Szex a suli zuhanyzójában II.

Felmentem az öltözőbe és Roxi már várt rám teljesen meztelenül. Gyönyörű lány. Csodás, nőies, szexi alkata elbűvölt. Hosszú combú, világos és hamvas bőrű természetes szépség hosszú, fekete hajjal és bájos, ártatlan arccal. Izgató, szőrös puncija volt és még izgatóbb közepes méretű, alma mellei. A haját copfba kötötte és mosolygott rám. – Hát eljöttél – szólítottam meg. – Ahogy megbeszéltük. Kívánsz engem ugye? Válaszképp én is meztelenre vetkőztem, farkam már duzzadt Roxi pucér testének látványától. Közel léptünk egymáshoz és átöleltük egymást. Először a barackillatú parfümöt éreztem meg, aztán Roxi finom, selymes bőrét. Szorosan magamhoz öleltem. A farkam a hasának, az ő mellei pedig a mellkasomhoz préselődtek. Simiztük egymás hátát és fenekét, Roxinak feszes, kerek feneke volt. – Gyere ülj le! – kérte. Leültem az öltöző padjára, Roxi pedig mellém ült, szorosan és közel.

Megfogdostam puha, gyümölcsös melleit, ő pedig megmarkolászta a farkam finom kezeivel. – Segítesz, hogy kell szopni? – kérdezte félénken. – Persze kedves. A tövét tartsd a kezedben a végét vedd a szádba. Így is tett. Roxi lehajolt az ágyékomhoz és gyengéden a szájába vette a hímvesszőm végét, amitől felsóhajtottam. Isteni volt. Kissé kezdően persze, de gyengéden és finomat cumizta a férfiasságom. Kis idő után elengedte és felegyenesedett. Rám nézett. – Jó voltam? – kérdezte. – Csodás vagy Roxi. Megengedjük a vizet? Bólintott. Bementünk a tusolóba. A középsőt engedtem meg, megvártuk, míg a víz kellemes hőmérsékletű lesz, majd beálltunk alá. Ölelkezni és csókolózni kezdtünk. Roxi nedves, pucér teste az én nedves, pucér testemhez forrt. Megsimogattam a szőrös punciját, amibe beleborzongott, így megismételtem. Először ő kent be tusfürdővel. A lábammal kezdte, a combommal folytatta, az ágyékomat különös gyengédséggel kente be. A hasam és a mellkasom következett a hátammal. Roxi keze szép lassan és érzékien haladt végig meztelen testemen. Ezután én kentem be az ő testét. Combjait és gyönyörű melleit sokat, de finoman kenegettem és fogdostam. Imádtam Roxi cicijét. Ezután lemostuk egymást és alaposan megszárítkoztunk. – Szeretnék lefeküdni veled – mondta a lány.

– Biztos vagy benne? – kérdeztem. Nem mintha én nem szerettem volna. Válaszképp lefeküdt a padra és szétnyitotta a lábait. – Csak arra kérlek, hogy ne élvezz belém. És legyél gyengéd. – Rendben. Ígérem. Odamentem, beálltam a két lába közé. A lábfejét a vállamra tette, én pedig a combjainál tartottam, miközben szép lassan bedugtam a farkam Roxi meleg puncijába. – Auhh – nyögött fel. – Nem lesz semmi baj – biztattam – csak nézz rám, a szemembe! Rám nézett és elmosolyodott. Finoman, lassan tologattam ki-be a farkam. Roxi nyögött. – Ez az – beszéltem hozzá – ügyes vagy. Jól viseled. Abba hagyjuk? – Ne, ne hagyd abba! Ez jó. Így lassan, de folytattam és bár Roxinak néhol fájt, azt mondta kellemes is. Amikor éreztem, hogy elélvezek, ígéretemhez híven kihúztam a farkam, ráültem a padra és kivertem a farkam. Roxi odaült mellém és átöleltük egymást. – Köszönöm – suttogta – nagyon jó volt veled. – Veled is – megpusziltam a homlokát – ügyes voltál kedves. Még sokszor találkoztunk és nem csak a suli zuhanyzójában.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!