A nagy üzlet

A második férjétől történő válás után anyával új lakásba költöztünk Los Angeles belvárosában. Ő a szétválás utáni pénzügyi és érzelmi helyreállás jegyében egykori modellkarrierje felélesztésén dolgozott, én pedig a második félévemet kezdtem az egyetemen. A korához képest gyönyörű nő volt, de távolról sem volt olyan könnyű dolga, mint évekkel korábban lett volna. Néhány divatmagazintól azért sikerült egy – két megbízást szereznie. Azután találkozott John – nal. Nem mesélt róla sokat azon kívül, hogy tehetős üzletember és viszonylag kis munkákért is sokat fizet. Örültem, hogy a pénzügyi gondjaink megoldódni látszódtak és olyan boldognak tűnik amilyen már régen volt.

Az egyik szokásos vacsora után leültünk pihenni. Valami izgatottságot éreztem a levegőben.

– Mark! Szeretnék kérni valamit! – mondta anya.

– Bármit. Miről lenne szó?

– Tudom, hogy elsőre kicsit furcsa, de emlékszel John-ra? Beszélgettünk és elmondtam, hogy van egy tizenkilenc éves fiam. Fellelkesült és szeretné, ha te is részt vennél az egyik fotózáson.

Természetesen sokkolt a hír. Annyi ember közül pont én? Miért? Anya mosolyogva és várakozva nézett rám. Nyilvánvalóan szerette volna ha belemegyek.

– Tényleg? Nem is tudom… Még ha bele is mennék, tudod, hogy képtelen vagyok olyan természetesen viselkedni a fényképezőgép előtt, mint te. – feleltem.

Számított a vonakodásomra.

– Tudom, hogy érzel és azt is tudom, hogy feszélyez, ha fényképeznek. De sok kapcsolata van a helyi ügynökségekkel és hajlandó pár jó szót mondani az érdekemben, ha megcsináljuk. Ezenkívül sokat fizetne. Nagyjából egy órai munkáért 10 000 dollárt.

– Tízezret egy órás modellkedésért? Elég rendesen szórja a pénzt. Mit kellene csinálnom? És miért pont engem akar?

– Tényleg sok pénz és legfőképpen ezért szeretném, ha elégedett lenne. Családi fotókat szeretne a gyűjteményéhez adni. Nehéz megmagyarázni….igazából én sem értettem teljesen, de ha egyszer ez a fura szenvedélye van. – felelte anya, kissé védekező hangsúllyal, majd folytatta – Amikor felhozta, úgy tűnt, hogy oda van a dologért.

Anya ajkai összepréselődtek és teste kicsit megfeszült. Hirtelen úgy tűnt, hogy kicsit szégyenli magát és zavarban van, de az arcán megmaradt a mosoly. A célzás nyilvánvaló volt.

– Jézusom…ugye viccelsz!

– Nem viccelek. Legalábbis ezt vettem ki, amikor megtette ajánlatát. Úgy értem…amikor bizonyos dolgokat kérdezett…és bizonyos megteendő dolgokra utalt.

– Milyen dolgokra utalt? – vágtam közbe.

– Nos… megkérdezte, hogy szoktam – e még jóéjt-puszit adni? Arcra vagy homlokra? És hogyan érezném magam, ha fényképezőgép előtt kellene tennem…

– OK ennyi elég…a fickó nyilvánvalóan perverz. Nincs az az isten, hogy bármit megtegyek neki. – mondtam.

Anya félredobta a zavarát és határozottabb viselkedést vett fel. Magát kihúzva erősebb hangon azt mondta:

– Várj egy pillanatot! Tudom, hogy ez mindkettőnk számára furcsa, ezért is gondolkodtam rajta sokáig, mielőtt felhoztam volna neked. De gondolj arra, mi forog kockán! Hajlandó készpénzben tízezret fizetni. Esetleg többet is, ha elégedett azzal, amit kap.

Szótlanul ültem. Mit tehettem volna egy ilyen határozott anya ellen?

– Ezenkívül szól az érdekemben a szakmabeli ismerőseinek, amiből tovább profitálhatunk a jövőben. Ehhez mindössze néhány képbe kell beállnunk, egy – két puszit adni és ennyi. Még csak nyilvánosságra sem kerülnek a képek. Fiatalúr, sem az oktatása, sem ez a lakás nem olcsó! Szóval igazán segíthetne édesanyjának egy kicsit! – folytatta.

Az érvelése lehengerlő volt, de maradt bennem aggódás.

– A képek sohasem lesznek publikálva? Ebben biztos vagy? – kérdeztem.

– Megígérte. Ezenkívül mindannyiunktól titoktartási nyilatkozatot vár. Titkos fotózás lesz, lényegében csak az ő személyes élvezete kedvéért.

Az utolsó szavak meglehetősen furcsán hangzottak. “Személyes élvezete kedvéért.” A díjazás viszont tényleg bőkezű volt és anya szerette volna, ha megcsináljuk. Nem volt más választásom, mint engedni.

– Nem tudok mit mondani…rendben… Csináljuk! – feleltem.

Széles mosoly jelent meg az arcán és azt mondta:

– Nagyszerű! Holnap reggel felhívom és megbeszéljük az időpontot.

Felállt és puszit nyomott az arcomra.

Egy hét múlva a belvárosi stúdióban voltunk. Tágas helyiség volt fényképezőgépekkel, lámpákkal, ernyőkkel és egyéb fotós eszközzel. Meglepően kevesen voltak jelen: John, a megbízónk, egy férfi fotós és egy női asszisztens. John az ötvenes éveiben járhatott. Elsőre zordnak nézett ki, de felengedett miután igazolványainkat és családi fotóinkat látva megbizonyosodott róla, hogy tényleg anya és fia vagyunk. Ragaszkodott hozzá, hogy körbevezetve bemutassa a stúdióját és beszélgessen velem, amíg az asszisztens amya ruhájával és sminkjével foglalkozik.

– Édesanyád elmondta, hogy mire készülünk? – kérdezte kis ravaszsággal a hangjában.

– Meglehetősen ködösen fogalmazott. Úgy tűnt, hogy igazából ő sem tud sokat. – feleltem.

– Akkor ne is aggódjunk a részletek miatt. Az egyetlen amit tenned kell, hogy lazítasz. Ne légy ideges! Tartsd észben, hogy neked csak kellemes lesz és a végén mindketten jól jártok. Szerencsére sok dolgot megtapasztalhattam az életben, de volt amit nem. Szóval úgy döntöttem, hogy fizetek valamiért, amit mindig szerettem volna, de sohasem élhettem át. A legjobb, hogy egyikünknek sem kell aggódnia a lehetséges következmények miatt. A fotós és az asszisztens kizárólag nekem dolgozik és mindketten titoktartási szerződést írtak alá. Régóta dolgozunk együtt, megbízok bennük. Senki nem fog tudni az egészről.

Mielőtt válaszolhattam volna, anya jött hozzánk magassarkúban, sima fehér blúzban és sötétszürke szoknyában. Mintha egy üzletasszony lett volna. Ha nem ő lett volna, azt mondtam volna, hogy kifejezetten szexi.

– Úgy látszik készen állunk a kezdésre. – mondta elégedetten John.

Anya kicsit megfeszült ennek hallatán.

Az első fotók egyszerűek voltak. Csak beálltunk a fotós által kért pózokba, amíg a másik kettő nézett minket. Azután egy alacsony szék került elő, amire le kellett ülnöm és újabb képek készültek. Ezek azonban kicsit intimebbek voltak a korábbiaknál. Anya átkarolt és szülői puszikat nyomott az arcomra rajtuk.

– Donna! Szeretném, ha kigombolnád a blúzodat! – mondta John.

Hallva, hogy mit és milyen szégyentelenül kér, megmerevedtünk, mintha villám csapott volna belénk.

– De nincs rajtam melltartó! – tiltakozott anya.

– Tudom, hogy nincs, én állítottam össze a ruházatodat. Csináld és hagyd, hogy a fiad jól belásson! – felelte könnyedén John.

– Várj egy picit! Nem volt szó arról, hogy…

– Tényleg nem volt szó, de ennek ellenére tisztában voltál vele, hogy mire készülök. És ne feledkezz meg sem a díjazásról, sem a kapcsolataim által nyújtott segítségről! Szerintem ne várassuk tovább a fiadat, kezdd el!

Anya legyőzötten hajtotta le a fejét egy pillanatra, majd lassan elkezdte kigombolni a blúzát, miközben a fotós folyamatosan kattintgatott. Nem tudtam levenni a szemem a mellkasáról, noha senki nem mondta, hogy nézzek oda. Életemben először felizgultam anya testének látványától.

– Nyisd szét, hadd lássa a fiú, hogy mi van belül – hangzott John utasítása.

Anya minden ellenállást feladva félrehúzta a blúzát és felfedte csupasz kebleit. A hatalmas, mereven előreugró rózsaszín mellbimbó rögtön megragadta a figyelmemet. Biztos voltam benne, hogy mindenki másét is a helyiségben.

– Most pedig szoptasd úgy, ahogy régen tetted! – mondta John.

Meglepetésemre anya nem ellenkezett. Gyengéden megfogta a fejem és a mellére húzta.

– Sajnálom! Csak tedd meg kérlek! – suttogta.

Engedelmesen a számba vettem a mellbimbóját és szopni kezdtem. A számban forgattam és a nyelvemmel simogattam a vakuvillanások fényében. Nem tudtam ellenállni, noha senki nem kért ilyen szenvedélyességre.

– Örülök, hogy láthatóan élvezed a dolgot Donna és úgy tűnik, hogy a fiadnak sincs ellenére. – mondta John.

Abbahagytam a szopást és mindketten ránéztünk. A férfi az ölemben meredező szerszámomra nézett, amit anya csak akkor vett észre, amikor John rámutatott és azt mondta:

– Légy jó anya és gondoskodj arról! Biztos vagyok benne, hogy John élvezni fogja. Gondoskodj róla úgy, ahogy az elmúlt hetekben rólam gondoskodtál!

– Ezt nem akarhatod komolyan! – felelte anya döbbenten.

– De komolyan akarom. Olyan komolyan, hogy hajlandó vagyok megduplázni a fizetséget. 20.000 dollár készpénzben, ha most leszopod.

Anya egy darabig gondolkodott mielőtt zaklatott tekintettel a szemembe nézett. Miközben letérdelt elém a pillantása azt sugallta: “sajnálom, de meg fogom tenni”.

– Részedről rendben van? – kérdezte aggódva az érzéseim miatt.

De még mennyire, hogy rendben volt. Akármilyen romlott dolog is volt, úgy fel voltam izgulva, mint még soha, de nem akartam, hogy ez nyilvánvaló legyen.

– Részemről rendben. Legyünk túl rajta! – mondtam.

– Ígérem, hogy jól fog esni! – mondta miközben a nadrágomat gombolta.

Habozás nélkül megragadta a merev péniszemet és a szájába vette. A vaku azonnal vadul villogni kezdett ahogy szopni kezdett. Csodálatos volt. Nem voltam járatlan a szexben, de ez valami más volt, mint az eddigiek. Először érezhettem, hogy milyen egy tapasztalt nő kezében lenni. A szája majdnem olyan erősen szorított, mint a keze. Nem érdekelt, hogy éppen anya kényeztet, mert az érzés nagyon jó volt. Őt pedig láthatóan nem zavarta, hogy a fiával teszi, amit tesz. A következő percekben kitartóan szopott, a többiek pedig hitetlenkedve nézték, hogy egy anya és fia ilyesmire képes egymással.

– Elélvezek… – ziháltam.

– Nagyon jó. Azt szeretném, ha kézzel fejeznéd be és édesanyád szájába ürítenéd magadat! – mondta John.

Anya nem hagyta abba a munkát a szájával, csak kacsintással jelezte, hogy részéről mehet. Hajlandó lenyelni. Tettem, amit John mondott. Anya elengedett, én pedig megragadtam a hímtagomat és őrülten verni kezdtem. Anya nyitott szájjal várta a spermámat. A tekintetünk összekapcsolódott, de nem tudtam volna megmondani, hogy mi jár a fejében. Azt sem tudtam megmondani, hogy élvezi-e a dolgot, de az biztosnak tűnt, hogy legalábbis nincs ellenére. A kiszolgáltatott pozíciójának látványa villámgyorsan a csúcsra juttatott és spermámmal elárasztottam a száját. Láthatóan rutinos volt, mert az első löketeknél meg sem rezzent a szeme. Amikor végeztem, becsukta a száját és hangosan nyelt. Ezután néhányszor megpuszilta a péniszem hegyét, majd tisztára nyalta.

– Csodálatos volt. – mondta John elégedetten a látvánnyal.

A fotós még készített néhány képet és aznapra ezzel végeztünk is. A hazafele út fájdalmasan kínos volt. Némán ültem anya mellett a kocsiban. Végülis mit mondhattam volna?

– Haragszol rám? – törte meg a csendet anya.

– Természetesen nem. Csak egy kicsit…furcsa volt…ennyi az egész. – feleltem.

– Tudom, és bocsánat, amiért ilyen helyzetbe hoztalak idegenek előtt. Természetesen amit tettünk nem normális dolog és senkinek nem kellene beszélnünk róla. Tudod mit? A hétvégén elmegyünk vásárolni. Megkapod amit csak akarsz. Ez lesz az én köszönetem.

– Jól hangzik, de nem kell a bűntudatodat enyhítened. Egyáltalán nem volt rossz, te pedig úgy viselkedsz, mintha éppen gyökértömést végeztél volna a fogamon.

Amikor megálltunk egy pirosnál, vigyorogva felém fordult és azt mondta:

– Élvezted, ugye? Gondolhattam volna. És én még rémesen éreztem magam, amikor a szádba adtam a mellemet és szoptalak utána. Azt hittem, hogy sokkollak, pedig melyik korodbeli férfi nem élvezte volna? Még akkor is, ha az anyjuk szája kényezteti őket.

– Na MOST kezdesz sokkolni. – jegyeztem meg viccelődve és mindketten elnevettük magunkat.

– Igazad van, de tudod, hogy szeretlek ugratni. De komolyra fordítva a szót: mindketten tudjuk, hogy nagyon helytelen dolgot tettünk és remélem, hogy többet nem hozod fel. Csak ezért a fotózásért volt. Semmi többért.

– Világos. De egy dolog érdekelne: mire utalt John, amikor azt mondta, hogy úgy gondoskodj rólam, ahogy róla gondoskodtál?

– Ha annyira tudni akarod, az elmúlt néhány hétben leszoptam miután befejeztük a fotózást. Néha a fényképészt is, ha különösen tetszettek a képek, amiket csinált.

– Jézusom, muszáj volt ezt így közölnöd?

– Te kérdezted. És akkor sem hallottalak tiltakozni, amikor a számba lövelltél.

Igaza volt.

Pár nappal később anya izgatottan lépett a szobába, ahol tévéztem.

– Most beszéltem John-nal. Elmondta, hogy mennyire élvezte a legutóbbi találkozásunkat és másra sem tud gondolni azóta. Rövidre fogva: hajlandó lenne még többet fizetni egy privát találkozóért. Ezúttal a lakására mennénk. – mondta ragyogva.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepődtem. Emlékezetes show – t mutattunk be neki…

Anya karbafonta a kezét és olyan pillantást vetett rám, ami rendszerint a helyemre tesz, de miután leszopott pár nappal korábban, nehéz volt komolyan venni. Csak az járt a fejemben, hogy mennyire szexi és mennyire kívánom.

– Megértem, ha nincs hozzá kedved, de kérlek, ne feledd, hogy eddig is mennyit fizetett és még mindig ott van a kapcsolatrendszere, amivel segíthet engem. Már most is kaptam pár jó ajánlatot neki köszönhetően. Fiatalabb pedig nem leszek.

– Nagyon szeretném, ha megtennénk. – mondtam és kinyúlva megfogtam a kezét.

Megkönnyebbülten felsóhajtott és azt mondta:

– Köszönöm! El sem tudod képzelni, mit jelent ez nekem és mennyire hálás vagyok! Ezután tényleg tartozok neked!

A tekintete és a hangja őszinteséget sugallt. Nyilvánvalóan fogalma sem volt, hogy milyen izgatottan vártam a folytatást.

– Szóra sem érdemes anya. Ez a legkevesebb, amit megtehetek érted azokért cserébe, amit kaptam tőled…

John sofőrt küldött értünk aznap este. Anyával mindketten idegesek voltunk, mivel nem tudtuk mire számítsunk, de a legutóbbi alkalom után sejtettük, hogy nem lesz ártatlan a dolog. Bármi is várt ránk, anya John kérésének megfelelően elegánsan öltözött fel. Fekete estélyi, magas sarkú cipő, néhány arany ékszer, gondosan elkészített frizura és smink. Észrevettem, hogy rúzs viszont nincs rajta. Ki tudja mire készül a szájával.

Miután megérkeztünk, John kisebb csevegés után megmutatta nekünk az otthonát, majd arra terelt minket, ahol – az ő szavaival – az este üzleti részét bonyolítjuk le. Ezúttal egy stúdió helyett a hálószobája volt a célunk. A szoba tágas és fényűzően berendezett volt, és hatalmas előkészített ágy várt benne minket.

– Elnézést, amiért a múltkor zavarba hoztalak benneteket. Ezúttal megpróbálom könnyebbé tenni és egyenesen a lényegre térek. Mint már tudjátok, nagyon érdekel az anya/fiú vérfertőző kapcsolat. – mondta John komoly hangon, miközben leült egy fotelbe.

Anya nyelésének hangja tisztán hallatszott és az is, hogy kicsit zihálni kezd. Fogalmam sem volt, hogy mit érezhet. Viszolygást? Vagy talán izgalmat? John folytatta:

– Ez valami olyasmi, ami mindig is lenyűgözött és életem legnagyobb bánata, hogy kihagytam személyes megtapasztalását. A múltkori fotózás ritka lehetőség volt arra, hogy először lássam, és azóta sem tudom elfelejteni. Szóval… Szeretném, ha szeretkeznétek egymással. Szenvedélyesen, itt és most. Ha belementek, akkor 50000 dollár készpénzzel távozhattok.

Anyára néztem és láttam, hogy leesik az álla az ajánlattól. Világos volt, hogy fontolja magában a dolgot és azt is tudtam, hogy engem határozottan érdekel. Mielőtt bármit mondhatott volna, a vállára tettem a kezem és azt mondtam:

– Anya…megteszem, ha akarod.

– Biztosan Mark? Amit múltkor csináltunk az egy dolog volt, de ez sokkal intimebb.

– Biztosan.

– Ezt szerettem volna hallani. A fiú hajlandó ilyen tiltott dolgot megtenni az anyja kedvéért. Mark! Mond meg nekem: maszturbáltál édesanyádra gondolva a múltkori alkalom óta? Kétlem, hogy ennyire könnyen belementél volna, ha nem. – mondta John mosolyogva.

– Igen..néhányszor… – vallottam be vonakodva anya előtt, akit meglepett a közlés.

– Gondoltam. De így csak még érekesebb az élmény mindannyiunk számára, nemde? Most pedig szeretném, ha levetkőztetnéd édesanyádat!

Tökéletes volt a pillanat. Beteljesedhet az elmúlt napokban ébredt vágyam és szeretkezhetek anyával. Ő a karrierjéért teszi, de lehet – csak lehet -, hogy titokban ő is erre vágyik. John nyilván izgatott volt attól, hogy megkapja, amire ki tudja milyen régen vágyik. Mindannyain megkapjuk, amit szeretnénk. Elkezdtem. Lassan lehúztam a ruha vékony pántjait anya vállairól és hagytam, hogy lecsússzon róla. Ott állt előttem a fekete bugyijában, melltartójában és a cipőjében. A melltartója felé nyúltam, de azt suttogta:

– Ne! Ezt hadd csináljam én! Te csak nézd!

Hátranyúlt és kicsatolta a melltartóját. A ruhadarab csatlakozott az estélyihez a padlón. Ezután letolta magáról a bugyit és felfedte borotvált punciját. Az alakja hibátlan volt. Most láttam először teljesen meztelenül és a látvány minden másodpercét kiélveztem. Először puszit nyomott a számra, majd belendült. A nyelve a számba csúszott és a szerelmesekhez hasonlóan vadul csókolózni kezdtünk.

– Eddig élveztétek fiúk? – kérdezte játékosan, miután csókunk véget ért.

Mindketten élénken bólogattunk. Az arca felragyogott és folytatta:

– Az jó, mert csak most kezdek belejönni.

Gyorsan a térdére ereszkedett és elkezdte kigombolni a nadrágomat. Jelezte, hogy vegyem le az ingemet. Tettem amit mondott és a farkam hamarosan a kezében lüktetett. Puszikat nyomott rá, miközben masszírozta. Néhány másodperc előjáték után a szájába vett, de most csak a makkomig. Vadul szopott és közben a nyelvével ingerelt. Azután lassan újabb hüvelyknyit csúsztatott be, majd újabbat…hamarosan a teljes férfiasságom a szájában volt és éreztem a szája hátsó felét. Felnézett rám. Eddig csak a szexuális partnerei élvezhették szopási tehetségét és most én is közéjük kerültem. Gurgulázó hangot hallatva jelezte, hogy ideje visszább húzódnom. A szeme könnybe lábadt, de láthatóan káprázatos show-t akart nyújtani John-nak és valószínűleg azt is szerette volna, ha valami rendkívüli élményben lenne részem. Hirtelen kiengedte a nyálától nedves péniszemet a szájából.

– Most, hogy megvolt a bemelegítés, azt hiszem ideje megadni John-nak azt, amiért fizet. – mondta, majd felállt és az ágyra feküdt.

Combjait széttárva megmutatta nedves punciját. A kis rózsaszín nyílásban nedvek csillogtak. Észrevette a reakciómat, mert azt mondta:

– Igen, jól látod. Felizgultam. Most pedig gyere és tedd a dolgod!

Ezzel nem lehetett vitázni. Teljesen levettem magamról mindent és meztelenül követtem az ágyba. A lábait egy kicsit még jobban széttárta, ahogy rám várt. John-ra néztem és láttam, ahogy a nadrágján keresztül merev hímtagját masszírozza és várja a régen vágyott pillanatot. Ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy mielőtt elkezdjük előrehajoljak és megízleljem anya puncijának nedveit. A nyelvemmel végigsimítottam a szeméremajkak között remélve, hogy legalább fele olyan gyönyört okozok vele neki, mint ő okozott korábban nekem a szájával. Úgy tűnt, hogy élvezi: nyögött és a hajamba túrt a kezével, miközben a nyelvem a duzzadt csiklójával játszadozott. A farkam lüktetett és mindennél jobban szerettem volna belenyomni. Beigazítottam magam és lassan elkezdtem belé csúszni. Lenyúlt és kezeivel széthúzta a szeméremajkait, hogy még könnyebb dolgom legyen. Minél mélyebbre csúsztam, annál több meleg nedvességet éreztem a hímtagom körül. Anya legalább annyira élvezte az egészet, mint én.

– Keményebben! Csináld vadabbul! Csináld úgy, ahogy már napok óta fantáziálsz róla! – mondta John miközben maszturbált anya és fia szentségtelen tevékenységének látványára.

Anya elmosolyodott és biccentett, majd azt mondta:

– Nem rossz ötlet. Dugj olyan keményen, hogy nyögjek és sikítsak! Tudom, hogy ezt szeretnéd!

Megkapva az engedélyt a kíméletlen dugására, nem vesztegettem az időt. Anya szemébe nézve láttam, hogy ő is nagyon akarja. Így hát előre – hátra mozgatni kezdtem a csípőmet. Minden mozdulattal egyre gyorsabb lettem. A telt keblei ringani kezdtek a lökéseimtől. Amikor már azt hittem, hogy ennél hevesebb nem lehet a dolog, elkezdte összeszorítani a hüvelyének izmait jelezve, hogy legyek még erősebb. Minél vadabbul löktem, annál élvezetesebb volt mindkettőnknek.

– Élvezed…ugye? Ne szégyelld! Van egy befejezendő munkánk…uhhh…dugjál…a tied a puncim! – lihegte anya mosolyogva.

Folytattuk a megszállott szeretkezést. Az elélvezés határán voltam és ő is az orgazmusához közeledett. A csinos arca most a kéjtől torzult el.

– Elélvezek! Nehogy abba hagyd! – sikoltotta szenvedélyesen.

Úgy lett, ahogy mondta. Hirtelen megfeszült, majd megrándult. A fogait előbb összeszorította, majd felsikoltott. A teste vonaglott alattam, miközben tovább dugtam. Eljött az én időm is. Anya még mindig eksztázisban volt, amikor újabb és újabb spermalöketeket küldtem a méhébe. Teljesen őrült és egyben csodálatos érzés volt.

Amikor minden véget ért, a verejtékes és gyönyörű kebleire rogytam. A mellbimbói még mindig merevek voltak. Hangosan ziháltunk és senki nem szólalt meg a szobában. Azután oldalra lefordultam róla és hagytam leülepedni magamban a tényt, miszerint a saját édesanyámat dugtam meg azért, hogy egy másik pasi élvezze a látványt. Biztos voltam benne, hogy anya is épp arra gondol, hogy mit csinált a fiával. Amikor visszanyerte az erejét, felült és azt mondta:

– Most már értem, hogy miért élvezitek a vérfertőzés gondolatát.

– Bravó! – mondta John és felállt a fotelből.

Felé fordultam és láttam, hogy egy zsebkendővel megtörölgeti ernyedt hímtagját, mielőtt visszateszi a nadrágjába. Ezután anyához sétált és megsimogatta a haját.

– Gyönyörűek voltatok. Egyszerűen gyönyörűek. Donna! Minden képzeletemet felülmúlta annak látványa, hogy egy anya ezt teszi a saját fiával. Szeretném, ha ezt folytatnánk a későbbiekben is! Természetesen igen jól fizetnék. Ha pedig benneteket is érdekelne: van néhány gazdag ismerősöm, akik szintén hajlandóak lennének tekintélyes összegeket fizetni a látványért. Egészen jól megélhetnétek belőle. Mit szóltok hozzá? – kérdezte.

Anya felém nézett és a mohón vágyakozó arckifejezésemet látva elmosolyodott.

– Azt hiszem meg tudjuk oldani. – felelte John-nak, majd fölém hajolt és megcsókolt.

A finom nyelves csók mennyei volt. Azután megindult lefelé és csókolgatta a nyakamat, a mellkasomat, a hasamat. John szeme felragyogott a várakozástól. Anya kacsintással jelezte neki, hogy valami mocskosra készül, majd a spermával és hüvelynedvekkel borított péniszemet a szájába vette. Lassan újra merevedni kezdtem. Anya szája csodákra képes.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!