Baszás helyett pina nyalás

Vékony gizda csaj volt. Szőke, vizenyős szemek, akár a bagoly pillantottak ki a sovány arcából. Nagyon megkívántam, mert szeretem a vékony lányokat, általában nagy lukuk van, lehet őket ezerrel ujjazni, befogadják még az öklöt is, ha szeretik az ökölbaszást.
Nem akartam érzelmi kapcsolatot, csak szexet, így felszedtem egy dizsiben a Lorát.Laura Lora volt az igazi neve. A ruhatárban dolgozott, egyszer szóba elegyedtünk, elég nehezen találta meg a kabátomat.Így jegyeztük meg egymást.
„Az a fekete bőrdzseki”mutogattam.
„Azt hittem az egy fiúé”mentegetőzött. Fiúsan öltözködök, rövid fekete hajam van, a szemem barna, 180 cm magas vagyok. 67 kiló, nadrágban járok, a mellem kicsi. Biztos több bennem a fiú hormon azért lettem leszbikus. Mindig fiú akartam lenni, kiskoromban is fociztam, csak fiukkal barátkoztam. Lejárok edzeni, hetente konditerembe.
Egy autószalonban dolgozom, megjavítom ami elromlott, imádom a kocsikat, a motorokat is, egy nagy batár motorom van.
Aztán másodszor felismert, akkor is a buli végén mentem haza, majdhogynem utolsóként kértem el a dzsekimet. A barátaim már előttem hazamentek, aznap éjjel senkit nem kellett hazafuvaroznom.
„Sokáig dolgozol?”Kérdeztem felvéve a dzsekimet.
„Mindjárt leadom a kulcsot, még két kabát.”
„Messze laksz?”
„Háromutcányira.”
„Megvárlak, hazaviszlek szívesen, de motorral vagyok.”
„Az jó lenne, utálok a sötétben gyalogolni. Nyáron jó, ilyenkor már világosodik, de ilyenkor télen még vaksötét van odakint.”
Megvártam, odaült mögém a hosszú lábaival. A bukósisak lötyögött rajta.
„Szorítsd meg a vállam, amikor a lakásod közelébe érünk.”
Így is tett, lelassítottam, ő meg rámutatott az egyik tízemeletesre. Beálltam a ház elé, leállítottam a motort.
„Köszi.”
„Szivesen.”
„Nem jössz föl egy teára. Grúz teát főzök.”
Felmentem.
Kellemes kis lakás volt, mint kiderült albérlet. Általában fehér falak, egyszerű berendezés. A tea tényleg finom lett, átmelegített, szívesen levettem volna kabátomat, de nem akartam tolakodó lenni. Egyszer csak megszólalt.
„Olyan vagány csaj vagy, annyira vonzó, mint egy vad hapsi.”
Meghökkentem, de mindig is olyan akartam lenni.
„Komolyan mondod?” Közelebb léptem beleszántottam a barna, hosszú hajába. Megremegtünk mindketten.
A csók magától jött, nem terveztem, mégis mintha meg lett volna írva a nagykönyvben.
„Hú, ne haragudj.”
Elszakadtam tőle, elindultam haza. Utánam futott, a lépcsőházba utolért.
„Én nem haragszom”. A nyakamba tette a kezét és megcsókolt.
Szerettem az ízét a csajnak egyből.
Lenyúltam, a lába közét simogattam, ami jó forró lett tőle.
„Olyan nyomulós vagy, mint egy férfi.”
Nagyon jól esett a bók.
Bementünk ledobtam a dzsekimet. Csókolóztunk, letéptem az ingét, csókolózni kezdtünk, a melleit simogattam közben. Levette a rocker pólómat, csókolóztunk.
Megnyaltam a kis melleit, köröztem nyelvemmel a mellbimbói körül. Akkorra már a fülcimpámat nyalogatta, sóhajait hallottam. Lenyúlt a fenekemhez, megszorongatta, meg is simogatta és a lábam között is átsiklott, egészen benedvesedtem a lágy simításaitól. Lefelé nyaltam, a hasát is, a köldökébe is belelefetyeltem, levettem a nadrágját. Bugyija pamut, csipkés szélű almazöld.
A székre ültem és mondtam neki, tegye az egyik lábát a vállamra, kapaszkodjon az asztalba. A lány széttárta combjait és elővillant gyönyörű szemérmének, rózsaszín nagyajka. Miközben nyelvem egy ritmusra járt, ujjamat bedugtam popsi járatába. Éreztem, ahogy áthaladok a belső zárógyűrűkön, akkor elkezdtem előre hátra mozgatni az ujjam. Ki-be húzogattam, nyelvemmel ugyanúgy nyaltam. Lora egyre nagyobb izgalomba került, látszott rajta, hogy ilyen finom kényeztetésre nem számított. Nyalásnál egyre inkább a klitoriszára összpontosítottam, csiklója jó nagyra duzzadt, élvezet volt nyalni kéjnedveit.
„Érzem, hogy a pinámra is, és a fenekemre is el fogok élvezni. Nagyon jó!”
Feldugtam neki még egy ujjamat bő nyállal és a gyors nyalásba kezdtem. Édes nedvei elárasztották a szám. Éreztem hogy, megfeszül a teste, és elkezd összerándulni, a méhe, hüvelye, feneke az ujjamra szorul. Nagyon-nagyot élvezett, belerogyott az ölembe. Egymás tekintetét kerestük, belefúrtuk szemeinknek delejes sugarát annak, szemeinek tükörébe.
– Most te jössz.
– Nem bébi majd legközelebb.
Amikor leértem elővettem a noteszem, húztam egy újabb strigulát. Gyűjtöm a pinanyalás élményeket. Sosem engedem meg, hogy engem kinyaljanak, azt szeretem, ha egy nagy fasz hág meg.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!