Nudista pornó

Ez a történet még régen esett meg velem, de máig meghatározó élmény marad.

Egy forró nyári napon, gyalog sétáltam ki a budakalászi tavakhoz. Akkor épp nem volt semmilyen járgányom, még egy bringa sem. Ám gyalog is csak egy laza órányi volt a séta, amit egyébként is szeretek, főleg ha kellemes a táj, márpedig a dunapart mindig kellemes látvány.

A melegben izzadva ballagok, amikor lassít mellettem egy autó, és egy kellemes szőke női hang rám köszön.
– Jó napot. Hova lesz a séta?

Első meglepetésemben nem is ismertem fel a nőt, de ha mar beugrott. Ő egy olyan cégnél volt a vezér titkárnője, amely cégnél a mi cégünk is dolgozott külsősként. Munka közben elég sokszor összefutottunk vele is, mindig kedves, és segítőkész volt mindenkivel. Ezen túlmenően nagyon szexi volt, és ahogy öltözködött, nem kihívóan, de hangsúlyosan kiemelte a bájait. Ennek következtében, minden pasi odavolt érte, a háta mögött válogatott dolgokat szemléltettek egymás közt, hogy mit tennének vele, ha… Mint később kiderült pont kétszer annyi idős volt akkor mint én, de sokkal kevesebbnek nézett ki. Nevezzük őt az egyszerűség kedvéért Áginak

Én ebben a lihegésben nem vettem részt soha, csak csendes megfigyelőként tudomásul vettem hogy ma ismét nagyon dögös. Aztán amikor leesett a tantusz, hogy ez a nő szólított le a poros dunaparti úton, a meglepetésem még nagyobb lett, így alig tudtam válaszolni a kérdésre.
– Megyek a tóhoz, kicsit lubickolni.
– Én is oda megyek, mehetnénk együtt is.
– Hát jó. Mondtam, és folytattam a sétát a tó felé, de ő jött mellettem és unszolt hogy pattanjak be, elvisz szívesen.

Kicsit tétován beszálltam mellé az autóba, (trabant!) és immár együtt repesztettünk a tó felé. Közben azén kárt az agyam, hogy mivel nudizni indultam nincs nálam, fürdőnadrág, sőt egyáltalán nincs nekem olyan. Próbáltam óvatosan megközelíteni a dolgot, hogy ne legyen nagyon ciki, hogy én valójában a nudista részt vettem célba. A kereszteződésnél mondtam is hogy tegyen ott ki nyugodtan, innen már csak pár perces séta a víz. Erre ő elmondta hogy valójában most jár itt először, mert a Dunakanyarban van a nyaralója, de olyan sokszor jön el ezen az úton és annyit látta már hogy itt van valami tó, ezért döntött úgy hogy ma erre jön és megnézi. Így hát nincs célja, és ha engem nem zavar, akkor csatlakozna hozzám.

Elmondtam hogy nincs elvi akadálya a közös pancsinak, ám azt tudnia kell, hogy én a nudira megyek, mert nincs fürdőnadrágom. Erre ő azt mondta hogy őt az nem zavarja, bár egy kicsit szégyenlős így ő majd fürdőruhában lesz.

Ebben maradtunk. Letette az autót, és elindultam egyenesen arra a helyre amit már megszoktam, keskeny pert, alig járnak arra, mert szűk a hely, és egy részen még nádas is, de közel van a homokos part is.

Együtt érkeztünk meg, én leterítettem a plédemet, és közben figyeltem őt, ahogy hasonló módon leteríti a sajátját az enyém mellé. Egy kicsit még mindig zavarban voltam, ezért gyorsan ledobtam magamról a ruhámat, és meztelenül belecsobbantam a vízbe. Néhány tempó után visszafordultam hogy lássam ő mit fog tenni. Épp akkor bújt ki a felsőből és húzta magára az egybe-fürdőruha felső részét, így közben megcsodálhattam formás melleit. Ekkor már a farkam kezdett ágaskodni, de nem volt időm erre figyelni, mert már jött is utánam a vízbe.

Lassan jött, mintha hideg lett volna neki a víz, de aztán hamar beért, és együtt tempóztunk egy darabig, majd megállva beszélgetni kezdtünk, mindenféle, semleges témáról. Eközben mintha csak véletlen lenne, (talán az is volt) ahogy helyben tartottuk magunkat a vízben, időnként végigsimított rajtam, de lehet hogy csak a véletlen műve volt. A lényeg hogy már állt a farkam, és éreztem ahogy lüktet, és ahogy a hideg víz körbesimogatja.

Kis idő elteltével elindultunk a part felé, de én még nem mentem ki vele, hisz állt a faszom mint a cövek, és mellékesen meg akartam csodálni a hátsó felét is, hogy megy ki a vízből. Így is lett, ahogy ment kifelé, és ahogy ringatta a fenekét, a farkam még keményebben, ágaskodott. Még meglestem ahogy elhelyezkedik a takarón és még úszkáltam pár percig, amíg a farkam lecsillapodik, nem tudtam hogy mit gondolna ha így mennék ki a vízből.

Miután lecsillapodott a farkam, én is kimentem és lefeküdtem mellé hason a saját takarómra. Ismét beszélgetésbe kezdtünk,de immár átváltott tegezésre, mintha már régen ismertük volna egymást. ismét semmit mondó témák kerültek szóba, néha kérdezett, néha csak mondta, ami épp eszébe jutott. Amikor már nagyon égette a hátam a nap, és a farkam is alapra állt, megpróbálkoztam a harántfekvéssel. Nagyon meleg volt, és egyre hosszabb szünetekkel folyt a csevej, így valószínű hogy elszundikáltam, mert arra riadtam hogy az oldalam bökdösi, és mond nekem valamit.

– Ébredj fel, mert nagyon áll a faszod!
– Mi? Valamit álmodhattam is, mert nem fogtam fel hogy mit mond.
– Nagyon felállt a faszod és már néznek minket.
– Mi történt?

Ekkor megmarkolta a farkam, és megszorította, úgy mondta.
– Áll a faszod, fordulj meg, hogy ne meredezzen itt nekem.
– Jó. És hasra fordultam, s közben kezdtem magamhoz térni. A farkam tényleg nagyon keményen nyomott. Aztán bevillant hogy ő markolászta meg, vajon attól állt fel, vagy csak a szokásos? Míg ezen töprengtem, oldalra fordultam hogy ne nyomjon annyira. Aztán látom ám hogy tőlünk balra, kb 20-25 méterre, amerre fordultam többen is vannak, és van aki engem néz. Most mit tegyek, merre forduljak? Döntöttem, inkább egy nézzen mint sokan, így mégis Ági felé fordultam, persze úgy hogy a meredező farkam némileg takarásban legyen.

– Mindig feláll a faszod ha napozol?
– Előfordult már, de nem gondolom hogy a naptól lenne, hisz elég sűrűn feláll. Bocsi ha kellemetlen neked.
– Dehogy kellemetlen, nagyon tetszik. Felizgultam én is. nagyon tetszik a faszod.

Na most aztán benne vagyok a közepében, hogy mászok ki ebből. Töprengtem hogy mit is csináljak, aztán úgy döntöttem hogy bemegyek a vízbe, az majd megoldja a gondot.

– Nagyon melegem van csobbanok egyet, mindjárt jövök.
– Ne menj még.
– Miért? Mi történt?
– Felizgultam tőled, nedves lett a pinám.
– Hú…
– Fogd meg milyen lucskos lettem.

Azzal megfogta a kezem és a fürdőruci alá húzta, pont a puncijára. Egyből éreztem hogy nem túlzott, a puncija ajkai közül csorgott kifelé a sűrű síkos nedv. Én önkéntelen mozdulattal, belesimítottam az egyik ujjam, és hát ja… Tocsogott rendesen. Eközben ő megmarkolta a farkam, és és lassú határozott mozdulatokkal elkezdett vele játszani.
– Szeretném ha most megbasznál.
– Micsoda? Itt? Most?
– Igen.
– Mégis hogy képzeled?
– Hátulról akarom.

Ekkor megfordult háttal nekem és a fenekén a fürdőrucit úgy húzta félre, hogy pont hozzáférhettem a lucskos pinájához. Nem teketóriáztam sokat, közelebb csúsztam hozzá, és így hátulról belenyomtam a farkam, ezzel együtt ő is közelebb nyomult hozzám, és máris diktálta a tempót. Közben hátranéztem hogy vajon még mindig kíváncsiak-e ránk, de láttam hogy nem igazán, így egy kicsit felbátorodtam. Úgy basztam meg őt hátulról, hogy közben igyekeztem a legkevesebb mozdulatot tenni, hogy ne legyen feltűnő. Előtte soha nem szexeltem még a szabadban, pláne úgy hogy közben mások is láthatnak, ami így sokkal izgatóbb volt, de egyben volt bennem valami gátlás is ezzel kapcsolatban.

Amíg e kettősség hatására figyeltem, éreztem ám hogy Ági közben elélvezett, kicsit csendesen, kicsit szolidan, de kész volt. Mielőtt és is elmentem volna, lecsúszott rólam, hanyatt fordult, lehúzta a melleiről a fürdőrucit, és azt mondta:
– Verd ki a faszod a mellemre.
– Komolyan mondod? Ennyi ember előtt?
– Igen, akarom.
– Nézni akarom ahogy kivered a faszod, és rám élvezel.

Mivel a sokaságnak háttal voltam, így nem is tűnt annyira lehetetlennek a kérését teljesíteni. Feltérdeltem, és hozzáláttam hogy ráverjem a farkam. Közben ő a kezével a fürdőruci alatt a a punciját simogatta, ami már nem is simogatás volt, hanem szabályosan kiverte rám a pináját.
– Nagyon tetszik a faszod. Verd ki nekem.
– Jó, már nem mindjárt rád élvezek.
– Szeretem ahogy kivered a faszod, nagyon tetszik.

Ahogy így beszélt közben, ahogy éreztem a hátamon hogy néznek, és ahogy vertem a farkam, és ahogy néztem hogy vadul dörzsöli a pináját, együttesen annyira izgató volt, hogy egy pillanattal később egy hatalmasat élveztem. Csak részben tudtam eleget tenni Ági kérésének, hogy a mellére verjem, mert a nagy része messze száll a szélben, és a száraz homokban landolt, de azért így is bőségesen kapott a melleire. Amíg én körbespricceltem, ő legalább háromszor elélvezett a saját kezétől.

Miután
kész
voltunk, egy kicsit pihegtünk még, aztán együtt mentünk be a vízbe, hogy lemossuk magunkról a nedveket. Aztán újra kifeküdtünk a takarókra, és még sokáig beszélgettünk, ám ezúttal érintve a sikamlós témákat is.

Hazafelé menet, még megálltuk, a parton a fák között még egy gyors menetre. Utána elvitt még az utcánkig, és elköszöntünk egymástól. Vele még nagyon sok élményem volt, sokáig barátok voltunk, és még ma is azok lehetnénk, hisz nem csak a szex volt erős köztünk, hanem egy barátság jött létre.

A többi kalandot majd egy másik alkalommal.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!