A főnököm egy szexi úriember

Egy meleg nyári estén a baránőmmel iszogatni indultunk egy helyi pubba, amely szerintem a legjobb a környéken. Nem mondanám, hogy sokszor megfordultam ott, ugyanis szorgalmi időszakban nem sok időm volt szórakozni, viszont amikor egyszer-egyszer betértünk oda a haverokkal-barátokkal mindig nyugtáztam magamban, hogy igen jól tartja magát a kedves kiszolgálóegység, ráadásul humoránál is van.
Az adott nyári estén szóba elegyedtem az úriemberrel és említette, hogy épp pultos hölgyet keres a pubba. Nem is tétováztam sokat, megbeszéltük, hogy másnap este hatra megyek is betanulni.
Így is történt, nagyon gyorsan tanultam, annak ellenére is, hogy eddig nem volt közöm a vendéglátáshoz. A munkám minden percét élveztem és vártam a pillanatot, amikor „véletlenül” futva megérinthetem. Így ment ez pár hétig, mígnem kaptam pár nap szabadságot, melynek egy estéjét arra fordítottam egy másik baratnőmmel, hogy ünnepeljünk. Igen, jól gondolod, aznap este is abban a pubban voltunk, de a megszokottól eltérően nagyon kevesen voltak. Úgy gondoltam, segítek neki egy picit, így hát elmosogattam. Látva ezt, megdicsért és konstatálta, hogy habár ez megszokott tőlem, nagyon csinos vagyok. Örültem a bóknak, és beléptem a raktárba, ahol váratlanul megcsókolt. Sok férfival volt már dolgom, de ilyen érzéki csókban még nem volt részem. Éreztem, ahogy elönt a forróság és láttam, éreztem, hogy ő is meglehetősen izgatott. Elkezdtem simogatni a férfiasságát, melynek hatására felnyögött… ez engem méginkább felizgatott. Ő benyúlt a bugyimba és finoman ujjazni kezdett. Ezen felháborodva elővettem és verni kezdtem a farkát, de ez nem volt nekem elég, nem tudtam betelni vele, így letérdeltem elé és szoptam. Eleinte ellenkezett, félt, hogy a vendégek meghallanak valamit, de végül megadta magát. Pár perc szopás után megfogta a kezemet, felsegített és azt mondta, hogy nem bírja már, berakja, de csak „mutatóba”, a többit megkapom zárás után. Berakta, párat lökött rajtam, majd vigyorogva azt mondta, hogy később folytatjuk.
Alig vártam, hogy bezárjunk. A barátnőm sem volt egyébként rest, két fiúval foglalta le magát, amíg én a főnökkel szórakoztam. Elérkezett a hajnali egy óra és mivel nem volt nagy forgalom, be tudtunk zárni. A pubban található egy kanapé. A főnök megfogta a kezem és finoman odavezetett, majd érzéki csókolózásba kezdtünk. Levetkőztetett, majd lefektetett a kanapéra, széttárta a lábaimat és nyalni kezdte a puncimat. Mikor már éreztem, hogy el fogok menni, leállítottam. Ekkorra már erősen izgatott volt, leült mellém a kanapéra, én pedig beleültem a farkába és így jutottunk mindketten el a csúcsra. Azóta sokszor előfordult, hogy munka közben, mikor épp senki nem volt a pubban, összehoztunk egy gyors menetet. Nem a magasabb fizetésért, hanem az élvezetért.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!