A gyűjtő

Niki örömmel találkozott újra a pasassal. Még csak két hete ismerkedtek meg az interneten egy pár … khmmm…. szexpartner kereső oldalon. Sosem hitte volna, hogy egyszer ilyen helyre is regisztrálni fog. Hitt abban, hogy a csinossága, szépsége, kedvessége és gyermeki bája hozzásegíti, ahhoz hogy megismerkedjen valakivel a világháló kikerülése nélkül is. De egyszerűen nem akart sikerülni. Hiába próbálkozott, a sors nem vezette elébe a szóba jöhető férfiakat. Csak olyanokkal találkozott, akik meg akarták fektetni és kész. Ráadásul egyik sem tetszett neki.

Igen, válogatós, ezt tudta magáról, de úgy gondolta, hogy hozzá megfelelő férfit akar. Minden tekintetben. Legyen jóképű, sötét fekete haja, jól szituált, izgalmas, titokzatos, és persze minden igényét kielégítse az ágyban. Magyarán várta a herceget a fehér lovon. A munkája lefoglalta, és annak ellenére, hogy minden porcikája kívánt egy férfit az ágyába, mégsem járt el esténként túl sokat. Egyedül nemigen volt kedve, és a régi idők is elmúltak mikor még a barátnőivel bulizták át az éjszakákat. Közbejött a család, gyerekek. Hiába telik az idő. Ő az egyetlen aki még nem állapodott meg. Néha már saját magát szidta, amiért ilyen kényes az ízlése. És megpróbálta az internetet.

Sosem tartozott a szerencsések közé, de most úgy érezte, megütötte a főnyereményt. Két napig intenzíven leveleztek, aztán a képcsere is megtörtént. Nem akart hinni benne, hogy a férfit ábrázolja a kép. Mintha álmot látna, a képről egy pont olyan fickó mosolygott rá, akit elképzelt magának. Persze tudta, hogy a külső nem minden, de ha a külső rendben van, akkor már csak a belsőt kell megvizsgálni. Ezért kezdtek el találkozni.

Az első randevúra egy kávézóban került sor. Csinosan felöltözött, de nem akart kihívó lenni. Miért legyen az, az nem ő lenne. Ha kell a pasasnak és szimpatizál vele, akkor a rövid szoknyában és egy egyszerű blúzban is tetszeni fog neki. Nem kell ahhoz kivillanó csipkés combfix szegély, pofátlanul rövid miniszoknya, hivalkodó smink és vérvörös hosszű körmök. Ő ért oda hamarabb

A pasas tényleg eljött. És tényleg úgy nézett ki, mint a fényképen. Mosolyogva mutatkozott be, szép fehér fogai voltak. Niki remegve fogott vele kezet. Ilyen nincs, csak a mesében! de megérdemli, hiszen annyi csalódáson ment már keresztül. Kicsit remegett a hangja, amikor bemutatkozott, de remélte, a pasas nem vette észre. Nem akarta elárulni, hogy belül repes az örömtől, ezért visszafogta magát, sőt talán egy kicsit túlságosan is tartózkodó volt. De a férfit ez nem izgatta.

Beszélgettek, kávét itta, és annak ellenére, hogy egy szexpartner kereső oldalon találkoztak, szóba sem került a meztelenkedés. Mindennapos dolgokkal kezdték, de hamar egy hullámhosszra kerültek és Niki örömmel fedezte fel, hogy olyan sok mindenben egyetértenek. Filmekről beszélgettek, a férfi hosszan méltatta Coppola filmjei, Niki pedig ámulattal hallgatta, milyen sokat tud a partnere. Aztán a művészetek is szóba kerültek, és kiderült, hogy egy igencsak művelt emberrel van dolga. Nem volt tolakodó, nem mustrálgatta a tekintetével Nikit, bár néha azon kapta őt a lány, hogy mégiscsak végigtapogatja a szemeivel a testét. De ez jólesett neki.

Hamar elrepült az idő, észre sem vették és közel négy órát üldögéltek a kávézóban. Este természetesen a férfi hazakísérte és mikor a végső puszira került a sor, hevesen magához húzta Nikit a kapualjban, nekidöntötte a falnak, és szájával az ajkaira tapadt. Nyelve akaratosan tolakodott, Niki csak a látszat kedvéért tiltakozott. Élvezte a férfi uralmát, átadata magát a csóknak. Csatát vívtak a meleg szájüregben, a lány teste tapintásokért kiáltozott, mellbimbói megkeményedtek, a lába köze bizseregni kezdett. De a férfi vagy nem jött rá, mit kíván a partnere, vagy nem akart róla tudomást venni, így Nikinek be kellett érnie a csókkal. Ezzel a hosszú, minden porcikát átjáró, elementáris, vehemens csókkal ott a sötét kapuban. Niki alig tudott elaludni, teste, mint felajzott számszeríj feszült meg a lepedőn és csak a maszturbálás után nyomta el az álom.

És most eljött a második randi ideje. Másnap. Niki most már nem érdekelte a dolog, és szexis ruhába bújt. Eljött az ideje a combfixnek, a magas sarkú cipőnek, a csipkés melltartónak és a szintén csipkés falatnyi tangának. Ma már le akar vele feküdni. Ha túl mulya lenne, akkor majd megerőszakolja. A kedvenc parfümjével illatosította be magát, még az ágyékára is fújt egy keveset. Bárcsak már ott tartanának, hogy a pasas nyelve fusson végig meztelen szeméremdombján!

Most egy elegáns helyre mentek vacsorázni. Természetesen a pasas fizetett és ez Nikinek egyáltalán nem volt ellenére. A vacsora nagyon kellemesen telt, az asztaluk egy sarokban állt, elég távol mindentől, hogy kissé intim környezetet varázsoljon köréjük. Bort is rendeltek. Niki most már többször látta a pasas szemében is a vágyat és szinte biztos volt benne, hogy este érezni fogja magában a feszülő hímtagot.

Későn értek haza. Egyikőjük sem akarta letámadni a másikat, pedig mindketten csak azt akarták. A másik meztelen testtel által nyújtott gyönyört. És végül Niki lakásán kötöttek ki, a pasas egy átlátszó indokot talált ki hogy vécéznie kell, pont a búcsúzkodáskor, a lány pedig felajánlotta, hogy menjenek fel hozzá. Így kötöttek ki a hálószobában.

A férfi és a nő teste is kívánta a meztelenséget. Hosszú csókok közben szabadultak meg a ruháiktól. Nyelveik vadul kergetődztek, nyáluk keveredett, szívták egymás ajkait, miközben kezeikkel a másikról szaggatták le a feleslegessé vált ruhadarabokat. Nemsokára már a földön hevert az ing, a blúz, a szoknya, a nadrág, a harisnya. A meztelen mellek elbűvölték a pasast, hosszan nyaldosta a merev bimbókat és finoman harapdálta a kis dudorokat. Végignyalta a mély dekoltázst, majd visszatért a bimbókhoz, és miközben a szájával kényeztette őket, a kezeivel is gyúrta, masszírozta őket.

Niki kezei hamar a férfi péniszére csúsztak, amely lüktetett a vágytól. Milyen rég nem volt a kezében hímtag! Most kiélvezte a helyzetet, végigtapogatta a golyókig, simogatta, és amennyire tudta verni kezdte. Pár húzás után elborította kezét a férfi nedve.

Nemsokára már a nagy franciaágyban találták magukat. Niki a hátán feküdt és a férfi még mindig a melleivel foglalkozott, majd nyelvével lefelé indult. Igen, igen, akarom, nyaljál ki , ó, igen! A kutakodó nyelv először a vékony tangabugyin keresztül köszönt be. Niki felemelte lábait, kitárta alsótestét a partnerének, aki egy finom mozdulattal félrehúzta a tangabugyi vékony, már nedves pántját, és a feltárult szeméremajkak közé fúrta nyelvét.

Niki megborzongott az érintéstől, a semmihez sem hasonlítható érintéstől. Teste lüktetett, az orgazmus is hirtelen futott át rajta, görcsbe rándult lábai kalimpálni kezdtek, de a férfi erősen tartotta, és a kielégülés után is még kínozta őt pár másodpercig. Niki azt hitte, szétrobban.

Most már egyértelműen a partnere irányított, nem hagyott egy percnyi szünetet sem a lánynak, még a lábait sem engedte el, hanem feszülő ágyékát a lucskos hüvelybejáratához dörzsölte és behatolt. Apró grimaszok futottak végig az arcán, teljesen elmerült a lányban. A pozícióból adódó kitárulkozás csak még jobban feltüzelte, a lány nyitott alsóteste és a péniszének a hüvelyben elmerülő látványa egyre vadabb tempóra ösztönözte.

Niki csak sóhajtozni tudott, ki volt szolgáltatva, de nem érdekelte. Átadta magát a gyönyörnek, amit a merev pénisz okozott. Néha felpillantott a férfira, és nézte megfeszülő vonásait, az élvezet okozta grimaszokat és örült, hogy egy ilyen férfit így el tud nyűgözni a teste.

Mellei minden egyes döfésnél ugráltak, szemeit lecsukta. A férfi egyre gyorsított, markolása egyre erősebbé vált, grimaszai egyre jobban eltorzultak.

Niki teste lassan közeledett a második orgazmushoz, légzése gyorsult, kezeivel simogatni kezdte magát és a férfit.

– Óóóóhhhhh…

Szinte egyszerre nyögtek fel, a pénisz a lehető legmélyebbre tolult a lányba, görcsös vonaglások jelezték, hogy a két test szinte ugyanabban a pillanatban érkezett el a gyönyör kiteljesedéséhez.

Bárcsak sose érne véget ez az érzés!

Nikinek fogalma sem volt, hogy a férfi, hogy csinálta, de pár perccel később már mindketten oldalt feküdtek, a férfi mögötte, de pénisze még mindig a lányban volt.

Hosszú percekig nem szólaltak meg, csak feküdtek szorosan egymás mögött, mint a szerelmespárok. Csak mikor a pénisz teljesen lelankadt, engedték el egymást.

– Milyen szép a hálószobád- vigyorgott a pasas, félig petyhüdt férfiassága kókadtan lógott.

– Tetszik?

– Jah – bólogatott a pasas. – És mik azok a kis állatfigurák ott a polcon

-Ó, azok ilyen kis csecsebecsék- magyarázkodott Niki. – Ha külföldön járok, mindig hozok valamilyen állatos szobrocskát. Az az elefánt például Chiléből van, a tigris pedig Indiából. Gyűjtögetem őket.

– Mindenki gyűjt valamit.

– Na és te, te mit gyűjtesz? – kuncogott Niki.

– Lábat, édesem lábat. Női, harisnyás lábat – villant a kés a pasas kezében.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!