Az anyám megtanított bszni

Még alig múltam 14 éves amikor egy éjszaka nyögésekre ébredtem
Lassan kinyitottam a szememet és óvatosan felnéztem amikor is észrevettem hogy az apám szobájának ajtaja nincs bezárva és be lehet látni az ágyára. Égett az éjjeli lámpa és én gyönyörködhettem az anyám szép formás testében ahogy az apám markolászta a fenekét.Az anyám ekkor felült és megfordult aminek azért is nagyon örültem,mert így meglátta,m a tejes első részét a szép formás melleit, a lapos hasát és az alig pelyhező punciját.Az apám odahozta a fejéhez az anyám combjait és az anyám szabályosan ráült az apám szájára,arcára csodálkoztam is mit csinálhatnak így hiszen az apám fasza lejjebb meredezett. Csak később láttam meg.hogy amikor az anyám kinyújtotta a lábait és a hasára feküdt,hogy az apám a nyelvével izgatja az anyám punciját és a csiklóját szájába veszi és szívja.

Nem sokkal ezután megfordult az anyám és ráült az apám faszára,Persze előtte amíg az apám nyalta a pináját és izgatta anyámat az bekapta teljes hosszába és szívta harapdálta az apám faszát és élvezte ahogy basszák a száját.Mondta is ezt elég ritkán engeded meg inkább mindig csak baszni akarsz. Mondhattad volna finomabban is.Tudom,de most így esett jól.Amikor aztán ráült az apám faszára addig lovagolt rajta amíg csak el nem sült a fasza az apámnak és akkor még egyszer elkezdték a kefélést, e akkor már a hagyományos módban az anyám hanyatt feküdt és az apám az anyám lába közé borult és megint megbaszta az anyámat.

Mikor kiélvezték az együttlétet az anyám felkelt az apámról szájon csókolta és megfogta a hálóingjét és kijött a szobából,majd becsukta az ajtót. Nagyon tetszett ahogy hátulról megvilágította a lámpa az anyám testét.Mivel nem gondolta,hogy valamelyik gyerek aki kint aludt az elülső szobába ébren van teljesen meztelenül sétált be a fürdőszobába zuhanyozni.Az ajtót nem zárta be és így csodásan lehetett látni a zuhanyozást alig kezdett el zuhanyozni az apám szintén meztelenül kijött a szobájából és bement az anyámhoz,majd a zuhany alatt hátulról megint megbaszta. nagyon tetszett a látvány és erre odasomfordáltam a nyitott ajtóhoz és közelebbről is megcsodáltam a szüleim kefélését.

Aztán gyorsan lefeküdtem,mert látni lehetett,hogy befejezték a zuhanyozást és mindenki ment a helyére lefeküdni.Másnap az apám elment az osztrák Alpokba síelni két hétre. Másnap este amikor lefeküdtünk meghallottam,hogy az anyám átment a másik szobába az apám testvéréhez,majd pár perc múlva ketten jöttek vissza és én reménykedtem,hogy nem veszik észre ahogy kinyitottam az ajtót,hogy lássam és halljam mit csinálnak. Az anyámon már nem volt rajta a hálóing és az apám testvére az anyám mellez fogva sétált utána. A férfin sem volt hálóing és így lehetett látni ahogy állt a farka. A férfi farka nagyobb és vastagabb volt mint az apámé és néha megfordult az anyám és bekapta a nagy faszt. Később leült a férfi az ágyra és az anyám letérdelt és természetes módon bekapta a nagyobb faszt és szopta huzigálta amíg a fasz fejéről le nem jött a bőr.ekkor meg-meg harapdálta és azt hittem leharapja a fasz fejét olyan extázisba került.

Végül lefeküdt az anyám és a férfi franciásan feküdt rá és az anyám pináját kezdte nyalni és a kezét belenyomta a pinájába ,szétfeszítette és szívta a nedvet belőle. Az anyám élvezte ezt és ő meg a férfi faszát szívta harapdálta és élvezték amit egymásnak csináltak.Később ők is hagyományos módszerrel kezdtek kefélni, de a testvér meg akarta baszni az anyám seggét is ,de azt nem engedték meg neki. Mikor vagy háromszor televerte az anyám szétkefélt pináját a spermájával a negyedik eredmény az anyám a szájába engedte és forgatta a szájában közben mutatta a testvérnek,majd lenyelte. Ez nagyon finom volt .Ezt nem szoktam csinálni a férjemnek ez kizárólag a te juttatásod.

Mikor befejezték mindketten kijöttek a szobából bementek a fürdőbe és lezuhanyoztak, de a szokott kefélés elmaradt.Visszament a testvér a saját szobájába majd az anyám is felvette a hálóinget és lefeküdt. Eljött a nyár éa a testvér elment nyaralni és elvitte az apámat is. Mondván ha vége a sulinak két hét múlva ti is gyertek utánunk mondta az apám az anyámnak.Na gondoltam most eljött az én időm is.

A testvéreim nem voltak aznap itthon ,mert az unokatesóméknál aludtak és csak ketten voltunk a lakásba. Az anyám kint az előszobába vasalt és egy bugyi ,meg egy rövid otthonka-köpeny volt rajta ami alig takarta a segge partját. Én bementem és a fürdőbe beültem egy kád vízbe. Elkezdtem a farkammal játszani,hisz nagyon szerettem ahogy sikerült bekapnom a saját farkamat és érezni a vastagságát és a spermát ami kijött belőle. Most nem mozgattam csak simogattam és rendesen felállt a vastagsága csak öt centi és a hossza majdnem huszonhét centi volt. reméltem,hogy még majd nő mert nézegettem újságokat és abba volt olyan szép fasz ami elérte a 33 centit. Gyorsan megtörölköztem és kimentem az anyámhoz meglepni. Mikor meglátott álló fasszal nagyot nézett és rám ripakodott,hogy tessék felöltözni.erre mögé mentem és felhúztam a köpenyét és megfogtam a melleit. Közben a farkam kereste az utat a seggébe vagy a puncijába.

Ekkor kaptam egy nagy pofont és elmondott mindenek.Nem vagyok én kúrva,hogy a saját fiammal keféljek, de a nagybácsival lehet ugye az apám biztos nem tud erről.erre megijedt és megkérdezte miket beszélek.Mondtam neki az egyik nap amikor korábban vége lett a sulinak hazajöttem és az ágyam egyik sarkába ültem és egy regényt olvastam amikor te már levetkőztél és azt vetted észre,hogy a nagyanyám elmegy a harmadik fiával és a második fia is beszaladt és ledobta magáról a ruhát valószínűleg,mert majd átjött meztelenül és az apám ágyán szoptad a faszát és szeretkeztetek vagy egy órán keresztül.

Erre nem tudott mit mondani és nem zavarta,hogy benyúltam a bugyijába. Ez akkor sem való.Te a fiam vagy és ez vérfertőzéshez vezet. Mondtam neki vettem gumit,hogy ne ijedezzél attól hogy felcsináljalak. Lassan kibujt a bugyijából és én szinte csodálattal bámultam a szép formás testét. Bementünk a fürdőbe és bebujt a vízbe ahol mosdottam majd megmosta szappannal a pináját és friss vizet engedett magára és lezuhanyozott. Gyorsan nagyjából megtörölte magát majd megfogtam a fenekénél és kivettem a kádból. Bementünk a szobába és elkezdtem csókolni a száját. Eleinte nem akart visszacsókolni ,mert ez már tényleg nem való és amikor mégis kinyitotta a száját megmutatta,hogyan kell csókolózni.Megtanított csókolózni,majd lehajoltam és megcsókoltam a punciját. ezt is láttad igen és biztosan nagyon jó lehet,hisz amikor már beléd élveztek a férfiak mégis mindketten megint kinyalták a szép puncidat,mintha tiszte lenne, de biztosan nagyon finom az.

Ekkor felültetett az ágyon és megfogta a farkamat. El volt ájulva mekkora a farkam és alig fért a szájába a hossza nem is fért bele, de élvezte,hogy teljesen kitöltötte a száját a farkam.Addig ,addig szopogatta amíg el nem sült és majdnem megfulladt,mert nem tudta mit csináljon a mennyiséggel és eddig sose nyelte le .Mondtam neki nyugodtan lenyelheted mert nagyon finom és élvezetes dolog ahogy csúszik le a torkodon. Úgy is tett és eközben szájon csókoltam a nyelvemet bedugtam a gecimmel teli szájába és élveztem,hogy szívhatom nyalhatom a saját gecimet is.Amikor kiürült a farkam a spermazuhatag után még engedtem,hogy körbenyalja a farkamat tisztára.

Te ismerted a saját gecidet.Igen sokszor volt már hogy a sajátomat is megittam.Ugye finom. Erre soha sem gondoltam,hogy ilyen finom ez. majd kóstold meg az apámét és a testvérét is. Idegenekkel ha lehet sose szeretkezzél mert nem lehet tudni sose milyen betegségbe szenved az illető,mert úgyse szokták elmondani. lassan elkezdtem simogatni a melleit és az egész mellét bekaptam ami eltűnt a számban.le ne harapd kérte.Mért már történt ilyen.hallottam már róla.Nem félj nem akarom,hogy elvérezzél és még sokszor élvezni akarom a testedet.erről szó sem lehet nem teszel kurvává,mert amit csinálunk azt a kurvák szokták csinálni.

Te ezt honnan tudod vagy az apám onnan szedett össze .Te is tudod nem így van.Amikor sikerült végre beletennem a farkamat az anyám pinájába csodásan tetszett és majdnem rögtön teleélveztem a pinája belsejét.Bedugni sajnos nem tudtam teljesen mert nem volt hozzászokva ehhez a mérethez. vagy tíz perc múlva kihúztam anyámból és a szájába tettem,majd elkezdett megint lövellni a farkam és megint telement a szája a gecimmel és közösen ittuk meg a spermámat. most már sokkal jobban ízlett az anyámnak a spermám. A harmadik menetnél már nem is adsz nekem belőle igaz. lehet, mert nagyon finomnak találom a spermádat.

Mikor megfordítottam az anyámat és hátulról dugtam meg sokkal mélyebbre tudtam belenyomni a pinájába
a
farkamat. Mondta is ez most mélyebbre ment mint szokott. Majd ha a seggedet is megdughatom az teljesen befogja fogadni a teljes hosszát is.Azt nem akarom. nem is most ,ez is nagyon szép volt, nem akarom,hogy neked se legyen jó,mert holnap is nap lesz. és meddig akarsz engem baszni amíg csak lehet,mert ilyen csodálatos asszonyt még sose basztam még. Volt már akit megbasztál kérdezte. Van egy tanárnő aki nálam hét évvel idősebb azt szoktam dugni és neki már a segge is kitágult olyan sok fasz járt benne, akinek egy másik tanár a férje.

Akkora a mellei,hogy nem fér a számba és az egyik alkalommal majdnem leharaptam mert megtudtam, hogy lefeküdt valakivel. Egyébként van egy urúlógus barátom aki orvos és bármikor megnéz engem,mert nem akarja,hogy a feleségét is megfertőzzem.Úgy, hogy nyugodt legyél nem lesz tőlem semmi bajod. de rád vigyázni fogok,hogy sose csináljalak fel. Ha aztán az apám egyszer felcsinál és mégis lesz gyereked akkor én is eléd engedem a zacskóm tartalmát. Másnap este mondta az anyám ,hogy tényleg nem csináltál fel,mert megjött a vérzésem. Akkor most ilyenkor is csináljuk,mert ilyenkor nem vagy fogamzásképes.

Még abban a pillanatban amikor pedig a farkamon ült az anyám felhívta az apám egyik testvérét és megkérdezte,hogy igaz e amit mondtam neki,persze nem azt mondta,hogy én mondtam neki,hanem egy barátnője kérdezte.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!