A suli zuhanyzó sötét titkai

Az öltözőben levetkőztem meztelenre és bementem a zuhanyzóba. A falon lévő tükörben megláttam magam. Hát, még sok edzés kell. Has tájékon felszökött néhány plusz. Beléptem a zuhany alá és indítottam volna, mikor belépett 3 lány osztálytársam. Hirtelen torkomon akadt a szó, csak annyira tellett, hogy a kezemmel eltakartam a péniszem, bár először lefagytam, szóval biztos látták. Egymásra nézve felkacagtak. Móni, Roxi és Viki. Jó barátnők voltak. Okosak és természetes szépségek, nem kikent plázacicák. Móninak hosszú, barna haja volt; enyhén telt alkata ( semmi túlsúly, csodás és nőies forma ) és dús, formás mellei. Roxi átlag alkatú volt, hosszú és fekete hajú, aranyos arcú lány. Viki vékonyabb volt, rövid és göndör hajú, ugyanakkor sportos lány. Igazából, mindhármójukat kívántam. De hogy mit kerestek itt?

Móni lépett elő, miközben a meglepődéstől még mindig szótlan voltam, csak a péniszem takartam el. – Izéé – kezdte Móni – bocsi a meglepetésért, de a lányokkal valami extrémet akartunk és úgy döntöttünk az első srácot, akit itt találunk… szóval hancúrozunk vele kicsit. Még mindig nem tudtam mit mondani. Irtó hülye helyzet volt. Ekkor a lányok ledobták a ruhát. Ott álltak előttem anyaszült meztelenül. 3 pár gyümölcsös, formás mellel néztem farkasszemet. Móninak volt a legnagyobb melle, szép dúsak voltak, a dereka pedig szép telt fazonírozott puncival. Roxi kissé szégyenlős volt, amúgy is csendes lány, de most megmutatta szép, közepes cicijét és szőrös punciját. Vikinek pedig kicsi, formás mellei voltak, ám az övé volt a legsportosabb test. – Mi megmutattuk mink van, te jössz – kacérkodott Viki. Gondoltam magamban miért ne, belemegyek a játékba. Elvettem a kezem egyenlőre lankadt, de már meredező farkamról. – Jól néz ki – kacsint Móni. – Helyes kuki – mondta Viki. – Szép farkad van – mondta halkan Roxi. – Ti is szépek vagytok lányok – mosolyogtam rájuk. Közelebb jöttek. Móni a farkam kezdte fogdosni, Viki a fenekem simizte, Roxi pedig még félénken a hátamat. Viki megpaskolta a hasam. – Azért itt van mit leadni – kacagott. – Azért maradtam itt – feleltem. Miközben tapiztak, én is tapiztam őket. Megfogdostam Móni és Roxi melleit, Viki fenekét, végül Móni szép, kerek combjait. A farkam már teljesen kemény volt, amit Móni elkezdett szopkodni. Addig a másik két lányt ölelgettem és csókolgattam. Móni nagyon jól szopott, hihetetlenül élveztem, ahogy bő nyállal szopta a farkam. Roxit közben magamhoz öleltem ( nagyon puha, selymes bőre volt ), míg Vikinek a fenekét és a punciját simiztem. Amikor éreztem, hogy elélvezek, jeleztem és mindhárman leguggoltak elém. Kivertem rájuk. Ráspriccelt a spermám a mellükre és a hasukra. Roxi alacsony volt, neki az állára is ment kicsi. Felálltak és odajöttek. Összebújtunk. – Finom kis kukid van – mosolygott Móni. – És szép, finom feneked – kacérkodott Viki. – Én is megfoghatom a kukid? – kérdezte félénken Roxi. Nem túloztam. Ő csendes, szerény lány. – Persze drágám – feleltem biztatóan. Roxi megfogta és megsimogatta a farkam. Csodás, puha, finom keze volt. Ahogy Roxi selymes, finom keze hozzáért a farkamhoz, megint felizgultam. Ő csak mosolygott. Elkezdte húzogatni a farkam. Ügyetlenül még, de így is élveztem.

Ekkor Viki megnyitotta a zuhanyt és elkezdtünk ölelkezni mind a négyen. Csodás érzés volt, ahogy a meztelen, vizes testem összeforrt Móni, Roxi és Viki meztelen, vizes testével. Viki és Roxi a szexet nem vállalta, főleg Roxi nem állt készen ( tökéletesen megértettem ), de Móni azt mondta tegyem be neki. Bepucsított és betettem a farkam a puncijába. Lassan kezdtem, majd egyre gyorsabban. Móni hangosan nyögött, én pedig sóhajtoztam a gyönyörtől. Közben Viki és Roxi engem és egymást kenegették tusfürdővel. Kis idő után elélveztünk Mónival. Megtörölgettük egymást, majd egy utolsó ölelés után felöltöztünk. – Jó voltál nagyfiú – kacsintott Móni. – Ne hagyd abba az edzést – kacagott Viki. Miután elköszöntünk Roxi lemaradt tőlük és mellettem maradt. – Nagyon jó volt fogni a kukidat – mondta mosolyogva. – Jó érzés volt veled. Gyönyörű vagy Roxi. Átölelt és megpuszilt. – Holnap is itt leszel? – kérdezte halkan. – Igen, persze. – Bejöhetek hozzád? Már nem csak megfogdosnám a farkad. – Alig várom Roxi – megpusziltam.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!