Ancsa – Nászút Kocsival Külföldön Három Hét Sok Baszással

Még a házasságom előtt sokszor lefeküdtem a férjemmel is és ha módom volt rá mással is , de ha tudtam,hogy a jövendőbelim is megfog dugni még aznap akkor megengedtem a srácoknak,hogy belém élvezzenek,mert imádtam amikor kinyalta a gecis pinámat a későbbi férjem. Mikor elmentünk nászútra szólta ne nagyon álljunk meg kivilágítatlan parkírozóba,mert veszélyes.Már javában mentünk és közöltem a férjemmel álljon meg valahol,mert ha nem itt pisilem össze magamat. Szerencsére jött egy hely ahol meg tudtunk állni,bár nem volt kivilágítva és a férjem nem akart megállni, de én elkezdtem a pisilést és ezért megállt.

Alig szálltam és felhúztam a ruhámat amikor már elkezdtem a pisilést,mert még a kocsiban sikerült lehúznom magamról a bugyimat. Alig fejeztem be amikor megjelent négy srác és levette rólam a ruhát és lefektetett egy fa asztalra meztelenül. A ruhát bedobták a kocsiba és a férjemmel közölték vagy ott bent marad vagy megölik,mert baszni akarjuk a csajodat. Úgy is történt az egyik srác figyelte a férjemet nehogy kiszálljon a többiek pedig elkezdték a baszásomat. Az egyik a számba tette a faszát és kezdte teljesen benyomni és már a torkomon érezte a csupasz fasz fejét,majd még beljebb tolta alig tudtam levegőt venni,de már egyébként is nagyon szerettem volna már élvezni az ilyen baszást.

A másik srác aki lefeküdt az asztalra a fenekemet vette célba és annak is csupasz volt a farka vége és nyomta bele a seggem lyukába. Nagyot visítottam volna ha a szám nem lett volna tele egy jókora fasszal amit éveztem is és egyszerre megszűnt a fájdalom és élvezni kezdtem ahogy a seggem mélyén feszített a hosszú és vastag fasz. A harmadig felállt az asztalra és a pinámba nyomta a mocskod faszát aminek nem volt csupasz a fasz feje és a kezemmel kellett lehúznom a bőrt,mert odatette a srác a kezemet és mondta mit csináljak. Lassan mindhárman elkezdtek baszni ütemesen ,Persze aki a számba volt az élvezett el először és a teljes anyagot a torkomra engedte amit aztán kénytelen voltam lenyelni,mert elkezdett fojtogatni. Amikor teleengedte az egészet kiszállt és szólt a negyedik srácnak gyere és odament hozzá lógó fasszal és a férjem szájába tette a faszát közben pedig egy késsel kényszerítette a szopásra. Hiába akartam sikítani valamelyik srác rátette a kezét a számra majd amikor megakartam harapni szájon vágott.

A negyedeik srác is beletette volna a számba a faszát, de mivel ezt már nem akartam megint kaptam egy pofont a számra és amikor elkezdtem volna az üvöltést már bennem is volt a srác fasza. ezek aztán jól kibasztak velem alig fejezte be a pinám baszását a harmadik srác amikor a számat telenyomta gecivel a negyedik,majd cseréltek és aki a seggembe volt az dugta a szaros faszát a számba és aki a pinámba volt az a seggembe dugta az irgalmatlan nagy faszát.

Mikor mindhárman elélveztek leszálltak rólam és csak úgy folyt belőlem a sok geci még hánytam is, pedig húszon hét év alatt amit megéltem még sose tudtam hányni.A férjem is okádott a sok gecitől,majd eltűntek a srácok. Én kénytelen voltam a nálunk lévő vízzel kimosni a számat a pinámat és a seggemet. A férjem meg a másik üvegből a száját. Felvettem a ruhámat és persze amikor rám világított a férjem mert megkértem rá lámpával akkor derült ki,hogy a ruha teljesen átlátszó és mindent megmutat ami alatta van.

Beültem az autóba és elindultunk. Vagy hatvan kilométert tettünk meg amikor egy totál ellenőrzést kaptunk és mindenkit megállítottak a pályán,mert keresték a négy srácot. Mikor engem megláttak és nagy nehezen el tudtam mondani mi történt elengedtek, de kaptunk egy papírt és mondták,hogy másnap jelentkezzünk a címen. ettől kezdve már nem álltunk meg sehol még a határnál sem kellett megállnunk.

megérkeztünk a szállóhoz ahol kénytelen voltam az átlátszó ruhában bemenni, de szerencsére csak egy asszony volt ott aki közölte,majd holnap kitöltjük a bejelentő lapot. Már tudtak rólunk,hiszen a rendőrök leadták a drótot és vártak is egyébként is bennünket.Másnap déltájban amikor felébredtünk és lementünk kajálni még kaja előtt kitöltöttük a bejelentő lapot és elmentünk azzal a mentővel amit értünk küldtek. Megvizsgáltak bennünket nekem le kellett vetkőznöm meztelenre és megvizsgálták a seggemet is nincs e bevérzés vagy más seb és a pinámat is megbányázták. A számat is megvizsgálták és kaptam valami folyadékot amivel öblögetnem kellett majd gargarizálni és lenyelni az egészet. Persze alig nyeltem le rögtön kihánytam az egészet és látni lehetett ahogy a sok sárga geci is kijött a gyomromból. majd egy órát pepecseltek velünk és közölték lehet hogy nagyon fájdalmas amit mondanak egy nászutas párnak, de két napig még ne szeretkezzenek és nem csókolózzanak míg a gyógyszer hatása el nem múlik. Utána megint csinálnak egy vizsgálatot és akkor ha túl vagyunk mindenen lehet házaséletet is élni. Ellenkező esetben fertőzést kapnak mindketten. A vizsgálat teljesen ingyenes és a mentőszállítás is. Nagyon sajnálják, de lassan sikerül sz összes ilyen szemét alakokat begyűjteni és akkor megint biztonságos lesz az éjszakai parkolás is. Egyébként elkapták a négy srácot is.

Alig vártam már hogy engedélyezzék a baszást, mert már nagyon bizsergett a pinám,hiszen a szállóba a főnökkel is szívesen keféltem volna amit meg is tettem a férjem legnagyobb csodálkozására. A továbbiakban majdnem mindennap mással basztam kivéve a férjemet aki rendszeresen nyalta a mások gecijét a megbaszott pinámból. Közben megjött a férjem apja és az öccse is és azokkal is eltöltöttem vagy két óra hosszat az egyik nap .Megérkezett a nagybácsi mind a kettő és az egyiknek a fia és felesége is és azokkal mentem el egy éjszaka és mindenkivel felváltva keféltem,meg nyaltam a pinát is.

Megbeszéltük,ha hazamegyünk és lesz lakásunk a fiúk hozzánk fog költözni,mint albérlő és annyiszor kefélhet meg ahányszor akar és másokat is hozhat és azokkal is közösen kefélek. A srác apja közölte ha valaki felcsinál majd elhoz a fiam és itt én kikaparlak,mivel nőgyógyász vagyok. A harminc év alatt sokszor volt is ilyen alkalom. Az egyik már kérdéses volt, de mikor elmagyaráztam,hogy nem akarok négert hozni a családba így sikerült a kaparást is keresztül vinni. igaz emiatt el kellett mondania a fiának,hogy a saját feleségét megbaszta a néger és hogy ne tudják meg,hogy félrekefélt át kellett passzolnom az unokabátyám feleségét és azt fel is csinálhatja. Hát ezért kellett ilyen későn kikaparni az asszonykát.Igaz ezután pár hónappal megint felcsinált a néger, de közben egy vizsgálat során valamit találtak a méhembe és az orvosok a budapesti orvosi kar javallatára kivették a méhemet és ezzel elkerülhetővé vált a nem kívánt terhesség is.

Ennek a férjem nem nagyon örült,mert szeretett volna még egy gyereket tőlem, de már sajnos nem lehetett. Ettől kezdve viszont többé nem keféltem vele, de azután még a fiatal srácokkal is lefeküdtem és mindig mindegyik teleengedte a pinámat a gecijével,mert biztos voltam benne,hogy nem lesz gyerekem.Ennek már majdnem harminc éve és ezalatt több százezren megbasztak amit én természetesnek tartok.A férjem családjába majdnem minden férfivel lefeküdtem sőt nemcsak a családjaival hanem a baráti körével is ,sokszor a férjem javaslatára.

Nem egyszer aludtak nálunk a barátai és amikor elmentünk lefeküdni mindig beküldött a sráchoz a szobájába vagy a zuhanyozóba,hogy mosassam meg a hátamat ami azt jelentette,hogy keféljek vele és ő végignézi ahogy leszopom a faszát és lenyelem a gecijét és megbasz nem is egyszer vagy egész éjszaka. Rengetegszer elmentünk táncolni is és ott is mindig megengedte,hogy bárki felcsípjen és kimentünk a szünetekben egy jót kefélni. ettől kezdve már szinte hivatásos kurva lettem és ha elmentünk nyaralni a balcsira vagy valahová külföldre ott is mindig lehetőségem volt bárkivel bármikor annyit baszni amennyit akartam. Szerette nézni ahogy megbasznak,mert vele nem voltam hajlandó baszni és nem is engedtem,hogy megfogdossa a melleimet vagy a seggemet. Még kinyalni sem engedtem magam neki.

A lányom és a fiam barátaival is rendszeresen keféltem sőt nem egyszer az utcán is felcsíptem valakit és a szeme láttára ugráltam az idegen farkán és szoptam le. Most hetven két éves vagyok, de az elmúlt két napban négy férfi kefélt meg és három huszonéves srác is. Ilyenkor érzem magam egyébként jól. Közben rájöttem,hogy a legtöbb asszony is ugyanezt csinálja csak nekik szerencséjük volt, mert megmaradt a méhük és a férjüknek is sikerült más kurvát felcsípni és így ők is sokkal többet basznak hitvesi álca alatt mint én. Van barátnőm nem egy aki elvált és most azzal fekszik le akivel akar és a legtöbb inkább asszony,hiszén is közéjük tartozom,hiszen valahányszor felkeresem a lakásán rengetegszer kinyaljuk egymást vagy műfaszt csatolunk magunkra és azzal basszuk meg egymást.

Volt
az
elmúlt félévben két idősebb romániai magyar asszony akiket megismertem és olyankor elhozták a férjeiket,hogy keféljenek velem amit én természetesnek is tartottam. Sajnos lassan azzal próbálkoztak,hogy úgy mint maguknak feldugják a kezüket és tágítják a pinájukat, de én lefalcoltam mellőlük, mert nem akartam hogy nagyon kitágítsák a pinámat. Inkább akkor már a kutyákkal kefélek,mert ha azok televágnak a gecijükkel ebből még gyerekem sem lehetne ha lenne még méhem. A kutyák gecije pedig sokkal ízletesebb mint a férfiaké. A múltkor leszólított pesti megyében két fiatal koma,hogy szeretnének lefényképezni a melleimet mert nekik nagyon tetszik a melleim íve. Mondtam neki vén vagyok én már , de ezek nem tágítottak és még nagyon sok pénzt is ajánlottak ha levetkőznöm meztelenre és kefélek is velük.ebbe már belementem és egy fél napon keresztül mind a ketten megbasztak elölről hátúról és leszoptattak aminek és a pénznek is nagyon örültem.

Két nap múlva megint összefutottunk ,de akkor már másik két srác volt akikkel kefélni kellett és ez így ment két hétig. Mondtam nekik lakjanak nálam és akkor annyit kefélhetnek amennyit akarnak, de ezt nem akarták,sajnos.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!