Addig szoptam, míg a számba élvezett

Tegnap éjjel Vele álmodtam. Szeretek Vele álmodni, mert itt átélhetem azt, amire ébrenlétem nagy részében vágyom. Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen erős, valahonnan nagyon mélyről feltörő vágyat. Vágyat arra, hogy megérintsem, beleszagoljak a nyakába, átjárjon az illata, bizsergek már a gondolatától is az érintésének. Talán soha nem fogja ezt megérteni, de még ha meg is érti, átérezni biztosan nem tudja. Pedig milyen jó lenne, ha felrobbannánk már egymás gondolatától. Összehozhatnánk valami rendkívülit. A legromantikusabb szerelemes filmnél is érzelmesebb, és a legszaftosabb pornónál is szaftosabb szexet, szeretkezést – bárhogyan is hívjuk. Szóval az álmom..

Sokadjára sikertelenül beszéltünk le egy „randit”, most is mérges voltam, és csalódott. Nem értettem, miért van mindig valami kifogás, valami akadály, amiért nem találkozhatunk. Na mindegy -gondoltam magamban – és elhessegettem a bánatomat. Munka után nem mentem egyből a buszra, hanem elindultam anyáékhoz. Sötétedett már, a félhomályban sétáltam anyáék felé, amikor megláttam, hogy kisétál a suliból, majd mikor meglátott lassított és felém indult. Minden porcikám sajogni kezdett attól, hogy egyre közelebb jött hozzám. Már ki is vertem a fejemből, hogy ma még esetleg láthatom, éppen ezért nagyon meglepett, és lettem a szokásosnál is izgatottabb. Hozom a szokásos tüneteimet..nem meglepő. Megáll előttem és köszönésképpen ad 2 puszit az arcomra. Nagyon jól esett, bár nyilván az elmúlt hetek fényében ez egy kicsit kevéske..De a semminél ez is több,legalább találkoztunk. Kicsit szemrehányóan megjegyzem, hogy látom, nem érsz rá tényleg..Dühös vagyok kicsit, amiért lemondta, közben meg itt van még a sulinál, nyilván már nem volt órája vagy ilyesmi. Időközben besötétedett, és a park a suli előtt egyébként is elég sötét. Elmosolyodott a látványos felháborodásomon, nyilván ezt az oldalamat nem ismeri, nem voltunk korábban olyan kapcsolatban, hogy valamiért bevágtam volna a durcát. Nekem ez persze nem tetszett, amúgy is mérges voltam, úgyhogy csak rontott a helyzeten, ígyhát továbbindultam, annak ellenére, hogy minden egyes centimétere a testemnek azért kiabált, hogy megérintsen mégegyszer -akárhol-. Közöltem, hogy én nem vagyok hajlandó könyörögni neki, hagyjuk egymást békén, így lesz a legjobb. Karon fogott és megkérdezte, hogy most miért is csinálom ezt, mindketten tudjuk, hogy ez butaság, és akarjuk egymást. Persze! -csattantam fel. Én akarlak Téged, Te pedig azt akarod, hogy akarjalak. -Folytattam. Bármikor, bármit mondok, nem jó, mindig azon tanakodunk, hogy mikor nem jó, nem pedig azon, hogy mikor igen. -Fejeztem be a rövid, de velős mondanivalómat.

Elhúztam a kezem és elköszöntem, igaz nehezemre esett otthagyni. Észrevette, hogy tényleg komolyan gondolom, és újra a karom után nyúlt, vetett egy gyors pillantást, hogy lát-e valaki, majd megcsókolt. Hihetetlen érzés futott végig rajtam fel-alá újra és újra. Szenvedélyesen, forrón csókolóztunk, nem tudtam betelni vele. Rövid ideig tartott, mégis totál elázott a bugyim. Imádom azt, ahogy felizgat, ahogy lázba hozza a testem egy szempillantás alatt. Akartam, ott és akkor, mindenestől! Huncut mosoly ült az arcára, nyilván érezte a reakciómat,majd megkérdezte, hogy még mindig el akarok-e menni. Nem. Nyögtem ki halkan, még mindig a bűvöletében voltam. De így befejezni sem akarom! Fejeztem be. Nem is fogjuk, gyere! – Mondta és a kocsija felé mutatott. Tétováztam egy pillanatig – hiszen vészesen közel kerültem ahhoz, amire tini korom óta vágyom – de követtem. Beültünk a kocsiba és mondta, hogy elmegyünk valahova, ahol kettesben lehetünk. Fő a diszkréció! Mondtam nevetve egy kacsintás kíséretében. Elindultunk, és én csak ültem ott, idegesen, kapkodtam a levegőt, az alhasam egyre jobban feszült, és görcsölt, a bugyim pedig már annyira elázott, hogy azonnal ledobtam volna magamról. Rövid kocsikázás után megérkeztünk egy nyilvánvalóan kihalt helyre, ahol a madár se jár. Itt jó lesz? Kérdezte, inkább kijelentő hangsúllyal.

Nekem jó.- Feleltem. Ültem és vártam, hogy mi fog történni. Olyan zavarban voltam, mint még soha, de szerintem ez kölcsönös volt. Eltelt pár pillanat, mire megszólalt, hogy menjünk hátra, ott kényelmesebb lesz. Igaza volt, nyilván jobban hozzáfértünk a másikhoz.. Útközben ledobtam a kabátom is, hogy könnyebb dolga legyen. 🙂

Hátra ültünk, becsuktuk az ajtót – meglepően tágas volt – és kis tétovázás után megkérdezte, hogy : Na hol hagytuk abba? És folytattuk a suli előtt elkezdett csókot. De ezúttal hosszabb és vágyakozóbb volt, tudtam, hogy innen már nincs visszaút. Magával ragadott az érzés, átkapcsoltam valami más üzemmódba, olyanba, amit még sosem tapasztaltam. Szerettem volna egyszerre mindenét csókolni, érinteni, magamhoz szorítani. Gyorsan elkezdtük felfedezni egymást, kezeink egymásra tévedtek és kis kitérővel azonnal a lényegre tapintottunk.

Mindketten örömmel tapasztaltuk, hogy készen állunk egymásra. Megőrültem az érzéstől, ahogy kezem a nadrágján keresztül megtapintotta kőkemény farkát. Erősen masszírozni kezdtem nadrágon keresztül, amit halk sóhajjal viszonzott. Az ő keze először kívül, majd belül simogatta a combjaimat, egyre közelebb a már lüktető puncimhoz. Amikor tenyerét végre a sajgó puncimhoz simította az érzéstől a szájába haraptam és erősen megragadtam a farkát. Elkezdtem kibontani a nadrágját, érezni akartam a puha bőrét, ahogy lüktet és kitölti a markom. Kiszabadítottam a farkát és megsimítottam a makkját, majd lassan húzogatni kezdtem rajta a markom. Annyira kívántam már, megőrültem érte. Kicsit hátrébb tolattam és rávetettem magam. A makkjától a tövéig többször végignyaltam, majd a számba vettem, olyan mélyre ahogy tudtam. A kezemmel rásegítve fel-le játszottam rajta, aprókat szívtam, és végig kalandoztam a nyelvemmel, hogy mégjobban élvezze. Ettől megőrül a puncim, a tudattól, hogy élvezi a számat, élvezi, azt, hogy örömöt okozok neki. Megmarkolta a hajam és Ő diktálta a tempót, amit én követtem. Egyszercsak leállított és hátra döntött, elkezdte lehúzni a nadrágom, majd a bugyimat. Körbepuszilta a combom és az alhasam, lassan közeledve a puncimhoz. Úgy éreztem, hogy szétszakadok, nem tudtam uralkodni magamon, úrrá lett rajtam a vágy. Lassan ujjaival végigsimított és örömmel fedezte fel, hogy mennyire nedves vagyok. A nyelve közben a csiklómra tévedt, és lassan, fájdalmasan körözni kezdett rajta. Közben egyik ujját a puncimba dugta, amire összerándultam. Lassú, egyező tempóban ujjazott és nyalta a csiklómat. Ő se gondolta volna, de villámgyorsan elélveztem, hiszen ezt imádom. Gyengéden zárta le a kényeztetésemet, majd feltérdelt feltolta a lábam és óvatosan belém hatolt, lassan, de egyre tempósabban mozgott bennem egyre méllyebben. Gyorsuló tempóban mozgott én pedig visszafojtott nyögésekkel viszonoztam. Ezután megfordított, ráhasaltam az ülésekre, kicsit megemeltem a fenekem és most hátulról hatolt be, és mozgott egyre gyorsabban. Minél méllyebre ért, annál jobban élveztem. Amikor már majdnem elélvezett felültetett és kérte, hogy a számmal fejezzem be, amit én örömmel vállaltam.

Addig szoptam, míg a számba élvezett, én pedig megelégülve tüntettem el az összes bizonyítékot .


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!