Négyen a szaunában

Téli hónapokban, két három hetente eljárunk férjemmel szaunázni. Teljesen kicserélődik az ember testileg-lelkileg. Próbálunk hétköznap menni, mert akkor kevesen vannak, még nagyobb a nyugalom. A szaunarészleg naturista, szól a személyzet, ha fürdőruhában ülsz fel a padra. 

Azon a decemberi estén is megkaptuk a kis lepedőnket, kerestünk egy pihenőfülkét, és ahogy szoktuk, beültünk az infrába. Háromszor félórát töltünk ott mindig, közte a merülőmedence és a jeges zuhany. Férjem vett rá az egészre, én sokáig ellenkeztem, miután világéletemben rendkívül zavart a meztelenség, még strandra sem jártam, míg meg nem ismerkedtünk. Mai eszemmel tudom már, hogy ez a fajta gátlásosság kicsit természetellenes, de hát ilyen voltam. Most már így, jóval túl a negyvenen, csak mosolyogni tudok korábbi önmagamon, kikoptak az ilyenfajta fóbiáim. Párom rendkívül türelmesen, lépésről lépésre, évek alatt “nevelte ki” belőlem ezeket a dolgokat, köszönettel tartozom neki.

Zuhany után aztán mindig elterülünk a nyugágyon húsz percre, végül hazaindulás előtt beülünk a gőzkabinba. Aznap is így volt, szerencsére üres volt a kabin, leterítettük a lepedőinket a jó meleg kőpadra, és élveztük a sejtelmes,párás félhomályt, és a csendet. Úgy negyedórája lehettünk benn, amikor korunkbéli pár jött be, halkan köszöntek, és leültek a szemközti padra. Hozzánk hasonlóan, átlagos testalkatúak voltak mindketten, nem borotválta magát egyikük sem. Kölcsönösen végigmértük egymást futólag, semlegesen, hiszen egy háromszor három méteres helyiségben nem lehet elkerülni, hogy a másikra pillantsunk.

Négyen a szaunában.
A pasi aztán kicsit lejjebb csúszott a padon, és kicsit elfordítva, lehunyt szemmel, hátrahajtotta a fejét a meleg falnak. Ezt tettem én is, mígnem néhány perc múlva párom a térdével alig észrevehetően meglökött. Ránéztem, és a szemével mutatta, hogy hova nézzek. Szemben velem a pali farka enyhén merevedésnek indult. Néha egy pillanatra lejjebb ereszkedett, majd ismét elindult felfelé. Régóta járunk már ide, de soha semmiféle erotikusnak nevezhető esemény nem történt még velünk. Lehet, hogy ezért, de roppant módon zavarba jöttem. Már-már a számon volt, hogy menjünk, amikor a nő is észrevette, mi történik, és egy szelíd mosollyal előbb rám nézett, majd férjemre és csak a szájáról olvastuk le, hogy “Bocsi…”
Férjem visszamosolygott rá, amolyan “Semmi baj…” stílusban, ezért én is próbáltam valami hasonlót. Hát nem igazán sikerült…
Ekkor a pasi farka már majdnem teljesen merev volt, szépen kirajzolódtak rajta az erek is.

Váratlanul ért a dolog. Nagyon fura érzés volt: zavarba jöttem,de ugyanakkor izgatott is. Teljesen tanácstalan voltam, mentem is volna,meg nem is…
Ekkor a nő felállt,belemerítette a kanalat a vizesdézsába, rám nézett, és kedvesen megkérdezte, hogy szabad-e…
– Persze,nyugodtan. – préseltem ki halkan magamból.
Jó alaposan fellocsolta a követ, még nagyobb lett a gőz, még sejtelmesebb lett a látvány, de tulajdonképpen jólesett. Aztán visszaült, elhelyezkedett, ránézett a párja merev farkára, majd rám, és valami olyasmi volt a szemében, hogy – Bocs, de ez van…-
Azt hiszem ekkor billentem át, ekkor kezdett egyértelműen izgatni a helyzet. Összenéztünk Párommal, majd lenéztem az ölébe, és láttam, hogy az ő farka sincs már nyugalmi állapotban. A csaj szemben ezt nyilván látta, de olyan közömbös arckifejezéssel ült, hogy azóta sem értem. A pasi farka ekkor már teljesen állt, néha megfeszült egy kicsit, és azon gondolkodtam, hogy vajon mi járhat a fejében. Talán én, aki ott ül tőle két méterre, teljesen meztelenül, vagy valami más? Továbbra is hátradöntött fejjel, csukott szemmel, kicsit lecsúszva ült, és láthatólag teljesen lekötötte a saját belső világa, illetve ami éppen ott történik.

Azon vettem észre magam, hogy erőnek erejével sem tudok máshova nézni, csak az akkor már folyamatosan lüktető farkára. Éreztem, ahogy kezdek benedvesedni, és akaratlanul ugyan, de kicsit szétnyitottam az addig összezárt térdeimet. (Párom szerint ekkor már terpeszben ültem…) Aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy mi is lesz ebből, de nagyon hamar választ kaptam… Soha nem fogom elfelejteni!

Hirtelen teljesen megfeszült a teste, váratlanul rám nézett, előbb a szemembe, aztán a cicimre, végül a lábaim közé! Akaratlanul összezártam a térdemet, aztán éppolyan akaratlanul széttártam. Eszméletlenül izgató volt. Ránéztem a Páromra, ő nem nézett rám de láttam, hogy neki is áll rendesen a farka, és nem tudja levenni a szemét egy másik férfiről! Aztán jött egy brutális magömlés! Továbbra sem nyúlt magához a kezével, csupán először a végén kibuggyant az anyag, majd talán kétszer, vagy háromszor lövellt is, miközben a farka összevissza csapkolódott, telefröcskölve a hasát, combját, de még a nyakára is jutott!
És mindvégig a puncimat nézte. Izgató volt, nagyon izgató!
Ha nem velem történik ez az egész, nem hiszem el senkinek, az biztos.

Aztán elernyedt a teste, újból hátradőlt, lehunyta a szemét, de közben hihetetlenül gyorsan vette a levegőt. A csaj várt kb fél percet, majd kihúzta a feneke alól a lepedőt, és nagyon gyengéden letörölgette a pasi testét, aki eközben meg sem mozdult. Aztán anélkül, hogy ránk néztek volna, felálltak, köszöntek halkan, és kimentek. Mielőtt azonban becsukták volna maguk mögött a kabin ajtaját, a csaj visszalépett, rám nézett, és kedvesen annyit mondott: – Nagyon köszönjük…
Egy szót sem tudtam válaszolni, csak nyeltem egy nagyot. Aztán ültünk csak ott hitetlenkedve, és néztünk egymásra tanácstalanul.

Hazafelé a kocsiban egyetértettünk abban, hogy nekik nyilván nem ez volt az első ilyen esetük, mert nagyon összeszokott párosnak tűntek, így utólag. A szexuális életük pedig maga lehet a Kánaán! Aztán abban is egyetértettünk hamar, hogy tennünk kell egy próbát nekünk is, na persze csak kettesben. Hazaérve a zuhany alatt jó alaposan lecsutakoltuk egymást, ahogy ilyenkor szoktuk, kisütöttem a délben bepanírozott csirkecombot, megterítettem, még gyertyát is tettem az asztalra…
Férjem közben felment a netre (őt is megfogta a dolog), és nagyon hamar, “Hands free” címszó alatt talált hasonló “mutatványokat”, nem is egyet.

Kikiabált, hogy – Gyere be! – és amíg néztem a videókat, megint éreztem, hogy kezdek felizgulni!
A csirke hajszál híján megégett. Alig vártam, hogy megvacsorázzunk, és bevonuljunk a hálószobába.
– Na akkor most hogyan legyünk? – kérdezte a Párom.
Én sem tudtam hogyan legyünk, ezért hanyatt feküdtem, felhúztam a térdemet széttett lábbal. Erre fel az én Drágám kiment…
Mire síkideg lettem volna a döbbenettől, szerencsére megjelent, egy székkel a kezében, leült az ágy végébe, és tüntetőleg, vigyorogva hátratette a kezeit a szék mögé.
– Izé, hát akkor showtime, vagy valami ilyesmi… – mondta. Ezen aztán mindkettőnknek röhögni kellett, de rendeztük a sorainkat, és egyre inkább a délutáni erotikus hangulat jött elő bennünk.
Megint széttettem a lábaim, jó alaposan, és lassan benyálaztam a kisajkaimat, mert Párom mániákusan imádja őket.
Most már,ennyi idősen én is megbékéltem velük, holott például strandra is azért nem jártam többek között, mert meg voltam győződve róla, hogy mindenki az én duzzadó bikinialsómat nézi… Zavart.

Aztán kicsit simogattam őket, és hogy méginkább felizgassam, szépen mindkettőt kinyújtottam amennyire csak lehetett. Ez nálam kb hét-nyolc centit jelent, és leginkább ezzel tudom begerjeszteni az én Drágámat.

Lett is hatás!
Megmozdult a farka, és szépen lassan, több lépcsőben, kb két perc alatt teljesen merev lett! Megpusziltam egymás után mindkét mellbimbómat, ami nálam nem könnyű, majd három ujjal szépen lassan felnyúltam magamnak.
Ugyanúgy kezdett lüktetni Párom farka, mint délután az ismeretlené! Hirtelen hatalmába kerített, hogy pokolba a mutatványokkal, faszt akarok érezni magamban! Intettem, hogy gyere…
Jött, és olyan keményen kefélt, hogy szinte már fájt a szeméremcsontom, mégis kegyetlenül jó volt. Utólag bevallottam neki, hogy közben többször is belémvillant az idegen pasi magömlése, mire azt mondta, vigyorogva, hogy hajrá, hajrá…
Aztán váratlanul kihúzta belőlem, fölém térdelt, és hátrahajtotta a fejét. A farka egyre gyorsabb ütemben lüktetett a cicim felett, egyre gyorsabban és hosszabban vette a levegőt, és akkor már tudtam, hogy élvezni fog. A kezeit hátrakulcsolta, megfeszült, és elindult belőle az anyag.
Ugyanazt láttam, mint délután, csak most harminc centi távolságból! Hihetetlen
volt! Összefröcskölte
a hasamat, mellemet, a párnát, mindent…!
Majd szó szerint rám roskadt, és alig kapott levegőt. Annyit tudott kinyögni lihegve, hogy “ez brutális…”.

Én is így gondoltam, akkora élmény volt, hogy azóta sem tudok napirendre térni felette.
Kb fél percig pihegett rajtam, majd felkönyökölt, és legnagyobb meglepetésemre a nyelvével elkezdte összegyűjteni rólam, amit odafröcskölt,és mire felocsúdtam volna, már a számom volt a szája.

Én nem igazán szeretem a számban a gecit, nem is az íze, sokkal inkább az állaga miatt. Nem tudom miért van ez így, de így van. Most viszont, olyannyira izgató volt ez a vad smárolás így, hogy egy pillanatra én is úgy éreztem, hogy orgazmusom lesz. Lett is, de azért, mert a Drágám lenyúlt a lábaim közé, és az egyik kedvencemet vetette be.
Elkezdte masszírozni a gátamat, egyik ujjával kicsit a popsimban, másikkal a puncimban. Élveztem! Több hullámban, többször, összetapadt, geciben úszó szájjal!

Voltunk azóta is szaunázni, a gőzkabint sem hagytuk ki, de ismeretlen ismerőseinkkel nem találkoztunk azóta sem. Mégis hálásak lehetünk nekik, mert olyan vizekre eveztünk a szexben általuk, amiről korábban nem is hallottunk…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!