Már nem tudtam meglenni szex nélkül, szükségem volt valakire

Tini gyakran nyaraltam a nagyszüleimnél. Szerettem velük lenni, sokat kirándultunk a közeli hegyekbe. Történetem idején tizenhét múltam, s koromhoz képest fejlett lány voltam. Egy éve nem voltam már a nagyiéknál, s ugyancsak meglepődtek, mennyit változtam. Abban az évben sokat nőttem, 176 centi magas lettem, formás fenekem, vastag combjaim voltak, s a melleim is szépen fejlődtek. Megérkezésem után beszélgettünk, s én akárcsak régen, nagyapám térdére ülve meséltem, mi történt velem, amióta nem találkoztunk.

Nagyapám, akár csak régebben végig simított a combjaimon, de most valahogy másként tette, vagy csak én éreztem másnak, mindenesetre nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Nagypapám lába kicsit elfáradt a súlyom alatt, hiszen nem voltam már olyan kicsi, mint régen, ezért térdét megemelve, feljebb húzott a combjaira, végül az ölében kötöttem ki. Egy idő után éreztem, hogy a fenekemet nyomja valami, rájöttem, hogy nagyapám pénisze az. Meglepődve tapasztaltam, hogy egyre keményedik alattam. Befejeztem a mesélést, s elmentem a szobámba kipakolni a holmimat. Délután nagyanyám elment a boltba, ketten maradtunk nagyapámmal.

Gyere, beszélgessünk kicsit!- hívott ki a konyhába. Leültem vele szemben egy székre, de ő odahívott magához, hogy nyugodtan üljek bele az ölébe, olyan régen babusgatott már. Az ölébe ültem, s miközben beszélgettünk, ő újra a combom kezdte simogatni. Finom kezei egyre feljebb csúsztak, már a combhajlatom felé jártak. Hosszú ujjai benyúltak a bugyim alá, s elérték szőrömet. Nagyapa csodálkozva állapította meg, hogy nem is gondolta volna, hogy már nagylány vagyok. Talán már szeretőd is van!- mondta nevetve. Á, dehogy!- tiltakoztam. Úgy hallottam, most már hamarabb kezdik a lányok, mint régen- nézett rám komolyan. Ráérek még Papa!- válaszoltam. Rá, rá!- bólogatott, s keze ismét a combhajlatomon matatott. Kezével lassan a lábam közé nyúlt, s a bugyin keresztül megéreztem ujjait a puncimon. Jó érzés volt, nem bántam, hogy ezt csinálja, kellemesen, finoman simogattak. Vártam, hogy újra benyúljon a bugyimba, de ő abbahagyta a simogatást, kihúzta a kezét a miniszoknya alól, s a továbbiakban már nem történt semmi.

Másnap délután nagyanyám elment az egyik barátnőjéhez pletyizni egy kicsit, mondta, hogy csak vacsora körül jön haza. A szabadban kánikula volt, így nagyapámmal a leeresztett redőnyű, hűvösebb szobában pihentünk kicsit. Miniszoknya és egy vékony felső volt rajtam, nagyapámon is csak egy nyári gatya volt. Ledőlt a heverőre pihenni, én odabújtam mellé, úgy ahogyan kisebb koromban is, így beszélgettünk. Átöleltem, s ahogy hasammal hozzáértem, ismét éreztem a keménységet a gatyájában. Szörnyen zavarba jöttem, de szerettem volna hozzáérni is. Úgy tettem, mintha a viszkető combomat vakarnám meg, s akkor kezemmel egy pillanatra megérintettem a férfiasságát. Ekkor éreztem először valamiféle izgalmat. Nagyapám talán megérzett valamit ebből, mert kis idő múlva így szólt: Emlékszel még, hogyan lovagoltál a hasamon kiskorodban? Igen- válaszoltam, s eszembe jutott, hogyan játszottunk valamikor. Pár másodpercig hallgatott, majd folytatta: Most is megteheted, ha akarod! Hogyne akartam volna! Megpusziltam az arcát, aztán lábamat átvetve a derekán, elhelyezkedtem az ágyékán. Farka felfelé, a hasához lapulva helyezkedett el, s én éreztem, ahogy hozzásimul a puncimhoz és nyomja vénuszdombomat. Addig mocorogtam és igazgattam magamat, amíg dorongja éppen a vágatomba került. Ekkor elkezdtem fel-le mozogni, minden mozdulatnál éreztem, hogy egyre keményebb farka oda-oda nyomódik a puncimhoz. Már el is felejtettem, hogy a nagyapámon lovagolok, hatalmába kerített a kellemes érzés, puncim elkezdett nedvesedni. Előre, hátra csúszkáltam, miközben kemény szerszámát szinte a puncimban éreztem, csak a bugyim és az ő vékony gatyájának anyaga választott el minket egymástól. Nagyapám lehunyt szemmel feküdt, átadva magát a játék örömének.

Egyszer csak, ahogy kicsit megemelkedtem, lenyúlt a lába közé és kiszabadította fütykösét a gatyájából. A következő mozdulatnál már hozzáért lüktető farka a meztelen combomhoz, ami nagyon felizgatott. A puncimon is éreztem meredező férfiasságát, egyre erősebben dörzsöltem magam hozzá. Mindketten szótlanul élveztük a játékot, amikor nagyapám egyszer csak félrehúzta a bugyimat, s farkával már közvetlenül a puncim nyílását döfködte. Éreztem, ahogy farkának kemény vége a szeméremajkaim közé csúszik, s egy újabb mozdulatnál már a vágaton belül volt. Innen már csak azt éreztem, hogy a nagy kemény hús megy befelé a puncimba, s kicsit fáj, feszít. Egy aprót sikítottam, aztán már teljesen bennem volt. Pillanatra megálltam, a fájdalmam megszűnt, csak feszítést éreztem a punimban. Folytattam a mozgást, emelkedtem, és süllyedtem, közben éreztem, hogy nagyon jó. Egyre gyorsabban mozogtunk, nagyapám lihegve szedte a levegőt. Ekkor valami mennyei érzés kerített hatalmába, hangosan nyögdécselve élveztem el. Nagyapám hörgött egyet, szorosan magára húzott, s ugyanabban a pillanatban éreztem, hogy valami belém spriccel. Még kettőt-hármat mozdultam, majd félig aléltan nagyapám mellére hasaltam. Egy darabig így maradtunk, közben egyre puhábbnak éreztem farkát, ami végül kicsúszott belőlem. Ekkor lekászálódtam, s mindketten kimentünk mosakodni. Mikor visszaértem, mindketten zavarban voltunk. Soha nem gondoltam volna, hogy éppen a nagyapámmal fogom elveszíteni a szüzességem, ugyanakkor nem is bántam, legalább ezen is túl voltam, és nagyon kellemes is volt. Láttam rajta, hogy ő sem tudja, mit kezdjen ezzel a helyzettel. Hosszú hallgatás után, odaléptem hozzá, megpusziltam, s ennyit mondtam: Nagyon jó volt, Papi! Megkönnyebbültem mosolygott rám, majd megkérdezte: Nem fájt nagyon? Megnyugtattam, hogy csak egészen picit fájt, az sem sokáig, de utána nagyon kellemes volt. Neked jó volt nagyapa?- kérdeztem vissza. Jó bizony kislányom! Régen volt már részem ilyen jóban! Kis hallgatás után folytatta: Nagyanyáddal már nem igazán vagyunk így együtt. Azt mondja, öregek vagyunk már hozzá. Úgy kell könyörögni neki, pedig én gyakrabban szeretném. Megsajnáltam szegény nagyapámat, szerettem volna még örömet szerezni neki, hát így szóltam: Ameddig itt leszek, akár naponta is csinálhatjuk nagyapa, mert bevallom, nekem is nagyon jó volt.

Hát, én nem bánnám, de nagyanyád alig megy el itthonról. Persze azért megtaláltuk a módját, hogy mégis együtt legyünk. Nagyapáméknak volt egy szőlőjük, ahová kimentünk együtt dolgozni kicsit. Ott a présházban újra együtt voltunk, már nem gyerekként lovagolva, hanem felnőttesen. Nagyapám úgy szerette, ha én vagyok alul, ő meg fölül. Próbáltunk minél többször kijutni a birtokra, s nekem egyre jobban tetszett, mind jobban élveztem, és minden egyes alkalom egyre hosszabb ideig tartott. Két hetet töltöttem nagyapóéknál, ez alatt hétszer voltunk együtt. Haza érkezésem után nagyon hiányoztak azok az együttlétek, naponta könnyítettem magamon. Már nem tudtam meglenni szex nélkül, szükségem volt valakire. Szerencsére találtam magamnak egy pár évvel idősebb fiút, akivel gyakorolhatom ezt a tevékenységet.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!