A lányok szexuális étvágya

Az a feladatom, hogy a dolgozóknak segítsek a bankokban elkészíteni a negyedévi összesítéseket számítógépen. Nagyon sokat tréfálkozunk a bankokban dolgozó fiatal lányok szexuális étvágyáról, bár még egyikünknek sem volt ilyen skalp a tarsolyába. De a többi lány nagyon bukik az öltönyös bankárokra, így szinte majdnem mindennap van egy kis kalandunk, persze csak akkor, ha időnk, és kedvünk is van hozzá. A legnagyobb vágyunk mégis csak az, hogy egy „bankos csajt” kipróbáljunk. Azt se gondoltam volna, hogy a haverok közül nekem lesz először ilyen szerencsém. De még milyen szerencse, hiszen nem is egy jutott nekem, hanem egyenesen négy.
Egy szép napon a központból kiküldtek egy manhattani bankba, segítsek elkészíteni egy jelentést, munkaerőhiány miatt. Maga az épület is szimpatikus volt. Amikor beléptem, áthaladtam az előtéren, mire találtam egy biztonsági őrt, aki útba igazit. Eléggé meglepődve nézett rám, ahogy megmutattam neki a papírt, amire az iroda száma volt felírva. Közölte velem, abba az irodába csak azok mennek be, akik amúgy is ott dolgoznak, soha nem megy oda szinte senki. Az ott dolgozók mindig panaszkodnak, unalmas. A kísérőm azt is elmondta, hogy postázási munkát végeznek itt általában, kevés a munkájuk. Majd az ajtóhoz érve elköszönt.
Halk kopogtatás után beléptem a terembe, meglepődtem. Négy fiatal hölgy tekintete szegeződött rám. Bemutatkoztam, és elmondtam, miért is jöttem. Ők is egyenként bemutatkoztak, meglehetősen szívélyesen fogadtak egy idegen férfit.
Vanessa egy magas, szőke hölgy, láthatólag a legidősebb (kb. 25 éves), és a legmagasabb beosztása volt az irodában.
Vicky valószínűleg indai származású, nagyon közvetlennek bizonyult.
Michellenek fekete haja volt. Csak egy laza „helló”-val köszöntött.
A legutolsó asztalnál ült Sheryl.
A munkát Vicky gépén kezdtem, a lány segített kiigazodni a bonyolult programon. Amikor hozzám szólt, felé fordultam, és finoman a vállammal végigsimítottam a mellét. A mellei félig kilátszottak az apró felsőrészből, de ő nem tett semmit, hogy eltakarja. Igazából nem is bántam, csodás darab volt. A szeme ragyogott, ahogy cinkosan rám mosolygott. Majd megérintette a vállamat, amikor megköszönte a segítséget. A huncut mosolya és gyönyörű teste felkeltett az érdeklődésemet. De folytatni kellett a munkám, ezért átültem Michelle gépéhez, egy hasonló műveletet elvégezni. Csak most néztem meg tüzetesebben ezt a hölgyeményt. Fantasztikusan jól nézett ki. Merész ruhadarabjai teljesen kiadták karcsú alakját, szinte meztelen volt, csak a legkényesebb részeket takarták az apró ruhaneműk.
A gép előtt ült, amíg beállítottam a programot. Felette áthajolva, teljesen beláttam mellei közé. Már a hálószobája lebegett képzeletben előttem, amikor csábosan rám nézve megköszönte a segítséget.
Hallottam, hogy ez egy „barátságos iroda”, de azt nem gondoltam volna, ennyire.
Egy kis időre leültünk beszélgetni az étkezőbe, a lányok rögtön pletykálkodni kezdtek.
Vicky és Michelle felvilágosult hölgyek, szórakoztató volt hallgatni történeteiket. Lassan közeledett az ebédidő, ezért Vanessa mindenkinek kínai ételt rendelt ebédre. De akármilyen éhesek is voltunk az ebéd csak nem érkezett meg. Vickyt elküldte egy a nyomtatóhoz szükséges kazettáért a raktárba. Kis idő múlva a lány hívott segíteni.
– Nem érem el!
A kazetta a szekrény tetején volt, ő a guruló lépcsőn állt, és akárhogy nyújtotta ki vékonyka karját, akkor sem érte el. Mellé álltam, egyszerű mozdulattal levettem. Mélyen nézett a szemembe.
– Éhesnek látszol – jegyezte meg huncut mosoly kíséretében.
– Valóban az vagyok, egész nap nem ettem semmit.
A combjával a kezemhez dörgölőzött.
– Szegénykém – mondta szánalommal. – Pedig az étterem, ahonnan rendeltünk, a közelben van.
Közben egyesével lépett le a létráról, és felcsúszott a szoknyája annyira, hogy a bugyija is láthatóvá vált. Ezt a csábítást nem lehetett visszautasítani, eszembe se jutott volna.
Ezek után már csak arra tudtam gondolni, hogy a szoknyája alá kerül a kezem, hosszasan dolgozom a lüktető csiklóján, és a köldöke alatt csókokkal árasztom el. A combját erre szétterpeszti, én elé térdelek, a nyelvem pedig lassan levándorol a lába közé. Az örömtől nyögdécsel, kigombolja az ingem.
Hirtelen megszakítjuk az álmodozásunkat (valószínűleg már ő is erre gondolt), mert halk kuncogásokat hallottunk a szomszéd irodában. Természetesen a kolléganők hallgatóztak, ugyanis nagyon csendbe voltunk, ők pedig azt találgatták, vajon mit csinálunk. Vickyt ez nem zavarta, engem annál inkább. – Bár már nem sokáig.

– Úristen Vicky, hol voltál eddig? – Kérdezte félig mosolyogva, félig komolyan Vanessa.
– Segítenie kellet levenni kazettát, mert magasan volt. – magyarázkodott, elpirulva.

Vanessa felém fordult:

– Pár hónappal ezelőtt dolgozott itt egy helyes puerto-ricoi srác…
– És hol van? – Érdeklődtem.
– Haza költözött. Addig ő hozott ki mindent a raktárból. Mindannyiunkkal összemelegedett, kivéve Sherylt.- Mutatott a félénknek látszó lány felé az iroda túlsó végébe. – Csak ő egyedül köztünk ilyen visszahúzódó.
A lány felemelte a tekintetét, tudta, hogy róla beszélünk, de nem tudta, miről van szó.
– Nem tudom elképzelni, hogy bír ilyen életet élni?! – Kommentálta Michelle.
– Biztos még nincs itt az ideje- gúnyolódott Vicky. Leült, férfiasan a lába közé tette a kezét, majd ironikusan folytatta: – És az idő most van itt!
– Miért most? – Kérdeztem meglepetten. Furcsa volt az, amiket mondtak, de nyilvánvalóan más férfivel is ezt csinálták volna. Mindenesetre ezek a nők tényleg élvezték az ebédidőt.
– Eleinte egy fehér bőrű férfi javította a nyomtatónkat, Sheryl akkor azt mondta, hogy az a fazon nem elég magas. Azután jött egy magas olasz, akkor már szőke kellett neki, aztán még volt itt egy másik- a legszebb példány-, akkor pedig azt mondta, neki magas fehér bőrű pasas kell, fénylő, szőke hajjal.- magyarázta Vicky.
– Ja, és zöld szemekkel – tette hozzá Michelle.
Egy kissé zavarba jöttem, de szerencsére nekem is zöld szemem van.
– Akkor rendben van-, mondtam. Nagyon örültem a szerencsémnek, hiszen amikor ma reggel besétáltam az irodába, nem gondoltam, hogy ilyen élményekben lesz részem.
Sherylnek szegeztem a cseppet sem természetes kérdést:
– Velem megelégedne?
– Szerintem Vicky mindent elintéz – mondta ridegen.
– De én önt is meg akarom ismerni – kötöttem az ebet a karóhoz.
Több féle módszerrel is próbálkoztam, de egy sem járt sikerrel a kis hölgynél. Vicky beindult, és ezt nem is leplezte. Elém lépett, megcsókolt, megölelt, és melleit a mellkasomhoz nyomta, a mennyekben éreztem magam. Michelle is beszállt, letérdelt a padlóra, és lehúzta a sliccemet. Én kigomboltam néhány gombot Vicky blúzán, kikapcsoltam a melltartóját, mellei szó szoros értelmében kiszabadultak a „csipke börtönből”. Édesen nyögdécselni kezdett, amikor a mellbibóit körül nyalogattam, majd a számba nyomta a mellét. Erősen szívni kezdtem mindkettőt, Vicky hatalmasakat visongatott. Lejjebb csúsztam, és a hasát árasztottam el csókokkal, majd amikor felhúzta a szoknyáját, a lába közt is megismételtem a támadást. Michellere néztem, aki láthatólag élvezte a látványt. Lehúzta az alsónadrágom, és a meleg száját a férfiasságomon éreztem. Vanessa kihámozta magát a ruhájából, és a hátam mögé állva, átnyúlt a vállamon, majd a kezével segített be Michellenek. Kigombolta az ingem, és nyalogatni kezdte érzékeny mellbimbóimat. Így szórakoztatott három szenvedélyes nő, nem lehetett csillapítani szex éhségüket. Játszadozásunk közben Sherylt figyeltem, ahogy minket nézve a szája szélét nyalogatja. Intettem a fejemmel, hogy jöjjön, kapcsolódjon be ő is, de csak nemlegesen a fejét rázta.
– Még ne! – Vágott közbe Vicky.
Erre felállítottam Vickyt az ölemből, és Vanessával lefeküdtünk egymás mellé, majd utasítottam Vickyt:
– Gyere, ülj az arcomra!
Nem volt szükség több biztatásra, ő gyakorlatilag elárasztott nedves csiklójával. Vanessa és Michelle mellém térdelt, és mindketten a kígyómat bűvöltél, kezükkel, szájukkal felvátva. Hirtelen abba hagyták csodás kínzásomat. Vanessa átment Michelle mellé, és most már ismét mindkettőjük száját éreztem kőkemény dorongomon, majd Vanessa lejjebb csúszott, és a golyóimon folytatta a játékot.
Michelle fantasztikus módszert alkalmazott, lassú és érzéki volt. A nyelve különleges dolgokat művelt rajtam, hosszasan dolgozott, a szájával fel s alá.
Mindeközben Vicky lihegett, és ahogy az orgazmusa közeledett kiabált is:
– Mindjárt itt lesz! – És a szám felett élvezett el.
A kezemet a feneke alá csúsztatta, és az egyik ujjamat a hüvelyébe, éreztem nedvességét. Remegett az élvezettől.
Michelle kivette a szájából a férfiasságom, és már csak a kezével kényeztette, egyre hevesebben. Rövid időn belül elmentem. Ahogy az élvezettől kinyúlva elterültem a földön a lányok elindultak az asztalukhoz. Először nem tudtam, mire véljem, de hamar megértettem.
Sheryl meztelenül indult felém, és megállt előttem szétterpesztett lábbal. Csak bámultam gyönyörű testét, amit a ruha még csak nem is sejtetett. Megcsókolt, majd a fülcimpámat nyalogatta, harapdálta. Ettől aztán igazán be tudok gerjedni. Finoman megérintette a péniszemet, de nem találta elég keménynek, nagyon keményet akart. Ezért eltökélten kezelésbe vette a szerszámomat. A melleit a hasamhoz dörzsölte. Neki nem volt olyan nagy, mint Vickynek, inkább keményebb volt. Az ujjaival tovább játszott a férfiasságomon, bizonyára már megelégedett a keménységével, mert kezeimet a lába közé vezette, és közösen ingereltük legintimebb részét. A többi lány megdöbbenten figyelt.
– Ezt nem gondoltam volna – jegyezte meg Vanessa.
Hihetetlen volt, ahogy Sheryl megbabonázott, mégis Vanessa szavai biztattak cselekedetre.
Most én térdeltem Sheryl mögé és nedves nyílásába bele hatoltam, éreztem, ahogy fokozatosan elnyeli a hüvelye a férfiasságomat. Lassú lökések következtek, majd egyre mélyebbre hatoltam, ő pedig kiabált a gyönyörtől:
– Uhhhh, ohhhh, igen!
Michelle a hátunk mögé térdelt.
– Tedd szét még jobban a lábad!- Utasított engem, és teljesítettem a kérését. A kezével hátulról a golyóimat vette kezelésbe.
Michelle Sheryl barna szőrzetéhez nyomott, a csípőjében megkapaszkodtam, és a fenekét masszíroztam, olyan hévvel, ahogy egyre jobban élveztem ezt a társasjátékot. Sheryl egyre hangosabb hangot adott gyönyörének. Ekkor Michelle elengedte büszkeségem, és Sheryl csiklóját izgatta tovább. Sheryl őrült dolgokat művelt, amikor elment, és érezte, közeledik az én orgazmusom is, kezébe vette az irányítást. A zárkózott lányból egy vadmacska lett. A péniszemet kezdte nyalogatni, miközben Michelle lenyalta róla nedveket. Sheryl a finom szájával jutatott végül a csúcsra.
Vanessa oda lépett hozzánk, mellém feküdt, és együtt néztük Sheryl kiélt testét
Most Vanessa követelőzött, hiszen őt még nem elégítettem ki, viszont ő már eljutatott a csúcsra engem. Nem lehetett nemet mondani, bár eddig nem is voltam ilyen helyzetben.
– Te, jó ég!- Gondoltam.- Ezeknek semmi sem elég.
Haboztam, de hölgy a saját kezébe vette a dolgot, nem ellenkezhettem, szinte megerőszakolt, kellemes erőszak volt. Rögtön a tárgyra tért, a péniszemet a helyére vezette. Újra felizgultam, de főleg attól, amit az iroda túlsó sarkában láttam és hallottam. Michelle, aki eddig csak csendes szemlélője volt Vanessával való játékunknak, most a sarokban simogatta saját testét, és közben kiabált. Amikor észrevette, hogy figyeljük, oda sietett, és simogatni kezdte Vanessa csiklóját, én pedig játszadoztam az övével.
Az orgazmust mindhárman egyszerre éltük át, a lányok úgy ordítottak, mint akiket gyilkolnak. Csoda, hogy nem hallotta meg, és nem zavarta meg senki az orgiánkat.
Michelle ismét a golyóimra szentelte a legtöbb figyelmet, majd három ujjamat a csiklójába tette. Közben Vicky a saját testét kényeztette, lihegett.
– Ohhh, ohhh!
Hamarosan átélte a gyönyört ő is, és mi is Michellevel.
Csak most kitisztult fejjel néztem körül a helységben. Vicky egy széken ült elterpeszkedve, szoknyája a derekáig felhúzva. Vanessa oldalról kábultan figyelt engem, Michelle a lábam között hevert lehunyt szemmel. Sheryl hason fekve hevert a padlón, formás feneke lassan mozgott, ahogy a „tulajdonosa” levegőt vett, először gyorsan kapkodott, majd fokozatosan lassult a légzése.
Soha nem hittem volna, hogy ilyen sok a szexuális energiám lehet, ilyen rövid idő alatt, 45 perc mindössze.
Mindnyájan felöltöztünk gyorsan, és mintha mi sem történt volna, a hűtőhöz rohantuk, hogy bármilyen ételt vagy innivalót találjunk, mert már csak tíz perc maradt az ebédidőből.

Még egy másik napot is töltöttem ott, de a következő ebédidőben már csak ettünk. Michellevel találkozgattam még egy ideig (a többieknek barátjuk van). Nem voltunk túl jó páros, csak az ágyban jöttünk ki egymással.
De az a délután a raktárba, fantasztikus élmény volt. A haverok már nem viccelődnek, csak irigykednek rám, én pedig rettentő büszke vagyok magamra.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!