Niki és Kriszta xxx

Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel 1997-ben, a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egy szoba-komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahhoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne.
1 évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a következő héten érkezik egy új lány és abba a lakásba fog kerülni, ahol én élek. Kérték, hogy figyeljek oda, legyen hely az ő számára is.
Nagyon el voltam keseredve, hiszen ez a felállás teljesen új helyzetet teremt, mert nem tehetem azt, amihez nekem kedvem van. El kell ismernem, hogy kellőképpen felingereltem magam még az érkezése előtt. Meséltem a barátomnak, hogy megszűnik a lehetőség a kettőnk együttlétére, más megoldást kell majd találnunk. Meg is beszéltük, hogy lehetőségeink szerint albérletbe költözünk rövid határidőn belül.

Eljött a következő hét eleje és én nyugtalanul vártam az új lány érkezését. Már feküdtem az ágyban, amikor valaki kopogott az ajtón.
– Gyere! – mondtam. És csendesen kinyílt az ajtó, ott állt az új lány a kis előtér félhomályában.
– Gyere csak! – mondtam felkelve az ágyamból.
– Ne haragudj, hogy ilyen későn érkeztem, sajnálom, ha felébresztettelek volna! – mondta.
Különös volt a hangja, valahogy annyira kedves, csilingelő volt, ahogy beszélt, hogy úgy éreztem, mintha halovány borzongás futna végig a hátamon. És akkor belépett a szobába, ahol már nem takarta félhomály…
Megdöbbentem. Ilyen gyönyörű lányt még életemben nem láttam! Magas, karcsú, hosszú szőke fürtök, gyönyörű szemek, kis fitos orrocska, szépen ívelt száj – az egész lány úgy nézett ki, mintha a teremtő a maga gyönyörűségére teremtette volna.
Az után magamon döbbentem meg, hogy ez volt az első gondolatom, ami eszembe jutott. Minden dühöm, amit az új lakótárs miatt napok óta magamban hordoztam, egy pillanat alatt elpárolgott – és úgy éreztem, hogy én nagyon jól meg leszek ezzel a lánnyal.
– Szia, Reményi Zsuzsa vagyok. – mutatkozott be.
– Szia, Baradlay Nikiana – válaszoltam, és megfogtam kinyújtott kezét. A szorítása nőies volt, de nem finomkodó. És nagyon szép volt a keze is!
Nem akarom szaporítani a szót a megismerkedésünk történetével, de nagyon hamar összebarátkoztunk és minden szabadidőnket együtt töltöttük el. Nagyon élveztem a társaságát, mert meglepően kedves, szerény és alkalmazkodó lány volt. Nagyon jókat lehetett vele beszélgetni.
Barátom is hamar megkedvelte.
Pár hónap múlva a kedvesem hosszabb külföldi útra ment, ugyanis elnyert egy alapítványi támogatást egy neves angliai egyetemen. Fél év hosszú idő, de kibírható… csak éppen a szex fog nagyon hiányozni. De szerettem őt annyira, hogy ne akarjam itthon tartani emiatt.
Kikísértem a repülőtérre, elbúcsúztunk és Ő elutazott.

Kriszta nagyon kedves volt, mindent elkövetett, hogy enyhítse Kedvesem emberi hiányát.

Hosszú éjszakákat töltöttünk ébren és beszélgettünk minden féléről. Segítettük egymást minden tekintetben. Egyre inkább azt vettem észre magamon, hogy sokszor gyönyörködöm benne, nézem karcsú testét, szép-kis formás melleit, elmerülök beszélgetés közben azokban a gyönyörű szemeiben, egyszerűen megigézett.
Nem sokkal a barátom elutazása után, egy rossz mozdulat miatt megrándult a derekam, így pihenőre kényszerültem. Az orvos fekvést, és kenőcsöket írt fel, amivel naponta többször is kennem kellett a hátamat. Mivel alig bírtam mozdulni, ez a kenegetés nagyon nehezen ment.
Kriszta – látva szenvedésemet – átvállalta a feladatot, és onnantól kezdve minden reggel és este, amikor hazaért ő ápolt.
Eleinte – talán a fájdalom miatt – nem éreztem semmi különöset abban, ahogy foglalkozott a hátam masszírozásával, de ahogy teltek a napok, már a fájdalom is egyre kisebb lett, és később el is múlt. De a masszírozás nem maradt el.
Észrevettem, hogy mennyire jól esik, ahogy a hátamon siklanak krémes ujjai, és ahogy beszélt hozzám közben azon az édesen csilingelő hangján, mindig újra és újra éreztem azt a borzongó érzést, amit a legelső pillanatban!
Már eltelt két hónap azóta, hogy a kedvesem kiutazott, a testem egyre inkább érezte hiányát. Rá kellett jönnöm, a figyelmem már nem is annyira András utáni vágyakozás felé irányul, hanem Kriszta közelsége kezd elbódítani.
Minden egyes masszírozás után érezhető volt, hogy tűz forró vagyok mindenhol, kissé remeg a testem, annyira élveztem, ahogy Kriszta ezt csinálta! Szerettem volna ugyan úgy simogatni a testét, ahogy azt ő tette velem, érezni bőre simaságát, egy kicsit a kezeimmel felfedezni őt, ahogy a szemeimmel nap mint nap megtehettem. Különös vágyakozás uralkodott el rajtam.

Egyik hétvégén elmentünk egy kávézóba. Eltöltöttünk ott egy órácskát és hazafelé menet kitaláltuk, hogy a vacsorához vegyünk valami márkásabb italt, egy üveg finom bor mellett döntöttünk. Vacsora után, gyertyafénynél – mind a ketten szerettünk gyertya mellett beszélgetni – felbontottuk az üveget, és iszogatni kezdtünk. Kriszta sem és én sem voltunk hozzászokva az italhoz, így nagyon hamar elbódított bennünket.
Mosolyogva meséltemi, hogy mennyire jól esett nekem, amikor masszírozta a hátam, és hogy én is szívesen kipróbálnám rajta… Nem is ellenkezett. Levette a felsőjét és a szoknyáját, csak a melltartó és egy aprócska tanga volt rajta. Mivel egymás előtt vetkőztünk-öltöztünk, ez nem okozott problémát egyikőnknek sem. Lefeküdt az ágyára én pedig mellé térdeltem. Kezembe vettem a testápolót és a tenyerembe nyomtam egy adag krémet.
Ahogy rákentem a hátára, éreztem hogy nagyon forró a bőre. Be kellett vallanom magamnak, hogy ugyan úgy felizgatott az, ahogy én érinthettem őt, mint ahogy az, amikor ő érintett engem. Nagyon gyengéden masszíroztam, és közben éreztem hátamon a borzongást. Le-fel futkározott a hátamon a hideg, egészen a tarkómtól az ágyékomig. De ez nagyon kellemes érzés volt.
Megérintettem a melltartópántját masszírozás közben.
– Leveheted, ha zavar – mondta suttogva.
Egy óvatos mozdulattal lesegítettem róla és ott folytattam, ahol abbahagytam. Soha ilyen még nem fordult elő velem, hogy egy lány ilyen reakciót váltott volna ki a bensőmben. De a forróság, ami elöntött, vágyakozásba csapott át… kényeztetni ezt a gyönyörű testet, hallani a vágytól remegő hangját, érezni az ajka ízét… Huh.. gondoltam magamban, ezt gyorsan abba kell hagyni.
Nem is vettem észre, hogy krémes kezemmel mennyire gyengéden, izgatóan simogattam már, nem is masszíroztam őt.
Halkan felsóhajtott:
– Ez nagyon jó!
A haja szétterült a párnán, oldalra fordította fejét, hogy könnyebben vehessen levegőt. A gyertyafény megvilágította az arcát, észrevettem, ahogy lehunyt szempillái alól engem néz.
– Tudod Kriszta, hogy te egy nagyon szép lány vagy? – kérdeztem csendesen.
Nem válaszolt. Kék szemei fátyolosan rámvillantak, és börtönbe zárták tekintetem.
Félig megfordult és a könyökére támaszkodva felemelkedett. Látóterembe kerültek kis kerek mellei, kavicsformává zsugorodott mellbimbói. Önkéntelenül is a vállára tettem a kezem, és a hüvelykujjammal cirógatni kezdtem.
– Valóban? – kérdezte kisvártatva.

Elmerültünk egymás tekintetében, nem tudom mennyi idő telt el így, talán percek, talán csak másodpercek, nem szóltunk egy szót sem, csak néztük egymást. Egy pillanat alatt izzani kezdett a levegő körülöttünk, lehet hogy az elfogyasztott bornak volt köszönhető, de nem hiszem. A borzongás lángolássá hevült, kezem már nem a vállán pihent, a hátát simogattam, a nyakát és arcát. Kriszta keze – mint egy véletlenül – hozzáért a combomhoz, a levegő szinte kevés volt már…. de egyikőnk sem merte megtenni azt, amit igazából akartunk. Megcsókolni, ölelni a másikat.
– Elmegyek fürödni – szólaltam meg rekedten és zavartan, és megpróbáltam kivonni magam tekintete fogságából..
– Jó – suttogta remegő hangon.
Felálltam és elszédelegtem a fürdőig. Ahogy befeküdtem a kádba, akkor éreztem először, hogy nedves és tűzforró vagyok, vágyódva egy olyan új érzésre, amit még soha nem éreztem. Próbáltam Andrásra gondolni, de valahogy minden próbálkozás Nikolettára terelődött vissza.
Égett a bensőm, izzott a puncim, hiába ültem a vízben, nem lehetett nem érezni, hogy a forró női nedvesség újra és újra elönt. Nem mertem, nem volt bátorságom ahhoz, amit annyira szerettem volna, hogy ott a fürdőkádban ülve kielégítsem magam, mert úgy éreztem, nem erre a kielégülésre vágyom.
Engedtem egy kis hideg vizet, és próbáltam ellazulni, lehiggadni. Valamennyire sikerült, de az izzás csak nem múlt el. Kijöttem a fürdőkádból és megtörölköztem.

A fürdőből kiérve láttam Nikolettát, amint ugyan abban a pózban fekszik, ahogy én hagytam. Csak halk sóhajait hallottam. Mosolyogva fordult felém, soha ilyen szép mosolyt még nem láttam:
– Jó volt? – kérdezte.
– Tisztának érzem magam. – feleltem, kerülve a tekintetét.
– Akkor én is megyek megtisztulni – válaszolta, de a mosoly nem tűnt el az arcáról. Felállt, vette a törölközőjét és indult a fürdőbe.
– Aranyos vagy, nagyon aranyos, és én nagyon szeretlek – monda fülembe súgva, ahogy elment mellettem és egy puszit nyomott az arcomra. Utána fordultam, de csak a becsukódó ajtót láttam.
Forró volt az ajka, ahogy hozzáért az arcomhoz. A higgadtság, amit a hideg fürdőnek köszönhettem egy pillanat alatt eltűnt. Újra éreztem, ahogy elönt a forróság, és egy új, furcsa érzés a hasamban, amit nem tudtam hova tenni.
Gyorsan ittam még egy pohárt bort, és lefeküdtem az ágyamra, gondolataimba mélyedve. De csak őt láttam magam előtt. Bűntudatom volt András miatt, de csak a háttérben éreztem. Soha nem merült fel bennem, hogy megcsaljam Andrást, hogy mással legyek, az meg főként meg sem fordult soha a fejemben, hogy egy lányt fogok ennyire kívánni!
Hirtelen minden annyira sokadlagossá vált a számomra, csak ez a vágy tombolt bennem.
Feltettem egy kis zenét, a kedvencemet, az mindig segített lazulni. Éreztem a bor hatását fejemben, ahogy egyre jobban tompult az agyam….. de bevallom, csak Kriszta volt előttem, az apró puszija és a mit mondott: „.. és nagyon szeretlek…”.
Kellemesen szólt a zene, élvezettel hallgattam minden egyes taktusát.
Kriszta belépett a szobába. Csak egy törölköző volt köréje tekerve, de a szekrény előtt azt is levetette. Tudatosan nem akartam odanézni, de újra és újra odavonzotta a tekintetemet gyönyörű teste. Ahogy kente magára a testápolót, a gyertyafényében úgy csillogott napbarnított bőre. Láttam a gyenge fényben a formás hasát és hát… igen… azt a kis háromszöget, amit mindig is ápoltnak, ízlésesnek tartottam. Újra erőt vett rajtam a remegés, az izzás, és az a különös érzés a hasamban.
Kriszta nem zavartatta magát. Tudom, hogy tudta azt, hogy nézem.
– Bekennéd a hátam még egyszer? – kérdezte.
– Jó ötlet ez? – kérdeztem vissza elfúló hangon.
– Igen. – válaszolta természetes egyszerűséggel. És már jött is, anyaszült meztelenül, leült az ágyam szélére és kezembe adta a flakont.
– Kérlek…! – suttogta. Már nem mosolygott, csak nézett, egyenesen a szemembe… de annyira gyengéd és kedves volt a tekintete… olyan.. nem is tudom leírni!
– Hát persze – válaszoltam.
Ismét kinyomtam egy kis krémet a kezembe, felültem a háta mögé és elkezdtem krémezni a bőrét. Ugyanolyan forró volt a bőre, mint fürdés előtt. Ugyan úgy égette a tenyerem, és én pont ugyan úgy éreztem magam, mint fél órával korábban.
Kriszta felsóhajtott.
– Köszönöm – mondta. Odafordult felém, kivette a kezemből a flakont és letette a földre, de nem mozdult mellőlem.

És akkor, nem tudom hogy történt… odahajoltam hozzá, és egyenesen a szemébe nézve megkérdeztem:
– Mit jelentett az, amit mondtál?
Nem válaszolt, de nem is húzódott el, éreztem forró leheletét. Kicsit nyitva volt a szája, nem kellett lenéznem, hogy érezzem, a mellbimbói kicsiny borsóvá zsugorodtak, lélegzete már nem volt normálisnak nevezhető… az én pulzusom is egyre hevesebb volt, zubogott a vérem. Megsimogatta az arcom, az orrunk hegye már majdnem összeért. Megremegtem az érintéstől, és megfogtam kezét. Kicsit magam felé fordítottam és belecsókoltam a tenyerébe.
Engedte. A zenét már alig halottam, csak az ő mély és forró lehelete, a szívem heves zakatolása hallatszott. Egy eltévedt tincs az arcomba hullott, elsimogatta és közben a tarkómra csúszott a keze. Még inkább felém fordult. Egészen közel hajolt hozzám – egy pillanatra még felrémlett előttem András – de utána csak azt éreztem, hogy mindennél és mindenkinél jobban kívánom őt. Behunytam a szemem, és megérintettem a nyelvem hegyével az ajkát. Arra gondoltam, ha csak én érzem ezt a kínzó vágyakozást utána, akkor még van lehetősége elhúzódnia tőlem….de nem tette. Kinyílt a szája, és a nyelve megérintette az én nyelvemet. Bátortalanul, de összesimultunk egy véget nem érő csókba. A lüktetést már nem csak a véremben éreztem, hanem a lábam közt is. A puncim forró és nedves volt, átáztatva tiszta bugyimat.

Kriszta ajka forrón fénylett a csóktól, keze újra magához vonta az arcomat, a számat, és már nem volt bátortalannak nevezhető a csókja. Vággyal teli, érzéki, még soha nem érzett csók volt az! Lassan átöleltem a derekát, magamhoz húztam, és gyengéden lefektettem magam mellé. Átkarolva a nyakam úgy ölelt, szorított magához! A nyelvünk vad táncba kezdett, mámorítóan finom volt ajka íze! Édes, mint a méz. Beletúrtam a hajába, megsimogattam a tarkóján azokat a kis szőke pihéket, végig simítottam a hátát úgy, ahogy mindig is szerettem volna, megérintettem a fenekét, és Kriszta kéjesen felnyögött. Éreztem érintését a vállamon, a hátamon, ugyan úgy érintett, ahogy én őt. Áttette egyik lábát rajtam, érezni engedte a puncijának forró nedvességét, bódító illatát, de a csókja szorításából nem engedett. Most már teljes testével hozzám simult, ahogy csókolt, azt nem tudom leírni! Egyre hevesebb mozdulatokkal simogattam a testét és ő egyre vadabbul csókolta az ajkam.
– Mit csinálunk mi itt? – suttogta elfúló hangon – Mit teszel te velem? – kérdezte levegőért kapkodva.
– Csak szeretlek – válaszoltam.
– Nem, nem…. ez nem „csak szeretlek”! Ez más. És nagyon jó hogy más! – felelte.
Akkor már teljesen fölém kerekedett, arca, szeme izzott, szája kipirult…
Körbe futatta a nyelve hegyét az ajkamon, forró csókokkal borította el a szemem, az arcom… és én úgy éreztem, mindjárt elégek!

Akkor már mind a két kezemmel a fenekét szorítottam, annyira jó érzés volt, ahogy a két forró punci egymáshoz ért. Masszíroztam, gyúrtam, simogattam, felváltva, ahogy értem.
Kriszta pedig nyöszörögve adta tudtomra, hogy mennyire jó érzés ez számára. Egyik ujjammal belesimogattam a két popsi oldala közé, megérintve ánuszát. Megvonaglott. Ezt annyira kéjes mámorral tette, hogy egyet kívántam már csak igazán: gyönyört adni neki. Egy gyors elhatározással megfordítottam a testhelyzetünket. Most már ő volt alul, és pedig szorosan az oldalához simultam. Behunyt szemmel élvezte minden érintésem. Ujjam hegyével cirókáztam a nyakát, azt a gyönyörű formás mellét, nyelvem hegyével követve minden mozdulatomat. Izzott mindene. A lágyékát egyre intenzívebben nyomta oda hozzám, apró mozdulatai és pinusának forró nedvessége jelezték felfokozott vágyát.
Nyelvem hegyével megérintettem borsónyira keményedett mellbimbóját, míg a másikat ujjaimmal morzsolgattam. Beletúrt a hajamba és halkan nyögdécselni kezdett. Kezdtem elveszíteni a fejem, annyira kívántam őt. Teljesen önkéntelenül táncoltam nyelvemmel a mellén, a hasán, a köldökén, kezemmel simogatva combjának belső oldalát.
– Niki, megőrjítesz! – lehelte.

Apró csókokkal borítottam el azt a kicsi háromszöget, nagyon finom volt az illata és ez még jobban fokozta vágyam, ha ennél jobban már lehet fokozni valamit is. Kriszta teste hullámzott. Ahogy mozgatta a testét, pinusa egyre sűrűbben ért hozzá az orromhoz, nyelvemhez. Óvatosan belenyaltam.
– Ahhhh…! – szakadt ki Nikolettából.
Még soha nem éreztem a punci ízét, kissé idegenkedtem tőle, de ahogy Kriszta teste megrándult abban a pillanatban, már akartam érezni őt így is. Nyelvem hegyével körbe nyalogattam a vénuszdombját, megérintettem a klitoriszát, ami fénylőn meredezett a szeméremajkai között, és végül mélyen belenyaltam. Az íz, az illat ott is marasztalt. Édes volt a pinusa íze, és tiszta volt az illata… soha ilyet még nem éreztem.
Kriszta belemarkolt a lepedőbe és halkan felsikoltott. Felhúzta a térdeit, így már a lábai között volt a fejem teljesen. Átöleltem mind a két combját és elmélyedtem a puncijában. Úgy nyaltam, mint ahogy a tenger nyaldossa a homokos partot, lágyan, csendesen. Kriszta testének hullámzásából érezhettem, mennyire élvezi ezt. Az egyik ujjammal végigsiklottam punciján keresztül egészen az ánuszáig. Puncijának nedvessége már teljesen szétkenődött mindenhol, így oda is jutott bőven.
A másik kezemmel elhúztam a kispárnámat, Kriszta felemelte a csípőjét – tudva mit akarok – és alácsúsztattam. Teljesen megnyílt előttem. Szeméremajkai széttárulkoztak, a fenékpofái láttatni engedték, amit eddig elrejtettek a szemem elől, az ánuszát. A gyertya fénye – igaz halványan – de megvilágította csillogó punciját, nedvét ontó lyukacskáját és rózsaszín, feszülő ánuszát.

Forró nyelvemmel végig nyalogattam mindenhol, komótosan és lassan, fokozva Kriszta édes kínját. Az ánuszát már a nyálamtól nedves ujjammal izgattam, körbe-körbe, majd felcsúsztattam hüvelyéhez, nagyon gyengéden behatoltam. Tűzforró volt és nagyon nedves. Szinte szívta magába az ujjamat. Lassan elkezdtem mozgatni, ki – be, ki – be. Kriszta belemarkolt a hajamba, úgy mondta:
– Niki, szeretkezz velem! Nehh….. kínozz ….tovább….. – szinte könyörgött akadozva.
Látva édes szenvedését már két ujjamat dugtam a lyukába, és valahogy elmaradt a finomság, egyre erőteljesebben és keményebben kezdtem el őt ujjazni. A nyelvem sem maradt tétlen, nyomogattam, körbe-körbe simogattam azt a kicsi fénylő dombocskát. Kriszta csípője vad táncba csapott át, ő is segített abban, hogy minél mélyebbre tudjam dugni az ujjam a lyukába. Gyönyörű látvány volt.
Éreztem hogy közel az orgazmusa. A levegőt úgy kapkodta, hogy szinte kevés volt az, ami a szobában volt.
És akkor megvonaglott a teste, ívben megfeszülve, az ujjaimra teljesen rátolódva elöntötte őt a gyönyör. Éreztem ütemes összehúzódását ott belül, ahogy szorított ott bent a puncija… és ahogy kis patakocskaként folyt ki belőle gyönyörének nedve…! Gyönyörű látvány volt. Nem tudom mennyi ideig tartott, de az orgazmusa közben ismét elkezdtem szopni a dombocskáját, és az ujjaimmal újra elkezdtem mozogni benne. De már nem húzogattam ki-be, mint az előbb, hanem csak mélyen benne behajlítottam és úgy izgattam.

– Ne, ne, kérlek, még ne csináld! Annyira jó ez az érzés! – suttogta.
– Kérlek, engedd…. – és továbbra sem hagytam abba, annyira jó érzés volt, hogy szinte magam is elélveztem tőle.
Kriszta puncijának ütemes összehúzódása lassan kezdett abbamaradni, de valami egészen más is történt, amire még magam sem számítottam. Ahogy így mozgattam az ujjam, megérintettem a G pontját. Egy kicsinyke kis pont ott legbelül. Az érintésre Kriszta felsikoltott. Belemarkolt a hajamba, és szinte húzott magára.
Egyre gyorsabban mozgattam az ujjaimat e körül a pont körül, és Kriszta extázisba esett át. A gyönyör hullámai teljesen magukkal ragadták őt! Éreztem, ahogy többször esik át az orgazmuson, rövid megszakításokkal egymás után. Nem sikoltozott, nem volt hangos, már hangja sem volt szinte. Egyik orgazmus után jött a másik! Teste vonaglott, ívben megfeszült, a hasa ütemesen húzódott össze.. és ez hosszú időn keresztül tartott. A végén egy halk sikoly közepette teljesen elernyedt. Minden nedvét lenyalogattam róla, vénusz dombja fénylett, duzzadóan vörös volt, érzékeny minden érintésre.
Kriszta maga mellé húzott.
– Soha, érted Niki? Soha ilyen orgazmust nem éltem még meg senkivel! – suttogta a fülembe.
Pihegve vonta csókra a szám, és újra elkezdte nyelvével azt a mámorító játékot játszani. A bugyim már csatakos volt, a vágyam elképesztő méretű, Kriszta pedig csak csókolt, és csókolt…..ölelt, és simogatott.

Most én kerültem alulra. Szőke hajával simogatta a meredező mellbimbóimat. Úgy éreztem, hogy ő is gyönyörködik bennem. Rám ült úgy, hogy a puncimnál volt az ő puncija. Én is kéjesen felnyögtem és odahúztam magamhoz. A csípője lassú mozgásba kezdett, őrjítően jó érzés volt. Rám feküdt teljesen, mellünk összeért, kezeivel simogatta forró bőröm, szájával csókolt, ahol ért. Már nem voltam önmagam. Átengedtem magam teljesen ennek az új érzésnek.
A lemez már rég lejárt, nem is vettem észre mikor, a gyertya lángja az utolsókat pislogta, míg nem egy erőteljes lobbanás után végleg kihunyt. Kriszta hasra fordított.
Elsimogatta hajam a nyakamból és belecsókolt. Végig simított a fülemen, a szememen nyelvével. Keze közben a hátamat simogatta. Valahogy lesimogatta rólam a bugyimat, nem is emlékszem mikor…
Végig csókolta a lábam, a fenekem, a hátam és ismét a nyakam. Majd megfordult, és elmerült a fenekem közt nyelvével az én ánuszomban. Andrásnak soha nem engedtem, de ez valami észvesztő kéjt okozott! Kicsit széthúzta a combjaimat és hátulról elmerítette hüvelyemben az ujját. Olyan érzés volt, mintha mindig is erre vágytam volna! Hosszú ujjai voltak, nagyon mélyen éreztem magamban. Játszadozott velem, ahogy én ő vele tettem.

Remegett minden tagom, levegőt is alig kaptam. És akkor éreztem, hogy az ánuszomnál játszadozik. Bedugta az egyik ujját, de csak egy kicsit. Mámorító volt! Felemeltem a csípőm és Kriszta punci nedve által áztatott kispárnámat a hasam alá gyűrtem így emelve meg popsimat Nikolettának. Lassan kezdett lazulni a záróizom, egyre mélyebben dugta az ujját belém, miközben a másik kezét húzogatta ki-be a pinusomban. Így hátulról még soha nem szeretkeztem senkivel, de ez valami egészen más volt! A puncimban és a fenekemben Kriszta ujjaival elkezdtem mozgatni a csípőm, és annyira kívántam, hogy megdugjon….!! Nem is csalódtam. Határozott volt, tudta hogy mit tesz. És Kriszta dugott, elöl és hátul – egyre gyorsuló ütemben.
Észveszejtő kéj kerített hatalmába! Egyszerre volt orgazmusom két helyen! És soha ilyen még nem történt velem, de a gyönyör pillanatában teljesen eláztattam a lepedőm, úgy lövellt ki belőlem a saját nedvem! Kriszta lágyan megfordított és rátapasztotta száját a puncimra… nem hagyott kétséget a felől, hogy még nincs vége.

És ez így folytatódott egészen hajnalig, míg a kimerültség teljesen a hatalmába kerítette testünket.

Másnap délben ébredtünk, egymás mellett, ölelve, szorítva a másikat. Belenéztem abba a gyönyörű szempárba, és újra éreztem a lábam között a bizsergést…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!