szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Az egyik ápoló néni leápolt

A nyolcvanas évek vége felé voltam katona. Az egyik nagyvárosunkban, tartalékos tisztnek képezve és gyakorlaton. Elég szabados élet volt. Már az eleje is, aztán 1 év meg nőtlen tiszti szálló. Az életmód kicsit mint az egyetemistáké.
Ekkor már 24-25 évesen, komoly tapasztalatokkal szálltam harcba a csajokért. És ez az időszak hozta számomra a legtöbb találatot. Volt idő, mikor csak ott helyben egyszerre 3 csaj futott és szinte bármikor lehetett találni újabbakat. Igyekeztem egyiket sem komolyra venni, inkább a skalpokra mentem. Széles palettán, hiszen volt nálam jóval idősebb, volt hatalmas méretű és súlyú, kicsike, roma lány, biszex, házas asszonyok és még egy 23 éves szűz is.
Néhány rövid sztori….
Vonzott az egészségügy
2 ápoló néni, 2 röntgen asszisztens, egy orvos egyetemista a katonaság alatt.
Az egyik ápoló néni, kb 25 év, 160 cm és legalább 125 kg, hatalmas dudák, a seggéről nem is szólva. Fogadásból felkértem egy táncra egy zenés helyen. Nála ébredtem mint egy kifacsart citrom.
Néhány tánc és rövid, de szimpatikus beszélgetés után, bedobtam, hogy folytathatnánk máshogy is. Nővérszállón lakott, szobatársnője éjszakás volt.
Nem kellett 2szer kérdezni, már mentünk is. Andinak hívták, 5 éve élt már itt. Nem titkolta, hogy sűrűn kefél. Hol a kórházban kollégákkal, hol ilyen alkalmi pasikkal. Nem voltam meggyőződve, hogy nagy ötlet, ami történni fog, de vonzott a kíváncsiság, az 5XL méret.
Szobában a 2 ágyat gyors összetoltuk, ez mindennapos lehetett, úgy volt minden rendezve hozzá. A fürdőből Andi egy feszes mini nővér köpenyben jött elő, ami már alighanem átalakított változat volt. Több volt kinn belőle mint ami takart. A dudák ki-kiestek, ahogy leült az ágy szélere alul felcsúszott szinte a derekáig, és egy giga punci bozontosan vigyorgott rám.
Elmentem gyors felfrissülni. Épp csak elkezdtem, nyilt a fürdő ajtaja. Megállt az ajtóban, simogatta a cicijeit, a bugyin keresztül a punciját, majd ledobta a köpenyt és a farkamat vette kezelésbe.
Erős tenyerével huzigálta a bőrt a makkon, a golyókat alulról paskolgatva.
Gondoltam, itt nincsenek korlátok…
“Szopj le” – mondtam neki és már rá is cuppant a faszra. Vákuumosan szívta be és játszott a szájában vele. Időnként kilökte, aztán újra be. Úgy éreztem már ennyi elég lenne, egy idő után leemeltem a fejét és mondtam menjünk a szobába, mert meg akarom baszni a nagy pináját. Kéjes vigyor után leültetett az ágy végére, majd hanyatt döntött. Azt mondta vagy lovaglás vagy kutya es hagyjam ő majd mindig mindent a helyére dug, én úgysem találnék be.
Fölém támaszkodott, kicsit még szopta a farkamat. Aztán próbáltam közelebb kerülni a muffhoz. Nagy vágatában végig szánkózott a kezem.
Nagyon nedves vágyra leltem. Próbáltam ujjazni, mondta bátran nyúljak fel 3-4 ujjal azonnal. Ujjaimat forgattam benne, egyre jobban cuppogott és nyögdécselt is.
Aztán újra hátra döntött. Fölém ült és lassan magába húzott. Óvatosan es finoman mozgott, hagytam, de közben a himbálózó dudákat próbáltam elmarni és nyalni, szopni a bimbóit. Megállt a farkamon és mondta csináljam tovább a mellét, az nagyon izgatja. Folytattam, aztán ujra mozgasba jött a segge és egyre gyorsabban és csattogva mozgott rajtam. Néha úgy éreztem letöri a farkamat. De szerencsére nemcsak megmaradt, hanem hamarosan egy nagyot élveztem is vele. Andi ráérzett a spermabombára, hevesen mozgott és élvezetesen rezgett belül, közben kéjesen sikoltott és kiabálta, hogy jó volt a farkad.
Aztán lemászott, adott egy pirulát…mondta, nyugi ezt szedik a dokik is és azonnal tudnak újra kúrni.
Már mindegy volt, lesz, ami lesz, bevettem. 15 perc múlva már a farkamat kezelte, ami gyorsan felállt, de inkább az volt a fura, hogy azonnal kőkemény lett és mintha vastagabbá vált volna.
Újra mondta, nyugi…. most ezzel reggelig kemény leszel.
Újra hátra döntött….. és basztunk. A pirula hatott, keménység és úgy éreztem sosem megyek el. Andi már vagy 3szor élvezett, mindig kéjesen üvöltözve. Gondolom a falakon túl, ezt jól ismerték már.
Aztán leszállt, leszopott, míg el nem mentem. A mellére verte ki…. Kicsit pihentünk, a farkam tényleg szinte állva maradt. Igy aztán nemsoká folytattuk. Most fordítva ülte meg a lovat, közben teljesen belekeményedtem. Tekergett, sikongott, csattogott rajtam, aztán váltottunk. Négykézlábra állt és mögé mentem. A faszom továbbra is mint az acél olyan volt. Behúzta magába, keményen dugtam. Egyre keményebben, mert a farkam alig éreztem, zsibbadtan volt kőkemény. Andi többször és hangosan élvezett. Majd kiszállt, meg törölgette a farkamat és bő nyállal vette újra birtokba. Mélyen kényeztette, vákuumosan szívta. Majd kézbe vette és nagy tempóval verte. Látta rajtam az élvezés előtti szenvedést. Hanyatt feküdt, magára húzott, farkam gyorsan a pinájában kötött ki. Basszál nagyon, mindjárt elmész, mondta. Rágyorsítottam, egyre feszítőbbnek éreztem a makkomat, majd nagy spricceléssel elmentem. Andi ezt már kevesebb reakcióval, de élvezettel fogadta be.
Folytatás nem volt, szó szerint már elaléltam szinte. Korán ébredtem, napközben komoly fejfájás gyötört. A farkam félkemény volt még aznap is.
Többet nem szexeltünk, feledhetetlen, de érdekes élményként maradt meg Andi.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!