víz csobbant és fröccsent a mozgástól.
„Az én tökéletes angyalom vagy. Szükségem van rád. Ne kételkedj magadban. ”
Felcsúszott, és hátravetette a fejét. „John! ” – kiáltott fel a lány. „John! ”
A karjaim szorosan tartották, ahogy megnyugodott. A keményen mozgó farkam még mindig tökig a szoros puncijában volt.
– Szólíts újra angyalnak – suttogta.
– Angyal – suttogtam vissza.
A teste izgatott volt és remegett a szó hallatán.
– Mennyei angyalom – suttogtam újra.
Az ajkaink összetapadtak és hosszasan csókolóztunk.
Hétfő este volt. Tracy és én az ágyamban hűsültünk egy különösen energikus baszás után. – John, tudod, mi lesz ezen a szerdán? – kérdezte.
– Nem. Mi lesz? – kérdeztem vissza.
– Az első randevúnk egy hónapos évfordulója.
„Már egy hónapja? Repül az idő, amikor szórakozol. ”
– Az biztos – kuncogott Tracy. Ráfeküdt a lábaimra és a telt mellei közé vette a petyhüdt farkamat. „A kezelés egyharmadán vagyunk túl. Homoszexuálisnak érzed még magad? „Közben előre-hátra ringatózott, hogy megsimogassa a farkamat a melleivel. Jégkék szemei felcsillantak, és ravasz mosoly ült ki az ajkán.
– Talán még egy kicsit – ugrattam.
– Több mint kevés – javította ki – Nem tarthatod távol tőlem a kezed, bunkó. Valld be, hogy jobban akarsz engem, mint valaha is egy férfit.
„Nem tudom, hogy elmennék-e odáig. Billy McAllister volt… ”
„John! ” – szakított félbe hangosan a lány.
Nevettem. „Csak kötekedtem. Jobban akarlak, mint bárki mást a világon. „Ami az abszolút igazság volt.
Tracy sugárzott a büszkeségtől. „Eleinte kétségeim voltak a Homosexuális Deviánsok Lelkének Megmentésének Garantáltan Hatékony Keresztény Módszerével kapcsolatban, de ez tényleg működik! Nagyon boldog vagyok, hogy megkockáztattuk a lelked megmentését. ”
– Hm, igen – értettem egyet. Mindig ideges lettem, amikor elkezdett beszélni arról a hülye „módszerről”, amit én alkottam meg.
A farkam életjeleket mutatott, így Tracy kiengedte a nyavalyás börtönből, és elkezdte nyalni és csókolni. – Tehetünk valami különlegeset az első randevúnk évfordulójára? – kérdezte a lány a nyalintások között.
– Természetesen. Mit akarsz csinálni?
„Öltözzünk fel, és menjünk vissza az étterembe és a szórakozóhelyre, ahol az első randinkon voltunk” – javasolta.
„Jó tervnek hangzik. ”
Szerda este Tracy a tükörképét bámulta a hálószobám tükrében, és megpróbálta felkenni a szempillaspirált. Nem ment valami jól. „A hölgy a sminkpultnál könnyedén tette de ez nem az” – panaszkodott.
Arra készült, hogy elmenjünk az „egy hónapos jubileumi vacsoránkra és táncoljunk. A sminkeléssel kapcsolatos tapasztalat és készség hiánya frusztrálta.
Mögé léptem és megsimogattam a vállát. – Nyugi, drágám – mondtam. – Szánj rá időt. Nem rohanunk.
Elfordította a fejét, hogy felnézzen rám. „Köszönöm, John. Bob mindig olyan türelmetlen velem. Te egészen más vagy. „Összeszorította az ajkát, én pedig lehajoltam, hogy megcsókoljam.
Végül sikerült neki a szempillaspirál, és nem volt gondja a szemceruzával vagy a rúzssal. Becipzároztam az első randinkon viselt bársonyruhájának hátát, és indulásra készen álltunk.
„Hogy nézek ki? „-kérdezte. Az önbizalma nem volt túl magas szinten, amikor „divatos” helyekre jártunk, mindig sok nyugtatásra volt szüksége.
„Gyönyörűen nézel ki, Tracy. Mindig kedvesen nézel ki. ”
A lány sugárzott. – És te olyan durván jóképű vagy, mint mindig, John.
– Én?
– Igen, igen – ismételte meg vigyorogva. – Valószínűleg nem veszed észre, de a nők mindig nagyon megnéznek.
Észrevettem, persze.
Az étteremben nézegettük az étlapot, amikor észrevettem egy nagy buta vigyort Tracy arcán.
– Min vigyorogsz? – kérdeztem.
A lány megrázta a fejét. „Semmi. ”
„Gyerünk, mondd el. ”
Elpirult, és azt suttogta: „Amikor először idejöttünk, nagyon ideges voltam, és aggódtam, hogy talán soha nem foglak meggyőzni arról, hogy… tudod… szexelj velem. ” A lány felkacagott. – Ebből nem lett baj.
– Nem, nem. Kíváncsi vagyok, hányszor tettük meg az elmúlt hónapban?
– Milliószor – válaszolta a lány, és ezúttal hangosabban kuncogott. – Egy meleg srác és egy férjes egyházi lány – suttogta, és képtelen volt visszatartani a kuncogás újabb rohamát.
Be kell vallanom, elég vicces volt.
Vacsora és pár óra serkentő tánc után hazamentünk. Tracy pillanatok alatt levetkőzött, és a hátára feküdt az ágyamon, a fejét a szélén lelógatva. Tágra nyílt a szája a meghívásra.
– vigyorogtam – Készen állsz arra, hogy újra megpróbáld a mélytorkolást?
A lány lelkesen bólintott.
Megetettem vele a vastag farkam, és csak egyszer öklendezett, mielőtt lenyelte. A lány természeténél fogva tehetséges volt. Körülbelül öt percig finoman mozgattam a torkában, majd kihúztam, hogy pihentessem.
Megpördült, hogy csókkal és nyalással megtámadja a kőkemény farkamat. Az élvezés határára vitt, majd a hátára fordult, és kinyitotta csinos ajkait.
Rögtön visszacsúsztam a szoros torkába. Már csak egy perc telt el, mire bejelentettem: „Jövök! „A fenekem izmai megfeszültek, és vastag geci nyalábot pumpáltam a nyelőcsövébe.
Amikor kihuztam a farkam, Tracy felpattant és rám vetette magát. Elkaptam, ő pedig biztonságáért körém fonta karjait és lábait. „Megcsináltam! ” – lelkendezett a lány örömmel.
– Természetes vagy.
„Látod? Én bármit megtehetek, amit a pasiid mrgtehetnének! ”
– Még többet is – értettem egyet. – És sokkal jobb is.
Reggel Tracy törölközőbe csavarva jött ki a fürdőszobából. – Tessék, édesem, ezt neked vettem – mondtam neki, és átnyújtottam neki egy selyemköpenyt. Virágmintás volt, és egy kis vagyonba került.
Felderült a szeme. „Gyönyörű, John! De tényleg nem kellene folyton vásárolnia nekem. ”
– Hülyeség. Szeretlek felöltöztetni.
Ledobta a törülközőt, felvette a vékony köntöst, és szorosan összefogta karcsu dereka köré. – Nagyon rövid – mutatta és rám nézett.
Igaza volt. A köntös csak néhány centivel ért lejjebb a puncijánál és a fenekénél. – Tudom, mennyire szereted mutogatni a hosszú lábaid – vicceltem.
Tracy kinyújtotta felém a nyelvét, de aztán azt mondta: „Köszönöm. Imádom. ”
A szombat délelőtt hátralévő részét beszélgetéssel és nevetgéléssel töltöttük, játékos alkotásokkal tarkítva. A dél jött és ment. Tracy észrevette az időt, és felsóhajtott: – Haza kellene indulnom.
– Szívesen maradhatsz, ameddig csak akarsz.
– Tudom, de Bob kíváncsi lesz, hogy hol vagyok.
Nem úgy hangzott, mintha menni akarna, így három lágy puszit nyomtam elegáns nyakára. Úgy dorombolt, mint egy cica.
Kioldottam a köntösét és levettem a válláról. Hagyta, hogy a földre omoljon. – Haza kellene mennem – nyöszörgött, de egy fülig érő vigyorral, várva a vele kapcsolatos terveimet.
Az ölembe vettem és az ágyamba vittem. A lábai szétterültek, a farkamat pedig betoltam az új kedvenc helyére. – Óóóó, John – nyögte. Hosszú karjait és lábait körém fonta.
Tracy délután 3 óráig maradt.
A következő randevúnk reggelén Tracy hívott, mint mindig. Ahelyett, hogy megkérdezte volna, mit terveztem, azt mondta: „Ma este otthon maradunk. Van egy meglepetésem a számodra. ”
– Klassz. Mi a meglepetés? – kérdeztem.
– Majd este megtudod.
Este 6-kor átmentem a szomszédba Tracyért. Bob döbbenten nyitott ajtót. „Szia, John. Azt hiszem, készen van. Egész délután mérgelődtem. Azt hittem, soha nem jön már ki a fürdőszobából. Gyere be” – javasolta.
Tracy általában a lépcsőn találkozott velem, ez most más volt. Beléptem és Bob becsukta mögöttem az ajtót. Még mindig az a döbbent, buta pillantása volt.
– Valami baj van, Bob? – kérdeztem.
– Tracy… ő uh… úgy értem… mint… a fenébe is – mondta.
Tracy bement a szobába, majdnem olyan vörösen elvörösödött, mint a ruhája, és félénken nézett mindenhova, csak rám nem. A ruha anyaga nagyon vékony és nagyon rugalmas lehetett, mert festékrétegként alkalmazkodott a lány gyönyörü íveihez. A hátrész csak pánt volt, ami azt jelentette, hogy nem hordhatott melltartót, és súlyos mellei kocsonyaként remegtek minden mozdulatára. A ruha tökéletesen rásimult az alakjára és egészen a térdéig ért. A mély nyakkivágás a dekoltázsa árkát tárta fel. Mellbimbói kemények voltak, és úgy kinyomták a vékony szövetet, hogy semmi kétség sem maradt afelől, hogy nagyon izgatott. A ruhától eltekintve is látványosan nézett ki. Szőke haja csillogó volt, és tökéletes hullámokban omlott a vállára. A sminkje finom, kifinomult és hibátlan volt. A magassarkúja passzolt a piros ruhához.
A lány istennő volt. Nem csoda, hogy Bob sokkot kapott. Kibaszott pokol, gondoltam.
Tracy végre összeszedte a bátorságát, hogy a szemembe nézzen. Látta, hogy tágra nyílt szemmel és leesett állal bámulom, ami enyhe mosolyt csalt az ajkára, bár még mindig el volt pirulva. Izgatott volt az én és a férje tekintetének kereszttüzében.
„Vettem egy új ruhát” – kezdte a nyilvánvalóval. „Elmentem abba a butikba, amit kedvelünk, és Margaret segített kiválasztani a megfelelőt. ”
Isten éltesse Margaretet, gondoltam.
– Jól nézek ki? – kérdezte.
„Gyönyörűen nézel ki. Lenyűgöző. Tökéletes. Abszolút tökéletes. ” – suttogtam.
– Egy angyal jött a földre – tette hozzá Bob.
Mosolya szélesebb lett, és elpirult. Átsétált a szobán, karcsú karjait a derekam köré fonta, és a szemembe nézett.
– Azt hittem, ma este otthon maradunk – mondtam. Úgy nézett ki, mint egy filmsztár a vörös szőnyegen. Több mint készen állt, hogy besétáljon a bolygó legmenőbb éjszakai klubjába.
– Mi megyünk – mondta a lány, majd férjéhez fordult – Jó éjszakát, Bob. Reggel találkozunk.
– Aha – válaszolta. Határozottan sokkot kapott. Gondolom, ez volt az oka annak, hogy nem bánta a felesége megdöbbentően szexi ruháját.
A vékony derekát átkarolva hagytuk el a házat.
– Imádom a meglepetésedet – mondtam neki.
„Ó, a ruha nem a meglepetés, de örülök, hogy tetszik. Kicsit drága volt, és Margaret a számládra terhelte. Remélem, ez rendben van. Biztos volt benne, hogy rendben lesz. ”
– Igaza volt. Teljesen rendben van.
Bementünk a házamba és lefeküdtünk a kanapéra. – Szóval mi a meglepetés? – kérdeztem.
– Én… beöntést csináltam ma délután – mondta Tracy tétován, és ismét céklavörösre pirult.
Szent szar! Az anális szex volt az étlapon. Néhány nappal korábban rákérdezett, és megbeszéltük. A beszélgetés egy része a beöntéssel való felkészülés volt. Akkor kétségeit és habozását fejezte ki.
– Biztos, hogy ki akarod próbálni az análist? – kérdeztem.
Nem akartam, hogy azt gondolja, hogy ez kötelező, vagy ilyesmi.
Ő bólintott. „Akarom. Ha a pasiid meg tudták csinálni, én is megtehetem, igaz? ”
Ah. Ez mindent megmagyarázott. Tracy nagyon versenyképes akart lenni a képzeletbeli pasijaimmal. – Öhm… persze.
„Csak azért, mert olyan vastag vagy. Fájni fog? ”
– Lehet – vallottam be. – De sok síkosítót fogunk használni és lassan csináljuk. És ígérem, hogy abbahagyom, ha túlságosan fáj.
A behetolás nem ment különösebben könnyen.
Erősen bekentem a farkamat és a fenekét, de még mindig felkiáltott: „Jaj! „-amikor végre áttoltam a faszfejemet a záróizmon.
Utáltam őt bántani. – Akarod, hogy abbahagyjam?
„Nem! ” – tiltakozott a lány. „Meg tudom csinálni. „Aztán hirtelen felém tolta magát. Kemény! „Oww! ” – szisszent fel újra.
– Nyugi, Tracy! Lassan kell csináljuk.
Tovább jutottam, de minden centit nehezen tettem meg. Egész idő alatt nyöszörgött és nyafogott. Annyira feszes volt.
Végül betoltam vastag farkam utolsó centiméterét is a fenekébe. Csodálatos látvány volt, de aggódtam érte. „Ez az, Tracy. Te bevetted az egészet” – mondtam neki. „Jól vagy? ”
Karcsú testéről ömlött az izzadtság, és megremegett az erőlködéstől. Kezei reflexből markolták a lepedőt. – Óóóó – nyögte szívszorítóan.
Óvatosan egészen kihúztam.
– Neee – tiltakozott a nő. – Meg tudom csinálni. Kérlek.
– Biztos vagyok benne, hogy megteheted, de nem éri meg. Megfogtam és megsimogattam a hátát. – Nem akarlak bántani.
A nő szipogott. „Sajnálom. ”
„Semmi sajnálás. Kipróbáltuk, és nem nekünk való. ” Két ujjamat a forró puncijába nyomtam.
– Mindenesetre szívesebben lennék itt.
„Igazán? ” – kérdezte bátortalanul.
„Igen valóban. ” Felkeltem az ágyból és magamhoz húztam. – Gyerünk. Simogasd meg jól a kis Johnt, aztán megmutatom, mennyire szeretem a te isteni mézesköcsögödet.
– Kis John? – kuncogott a lány. „Inkább Big John. Nagy Rossz John! „-nevetett.
Egyik nap ebédidőben hazajöttem, és zenét hallottam dübörögni a házamban. Tracy az edzőtermemben volt, súlyokat emelt a HIFI-men a keresztény rock ütemére. Háttal volt az ajtónak, így nem látott engem. Bőre nedves volt az izzadtságtól, a sportmelltartó és a nadrágja pedig átázott.
Rekordidő alatt levetettem az öltönyömet és a többi ruhám is.
A dal véget ért, és a szoba elcsendesedett.
– Tracy – szólitottam.
– Ahh! – kiáltott fel, és felugrott féllábbal a levegőbe. „John! Megijesztettél! ”
„Mit csinálsz itt? ” – kérdeztem és lassan odaléptem hozzá.
– Edzem – jelentette ki a nyilvánvaló tényt – Nem gondoltam, hogy bánnád. Szeme a meztelen testemet pásztázta, és a megkeményedő farkamon állapodott meg. Nagyot nyelt, és meghátrált az előrenyomulásomtól. „John, ne. Izzadt és büdös vagyok. ”
Közelebb léptem. „Csodásan nézel ki. ”
Tovább hátrált, mígnem a falnak ütközött. „Csupa bűz vagyok” – panaszkodott a nő.
– Nem érdekel. Közelebb léptem.
Hirtelen megpróbált kikerülni, hogy megszökjön. Megragadtam és a falhoz nyomtam. Úgy visított, mint egy kislány, és kuncogott. Ujjaimat a sportmelltartója alja alá dugtam, ő pedig felemelte a karját, hogy le tudjam húzni róla. Aztán letoltam a rövidnadrágját a hosszú lábán, és kilépett belőle.
Tracy a szemembe nézett, és azt mondta: „Ez nem a mi napunk. ”
Kedd volt. Hétfőn, szerdán és pénteken „randevúztunk”. – Igen, de nem érdekel – válaszoltam.
Megragadtam a combját és felemeltem a levegőbe. Élesen beszívta a levegőt, és megfogta a vállaimat, hogy egyensúlyban tartsa magát. Az izmaim megfeszültek, és a merev farkam fölé emeltem.
„Istenem, John. Nagyon erős vagy” – csodálkozott. Az egyik kezével elengedte a vállamat, hogy megragadja a faszomat, és a puncinyílásába helyezze.
– Csináltad már valaha állva? – kérdeztem
Megrázta szép fejét, – Nem.
Kicsit ellazítottam a karjaimat, és hagytam, hogy a gravitáció ráhuzza a vastag farkamra. Kikerekedett a szeme, és felnyögött: – Óóó.
Hagytam, hogy fokozatosan leereszkedjen, majd ismét felemeltem. Ujjai a vállammat karmolták.
Az izzadtság illatát éreztem a nyakában. Tracy kuncogott, és elhajolt tőlem. – Ne szagolj, te korcs – Még mindig zavarta, hogy ilyen izzadt.
Lassan fel-le emeltem a farkamon. Megtekerte a medencéjét, és rendkívül élvezte. Ismét hangosan megszagoltam, ő pedig vidáman felkacagott.
Elkezdtem ugráltatni fel és le, egyre erősebben és gyorsabban. Nagy mellei ugráltak. – Ajj, uh – morogta. A háta megfeszült, hogy teljesen elémtárja ugráló melleit. „HAH! ” – zihált, és teste megremegett a délutáni első orgazmusában.
Kicsit később közösen zuhanyoztunk. Feleslegesen sok ideig mosta széles, lapos mellkasomat. – Késve megyek vissza dolgozni – mondtam neki.
– Sajnálom – mondta, de vigyorgott, és egyáltalán nem sajnálta. – Jelents beteget, és maradj itt velem.
– Nem tehetem. Dolgom van.
Felsóhajtott: „Minden nap unatkozom és magányos vagyok otthon egyedül. ”
– Kár, hogy Bob olyan neandervölgyi ember, hogy nem engedi, hogy munkát találj – sajnálkoztam.
– De azt hiszem, most van munkád. – Megmenteni engem.
Elmosolyodott, és azt mondta: „Igen. Amatőr intervenciós vagyok. A gyógyulás garantált. ”
– Bármikor, amikor magányos leszel, írj nekem, és itt találkozunk ebédelni.
– Minden nap magányos vagyok.
– Akkor minden nap itt leszek.
– Tényleg ebédelünk, vagy csak dugunk? – viccelt a nő.
– Lehet, hogy minden egyes ebédkor, néha ebédelünk is – válaszoltam, és nevettünk.
Hétfőn este Tracyvel a nappalimban pihentünk. A kanapén feküdtem, fejemet az ölébe hajtottam. Finom ujjai a hajammal játszadoztak.
– John, szerda a születésnapom – mondta Tracy. – Bob bulit rendez, és meghívott néhány embert, akikkel a templomban találkoztunk.
– Jól van – válaszoltam. „Lemondjuk a randevút. Jó bulit, szülinapos lány! ”
A szeme tágra nyílt riadtan. – Nem, John. Nem mondhatjuk le a randevút. A Garantált Hatékony Keresztény Módszer szerint öngyilkos lehetsz, ha megszakítjuk a beavatkozást.
– Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz.
A lány határozottan megrázta szép fejét. „Nem. A buli után jövök a házadba, de… eljössz a buliba? Kérlek? ”
– Helyénvaló, Tracy? – Bobnak nem fog tetszeni.
„Már kérdeztem tőle, és azt mondta rendben van” – válaszolta, engem meglepve. – Mesélek neki minden előrehaladásról, amit elérsz, és ő büszke rád. Valójában mindkettőnkre büszke. Isten harcos hercegnőjének hív. A lány felkacagott. „Akkor eljössz a buliba? Kérlek? Te vagy a legjobb barátom, és azt akarom, hogy ott legyél. ”
– Ott leszek – ígértem.
Szerda este a szomszédba sétáltam. Sötétkék inget és khaki nadrágot viseltem. Nincsenek „gyümölcsös” színek, amelyek felháborodást válthatnak ki az egyházi barátaikból.
Tracy nyitotta az ajtót. „Szia John! ” – köszönt, és csupa mosoly volt.
„Boldog születésnapot! ” – mondtam és felé nyújtottam az ajándékát. Virágzó növényekkel teli ültetőgép volt.
Körülnézett, hátha valaki figyeli, de mindannyian kint voltak a teraszon. Megölelt és egy gyors puszit adott. – Köszönöm, John. Ez gyönyörű – mondta halkan. – Féltem, hogy fehérneműt vagy ilyesmit adsz nekem.
– Azt kellett volna, csak hogy lássam az egyházi barátaid reakcióját.
– Gyerünk. Mindenkinek bemutatlak.
Tracy bemutatott több embernek. Az egyik fülükön bement a nevük, a másikon ki, kivéve egy Rachel nevű nőt. Sötét haja volt, és körülbelül 30 éves volt. Meglehetősen jól nézett ki, kivéve a súlyfelesleget.
Mondanom sem kell, hogy Tracy magas, karcsú szépsége teljesen elhomályosította Rachelt és minden más nőt a szobában.
Ahelyett, hogy megrázta volna a kezemet, Rachel melegen megölelt, és fél órán keresztül mellettem maradt, megállás nélkül csacsogva és flörtölve. A férje, Timmy csillogó szemmel figyelte. Azt hittem, egyike azoknak a furcsa felszarvazott srácoknak, akik élvezik a feleségüket nézni amikor más férfivel kefél.
Bocs, haver, – gondoltam. Nem fogom megbaszni a duci feleséged.
Tracy odajött és mellém állt. – Miről beszéltetek olyan sokáig? – kérdezte kissé zavartan.
– Ezt és azt – válaszolta Rachel vad vigyorral. – John nagyon szórakoztató.
– Nos, örülök, hogy jól érezted magad – mondta Tracy erőltetett mosollyal. Otthagyott minket és bement a lakásba.
Vártam egy percet, majd mondtam Rachelnek, hogy el kell mennem a mosdóba és követtem Tracyt. Tracy a konyhaablak mellett állt. Dühösen nézett rám, de megfogtam a kezét és behuztam az egyik hálószobába.
– Miért flörtölsz vele? – kérdezte suttogva.
– Én nem. Ő flörtölt velem. Nem lehetek veled egész este, Tracy. Az emberek elmondhatják majd, hogy többek vagyunk, mint csak szomszédok. Átkaroltam karcsu derekát, és magamhoz húztam.
Egy pillanatig ellenállt, majd hozzám bújt. Lehajtotta a fejét, és azt mondta: „Tudom, hogy nem szabad féltékenynek lennem, de igen az vagyok” – vallotta be.
Az ujjamat az álla alá tettem és felemeltem a fejét. A tekintetünk találkozott. – Csak egy nőt akarok. Hüvelykujjamat végigsimítottam az ajkán, amíg elmosolyodott.
– Bárcsak most azonnal elmehetnénk a házadba – sóhajtott.
– Én is szeretném, de még egy kicsit várnunk kell. Menjünk vissza a buliba. Megcsókoltam és megsimogattam a fenekét, majd visszakísértem édes fiatal szerelmemet a teraszra.
Ezután többnyire elvegyültem a társaságban, és nem engedtem, hogy Rachel újra sarokba szorítson. Egyszer Bob elkapott egyedül, és halkan így szólt: „Tracy mindent elmond a fejlődésedről, John. Ez valóban csoda! Hadd mondjam el, voltak kétségeim az elején, de nyilvánvalóan a Garantáltan Hatékony Keresztény Módszer valóban működik. nem is lehetnék büszkébb rád és a feleségemre. ”
Az agyam megzavarodott. Ez a srác teljesen elképesztő volt.
– Mindent neked és Tracynek köszönhetek – mondtam neki. – Mindketten a legjobbak vagytok.
Felfuvalkodott a büszkeségtől. „Örülök, hogy Isten munkáját végezhetem” – mondta. „Van egy saját projektem, amin dolgozom. Néhány részletet ki kell még dolgozni, de izgatott vagyok miatta. ”
„Jó neked, Bob. Nagyon várom, hogy hallhassak róla. ”
Végül az utolsó vendégek is távoztak. Segítettem kitakarítani a rendetlenséget. Amikor rendbe hoztuk a dolgokat, Tracy a karjaimba vetette magát, és szenvedélyes csókot nyomott ajkaimra, a férje előtt.
Bob csak nevetett. – John, jobb, ha elviszed a házadba, mielőtt itt levetkőztetne.
Kezdtem tűnődni ezen a srácon. Úgy tűnt, hogy ő is egy újabb olyan nyavalyás köcsög, mint a Rachel férje, Timmy.
Később aznap este kibasztam a *vacsorát* Tracyből a jó öreg misszionárius pozícióban. Már kétszer is elélvezett, de úgy tűnt, hogy még igazi észbontóként dolgozik benne a vágy. A farkam könyörtelenül pumpált, tökéletesen megdőlt, hogy minden lökésnél megdörzsölje a g-pontját. A körmei enyhén karmolták a hátamat és a hosszú lábai pedig körülöleltek.
Ekkor megszólalt az ajtócsengő. – Mi a fasz? – morogtam. 2 óra volt! Feltételezve, hogy egy tréfacsináló volt, figyelmen kívül hagytam, és tovább basztam.
Újra megszólalt a csengő. – A fenébe – riadtam meg.
– Talán valami vészhelyzet – mondta Tracy aggódva.
„Hagyd figyelmen kívül. Ez csak egy tréfa. ” Azt akartam, hogy robbanásszerűen élvezzen, de ez nyilvánvalóan egyre jobban elterelte a figyelmét.
A csengő harmadszor is megszólalt. – Bassza meg! – kiáltottam fel. Kihúztam a kemény farkam a lány szoritó puncijából, és melegítőnadrágot húztam magamra.
Odaléptem az ajtóhoz és kinyitottam. A hülye szomszédom, Bob állt a másik oldalon.
„Mi van?! „kérdeztem.
Meglepte a harcias hozzáállásom. – Én… hm… kérdeznem kell valamit Tracytől – magyarázta.
– Tracy! kiáltottam. – Bob kérdezni akar tőled valamit!
Tracy kisietett a hálószobából anyaszült meztelen. A haja kócos volt, a bőre csillogott az izzadtságtól, a puncija pedig puffadt és vörös volt. Jól kibaszottan nézett ki, és ez büszkeséggel töltött el. – Mi a baj, Bob? – kérdezte.
Bob szexbomba feleségére bámult. A szája tátva maradt, amíg magához nem tért. – Én… nem találom a sajttortát – mondta a seggfej.
„Mit?!? ” – válaszolta Tracy. – az este megettük az utolsó falatot.
„Ó. Én, uh, éhes voltam és… ” elhallgatott, mert tudta, hogy hülyén hangzik. Szeme a meztelen felesége és félmeztelen köztem vándorolt.
– Bob, ne gyere ide, amikor randevúzok – mondta neki Tracy.
– Oké – mondta szomorúan. – De mivel már itt vagyok, maradhatok és nézhetem? Timmy azt mondja, hogy mindig nézi Rachelt amikor baszik.
„Nem, nem nézheted! Komoly küldetést teljesítek Istenért, nem szex show-t rendezek! ” Tracy hangja mérget okádott. „És nem akarok részt venni olyan elmebeteg dolgokban, amelyekkel Rachel és a hülye férje, Timmy foglalkozik. ”
– Persze, drágám. Sajnálom – morogta Bob. – Hm, jó éjszakát.
Tracy becsapta az ajtót. Hozzám fordult és megkérdezte: „Mi a baj vele? ”
– Egyike azoknak a felszarvazottaknak, akik nézik és élvezik, ahogy a feleségük más férfiakkal szexelnek – tájékoztattam.
Pofát vágott. „Ez perverz. A szexnek magánjellegűnek kell lennie” – jelentette ki határozottan.
– Nem tudtam jobban egyetérteni vele. Kitártam a karomat, és odabújt hozzám egy ölelésre.
– A fenébe is, most sajttortára vagyok éhes – mondta és nevetett.
Nem volt sajttortám, így megosztottunk egy tál csokoládé fagylaltot.
– Miért nem vetted fel a köntösödet, mielőtt kijöttél a hálószobából? – érdeklődtem.
Tracy vállat vont. – Bob milliószor látott már meztelen.
– De nem frissen megbaszva egy másik férfi által – mutattam rá.
A lány elvigyorodott. – Gondolom, nem. Szerinted tetszett neki?
– Ööö. Valószínűleg most kiveri magának.
– Hú – felelte Tracy. – Ez olyan durva.
– Soha nem voltam koncerten – mondta Tracy.
Úton voltunk egy vidéki koncertre a belvárosi Tennessee Theatre előadására.
„Soha? ”
Megrázta szép fejét. „A családom túl szegény volt ahhoz, hogy ilyen dolgokat megtehessek. Bob pedig azt hiszi, hogy a koncertek a pogányoknak valók. ”
„Sajnálattal hallom. ”
– Rendben van – válaszolta a lány, és hozzám hajolt, hogy megcsókolja az arcomat vezetés közben. Csak azt akartam, hogy tudd, milyen sokat jelent ez nekem.
Leparkoltunk és kisegítettem a kocsimból. A hírhedt vörös ruhát viselte, amely úgy nézett ki, mintha a gyönyörü testére lenne festve. A mellei himbáltak, én pedig bámultam. – Nem hittem volna, hogy valaha is melltartó nélkül fogsz nyilvános helyen lenni, barátnőm.
A lány elmosolyodott. „Tudtam, hogy tetszeni fog. Megszállott vagy a melleim miatt, mint az összes hetero srác. ” Szeretett ezzel ugratni.
– Nem vagyok megszállott.
– Pff – gúnyolódott. „Ja, igaz. ”
– Talán egy kicsit – vallottam be, mert valójában teljesen megszállott voltam.
– Nagyon – ellenkezett a lány és kuncogott.
A koncert fantasztikus volt, és lassan, gyengéden szeretkeztünk, miután hazajöttünk. Pokoli éjszaka.
Kellemesen elaludtam, amikor Tracy azt mondta: „Szeretnék babát”.
Amikor a lány, akit folyamatosan baszol, azt mondja, hogy babát akar, nagyon gyorsan felébredsz.
– Nyilvánvalóan sokkal jobb apa lennél, mint Bob – folytatta. – Mert te okos és erős, nagy és kedves vagy, Bob pedig nem. És ez még csak nem is szól arról, hogy elvetemült faszfej lenne, vagy minek nevezed.
Megállt, és rám nézett, mintha azt várná, hogy mondok valamit. „Öhm… „volt minden válaszom.
„De előfordulhat, hogy visszaesek a melegségbe, és az katasztrófa lenne, igaz? Ez egy kockázat, amit figyelembe kell vennem. ”
Megint megállt, de az agyam összeomlott, és semmi jelét nem mutatta az újraindításnak.
„És rá kell jönnünk, hogy Bob egy igazi pisztoly. Ha azt mondom neki, hogy válni akarok, egészen biztos vagyok benne, hogy mindkettőnket megöl. Ez egy rejtvény. Remélem, Jézus ad egy jelet, hogy mit tegyek. Jó éjszakát, édesem. „Megfordult és aludni tért.
Az agyam nem volt más, mint egy tekervénycsomag, és egy szemhunyásnyit sem aludtam.
A következő randevún a belvárosi új élelmiszercsarnokba mentünk. Élveztük az étkezésünket, amíg az egyik volt barátnőm az asztalunkhoz nem jött. Ó, a francba, gondoltam. Ez nem volt jó ómen. Körülbelül 6 hónapig voltam Pammel, és azt hitte, hogy komolyra fordulnak a dolgok. Én pedig azt gondoltam, hogy nem, és kidobtam, amikor túlságosan ragaszkodó lett. Az asszony haragot táplált irántam.
– Helló, John – mondta Pam. – Úgy látom, most kirabolod a bölcsődét.
Pam velem egyidős volt. Sokkal idősebb és sokkal kevésbé vonzó, mint Tracy.
– Szia, Pam – válaszoltam.
– Egy vagyok a John sok exei közül – magyarázta Pam savanyúan Tracynek.
Tracy össze-vissza nézett köztem és Pam között, nyilvánvalóan összezavarodva. – John egy… nőcsábász? – kérdezte Pamtől.
– Nevezheted annak – kuncogott Pam. „Férfi ribancnak hívom. Ne ragaszkodj hozzá, édes, mert John szereti a változatosságot. ” Elsétált anélkül, hogy hátranézett volna.
Tracy rám meredt, és könnyek gyűltek a szemébe.
– Tracy, sajnálom. Hadd magyarázzam el.
– Nem itt, John. Vigyél haza.
Azt hittem, a házára gondol, de amikor beértem a felhajtómra, Tracy kiszállt és belépett a házamba. Követtem, rettegve a közelgő összecsapástól.
– Nem vagy meleg, igaz? – kezdte azonnal.
– Soha nem voltam meleg – vallottam be.
– Szóval miről szól ez az egész? – kérdezte. – Bolondot akartál csinálni a hülye buta lányból? Könnyek folytak végig a szép arcán.
„Nem. Bob úgy döntött, hogy biztos meleg vagyok, mert véletlenül rózsaszín inget viseltem, amikor találkoztam vele. Aztán felvetetted a beavatkozási ötletet, és a dolgok kicsúsztak az irányítás alól. Esküszöm, nem akartam, hogy az ágyba vigyelek. A legelején nem. ”
Tracy ide-oda járkált. Dühös volt, csalódott és elkeseredett. – Olyan hülye vagyok – kiáltott fel. „Azt hittem, csodás beavatkozást végzek, de te csak egy kanos fickó vagy, aki be akart jutni a nadrágomba. Biztos én vagyok a legostobább, leghiszékenyebb, legidiótább lány a világon! ” Abbahagyta a járkálást, kezét a szemére tette, és üvöltve megállt.
Átkaroltam őt. Egy pillanatig ellenállt, majd a nyakam köré fonta a karját és belém kapaszkodott.
– Hogy lehettél velem ilyen gonosz? – zokogott a lány.
Úgy éreztem magam, mint a legalantosabb féreg a bolygón.
– Esküszöm, nem akartam gonosz lenni, Tracy. Valahogy kicsúszott a kezemből az egész, és mivel ilyen bunkó vagyok, kihasználtam a helyzetet. Sajnálom. Őszintén sajnálom.
Beletelt néhány percbe, mire megfékezte a sírását, és felnézett rám. Karjai szorosabban szorultak a nyakam köré. „Bunkó vagy” – jelentette ki.
„Igen. Bűnös bunkó. ”
– Nem mondhatom el Bobnak – lepett meg. „Megőrülne, és megölne mindkettőnket. Ő egy pisztolybolond” – emlékeztetett.
– Miért ölne meg?
– Mert én vagyok a szajha feleség, aki milliószor lefeküdt veled.
„Te nem vagy ribanc, és ez nem a te hibád. Ártatlan vagy és naiv, de ez nem bűn. ”
„Bob nem így fogja látni” – mondta nekem. – Nem akarok meghalni, ezért folytatjuk a beavatkozást.
„Mi maradunk ahogy vagyunk? ”
„Igen. Hetente háromszor ki fogunk menni szórakozni, és így jobb lesz, ha baromi jókat randevúzunk, üdvözítő, mert sok bepótolnivalód van. „Ajka a legkisebb mosolyra görbült.
Eltöltött a megkönnyebbülés. – „Bármit meg fogok venni… ” – ígértem.
– Ne, John – szakította félbe. „Nem akarom, hogy cuccokat vegyél nekem. Csak légy a legjobb barátom és a csodálatos szeretőm, mint ahogyan hittem a mai napig. ”
A kezeim lecsúsztak a hátán, hogy megfogjam kerek seggét. – Csodálatos szerető?
– És a legjobb barátom – emlékeztetett, és a nagy kezeimhez dörzsölte a fenekét. – Nincs több bunkóság.
„Megteszek minden tőlem telhetőt. „-mondtam.
Az arckifejezése ismét komoly lett. – Ne keress más nőket, amíg velem randizgatsz, John. Ha igen, az Istenre esküszöm, hogy előkapom Bob fegyverét, és megöllek.
Gyorsan bólintottam. „Semmi baj. Csak téged akarlak. ”
A lány elmosolyodott. „Jó. Most vigyél be az ágyba. Megmutathatod, mennyire sajnálod, hogy bunkó vagy. ”
Ölbevettem és bevittem a hálószobába, ahol óvatosan lefektettem az ágyra. – Van ebben egy jó dolog – mondta.
„Mi az? ”
„Ha te leszel a kisbabám apja, nem kell aggódnom amiatt, hogy újra meleg leszel” – mondta, majd kuncogott.
Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt. „Tracy, miért nem haragszol rám? Úgy értem, örülök, hogy nem vagy haragos, de nem értem. ”
„Dühös vagyok, te hülye. De szeretlek, úgyhogy túl leszek rajta. ”
– Én is szeretlek – válaszoltam gondolkodás nélkül. Talán ez a legigazabb dolog, amit valaha mondtam neki.
„Tudom. ”
– Mi van Bobbal?
– Majd kitalálunk valamit – sóhajtott a lány és behúzott magához az ágyba.
Reggel Tracy SMS-t kapott a férjétől. – Bob azt akarja, hogy a lehető leghamarabb menjünk át – mondta nekem riadtan. „Azt írja, hogy ez fontos. Gondolod, hogy rájött, hogy nem vagy meleg? ”
– Kétlem – válaszoltam. – Ha rájönne, lelőne minket, nem sms-t írna.
– Ez igaz – válaszolta a lány.
Már lezuhanyoztunk és felöltöztünk, így azonnal mentünk is a szomszédba.
– Tegnap este Timmyvel csapást mértünk a keresztény tisztességre! Jelentette be Bob abban a pillanatban, amikor Tracy és én beléptünk. Timmy volt az egyik legfurcsább fundamentalista haverja.
Azonnal nagyon rossz érzésem támadt. – Mit csináltatok, Bob? – kérdeztem.
– Felrobbantottuk a jógastúdiót! – mondta büszkén az idióta.
Leesett az állunk. „Te mit tettél?! „-kiabáltam.
– Tetszett az a jógahely – nyafogott Tracy.
„A jóga az ördög gyakorlata! ” – jelentette ki Bob. – Mennie kellett!
– Felrobbantottad? Mivel? – kérdeztem.
„Megcsináltuk a saját bombáinkat” – kiáltotta az idióta. „Könnyű megtenni. Vannak tervek és videók az interneten. Látnod kellett volna. Bumm! Az ablakok kitörtek, és tűz keletkezett, ami porráégette az épületet. Félelmetes volt! ”
– Megsérült valaki? – kérdezte Tracy aggódva.
– Nem. Az éjszaka közepén csináltuk.
Egy gondolat jutott eszembe. – Bob, ugye nem tárolsz itt bombakészítéshez cuccokat?
– Az alagsorban vannak – válaszolta. „Látni akarod? ”
– Nem, nem akarom látni – morogtam. „Ez a szar veszélyes, te idióta! Nem fogom hagyni, hogy Tracy itt maradjon, amíg el nem fogy. ”
– Ezt nem te döntöd el! – érvelt Bob.
Figyelmen kívül hagytam őt. – Tracy menj, és csomagold össze, amire szükséged van, hogy nálam maradj néhány napig – mondtam.
Tracy bólintott, és elrohant.
– Nem irányithatsz minket! – füstölgött Bob.
– Fogd be – válaszoltam. „Tracy biztonsága az első. Szóljon nekünk, ha eltűnik innen az a szar. ”
Tracy megjelent egy megrakott bőrönddel, és visszamentünk a házamba.
Amíg Tracy kicsomagolta a ruháit, én egy másik szobába mentem, hogy felhívjam a rendőrséget névtelenül. Elmondtam nekik, hogy ki robbantotta fel a jógastúdiót, és hol találják az anyagokat további bombák készítéséhez.
Fél órával később egy SWAT-csapat özönlött be Bob házába. Letartóztatták az idiótát, és bizonyítékként lefoglalták a bombagyártó kellékeit.
Bobot és haverját, Timmyt terrorista tevékenységgel, valamint számos más bűncselekménnyel megvádolták.
Tracyt rövid időre letartóztatta a rendőrség, de alibit bíztositottam neki arra az éjszakára, és az ártatlan lány meg tudta győzni az ügyészt, hogy semmit sem tudott a férje terrorista terveiről.
Amikor végre visszaértünk hozzám, Tracy megkérdezte: – Szerinted van esély arra, hogy elengedjék Bobot?
– Nem. Hosszú időre börtönbe kerül, Tracy. A zsaruknak minden bizonyítékuk megvan ahhoz, hogy bebizonyítsák, Bob és barátja bombával robbantotta fel a jógastúdiót.
– Nos, azt hiszem, ez az én jelem Jézustól – mondta egyszerűen Tracy.
„Hogy érted? ”
– Ha Bob börtönben van, el tudok válni anélkül, hogy lelőne minket – válaszolta.
„Ó igen. ” Egy pillanatig gondolkodtam, majd térdre rogytam. – Tracy, hozzám jössz feleségül?
A gyönyörű lány örömteli égkék szemei fényként világítottak. „Igen! ” – kiáltotta a lány.
– Húúú! – kiáltottam. Kuncogott, mi pedig csókolóztunk és csókolóztunk.
Néhány perccel később Tracy emlékeztetett: „Babát akarok. ”
– Szívesen elfogadok veled egy babát.
Felhúzta a szemöldökét. „Tényleg? Amikor a minap említettem, úgy tűnt, szívrohamot kapsz. ”
– Váratlanul értél – magyaráztam és újra megcsókoltam. – Szeretlek, és szeretni fogom a babánkat is.
Erősen megcsókolt. „Talán a baba várhat néhány évet, amíg átalakulsz rendesen egy nőt kívánó férfivá, csődör” – ajánlotta, és kuncogott.
– Nem hiszem, hogy sokat kell szoktass ahhoz, hogy a te embered legyek.
Tracy szeretettel nézett rám. – Gondolod, hogy Isten azért vezetett ide, hogy összejöjjek veled?
– Valóban titokzatos módon dolgozik. – mondtam.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!