Szavakkal szexelni

A lány nem volt drogos. Csak nagyon ritkán használt valamilyen szert, akkor is kizárólag természetes anyagokat. Nem azért, mert anélkül nem tudta jól érezni magát, de azt az elég liberális nézetet vallotta, hogy nem lehet véleménye addig semmiről, amíg nem próbálta ki, és ha ésszel csinálja, nincs mitől tartania. „Különben is, ez segít kitágítani a tudatomat.” – gondolta, miközben a srác meggyújtotta neki a füves cigit. Jó nagyot szívott belőle, letüdőzte a kesernyés, kicsit maró füstöt, és lent tartotta, ameddig csak bírta. Átadta a spanglit a fiúnak, akit tulajdonképpen alig ismert, csak a keresztnevét tudta, és azt, hogy egy haverjának a haverja. Többet nem, de nem is érdekelte. Nézte, ahogy a srác beszél, és újra nagyot szívott a cigiből. Már kezdte érezni a rég nem tapasztalt bizsergést a tarkóján, figyelte, ahogy élesednek a hangok, színek, mozzanatok körülötte. Ugyan sokan vették őket körül, beszélgettek, táncoltak, de akkor és ott a házibuliban csak ők ketten voltak. Csak nézték egymást, nem szóltak egy szót sem, csak mosolyogtak.

Mindketten ÉRTETTÉK a legfontosabbat.

– Gyere, menjünk át egy csendesebb helyre! –szólalt meg a fiú, miután elnyomta a csikket a hamutálban. Kézen fogta a lányt, és átvezette a másik szobába. Leültek az ágyra, és beszélgetni kezdtek. Régi történeteket meséltek egymásnak, lényegtelen dolgokról fecsegtek, mégis, úgy érezték, mintha mindennek itt vagy ott lenne a helye, minden rendben van, az élet csodálatos, és ennek így kellett lenni velük. Folyamatosan a srác szemébe nézett, miközben az beszélt, és úgy érezte, hogy érzi a gondolatait, hogy mit fog mondani. Nem azért, mert annyira ismerte volna, hanem mert maximálisan tudott rá figyelni, fogta minden rezdülését, és tényleg TUDTA, mire gondol éppen abban a pillanatban. Ebben a pillanatban hatalmas erővel tört ki mellkasából a nevetés. A fiú egy pillanatig nem értette, min mulat olyan jót, de ő is vele nevetett.

– A homlokodon olvasom, hogy mire gondolsz éppen! –préselte ki a szavakat, és nevetett, nem, inkább már röhögött tovább, annyira, hogy belefájdult a gyomra.

Elterült az ágyon a fiú mellé, összegörnyedve, és csak rázkódott a válla és a mellkasa.

– Hm, és mit írtam oda neked? –kérdezte kicsit komolyabban a srác, mire ő is abbahagyta a nevetést, felült, mélyen a szemébe nézett, és halkan válaszolt:

– Azt, hogy le akarsz velem feküdni! A fiú nem válaszolt, csak lehajtotta a fejét. Nem is kellett felelnie, a helyzet egyértelmű volt. A lány folyatta:

– Érezzük jól magunkat! Ez ma egy buli, mindent szabad, és semmit sem!

– Értelek. – felelte halkan a srác, és tényleg értettette.

Úgy érezték, mintha már órák óta beszélgetnének. Amikor azonban ránéztek az órára, alig telt el 15 perc. Érezték lábukban a késztetést a táncra, felálltak, és a zene ritmusára ütemesen mozogni kezdtek. „Még sosem táncoltam ilyen jól.” –jutott eszébe, és közelebb lépett a fiúhoz. Az arcuk így pár centire került egymástól, nem is figyeltek másra, csak egymás szemére. A testük közben önálló életre kelve mozgott a zenére, de ők már nem voltak bezárva abba a biológiai börtönbe. Érezték, ahogy a szellemük kikéredzkedik, valami más dimenzióban összefonódik, és ott táncol. Nem értek egymáshoz, szükségtelen lett volna. A lány még soha nem érezte ennyire élesen, ahogy egy nézés simogat, ahogy egy gondolat így körülölel, még soha nem szeretkezett egy tekintettel. Szavak sem kellettek, csak a zene, és ők ketten. Tudták, hogy most csak a szellemük stimulálja a másikét, valódi, gondolati orgazmust éltek át, szinte egyszerre. Kitikkadva visszaültek az ágyra, mosolyogtak, míg a fiú megtörte a csendet:

– Te, tele lett a szoba, miközben mi… – és valóban, a kis teremben már vagy tízen táncoltak.

– Mennyire komoly, – mondta a lány – ezek végignézték, ahogy szeretkezünk… – tört ki újra hatalmas nevetésben. –Még jó, hogy ezt csak mi ketten láttuk. –súgta a fiú fülébe, és érezte, ő is ugyanarra gondolt, amire ő.

Kezdett már kissé meleg lenni bent, ezért mindketten egyszerre indultak az erkély felé. Rágyújtottak egy-egy cigarettára, és élvezték, ahogy a hűs tavaszi szellő simogatja a kipirult arcukat. Érezték, ahogy a különös nyugalom, ami az éjszakából áradt, körültáncolja őket.

– Gyönyörű vagy! –suttogta a fiú, mélyen a szemébe nézve, a lány pedig elmosolyodott. Normális esetben nem tartotta magát egyáltalán szépnek, alacsony volt és kicsit telt, de most, most valahogy elhitte. Nem kezdett el évődni a sráccal, kihagyta azokat a köröket, amelyeket egy nő más helyzetben biztos lefutott volna, tudta, hogy jól érzi magát, elégedett mindennel, és hogy ez látszik rajta.

– Mit akarsz tőlem? –kérdezte minden átmenet nélkül, miközben a kihalt város fényeit nézte.

– Tudod, amit az előbb csináltunk, csak most a testemmel akarlak érezni! –felelte a fiú, és megfogta a kezét, majd az arcához hajolt, száját csókra nyújtva. A lány elhúzódott, és így válaszolt:

– Nem lehet, tudod, hogy nem lehet! De minden mást megtehetünk!

– Akkor mesélj! –szólt a srác, és leült a hideg kőre, maga mellé húzva őt is.

A lány elengedte a fiút, szembe fordult vele, törökülésben, kezeit az ölében összekulcsolta, és belekezdett.

– Hunyd be a szemed és képzeld magad elé, amit mondok! Bent vagyunk egy szobában, ahol csak egy nagy ágy van, mélybordó selyem ágyneművel, és csak pár gyertya világít. Te az egyik sarokban állsz, én a másikban, csak nézzük egymást, nem szólunk, nem mosolygunk. Mindketten egyszerre indulunk el egymás felé, lassan, kimérten, halálos nyugalommal. Amikor egymáshoz érünk, megérintem az arcodat, és végig a szemedbe nézek. Te csak állsz, miközben én a nyakadat simogatom. Megfogom a kezed, a számhoz emelem, és körbenyalom a mutató ujjadat. Most végre elmosolyodsz. Lágyan megcsókolsz, hmmmm, de édes a csókod… Szeretek veled csókolózni…- suttogta a lány, és ő is behunyta a szemét, hátrahajtotta a fejét, és mélyet szívott a cigarettájába.

– Most a nyakadra adok sok, apró puszit. – vette át a szót a fiú. – Érzed, ahogy kiráz tőle a hideg? Kicsit megharapdálom a fülcimpádat… ez nagyon jól esik neked, és teljesen hozzám simulsz.

Érzem rajtad a vágyat, majd megfojt az ölelésed, de én is szorítalak, érezni akarlak… Becsúsztatom a kezem a pólód alá, megérintem a puha bőrödet. Az ujjaim egyre feljebb zongoráznak a hátadon… majd gondolok egyet, és lehúzom rólad a felsőt. Ott állsz előttem, a mellbimbóid majd kibökik a vékony melltartót, a szemed azt súgja nekem, érints meg, vedd el, ami a tiéd! Te közben a finom kis ujjaiddal kigombolod az ingemet, és csókolgatni kezded a mellkasomat. Én óvatosan kikapcsolom a melltartót is, a számmal végigsimítom a vállaidat, aztán a melleidnél állapodok meg. Szeretem a melleidet, feszesek, de nem kicsik, a mellbimbód édesen nagy és vörös a vágytól. Te közben a hasamat simogatod, a kezed egyre lejjebb csúszik, már a nadrágom szélénél jársz, a körmeid már a boxerem gumiját érintik.

– Én jövök! –mondta a lány, és megfogta a fiú kezét. –Gyorsan kiszabadítalak a nadrágodból, de nem érek hozzá, csak körülötte simogatom. Te ettől nagyon beindulsz, látom, hogy majd szétrobbansz. Ezért megkönyörülök rajtad, letérdelek eléd, és hirtelen a számba veszem a farkadat. Te felszisszensz a gyönyörtől. De én kegyetlen vagyok, a nyelvem segítségével vákuumot képezek a számmal, úgy szívom ki az erőt belőled.

Te már nyögsz az élvezettől, de azt persze nem hagyom, hogy elmenj. A kritikus pillanatban hirtelen abbahagyom, és eltávolodok tőled, az ágyra ülök. Te, mint egy feldúlt vadkan, esel nekem, letéped rólam a nadrágot és a bugyit…

– Ilyen kegyetlen lennék? –vágott közbe a srác. –Na jó, lehet, mivel baromira felizgattál. Dühít, hogy játszol velem, de egyben nagyon élvezem is. Szóval ott fekszel előttem, teljesen meztelenül, illatozva, mint egy nyíló rózsa, és én alig bírom megállni, hogy ne vágjam beléd tövig, de uralkodom magamon, annyira még észnél vagyok. Finoman szétnyitom a lábad, végigcsókolom a belső combodat, lassan eljutva a csiklódig. Nagyon szép puncid van. Egy ideig csak csodálom, aztán hirtelen nagyot nyalok bele, a gáttól a szeméremdombodig… te akkorát nyögsz, hogy meg is ijedek, de folytatom, mert mindened azt ordítja, hogy méééééég! Azt az ujjamat, amit benyálaztál, a hüvelyedbe dugom, majd lassan még egyet és még egyet, miközben a folyamatosan lefetyelem az édes kis csiklódat.

A másik kezemmel a fenekedet kezdem izgatni, látom, hogy tetszik neked, de az az igazság, hogy lehet, hogy nem érdekelne, ha nem. Én is kegyetlen vagyok, addig csinálom, amíg majd’ elélvezel. Amikor érzem, hogy közel a vég, és minden porcikád követeli a folytatást, abbahagyom, és melléd fekszem az ágyra. Te kicsit kitikkadva nézel engem, majd hirtelen felugrassz…

– Az ágyékod fölé térdelek Lassan, óvatosan vezetlek magamba, finoman rád csusszanok, hogy minél tovább tartson az az érzés, hogy először vagy bennem. Mélyen rád ülök, tetszik, ahogy kitöltesz. Kicsit hátradőlök, ívbe feszítem a testem. Te megfogod a mellemet, és nagyon finom ringatózásba kezdünk. Előre-hátra mozgatom a csípődet, te pont ellentétesen táncolsz bennem. Bizsergeted az egész hüvelyemet, nagyon jó érzés. Aztán előre dőlök, kitámasztom a kezemet melletted. Te megfogod a fenekemet, feszíted szét a két féltekét, és élvezed, ahogy most fel-le csúszkálok rajtad. A kezeddel próbálod diktálni a ritmust, de én nem hagylak irányítani, erőszakosabb vagyok annál.

Belátod, hogy esélyed sincs ellenem, engedelmeskedsz az akaratomnak, és felveszed az én ütememet. Csak lassan mozgok, mivel már mindketten közel vagyunk a csúcshoz, de nem akarom még, hogy vége legyen ennek a csodának. Játszok veled: hirtelen lecsúszok rólad, de csak annyira, hogy a makkod azért bennem maradjon, így maradok mozdulatlan pár másodpercig, majd gyorsan és erőteljesen visszatömlek. Te eszed veszted az erős élvezettől, és én is nagyokat sóhajtok. Már nagyon közel vagyunk a teljes kielégüléshez, de ekkor lemászok rólad.

– Megkérlek, hogy térdelj elém, és hátulról nyomom a sikamlós puncidba a farkamat. Először csak nagyon lassan, tetszik, ahogy a puha hús újra körülölel. Aztán gyorsabb tempóra váltok, tudom, hogy te is már alig bírsz magaddal. Dörzsölöm a vaginádhoz a péniszemet, csúszkálok benned ki-be. Te az élvezettől már szinte dobálod magad, majd a fejedet a párnába fúrva teljesen átadod a kelyhedet nekem. Ha lehet, még jobban felizgat a tested állatias helyzete: kitárod előttem, aláveted nekem az egész nőiességedet.

Ekkor már nagyon vadul duglak, te pedig már sikongatsz. Érzem, hogy kitör belőlem az orgazmus, telepumpállak sok spermával. Te már csak pihegsz, nem bírsz moccanni, és én sem bírok kiszállni belőled. Lüktet a farkam, a hüvelyed bizsereg… fáradt bábuként zuhanunk az ágyra… és vissza a valóságba. Megszorította a srác kezét, kinyitotta a szemét. Mindketten lihegtek, mint egy túlhajszolt csataló. A homlokuk csillogott az izzadságtól.

– Elélveztem. –szólalt meg a lány. –Elélveztem a hangodtól.

– Én is. –suttogta rekedten a fiú.

– Mi lesz most? –kérdezte, elengedve a srác kezét. Érezte, hogy kezd józanodni, nincs már meg az a kapocs, ami eddig összekötötte őket, ami olyan szoros volt, hogy azt hitte, eltéphetetlen. Egy idegen ült mellette. Szomorú lett. Látta a fiún is, hogy így érez.

– Gyere, tekerjünk be még egyet! –szólalt meg a srác egy örökkévalóság múlva. –Újra érezni akarlak! Mindig, ezentúl.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!