Anyám, én, és a titkárnő

18 éves voltam amikor ez történt. Elmentünk szilveszterezni anyám egyik barátnőjéhez(Kriszti) aki mellesleg jól nézett ki és 30 körüli. Na szóval Kriszti kicsit jó állapotban volt már a piától és oda jött hozzám és elkezdett ott velem flörtölni én persze nem ellenkeztem. A nadrágon keresztűl elkezte simogatni a pöcsömet én mondtam neki ,hogy menjünk be a hátsó szobába. Bementünk a szobába és elkeztünk csókolózni, de most nem ez a fontos , itt megtörtént aminek meg kellet történnie.

És rá 2 napra öcsém barátjánál aludt , apám dolgozott így csak anyám és én voltam otthon. Anyukám már vagy 1 órája telefonál a szobában én közben kint tv-t néztem . Mikor kijött a szobából azt mondta öleljem meg föláltam és megöleltem .
És erre ő benyúlt a gatyámba és megfogta a faszomat miközben vigyorogva megkérdezte , hogy mit csináltam a Krisztiéknél. És megcsókolt én vissza csókóltam .
Elkezdtük egymást vetkőztetni , anyám 39 éves jókarban lévő nő volt . Elkeztem nyalni és újjazni a szépen kopaszra borotvált pináját. Olyan hangosan nyögdécselt , hogy azt hittem át jönnek a szomszédok, de nem. Már vagy 15 perce nyalom(már másodszor élvezett el) mikor is bejött a titkárnő(Erika 29 éves nagyon szép nő). Erre abbahagytam és anyám megkérdezte Erikát nem e szálna be. Be is szállt, én meglepődtem de boldog voltam . Erika levedkőzött és anyám feje fölé térdelt anyám elkezte nyalni én meg behatoltam neki így basztam őt vagy 10-15 percig, mikor mind a ketten nagyot élveztek.Anyám ezután elkezdett szopni és elég gyorsan elélveztem , az utólsó cseppig lenyelte. Most Erikát kezdtem el baszni de ő seggbe kérte mondtam, hogy jó. Bepucsított és behatoltam a seggébbe miközben a pináját újjazom és a meelét simogatom . Addig anyám kihozta a vibriét és maszturbált 1 nagyot. Most Erika elélvezett mikor érzem ,hogy már nekem sem kell sok, ő is leszopott és akkorát élveztem mint még soha .Aztán mind a hárman elmentünk zuhanyozni és még ott is kényeztettük egymást. Utána minenki ment a dolgára.

Eddig ez volt életem legjobb napja. Kiderűlt ,hogy anyám a Krisztivel beszélt és ő mondta ,hogy milyen jó volt. Azóta csináltuk már 4en is , de anyámmal rendszeresen szeretkezünk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!