Akit érdekel egy forró biszex történet, annak ezt javaslom elolvasni

A barátommal három éve voltunk együtt. Nagyon jól megvoltunk, mind az ágyban, mind a kapcsolatban. Sok perverz dolgot kipróbáltunk, de én mindig is gerjedtem a biszex pornókra, ahol két fiú és egy lány van. (Félreértés ne essék, nem szeretem ha egy fiú meleg).
Egyik nap szóltam a barátomnak, hogy beszélni szeretnék vele. Mindig őszinték vagyunk egymáshoz, éreztem, ezt is el kell mondanom neki. Elmeséltem, mennyire felizgat ez a téma, és felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha bevennénk egy harmadik fiút. Meglepődésemre beleegyezett, sőt, láthatólag eléggé tetszett neki az ötlet. Az egyik haverjára, Csabára gondoltunk, akinek szintén tetszett az ötlet. A találkozót a mi lakásunkba beszéltük meg a hétvégére.
El is jött az a bizonyos nap. Már nagyon izgatott voltam, vártam, hogy mi lesz. A puszta gondolattól is benedvesedtem. Mikor megérkezett a haverja, először csak filmeztünk, aztán tudva, hogy miért van most itt, szép lassan mindhárman a lényegre tértünk. Először én kezdtem el vetkőzni, majd szép lassan a fiúkat is levetkőztettem. Kettőjük közé ültem, és mindkettőjük péniszét elkezdtem először csak húzogatni, később először a havernak a farkát kezdtem el lassú, de ütemes iramban szopni. Ez a barátomat is nagyon izgatta, már neki is merevedett. Aztán őt is szopni kezdtem, miközben a haver nyalni kezdett. A puszta gondolattól is megremegtem, főleg az adott pillanattól. Felemelő érzés volt. Az első orgazmusom ekkor volt azon az éjszakán(és még számtalan).
A következőkben a barátomat kezdtük el mindketten szopni. Nagyon élvezte , és én hagytam, hogy a haver szopja, miközben én szép lassan a végbél nyílása felé kezdtem simogatni. Eddig azt a részét kerültem, de most engem is izgatott a dolog. Addig kényeztettük, míg el nem élvezett. Utána a haverját kezdtük kényeztetni. Először én szoptam, majd ő is, és utána a barátom hátulról beléhatolt. Gyönyörű látvány volt. Nagyon izgatott a látvány, már alig bírtam magammal, és szopni kezdtem a haverját abban a tempóban, amiben a barátom pakolta hátulról. Láttam, hogy már mindketten közel vannak a csúcshoz, ezért még hevesebb tempóra váltottunk. Körülbelül két perc kellett a csúcsig. A haverja a számba spriccelte édes ondóját, és ettől nagyon begerjedtem. Alig vártam, hogy pózcsere legyen.
És ekkor pózcsere lett. A barátom hátulról engem dugott, őt meg hátulról a haverja. Isteni érzés volt, ekkorát még soha életemben nem élveztem. Máskor mélyen elítéltem volna ezt, de így átélve, hogy mennyire izgató, a mai napig görcsbe rándul ettől a gyomrom. A barátom belém élvezett, és éreztem a lüktetését magamban, és a kifolyó ondót a punciból. Ezután az következett, hogy engem a haver dugott hátulról, a barátom pedig alulról nyalt. Ekkor történt velem először olyan, hogy egyszerre volt hüvelyi és csikló orgazmusom. Esküszöm, hogy majdnem ájulásig mentem.
Az utolsó lépés már csak az volt, hogy mindkettőjüket addig szoptam, amíg az arcomra nem élveztek, majd a pisájukkal mosták le az arcom, jutott a számba is, nyeltem is a meleg húgyot. Ezek után aludtunk egy jót, és reggel megbeszéltük az eseményeket.
Azóta nem történt velem ilyen, de nagyon tetszett. Ezt a történetet persze előre tudom, hogy nem sokan fogják értékelni. Akinek azért tetszett, az írjon, és írok még történeteket.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!