Stella az állatok kurvája – I. rész (állat szex)

Egy elképzelt világban játszódik, ahol a lányok csak állatokkal szexelhetnek… és élvezik…. nagyon élvezik….Ez a nap is ugyanúgy végződött, mint a többi. Stella sétálni vitte megtermett kan boxer kutyáját, a közeli parkba. Már nagyon várta a nap végét, remélte, hogy ismét egy jó élményben lesz része. Elég elfoglalt nő volt, rengeteg munkája volt, de erre a hóbortra mindig szakított időt, ebben élte ki nőiességét és vágyait. Stella gyönyörű, vékony lány volt, hát középig érő gesztenye-barna hajjal. Mélybarna szemei voltak, és gyönyörű íves orrocskája. A mellei vékonyságához képest nagyok voltak és szépen ringóak is, és szépen kivehető hegyes kis, barna bimbói voltak. Amikor kutyát sétáltatott soha sem volt rajta bugyi. Csak akadályozta volna. Általában tréning-naciba ment ki, hogy ha Boxi megkívánja a dolgot, akkor gyorsan le tudja rúgni magáról a nadrágot. Igen Stella, mint azt már kitalálhattátok a kutyájával szexelt. Imádta a vastag kutyafaszt magában. A baszás részben az összeragadást kedvelte e legjobban. Ilyenkor teljesen átszellemült szukává és remegve, eszelős vigyorral az arcán élvezte hogy a kanja feltölti meleg magjával. És most is épp erre vágyott. Elég nehéz napja volt, rengeteget dolgozott, és munkán is már csak arra tudott gondolni, hogy a nap végén milyen jól fogja magát érezni Boxival. Stella egy kis faluban lakott, ahol a falu központjában volt egy nagy bokrokkal, eldugott padokkal tűzdelt park.

Stella mindig itt párzott a kutyáival. Rengetegszer párzott már a kutyáival a parkban és egyszer sem bukott le. Egészen a mai estéig, de ez az este megváltoztatta egész életét. Most ennek a történetét olvashatjátok. Tehát Boxi és Stella elmentek sétálni. Boxi, amikor Stella a nyakára rakta a pórázt már tudta, hogy hova mennek mert hatalmas péniszének hegyét már ki is engedte a tokjából. Stella mosolygott, lehajolt és bekapta egy pillanatra a cseppektől fénylő kutyafasz véget. Boxi ezt igen jó néven vette, mert további cseppeket kezdett el kiengedni magából, egyenesen Stella szájába. Stellának ízlett az előváladék, de tudta, hogy ha most azonnal kielégíti kedvesét, akkor nem marad lendülete a későbbiekre. Boxit ugyanis már egy hónapja éheztette szexuálisan. Boxi volt a legújabb tag a falkában és a nagy párzás rituáléját Stella még nem járta el vele. Ez abból állt hogy egy Boxi betanítását követően Stella napi 3, 4x szexelt a kutyájával fél éven keresztül. Azonban fél év eltelte után megszüntette a párzást egy, másfél hónapig. A szünet letelte után a kutyák zöme vadállat módjára kívánta szuka gazdájuk punciját, amit Ő rendelkezésükre is bocsátott. Ha a szünet utáni első párzás több mint 30 percig tartott összeragadással együtt, akkor blöki kiérdemelte a falkatag címet, és rendszeres kezelést kapott gazdijától. Stellának Boxi nélkül már 2 tagot számlált a falkája. Ha Boxinak sikerül teljesítenie akkor ő lesz a harmadik tag. Stella mindent el is készített. Miután megszopta a kutyus faszát felállt mellőle és ráadta kedvencére a pórázt. Ő maga nem vett fel bugyit, sem melltartót, csak egy kis, tapadós sárga tréningnadrágot és felülre pedig egy szinte átlátszó szürke tapadós felsőt. Elindultak hát a parkba. A park kör alakú volt, orgonabokrokkal, dísz-sövényekkel, kis fákkal, és egyéb bokrokkal tűzdelve. Stellának már bevált helye volt a párosodások lebonyolítására, és most is, az elhanyagolt rész felé vette az irányt, ahol a kéjek padja állt. Nagyon várta már ezt a napot amikor Boxi beavatása megtörténik, de ez volt az egyik leg rizikósabb akció is egy falkataggal való párosodás során, mivel sokáig kellett bedurranva lennie a gazdi hölgy puncijába. Ha nem sikerült az akció, akkor a kutyust sajnos el kellet altatni, mert nem igazi tenyészállat volt. Stellának idáig egy négylábú szerelmét sem kellett erre a sorsra juttatnia.

Igazi profi volt, a kevés kiképzés ellenére. Stella levetette a nadrágját és leült a kéjek padjára. A pad deszkáin karmolás nyomok voltak, mind mind attól, amikor Stella a punciját kitöltő állat farkaktól átszellemülve belemarkolt az ülő lécekbe. A pad kerete fém volt, ebbe tudott még kapaszkodni a kiképző hölgy, amikor állati szeretői a kedvüket tették rajta. Stella ült és széttárta lábait. Boxinak nem kellett több, kapott is az alkalmon és fejét azonnal belefúrta a szexi perverz lány lábai közé. Nem teketóriázott sokat… érdes nyelve azonnal behatolt Stella szemérem ajkai közé és ezzel együtt rögtön el is indította Stella puncinedvének áradatát. Régóta vágyott már arra, hogy Boxi ismét magáévá tegye. Élvezte amint a kutyus érdes nyelve szerelemvájatába hatol és beindítja ott lent, legbelül. Boxi nagyon jónak bizonyult a nyalás területén, hiszen Stella hangos nyögésekkel és egyre tágabbra tárt lábakkal viszonozta a gondos törődést. Egyik kezével a pad keretébe kapaszkodott, másik kezével pedig punciját húzta szét, hogy Boxi nyelve minél mélyebbre hatolhasson már már zsibogó puncijában. Stella úgy döntött itt az idő, és elég volt váratni Boxit. Kis kedv csinálónak, összezárta lábait és benyúlt Boxi hasa alá, ahol a hatalmas szerszám még bőr tokjában fityegett. Ahogy hozzáért meglepődve tapasztalta, hogy Boxi nemi szervét takaró szőrös bőr tok tiszta előváladék… Ez jó jel volt Stellának. – Gyere kicsim… anyu megadja magát neked… Nem bírom már nélküled… tedd belém a kukidat szerelmem! – mondta Stella már-már elhaló hangon. Felkelt a padról és letérdelt háttal Boxi elé… megcsóválta fenekét, mintegy felkínálva magát a kutyusnak, majd hátra nyúlt és széthúzta a fenekét. Mélyen belenyúlt a puncijába, és nedvét a pinájára kente, hogy ha Boxi támad, gond nélkül a puncijába csusszanhasson a kutya fasza. És boxi, már támadt is. A barna boxer hatalmas lendülettel vetette rá magát a csinos lányra és azonnal nemző mozdulatokat tett a farkával. Stella a lábai között hátra nyúlt és elkapta a tokjából hol ki, hol pedig visszacsusszanó nedves kutyapéniszt. Boxi akkora lendülettel kezdte el hágni a perverz lányt, hogy hol szűk segglyukába hatolt be, hol pedig faszra éhes, tajtékzó puncijába. Stella mindkettőnek nagyon örült, de most punciba kellett hogy kapja a dorongot, bármennyire is szerette volna seggbe dugatni magát az ebbel. A boxer nagyokat lökött a vékonyka lányon, aki kutya pózba a padra volt hasalva. Mellei a pad ülődeszkáihoz nyomódtak, de ez egy cseppet sem zavarta.

Keze még mindig tartotta a keményen lökdösődő kutyafaszt, de most sikerült előváladékkal összespriccel puncijához igazítania a hegyes péniszt és az minden további nélkül bele is csusszant. Stella felsikoltott. Az éjszakai csendben messzire elhallatszódott a sikoly, de Stellát ez most nagyon nem érdekelte. Érezte amint Boxi vadul hágni kezdni legnemesebb részét, a punciját. Azt a puncit, amiből egyszer majd az ő gyermeke is ki fog bújni, és ha ránéz majd a gyermekre akkor tudni fogja hogy ő előtte rengeteg kutya fasza járkált ki-be azon az édes rózsaszín vájaton. Ez a gondolat mérhetetlenül feltüzelte a szukát és elengedte négylábú szeretője péniszét. Most már teljesen Boxi uralkodott rajta. Ahogy Boxi vadul kefélte kutyapózban a fiatal lányt, ő becsülettel tűrte, tudta hogy a kutyusnak be kell végeznie dolgát, különben nagyon rosszul jár, és el fogják altatni a klub tagjai. Éppen ezért erőt vett magán és teljesen ellazította punciját. Engedte hogy a nyakára nyáladzó kutya kedvére járjon ki- be a számára fenntartott punciban. Boxi érezte ezt, és emberi partnerét most még hevesebben kezdte el kefélni. Stella markolta a padot és hangosan nyögött az élvezettől. Puncija rugalmas volt és mesterien ölelte körbe a levedző kutyafaszt. Imádta azt amikor az éppen aktuális négylábú udvarlója alaposan megdöngeti. Boxi nem vallott szégyent. Egyre vastagodó hímtagját egyre erősebben rakta bele Stella kéjlyukjába, aki ezt kicsi orgazmusok százaival és rengeteg puncilével hálálta meg négylábú szeretőjének. Boxi érezte hogy itt az idő… Egyre vastagodó pénisze mindinkább kitöltötte a Stella nedves punciját. Először csak egy nagyobb lökés jött, ebből Stella tudta, hogy itt az idő, és teljesen ellazította a kefélt felét. Boxi érezte hogy szabad az út a faszának és tövi nyomta méretes kutyafaszát a nyögdécselő szukába. Stella érezte hogy a csomó a helyén van, és megfeszítette izmait… Eggyé lettek! Stella igazán csak most kezdett el élvezni… remegni kezdett a puncija… Boxi csomója lezárta a szökni vágyó sperma útját, így minden cseppje egyenesen Stellába spriccelt. Úgy érezte, hogy az egyre csak dagadó kutyapénisz szétfeszíti belülről… Csak nyögni tudott és mellbimbóit csavargatni. Fejét most felemelte a padról, amin eddig pihentette és begörbítette derekát. Hihetetlen látványt nyújtott ott a kutya alatt. Puncija már nem tudta sokáig
tartani
a belső feszültséget és hangos fröcsögő hang következtében egy kutyageci sugár spriccelt ki a ledugózott puncijából. Az első 10 perc így telt el. Stella görbén tartotta a derekát és nyomta magát rá Boxi hímtagjára. Felemelte fejét a lihegő boxer nyelve után kezdett el kutatni a sajátjával. Boxi nyelve és pofája már tócsássá áztatta Stella haját és felsőjét. A meleg kutyanyál már a perverz csajszi csöcsin folyt össze és csöpögött le a deszkák között. Stellának sikerült megtalálnia azt a pozíciót amikor elég erősen tudta magát rápréselni a kutya faszára és mégis elérte a lihegő kutya nyelvét, hogy saját nyelvével megnyalogathassa azt. Boxi hirtelen mocorogni kezdett, pedig már 25 percél tartott a töltés…. Stella nagyon megijedt. Boxikám, kincsem… ne mozogj kérlek… maradj még… marad… jóóóóó kutyaaa… De Boxi csak nem akart nyugton maradni, minden áron szabadulni akart a lány nedves pinájának öleléséből. Boxikám… neeee… kérlek maradj, ha most elmész meg fogsz halni drágám, és akkor csak ketten maradunk a fiúkkal! Kérlek szerelmem szükségem van rád…. Boxi megfordult Stellán. Seggük összeért, de Stella nem engedte egykönnyen Boxit. Úgy szorította a kutya faszát puncijával mint még soha. Visszagörbítette hátát és átnyúlt a segge felett és megfogta Boxi farkát és magához húzta. Másik kezét a puncijáhaz rakta és azzal nyomta magába a kutyus már lankadó faszát…. Még egy perc Boxikám… még csak egy perc… Kérlek maradj bennem addig, marad az okos kutya anyuciban…. De Boxi nem akart mardni. Minda négy lábával nekifeszült és 29:47-kor kirántotta vérvörös és forró faszát Stellábaól, aki hatalmasat élvezett, de sírásban tört ki…. Be Boxikám… neee… még nincs végeeee! Miért????- üvöltötte a lány, miközben a kutya gecije patakzott ki a a vaginájából. Ha kíváncsiak vagytok Stella újabb kalandjaira nincs más dolgotok, mint várni a következő részt. Stella története folytatódni fog.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!