Az Unokabátyus megkefél

Én Budapesten jártam egyetemre, és ott laktam a nagynénémnél. Külön bejáratú lakrészem volt, nagyon jól éreztem ott magam. Sokat segítettem a nagynénémnek a házi munkában, és egyéb dolgokban, amire szüksége volt. Egyszer megszólalt a telefonom. A nagynéném telefonált, hogy menjek át rögtön, nagyon sürgős. Én gyorsan felöltöztem, és átmentem Paula nénihez, azaz, a nagynénémhez. Kopogtam, de nem hallottam a választ, így kinyitottam az ajtót, és beléptem a lakásba. Hangosan szólítottam Paula nénit, és ő mondta, hogy a nappaliban van. Amikor beléptem, a csodálkozástól a földbe gyökerezett a lábam. Az egyik fotelben egy idegen férfi ült. Vagy talán mégis ismerem valahonnan? Töprengtem magamban, mert valahogy ismerősnek tűnt. Roland? – kérdeztem bizonytalanul. Talált – mondta, és alaposan szemügyre vett hűvös tekintetű, szürke szemével. Te pedig Anita vagy ugye? – kérdezte. Tehát az unokabátyám volt itt Sopronból.

Roland ugyanis Paula néni unokaöccse. Kis koromban számos családi összejövetelen találkoztunk egymással, de az utóbbi években Roland egyre kevesebbet hallatott magáról. Így történt, hogy már jó tíz esztendeje nem láttuk egymást. Ami azt illeti alaposan megváltozott. Emlékezetemben úgy élt, mint egy nyakigláb kamasz fiú. Most pedig kimondottan vonzó férfi lett belőle. Egyvalami azonban nem változott. Most is ugyanúgy nézett rám, mint tíz évvel ezelőtt. Megpróbáltam feltűnés nélkül végignézni magamon. Piros pólómat majdnem keresztülszúrta a mellbimbóm. Ettől annyira zavarba jöttem, hogy észre sem vettem Paula nénit, aki ott gubbasztott a brokát huzatú pamlagon. Kérdeztem tőle, hogy mi a baj. Mondta, hogy most derült ki, hogy majdnem negyedmillió Ft-tal elszámolta magát a vállalkozásában. Gyakorlatilag csődbe jutott. Azért hívta ide Rolandot, mert ő könyvelési szakértő, és abban reménykedett, hogy rendbe fogja hozni a dolgait anyagilag. Én ugyanis nem sokat tudtam volna neki segíteni ebben az ügyben.

Aztán Paula néni kiment a konyhába, hogy főzzön nekünk egy finom teát. Amikor kiment, a levegő hírtelen megtelt feszültséggel. Én azon tűnődtem, vajon miért néz rám Roland ilyen szemekkel. Aztán megjegyezte, hogy milyen csinos lány lett belőlem, nem győz velem betelni. Én megköszöntem a bókot, aztán mondta, hogy menjek nyugodtan segíteni Paula néninek a konyhába, addig ő behozza a csomagjait, ugyanis itt fog most lakni egy kis ideig. Megteáztunk, beszélgettünk, aztán én elköszöntem, és visszamentem a lakrészembe. Roland pedig nekilátott átnézni Paula néni számláit. Talált is néhány gyanús számlát. Feltűnően nagy összegek voltak tulajdonképpen indokolatlanul kifizetve. Aztán elkezdtünk gondolkodni, hogyan lehetne rendbe hozni Paula néni pénzügyeit. Volt a nagynénémnek egy nyaralója a Balatonnál. Megbeszéltük, hogy másnap elmegyünk, és megnézzük a nyaralót, hogy milyen állapotban van, és aztán eldöntjük, illetve eldöntetjük Paula nénivel, hogy eladja-e, vagy esetleg bérbe adja. Másnap összepakoltam néhány holmit, úgy mint bikini, törölköző, naptej, egy kis ennivaló, innivaló stb., aztán beültünk a kocsiba, és elindultunk a Balatonra a nyaralót megnézni.

Nagyon gyönyörű napfényes idő volt. Csak úgy lobogtatta a szél a hajamat a nyitott tetejű kocsiban. Roland mellett az első ülésen arra gondoltam, hogy milyen jó lenne a vállára hajtani a fejemet, és beszívni a finom illatát. Roland merev tekintettel az utat figyelte, rezzenéstelen arccal, mozdulatlanul ült, és vezette a kocsit. Hamarosan megálltunk Paula néni nyaralójánál. Roland utóbb mondta, hogy alig tudott figyelni a környezetre. Ingereltem a rövid farmerszoknyámban és barackszínű selyemblúzomban. Elmondta, hogy a közelségemtől lúdbőrözni kezdett a háta, és az egész testét kellemes meleg járta át, és akkor tudatosodott benne, hogy mennyire kíván engem. Bementünk a nyaralóba. Por az volt mindenütt. A villanyvezeték ősréginek tűnt, csikorgott a vízcsap stb. Eldöntöttük, hogy majd kifestjük a nyaralót, megjavíttatunk mindent. Aztán beléptem a hálószobába, amelyben egy régi rézágy volt takaróval letakarva. Ujjongva a puha matracra vetettem magam. Nevettem, és mondtam Rolandnak, hogy itt ez a pompás ágy, próbáld ki te is. De ő annyira izgatott volt, hogy majdnem hangosan tiltakozott.

Aztán mégis odajött mellém az ágyra és elkezdtünk hancúrozni. Nagyon tetszett ez a nagy ágy itt nekem. Aztán Roland egyszer csak fölém hajolt. Éreztem a forró leheletét, ami simogatta a bőrömet. Aztán hozzáért a számhoz, és elkezdett csókolni. Az ajka követelően, mégis gyöngéden szívta az enyémet, miközben szorosan magához ölelt. Én is viszonoztam ezt csókot, és simogattam a tarkóját, a haját. Ekkor már minden porcikámmal azt kívántam, hogy beteljesüljön a vágyam, hogy az enyém legyen. Vágyakozva hozzásimultam, kéjes borzongás futott végig az egész testemen. Megfogta a melleimet, a forró szájával puszilgatta, szívta a bimbóimat. Puszilta végig a testemet, míg elért a puncim szőrzetéhez. Azt is kicsit megmarkolászta, aztán az ujjával kitapogatta a csiklómat, és a bejáratot a puncimba. Aztán a szájával nyalta a pinámat, végig a nagyajkakat, a kisajkakat és a csiklómat. Olyan ingerlően csinálta, hogy remegett a lábam is. Nagyon finoman nyalogatta a pinámat. Én is megfogtam a kukiját, és bekaptam a számba. Nyaltam végig, aztán bekaptam és szívtam, úgy mozgattam a számat le-föl.

Simogattam, és végignyaltam a heréit is. Aztán már annyira kívántuk mind a ketten az igazi, jó natúr baszást, hogy be is dugta a faszát a pinámba. És mozogtunk együtt kéjesen. Volt ott egy kispárna, amit a fenekem alá tettünk, és így, úgy tűnt, hogy még mélyebben tudott behatolni, és még kéjesebb érzéseket váltott ki belőlem. És nemsokára kezdtem érezni azt a semmihez nem hasonlítható érzést, amikor kezd az ember eljutni a kéj tetőfokához, az orgazmushoz. Magamhoz szorítottam ,miközben úgy éreztem, hogy szinte megsemmisülök ebben a gyönyörű érzésben. Kis idő múlva ő is kéjes hangot adott ki, amiből arra következtettem, hogy ő is közeledik a beteljesüléshez. Aztán még nagyobbat jajgatott és kihúzta a péniszét a punimból, és a hasamra engedte a gyönyör nedveit. Kicsit még pihentünk ezután a kellemes, jó baszás után, aztán gondoltuk, ha már itt vagyunk a Balatonnál, elmegyünk és megfürdünk. Nagyon jó meleg volt, sütött a nap hétágra. Fölvettem a fekete bikinimet, ami szintén Roland tetszését váltotta ki. Mondta, hogy, felülmúlom a képzeletét, mielőtt még újra látott volna ennyi idő után.

Besétáltunk a Balatonba, oda ahol már elég jó magas volt a víz szintje. Ott hancúroztunk egy kicsit a vízben. Az ölébe vett, és megint csak áradozott, hogy milyen jó érezni a testemet. Én is nagyon jól éreztem magam vele. Aztán beljebb mentünk, és úsztunk is egy jót. Most csak jól akartuk magunkat érezni. Annyira kellemes volt a víz, a nap, és nagyon szépnek találtam az életet. Láttunk egy-két csónakázó embert is a vízen, gondoltuk, miért ne csónakázhatnánk mi is egyet. Elmentünk bérelni egy csónakot. A csónak szinte siklott a vízen, mert nagyon jó szélcsendes idő volt. Eveztünk, közben sütötte a nap a bőrünket. De vittünk naptejet is, nehogy leégjünk.Roland megint csak nem bírt magával, és a cicimet kezdte simogatni. Aztán megcsókoltuk egymást. Azt mondta, hogy már régen nem érezte ilyen jól magát, mint most itt ezen a napon velem. Csónakázás után visszamentünk a nyaralóba. Hoztunk magunkkal egy kis hűtőtáskában narancslevet, és egy kis harapnivalót is.

Ittunk a finom, hideg narancsléből, és ettünk is, mert már eléggé megéheztünk. Pihentünk egy kicsit a nagy rézágyon, és a vágy ismét feltámadt bennünk a másik iránt. Szenvedélyesen csókolóztunk. Egy idő után az ágy szélére húzott engem, ő pedig az ágy előtt állt, lehúzta rólam a pici tangámat, mert akkor már az volt rajtam, ő pedig levette az alsónadrágját, és már ágaskodott is a pénisze. Most szinte minden előjáték nélkül elkezdett baszni. Én is annyira kívántam ,hogy nekem sem volt most szükségem semmi előjátékra. És csak dugott, ami nekem borzasztóan jó érzés volt. Én a nyakába fontam a lábaimat. Aztán fölvett az ölébe, és így keféltünk tovább. Mígnem egyszer csak fölsikoltottam. Mennyei érzés volt eljutni az orgazmushoz. Majd ő is feljajdult a gyönyörtől, letett az ágyra, és kispriccelt a geci a faszából. Most a melleim közét választotta a geci landolási helyének. Ismét úrrá lett rajtunk a kellemes fáradtság. Egymás nyakát átölelve pihentünk egy kicsit. Nem aludtunk, csak csendben éreztük a másik testének közelségét. Közben beszélgettünk is, hogy milyen kellemesen töltöttük el ezt a napot.

Paula néninek köszönhettük mindezt. Néha még a rosszban is van némi jó az életben. Jó volt kipróbálni ezt a szép rézágyat, még ha nem is a legjobb körülmények között
volt
is. Miután rendbe szedtük magunkat, kocsiba ültünk, és elindultunk haza Paula nénihez. Ezután a szép nap után valami csendes nyugalom lett úrrá rajtunk az úton hazafelé. Elmeséltük Paula néninek, hogy milyen a nyaraló, de arról nem beszéltünk, hogy mi is volt közöttünk azon a szép rézágyon.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!