XXX Mexikói éjszakák

Első alkalom , hogy egynél több fiúval voltam , egy kiránduláson történt meg velem Mexikóban ahol a barátnőmmel voltunk. Mi mindketten 18 évesek voltunk és gimnáziumba jártunk.

Ezt az utazást ajándékba kaptuk jó tanulmányi eredményeink miatt. Egyik éjjel egy siralmas mexikói bárban mulattuk az időt. Nagyon meleg volt ezért csak a fürdőruhafeslőnk és egy miniszoknya volt rajtunk. Mindketten eléggé leégtünk a napon , ezért egészen kellemesen hatott ránk a kissé hűvös levegő.

Nagyon jó kedvünk lett attól a pár italtól amit elfogyasztottunk ezt a közben hozzánk csapódott mexikói fiú is mondta. Nagyon jól nézett ki fekete göndör haj , kreol bőr , fekete hatalmas szemek a neve is olyan mexikói volt Pedro. Miután mindhárman jól kitáncoltuk magunkat Pedro megkérdezett , hogy nem e lenne kedvem kimenni vele a bár elé beszélgetni. Mivel Zsófival csókolóztam így egyértelmű volt, hogy ő is jön.

Tehát kimentünk Pedro átkísért az utca másik oldalán álló autójához felültetett a motorháztetőre és se szó se beszéd egyből megcsókolt. Majd miután éreztettem vele , hogy nekem sincs ellenemre, hogy csókolózzak egy egzotikus barna fiúval maga után húzott és be- ültünk az autó hátsó ülésére. Miután beültünk felhúztam a bikini felsőmet és engedtem , hogy szorongassa, szopogassa a mellemet.

Széttártam lábaimat mire ő rögtön közéjük feküdt. Csak arra vártam, hogy bugyimat elhúzza az egyik oldalra , és rögtön oda is adtam volna neki magamat. Természetesen már nem voltam szűz ,sok fiúval aludtam együtt az iskolánkból , és nem ért váratlanul a nyomó érzés amit farkával okozott mikor lábaim közé feküdt. Emlékeztem micsoda fantasztikus érzés mikor egy megduzzadt farok belédcsúszik.

Felsóhajtottam mikor végre elhúzta bugyimat és farkával behatolt az addigra igencsak benedvesedett puncimba. Megcsókolt miközben egyre mélyebbre nyomta farkát testembe és valami mondott spanyol nyelven.

Én nem tudtam szólni , csak nyögdöstem ahogy farka ki be csúszkált bennem , hamarosan igencsak meleg lett a kocsiban , nem elég , hogy odakint is még elég meleg volt , de hamar beleheltük a kis kocsi légterét. Mikor már közel jártam az orgazmushoz kinyitottam szememet és megláttam , hogy az három fiú áll a járdán a kocsi mellett és minket figyel. Első gondolatom a pánik volt , de Pedro csak most kapcsolt igazán rá a dugásra. Nagyokat lökött és minden lökésnél nyögött egyet.

Majd megéreztem , hogy elélvezett. éreztem , hogy valami forró dolog áraszt el , belelövellte puncim legmélyére is sikamlós spermáját.

Figyeltem a fiút ahogy lecsukott szemmel megragadta csípőmet és mélyen benyomta még lüktető farkát a testembe. Nagyon közel voltam az élvezéshez.

Lassan odahajolt a fülemhez , és valamit spanyolul gagyogott bele.

Rámmosolygott majd megcsókolt és kihúzta lankadó farkát. Ahogy kihúzta üresnek éreztem magam , hatalmas farka volt és eléggé kitágított , hogy az amit belémlövellt lassan elkezdett kiszivárogni belőlem. Hátranyúlt és kinyitotta az ajtót. Mikor kiszállt akkor húzta fel a nadrágját. Én is összezártam a lábamat és megigazítottam a bikinifelsőmet , de ahogy kinéztem a még nyitott ajtón láttam ahogy Pedró hat fiúval beszélget nem értettem miről hiszen Spanyolul beszélgettek.

Belegondoltam , hogy most aztán tényleg alaposan kimulattuk magunkat reméltem Zsófi is ilyen jól érzi magát , ahogyan én éreztem az előbb.

Már csak az zavart egy kicsit , hogy az ajtó még mindig nyitva volt és aki csak benézett az láthatta , hogy melleim még mindig mennyire be voltak indulva , hiszem mellbimbóim majd átdöfték a bikinifelsó anyagát. Egy rendőrautó húzott el az alsó főúton szirénázva , mire visszanéztem a fiúkra máris egy srác hajolt be a kocsiba félig letolt nadrággal. Láttam , hogy alaposan fel volt izgulva , lábaimat szétfeszítette és egyre közelebb nyomult készen arra , hogy bármelyik pillanatban benyomja farkát nedves puncimba.Behunytam a szememet ahogy farka alsó ajkaimhoz ért , de nem állt meg hanem egyből teljesen belémnyomta farkát. Nagyon felizgathatta a látvány ahogyan az előbb Pedró kefélt engem , mert nem telt el két perc sem és máris beléméllvezett. Nagyon élveztem. Az egész srácból csak arra emlékszem , hogy öregebb volt mint Pedró. Olyan kertésztípus volt , tudod olyanok akik elszedődnek kertésznek amerikai családokhoz és akin elfojtott szexuális igényüket elégítették ki a ház asszonya esetlen még annak lánya is. Már tudtam , hogy az egész csapat végig fog menni rajtam és mindegyik telepumpálja a puncimat meleg spermával. A következő fiú keményen baszott közben dicsért , hogy milyen jó kis nőcske is vagyok , de a vége ennek is az volt hogy a lábam között levő résbe engedte farkából előtörő gyönyörnedvét. Miután elélvezett és kihúzta farkát nem szállt azonnal ki a kocsiból , hanem a kiszivárgó spermát ujjaival szétkente szeméremajkaim között majd megemelve a derekamat bekente a fenekemet is a meleg ragadós lével. Még azon az éjszakán nem is volt orgazmusom , de mikor ez a srác dörzsölgetni kezdte csúszós ujjaival csiklómat , pár másodperc múlva a gyönyör hullámai futottak végig a testemen , és halkan sikongatva fantasztikus orgazmust éltem át. Mikor kiszállt a fiú a kocsiból rögtön egy másik telepedett a helyére és meg le sem csengett előző orgazmusom mikor ő máris melleimet kezdte szopogatni , dörzsölgetni … Istenem , micsoda fantasztikus farka volt ! És milyen fantasztikusan bánt vele ! Miután lehúzta teljesen a bugyimat ami idáig csak félre volt húzva és belémrakta duzzadó farkát , éreztem , hogy ez a farok idáig nem tapasztalt gyönyöröket fog elémtárni. Mit mondjak nem is csalódtam a srácban , kitartóan hosszasan kefélt. Többször is átéltem a gyönyört a fiú alatt mire ő is elélvezett , persze akárcsak a többiek ő is belém- pumpálta farka tartalmát. Mikor kiszállt kis szünet következett , fel is ültem az ülésen és kifelé néztem a nyitott ajtón. Ahol nemsokára Pedró mosolygós arca tűnt fel , megfogta a kezemet és húzni kezdett.

Kiszálltunk az autóból , közben megpróbáltam rend behozni a ruházatomat egy kézzel nem nagyon sikerült , de ez nem is nagyon érdekelt , hiszen vártam , hogy mi is fog történni. Pedró után haladva az utcán befordultunk a következő sarkon ami egy sötét zsákutcában folytatódott. Ahogy lépegettem a lábam belső fele rövid idő elteltével csillogni kezdett , a fiúk által belémpumpált nagy mennyiségű sperma folyt végig a lábaimon végig egészen le a bokámig majd bele a papucsomba.

Hátranéztem , de csak a megérzésemet láttam megvalósulni. A fiúk követek bennünket. Mikor befordultunk a sarkon és előrenéztem bele a sötét sikátorba egy lámpa tompa fényénél láttam , hogy az árnyékban még egy pár fiú álldogál. Pedró megállított és szólt , hogy itt várjam meg.

Ő odalépett a fiúkhoz akik az árnyékban álldogáltak és spanyolul , hogy ne értsem beszélgetni kezdtek. Hátranéztem , de a zsákutca elején nem láttam semmi féle mozgást csak az a pár fiú állt a hátam mögött akiket már az autóból megismertem. Úgy tűnt Pedró megegyezett valamiben az idegen fiúkkal mert visszajött hozzám és vadul csókolni kezdett miközben vadul a fenekemet kezdte markolászni. Miközben csókolt kezével végigsimított hátamon egészen fel a nyakamig majd elől kezdte kezeit levezetni. Először melleimet simogatta , mellbimbómat gyűrögette , majd mikor elég keménynek találta őket tovább haladt lefelé és a még mindig nedves puncimat kezdte el dörzsölgetni. Ezek után nem tudom , hogy mi történt csak arra emlékszem , hogy térdelek és két duzzadó Mexikói faszt tartok a számban. Közben a hátamnál álldogáló fiúk is munkába lendültek és egymást váltva kefélték sikamlós pinámat . Teljesen elvesztem. Fiúk dugtak engem , közben szoptam a farkakat egymás után , miközben markolászták dörzsölgették melleimet.

Csak belegondoltam , hogy hányan is lehetnek és rögtön élvezni kezdtem.

Bevallom sokat képzelődtem olyanról , hogy egynél több fiú erőszakol meg de ez legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. Mikor már legalább a harmadik fiú lőtte farkát a torkomra , már nem is foglalkoztam a külvilággal csak szoptam és szoptam és nyeltem és nyeltem …

Mikor már valahányadik adag került a számban éreztem , hogy a hátam mögött levő fiú a fenekemet veszi célba , és szinte akadálytalanul hatolt bele az addig szűz segglyukamba. Ha akartam sem tudtam volna ellenkezni hiszen szám folyamatosan ki volt peckelve egymást sűrűn váltó farkakkal , így hát beletörődve sorsomba hagytam , hogy egymás után keféljék a seggemet is.

Mikor teljesen belémhatolt nagyon jó érzés kerített hatalmába, egy fasz a számban egy pedig mélyen a seggemben. Így visszagondolva őrült voltam , hogy engedtem , hogy úgy bánjanak velem mint egy igazi kurvával.

A puncim már nagyon bizsergett miközben tovább szoptam a fiú faszát , és éreztem , hogy a fenekemben levő fasz megduzzad miközben lassan mozgott a srác majd hirtelen nagyon mélyre nyomta belém farkát és telepumpálta meleg spermával a fenekem.A következő fiú a pinámat vette célba majd miután eléggé benedvesedett ő is a fenekemet kezdte el kefélni majd a következő is az az utáni is és az az utáni is. Nem is tudom , hogy hányan ürítették magukat a seggembe de 7-8 nál biztosan többen voltakt.

Csak szoptam faszt fasz után és egyre kevésbé kezdtem érezni a fenekembe hatoló és élvező farkakat.A negyedik vagy ötödik fiú után a puncim egyre jobban bizserget , már csak arra vártam , hogy végre valaki ismét oda hatoljon bele és hogy végre ismét élvezzek. Nem is kellett sokáig várnom a következő srác mikor bedugta farkát olyan gyors iramban tört rám az orgazmus hulláma , hogy szinte elaléltam az érzéstől nagyon jó volt érezni , hogy egy vaskos mexikói dorong csúszkál bennem miközben egy másik éppen akkor élvez bele a torkomba. Arra eszméltem ,hogy valaki rázogatja a vállamat Pedró volt az , megsimogatta az arcomat majd adott egy törölközőt , segített úgy ahogy letisztítani a testemet és segített felöltözni is. Visszamentünk az autójához beültünk és hazaszállított a szállásunkhoz. Elbúcsúztunk , én felmentem a szobánkba Zsófi már otthon volt , kérdezgetni kezdett , hogy hol voltam , mi történt velem , de nem voltam nagyon beszélgetős kedvemben. Egy gyors zuhany után beleestem az ágyba , és rögtön el is aludtam.

Nem tudom , hány fiú kefélt meg azon az estén , hányan markolászták a melleimet , hányan pumpálták tele fenekemet meleg spermájukkal.

Csak valami furcsa mosollyal a szám szélében aludtam , ahogy álmomban felelevenedtek a történések.

Zsófi másnap erősködött , hogy milyen aranyos fiúkkal ismerkedett meg és aznap is menjünk vissza abba a bárba. De nekem nem volt nagy kedvem hozzá , inkább azon az estén sétálni indultunk.

Hogy hogy nem arra a környékre tévedtünk ahol az ominózus bár is volt de az utca másik oldalán mentünk , el nem volt kedvem bemenni.

Mikor elsétáltunk a bár előtt láttam Pedró autóját nem messze a másik oldalon parkolni , a fiú rajta ült a motorháztetőn és kezeivel egy fehér lányt ölelgetett.A lány szép volt , hosszú szőke haja volt. Lengén volt öltözve csak egy kicsiny szoknya és egy hozzá passzoló kissé átlátszó testre feszülő top volt rajta. Már már ott tartottam , hogy odamegyek és figyelmeztetem a lányt , de belegondolva az előző napi estébe letettem erről a szándékomról. Tapasztalja meg saját testén milyen ‘veszélyesek’ a mexikói forró éjszakák.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!