A Mars lányok

Volt egy ismerős család akinek két lánya volt az egyik 16 a másik 18. Már régóta incselkedtek velem mutogatták magukat és mindig úgy ültek le hogy a bugyijuk,vagy a combjaik látszottak is néha elkezdték fogdosni a farkamat is. Mikor el akartam menni erre a kisebbik bezárta kulccsal az ajtót és a másik kigombolta a köpenyt ami rajta volt és megmutatta magát teljes meztelenséggel. na erre mit lépsz és odajött és kivette a farkamat a gatyámból és bekapta.Mire észbe kaptam a másik lányon se volt semmi ruha és engemet is le1vetkőztettek meztelenre.A nagyobbik bekapta a farkamat és elkezdte harapdálni a mások a seggem lyukát kezdte nyalogatni.

A következő pillanatban már azt éreztem,hogy fekszem az ágyukba és a kisebbik ugrál a kemény farkamon és a nagyobbik a golyóim burkát bevette a szájába és elkezdte rágcsálni. Na mi lesz megbaszol végre vagy leharapjuk a farkad fejét és a töködet is megharapjuk. Vagy megkefélsz és elveszed mindkettőnk szüzességét és megitatod a szánkkal a spermáidat.nem sok választásom volt. Először a kisebbik húzta magába a farkamat és olyan hévvel kezdett ugrálni a farkamon,hogy azt hittem kitörik a helyéből Nekem is hagyjál valamit mondta a nagyobbik.

Mikor kihúztam a farkamat a kisebbik pinájából a farkam merő vér volt tehát a kisebbik szűz volt. és mire megmostam al is sült és a kicsi be is kapta és letisztította a nyelvével. Majd a nagyobbik ült rá amikor lefektettek és őneki eléggé nehezen ment bele a farkam. Végül amikor benne volt olyan erővel kezdett ficánkolni,hogy végképp elveztettem a kontrolt és teljesen telelöktem a gecimmel a szűzies pináját.Szerencsére nem, csináltam fel,mert kiderült,hogy éppen tartott nála a havi vérzése.Ettől kezdve több éven át rendszeresen megbasztam a két lányt és amikor férjez mentek mindkét lányt az esküvőjükön felcsináltam. Én erről semmit sem tudtam,mert csak tíz év után mondták meg,mert az egyik amerikába ment dolgozni a férjével a másik meg angliába.

Végül is mindketten megtartották a gyereket és én nekem nem sikerült megismernek őket,mivel ők nem jöttek haza sosem. Jelenleg is kint élnek jó módban és a nagyobbik egy szex stúdiót vezet a kisebbik meg egy film stúdiót. Sajnos a két anyjukat nem lehetett többé megközelíteni sem mert nem voltak hajlandóak találkozni velem. Állítólag korábban mindketten kerestek,de mivel én dunántúlra kerültem és egy olyan tanyára ahol két órai út kellett poros úton engem megtalálni ,Így nem voltak hajlandók megkeresni.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!