Szextörténet: A cigány család

A mi családunk emberöltőnyi idők óta egy Nógrád megyei cigány faluban élt. Édesapám 16 volt, az Édesanyám 14 éves mikor én születtem. A húgom egy évvel később született. Sajnos a második szüléskor az Édesanyám méhét is el kellett távolítani, így több testvérem nem lehetett. A szüleim erejüket meghaladóan dolgoztak, munka mellett tanultak és egyre eredményesebbek lettek. 10 éves voltam mikor elkészült az 5 szobás házunk így mondhatni luxusban éltünk tovább. Emlékezetem óta meztelenül közlekedtek előttem a szüleim, így természetessé vált számomra a pucérság, a nőiesség és a férfiasság. 13 évesen a szüleim észrevették, hogy maszturbálok, hisz ezt sem titkoltam, hanem a szobámban nyitott ajtónál húzogattam a farkamon a bőrt. Azon a napon, mikor Édesapám ezt észrevette, vacsora után a húgom elküldték aludni engem meg behívtak a szobájukba. Elbeszélgettünk felnőttesen a nemiségről, a szexről és megkaptam a szóbeli felvilágosítást, majd mentem volna ki mikor Édesapám leültetett a fotelba és azt mondta.
-Fiam! Amit elmondtam az elmélet volt, most megmutatom a gyakorlatban is Anyádon.
Nagyra nyíltak a szemeim, hisz már akkor is tudtam, hogy Édesanyám egy vonzó nő és maszturbálásaim alkalmával sokat gondoltam a nagy cicijeire és a bozontra a lába között. Biz a látottak hatására a szám kinyílt a nyálam csurgott végig a szám szélén és a farkam lüktetett. Édesapám előbb csak csókolgatta azt az izgató testet, majd nézte és simogatta. Lassan haladt a kéjbarlang felé az ujjával és mikor odaért benyúlt Édesanyának, kinek teste megfeszült e mozdulat hatására és a teste ívbe ment át. Édesapám szája közeledett a szőrcsomóhoz és mikor elért oda ujját kihúzta kéjesen megnyalta, félre söpörte a szőrt és nyalogatni kezdte Édesanyám kéjbarlangját. Én szinte kiestem a fotelból úgy figyeltem és levegőit is elfelejtettem venni.
Édesapám miközben nyelvezte a puncit kezével az óriási barna “gombbal” játszott a feszülő melleken és a hegyesedő bimbókat csavargatta. Édesanyám légzése szaporodott majd sikolyok kíséretében rándult párat a teste és Édesapám fejét kezdte simogatni, ki erre felcsúszott arra a kívánatos testre, ráfeküdt majd, hogy én is lássam egy kicsit megemelte a fenekét, megfogta a lomposát és Édesanyám kéjbarlangjához igazítva, lassan kezdte befelé tolni. Innentől csak az ütemes mozgást láttam és azt, hogy Édesanyám simogatja a rajta lévő testet és egyre forróbban vibrált körülöttük a levegő. Édesapám vagy 10 percig pumpálta Szülémet egyre gyorsabban és vadabbul majd belényomta teljesen és nyüszíteni kezdett. Erre Édesanyám megemelte a fenekét ez biztos egy megbeszélt jelzés volt, mert Édesapám magára fordította Édesanyámat ki felült és vad ugrálásba kezdett. A kezeivel a melleit próbálta kordában tartani, de azok mintha külön életet éltek volna izgalmas táncot lejtettek. Édesanyám a hajába markolt és még vadabb tempót diktált majd hirtelen megállt befeszült a teste és angyali sikolyok kíséretében Édesapámra borult. Így pihegtek vagy 2 percig majd Szülém leszállt Édesapámról és engem figyelmen kívül hagyva elvonult előttem. Láttam, hogy a combján a fehér váladék csurdogál kifelé. Hallottam, hogy ráül WC-re pisil és közben nagyokat nyög, majd zuhanyozni megy. A szobát a csend és a már általam is ismert sperma szaga töltötte be. Édesapám csak feküdt a lomposa már lekonyult és furcsán csillogott. Felült és továbbra is nyugalmat sugározva szólt hozzám.
-Tudod fiam, az mit láttál csak a jéghegy csúcsa. Ami a víz alatt van azt nem látni kell, hanem érezni. Szívből kívánom neked, hogy ezt mi előbb megérezd, átéld és akkor válsz majd igazi férfivá.
Ekkor felállt megérintette a vállam, rám kacsintott, és kis mosollyal mondta.
-Menj, feküdj le verd ki a farkad és ábrándozz.

Persze azt tettem és Édesanyámon ábrándozva kétszer is a markomba élveztem.
Attól az estétől fogva figyeltem a zajokat szüleim szobájában és egy párszor oda lopóztam és néztem Őket, ahogy egyesülnek és boldog galamb módjára búgnak a félhomályban.
Talán két hónap múlva láttam Édesanyám és a húgom éjszaka meztelenül, elmennek a hálóm előtt és kuncognak valamin. Persze a kíváncsiság hajtott és utánuk lopóztam és Édesanyám hangját hallottam, ahogy oktatja a szexről a húgomat. Persze számomra a hallottak újak voltak, mert női szemszögből tanította Julist Édesanyám. Julis, a húgom csak hallgathatta és Édesanyám ezekkel zárta a szavait.
-Gyermekem, most nagyon figyelj, mert Édesapáddal megmutatjuk mi is fog történni veled mikor először nemi életet élsz, mi biztos fájdalmas lesz, akkor, de utána a mennyekbe repülsz.
Próbáltam kukucskálni mi fog történni, de féltem észre vesznek és lebukom, így inkább a szobámba somfordáltam és a hangokra figyelve maszturbálni kezdtem.

14 évesen a falu legszebb cigánylányába lettem szerelmes, ki már a városba járt gimnáziumba. Én csak 8.-os lévén azt hittem nem jöhetek szóba ennél a tündérnél, de egy szombat este a bisztróban Ő szólított meg.
-Gerzson! Leülhetek hozzád!
-Ppppeeersze szépséges Mariskám! Megtisztelnél vele.- dadogtam, de ez a feszélyezettségem gyorsan elszállt.
Egész este beszélgettünk és rájöttünk mindketten vonzódunk egymáshoz és eldöntöttük járni fogunk. Édesapám elment Mariska szüleihez és megbeszélték Maris hozzánk költözik. Én repdestem az örömtől és az első éjszaka átéltem azt a csodát miről egy évvel azelőtt Édesapám beszélt. Persze sajnos ennek az idillnek gyorsan vége lett, mert Maris a városban összejött egy magyar fiúval így a szüleink ismét összeültek és megbeszélték, hogy Maris haza költözik és Édesapám bánatpénzt kapott Mariska Apjától.
Attól a naptól fogva a bánatom és az a csoda mit Mariskával átéltem hajtott a csajok után. Szinte a falu összes velem korú ( +-2-3 év korkülönbséggel) lánnyal szexuális kapcsolatot létesítettem. Persze ez Édesapám fülébe is eljutott és egy közös horgászásunk alkalmával felhívta a figyelmem arra, hogy gumit minden alkalommal használjak a betegség ellen és persze ha már fiatalon lett apa nem akar nagyapa is lenni. Megkért tanuljak az Ő esetükből és a szemem előtt a tanulás, a karrier lebegjen. Akkor elgondolkodtam ezeken a mondatokon és beláttam igaza van. Én is a városba kezdtem járni a gimnáziumba és csak hétvégéken a falubeli lányokkal kanoskodtam. Vágytam a szexet mindig és pénteken, szombaton akár a WC is meghágtam a csajokat a szórakozó helyeken. Ritkán szeretkeztem ágyban, inkább csak a bennem lévő szexuális feszültséget vezettem le a csajokon.
Ez ment majd két éven keresztül. Ez idő alatt Édesapám nagy cigány aktivista lett mivel a vállalkozásukban csak cigány származásúakat alkalmazott és oly sikeres volt, hogy már a környékről is jártak dolgozni hozzánk, hisz abban az időben 63 alkalmazottjuk volt. Július elején egy szombati napon egy puccos Mercédesszel a cigány kissebségi szervezet vezetője jött hozzánk és felkérte az Édesapámat, hogy képviselje a magyar romák érdekeit Brüsszelben egy kéthetes konferencián. Boldog volt az egész család és lelkesen készültünk az utazására.
Édespám az elutazása előtti este a vacsorakor komolyan szólt hozzám.
-Fiam! Mivel el kell utaznom, így mint a korban következő férfi a családban Te leszel a családfő, míg én távol leszek. Nagy terhet rakok a nyakadba, de tudom, megbirkózol vele. Itt egy bankkártya melyen van 300000 Ft ebből ki kell jönnöd a családi kiadásokkal. A céggel ne törődj arra ott a Józska meg az Anyád, hisz azt Ő eltudja látni nélkülem is.- a hatásszünet és egy szerelmes mosoly- mit Édesanyámnak küldött- után folytatta.
-A puskám tudod hol van, használni is tudod és ne gondolkozz ha használni kell. Ezzel odajött hozzám megveregette a vállam és kimentünk a tornácra és jó fél órán keresztül elmondta mi is a feladatom, mint családfőnek. Már azt hittem mindent elmondott, mikor mondta, sétáljunk el a diófa alatti padra. Velem ott még soha nem üldögélt, mert az kimondatlanul is a Szüléim pihenő és komoly megbeszélni való helye volt. Mikor leültünk felém fordult és felnőtt komolysággal szólt hozzám.
-Fiam! A lényeget mostanra tartogatta mi talán a legfontosabb számomra. Mit most elmondok Neked azt megbeszéltem Anyáddal is. Tehát nem is köntörfalazok, egyből a közepébe vágnék. Nos biztos tanultad, hallottad már, hogy az anyád korabeli nők a 30. évüket betöltve kezdenek igazán nőkké válni. Ettől a kortól szinte kielégíthetetlen a szexuális étvágyuk és bizony mindig a faszon jár az eszük. Hát ilyen az Anyád is. Ezért megkérnélek, hogy miután a húgod elaludt légy szíves menj át Anyádhoz és szeretkezz vele, elégítsd ki.
Lezsibbadva hallgattam, amit Édesapám mond és válaszolni sem tudtam Neki.
-Tudom, amit mondtam ledöbbentett, de hidd el így lesz a legjobb.
Ne
félj Anyád tudni fogja mit kell majd csinálnod, hagyd had irányítson Ő.
Hallgatagon ballagtunk a házhoz vissza. Mikor beléptünk a házba Édesanyám átölelt, de ez az ölelés érzékibb volt. Egész éjjel csak forgolódtam és döbbenten vettem észre, hogy a szerszámom nem áll fel, de akkor ez volt a legkisebb problémám. Édesapám már hajnalba elment, Édesanyám meg a céghez ment reggel, így csak ketten voltunk otthon a húgommal. Édesanyám vacsora előtt jött haza, megvacsoráztunk és TV-t néztünk, majd Édesanyám elköszönt, hogy megy aludni. Szokásához híven ránk parancsolt, hogy menjünk aludni és puszit adott a húgomnak majd Nekem és közben a fülembe súgta.
-Gyere, már nagyon várlak!
Julis még egy fél órát nézte a TV-t majd egy csával elköszönt és ment zuhanyozni, majd aludni. Lassan én is felmentem lezuhanyoztam, benéztem Julishoz, ki édesen aludt és kisgatyában átmentem a Szüleim hálójába. Édesanyám betakarózva feküdt az ágyon és a kezét felém tárta és úgy hívott. Bemásztam mellé és mozdulatlanul feküdtem. Édesanyám felém fordulva felkönyökölt és nézet rám. Bevallom nem bírtam a nézését elviselni és elvörösödtem. Ő megsimította az arcom és suttogva mondta.
-Édes kisfiam! Erre a napra vágyom mióta megláttalak, hogy játszol a fütyikéddel. Remélem ez neked nem jelent gondot, hogy anyádat kell meghágnod és hogy idősebb vagyok Nálad. A faluban az a hír járja, hogy amin lyuk van abba mindenbe belevered a farkadat.- simította meg ismét az arcomat.
-Hát Édesanyám, amit hallott az igaz és amióta eszem szexuálisan tudom, kívánom is Magát, de most nem tudom mi van velem, mert a farkam pötyhedt
állapotában van.- szégyenkezve válaszoltam.
-Fiacskám ez ne idegesítsen, hisz én is szűzies zavaromban vagyok csak ezt a tapasztalatommal leplezni tudom, de majd segítek én rajtad és oldom a saját feszültségem is.- erre a földre rúgta a takarót és csókolgatni kezdte a mellemet.
Bár még így is életidegen volt számomra az egész, de egyre inkább tetszett a dolog főleg, hogy Édesanyám egyre lejjebb haladt a csókokkal. A már mocorgó szerszámom kiszabadította a gatyámból és a farkamra is csókot nyomot. A villámcsapásszerű érzés szaladt át rajtam, mert hallottam már a szájjal való kényeztetésről, de nekem ezt senki nem tette még meg. Édesanyám a csókokat nyalásra váltotta, majd a már merev szerszámom eltűnt a szájában. Hát, amit akkor éreztem le nem tudnám írni csak sóhajtoztam és nagyon tetszett az érzés. Már vagy két perce csinálta mikor remegni kezdett a farkam és azt tudtam ez a kilövés előtti pillanat így kirántottam a szájából és rászóltam.
-Édesanyám… jövök- hittem én, de Édesanyám a farkam alatt megnyomta és az érzés megvolt, bár nem az igazi és nem is lövelltem ki.
-Hát fiam az apádat is méretes szerszámmal látta el a Jó Isten, de Te az övén is túl teszel. Majd beléd fulladtam- mondta mosolyogva, majd folytatta.- Gyere Drágám kényeztess egy kicsit a nyelveddel, majd vágd belém a szerszámod.
Kelletlenül lecsúsztam Édesanyám lábai közé és kicsit féltem a szagtól, az íztől, ami ott fogad majd, de főleg nem tudtam mit is tegyek. Félve beleszagoltam a lába közé és a kellemes illatok felkorbácsolták a vágyamat és vadul csókoltam, nyaltam a vágat körül a szőrt. Édesanyám megfogta két kezével a fejem és kiemelte a lába közül és kedvesen mondta.
-Látom ebben nem vagy mester. Na sebaj, majd tanítgatlak.- majd egy levegővétel után folytatta.- Lágyan puszilj csak először, majd a kezeddel söpörd félre a bundámat és éppen csak érintve nyaljál be a pinámba. Ha ez megy, akkor mondom tovább.- és a fejem lenyomta.
Én ahogy mondta csak puszilgattam a combja tövét, majd egyre beljebb a szőrt és éreztem egy furcsa bizsergést attól mit csináltam. Széthúztam a szőröket és benyaltam a… a résbe és én borzongtam bele olyan finom, puha, selymes és nedves volt. Ebbe a nyúlós váladék ízlelgetésébe bele is feledkeztem mire Édes szülém kezdett sürgetni.
-Büdös, rosszízű vagyok, hogy nem teszel semmit? – hát több se kellett és elkezdtem, mint egy kiskutya lepetyelni odabent egyre gyorsabb ütembe minek hatására Édesanyám légzése egyre gyorsabb lett. Felfigyeltem, hogy ha a nyelvem eléri a kis pöckét, akkor felnyög és megemeli a csípőjét. Hát gondoltam kipróbálom mi lesz, ha csak azt nyalom. Nem várt nyögések hagyták el Édesanyám száját, csípőjét dobálta alig bírtam követni a számmal a mozgását. Ez az ütem az én alhasamra is átment és ütemesen dugtam az ágyat. Bizony mikor Édesanyám sikongatott elfojtva és a hátamba vájta a körmét biz én a lepedőre élveztem, de tovább nyaltam. Váladék csurgott ki Szülémből mit egyből fel is nyaltam és boldog voltam, hisz tudtam ezt a csodás asszonyt sikerült kielégítenem. Valószínű a szúrós szagomat Édesanyám is megérezte, mert kicsit szomorúan jegyezte meg.
-Érzem ma sajnos nem tudod belém mártani a farkadat, de nem baj holnap is lesz nap- és kezdett feltápászkodni.
-Mi rosszat tettem Édesanyám- kérdeztem vissza.
-Hát már ellőtted a magodat. De ez ne zavarjon!
-Nem úgy van az! – mondtam és ledöntöttem a hátára, kúsztam felfelé.
Alkarom, ahogy felé támaszkodtam hozzáért az oldalra lecsüngő melleihez és az, hogy ott van életemben látott legnagyobb mell megbabonázott és meg kellett érintenem. Markolásztam és féltem ismét elélvezek ettől így abbahagytam, lenyúltam, megfogtam a farkam és a nyíláshoz illesztve belevágtam a kemény farkamat Édesanyámba. Ez a mozdulat egy megdöbbenő sikolyt váltott ki belőle és abban a pillanatban feljebb lökte magát, de én nyomtam tovább befelé a szerszámom.
-Állj mán meg Te gyerek hát már a méhembe vagy és szétszakadok a durungodtól. Várj már had táguljak egy kicsit.
Én hallgatva rá ismét a csöcseit kezdtem már mindkét kezemmel nyomorgatni úgy, hogy az egyik könyökömre támaszkodtam, de Szülém ismét rám ripakodott kedvesen.
-Mit képzelsz, kenyeret dagasztasz, várj csak én is mindjárt jól megmarkolom a tökeidet- és alám nyúlt és bizony belemarkolt a golyóimba. Hát a könny kicsordult a szememből és teljes súlyommal rázuhantam a fájdalomtól, de megértettem mit is akart ezzel jelezni. Így feküdtünk vagy egy percig, de a szorítás, már érzéki masszírozásba ment át Édesanyám részéről. Erre elkezdtem benne mozogni és egyre gyorsabban és vadabbul döngettem az Édesanyám pináját. Már csapzottak voltunk mindketten, szinte egymás lihegését szívtuk be mikor Szülém beszorított a pinájával -mi szinte fájt a farkamnak- és dobálta a fenekét, sikongatott, karmolt. Éreztem, élvez és ahogy a szorítás alábbhagyott ismét döngettem, de már tiszta erőmből és Szülém nyögése nem hagyott alább, csak nyögött és éreztem a farkamon a pinája ütemes összerándulását. Ez már vagy jó perce így volt mikor belőlem is lávaként tört ki az élvezetem és szám kinyílt, de nem jött ki hang rajta, pedig ordítani tudtam volna, de csak élveztem, élveztem, nyál csurgott ki a számon és ráborultam Édesanyám testére. Arra eszméltem Szülém zokog alatta. Ettől megijedtem leszálltam róla kezembe fogtam a fejét és így szóltam hozzá.
-Bocsásson meg Édesanyám, hogy bántottam. Tudom majd Édesapám felpofoz érte, de nem bánom csak ne sírjon.
-Nem, semmi gond fiacskám, csak ilyen élvezetben eddig még nem volt részem örömömben sírok, pedig azt hittem a szexben már nem érhet meglepetés, de ilyen orgazmusom még életemben nem volt főleg úgy, hogy alul voltam végig.
Szokásához híven nem ment ki zuhanyozni, hanem a mellemre feküdt és úgy csillapodott le és mindketten mély álomba merültünk.

Ez volt azaz éjszaka mit soha nem feledek el pedig a folytatás sem volt agy gyalog-kakukk.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!