A perverz főbérlő asszony

Az idén érettségiztem, főiskolára meg csak úgy tudtam menni, ha sikerül, albérletet szereznem. Nem mondom a város nevét, nehogy reklámnak tűnjön, elég az hozzá, hogy sikerült. Méghozzá, nem is akárhol! Egy nálam, jó pár évvel idősebb, elvált, az én meglátásom szerint”bomba”nőnél. Csodálkoztam is, hogy egy ilyen jó nő, hogy-hogy egyedül van. Azt mondják, a maga szemszögéből mindenkinek igaza van, ő szerinte, a férje volt a hibás, ugyanis összeállt egy másik nővel. Történt, hogy egyik alkalommal, valamit, otthon hagytam, majd egy jó óra múlva visszamentem érte. Könnyen bementem, hisz volt kulcsom. Igen ám, de az emeletről, furcsa hangokat hallottam. Gondoltam, megnézem, holott az én szállásom, a földszinten volt.

Amint felértem, látom ám, hogy ahonnan a kéjes hangok jönnek, az ajtó, majdnem félig nyitva van. Gondoltam, belesek!Hát, mit látok?! A főbérlőasszony egy hapsin ülve „lovagolva” szeretkezik, és közben kéjesen nyög. Mivel, az ajtóval szembenézve ült, nem kerülhette el a figyelmét, hogy nézem őket. Rám nézett, hirtelen, ösztönösen el akarta takarni a melleit, de aztán szép nyugodtan leengedte a kezeit, elém tárva a gyönyörű melleit. Persze, a szeretkezést nem, hagyta abba, és úgy vettem észre, mintha tetszene is neki, hogy nézem. A nézéseink még egy párszor „találkoztak”, mikor a pillantása a nadrágomra esett, szinte elmosolyodott. Ugyanis, láthatóan igencsak meredezett a szerszámom, jobbnak is láttam, ha”lelépek”. Este, egy kis hálóingbe kopogtatott be, -piszokul jól nézett ki-, az ajtó félfának támaszkodva kérdezte?
– Tetszett a műsor amit láttál? Remélem, tisztába vagy vele, hogy én sem vagyok fából, nekem is jár a jó.
– Én, nem akartam megzavarni, vagy kellemetlenséget okozni, De azért meg kell, hogy mondjam, elég jó teste van. Szerintem, nagy barom volt a férje, hogy elhagyta.
– Na, tisztázzunk valamit! Te, engem ne magázz. És, ha már így alakult, szeretnélek megkérni, hogy néha legyél a kísérőm, ha néha elmegyek a strandra. Egyébként, van barátnőd?
– Igen, annyi idős, mint én. Miért?
– És az ő mellei is vannak ilyenek?! – Ezzel, hirtelen szétnyitotta a köntösét, és ott állt teljesen meztelen. Persze én elvörösödtem és nagyot nyeltem, ő meg felkacagott.
– Na, mi van? Ennyire rémisztő vagyok?
– Nem, csak váratlanul ért a hogy is mondjam, a látvány!
– Csak nem ijedtél meg? Látod, ezeket a melleket. Nem mű csöcsök, hanem igaziak. Ha nem hiszed, gyere, győződj meg.
Tétovázva felálltam, a farkam úgy állt, hogy majd le törött. ő ezt látva, még nagyobb mosolygásba tört ki. Megmarkoltam a melleit, nagyon jó érzés volt.

– Na, tetszenek?
– Na ná! Már régen fogtam ilyen gyönyörű melleket.
– Szóval, tetszenek. Mond csak! A barátnődnek milyen mellei vannak? Azok is eredetiek?
– Azok is szépek és eredetiek, de ezek szebbek!
– Lehet egy indriszkét kérdésem? Mikor még otthon voltál. Gyakran keféltetek?
– Hát, ez tényleg váratlan kérdés, de a válaszom, igen.
– És, mond csak mekkora dákód van? – és rámutatott az álló farkamra, ami már nagyon keményen állt.
– Csak nem azt akarja, hogy megmutassam?!
– Mondtam már, hogy ne magázz. De, igenis, látni szeretném! Netalán, szégyellős vagy?
– Nem, de. . . – és azzal óvatosan elővettem. Megelégedetten csettintett, ahogy szemügyre vette.
– Ez, igen. Nem semmi. Megfoghatom? Hiszen én is megengedtem, hogy fogdosd a melleimet!
Mielőtt még bármit is mondhattam volna, elkapta a farkamat, de úgy, hogy közben a bőrt hátrahúzta, és máris a makkomat”szemlélte”.
– Hát, öregem ez nem semmi! Gondolom, egy párszor jó beakasztottál a kis csajnak. És mond csak – közben el nem engedte a dákóm, úgy kérdezte -, engem megbasznál?
Erre mondják, hogy rossz kérdés. Szerintem nincs olyan férfi, aki ezen gondolkodna.
– Na, talán ennek is eljön az ideje, de jelen pillanatban van pasim, akivel kefélek. És, ha ez neked örömet okoz, megengedem, hogy kukkolhatsz bennünket. Közben arra gondoltam, hogy egyszer elhozhatnád a kis barátnődet, és mikor keféled, én kukkollak benneteket. Mit szólsz? Persze, minderről, csak ketten tudunk.
A következő alkalomra, ő hívta fel a figyelmemet, ebből is látszott, hogy”élvezi”, hogy kukkolják. Már javában folyt a szeretkezés, mikor megálltam az ajtónál és belestem. Ő, rögtön észrevett, és igyekezett mindig úgy helyezkedni, hogy minél jobban láthassam. Egyszer csak gondolt egyet, leszállt a pasas farkáról, odatérdelt és a szájába vette, közben néha engem nézett. Hol húzogatta, hol a makkot nyalta körbe. Mikor a pasas elélvezett, tiszta trutymó lett az arca, és a még maradékot igyekezett kiszívni. Elégedetten húzott még egy párat rajta, de közben arra is figyelt, hogy nézem-e még. A gecis arcát felém fordította, de most még mintha helyesebbnek tűnt volna. Pár hét múlva, feljött a barátnőm. Én is szóltam a háziasszonyomnak, hogy a hétvégére itt fog maradni, lehet majd kukkolni. Mivel, az ajtót be kell csuknom, nem tudom ez, hogy fog működni. Ezt, neki is elmondtam. De, ő, csak legyintett.
– Nyugi kis öcsi. Már minden le van”zsírozva”. Csak, basszatok.
A kis villanyt égve hagytam, arra hivatkozva, hogy látni szeretném a meztelen testét. Holott az volt a perverz gondolatom, hogy teljes sötétben nem vagyunk jól láthatóak. Nagyon jó teste volt, jól kefélt, de mikor megakartam szopatni, az egyáltalán”nem jött be neki”. Másnap. szintén ismételtünk, annyit elértem nála, hogy bevette, de nagyon ügyetlenül csinálta.

Másnap, szerintem már alig várta a főbérlőm, hogy találkozzunk, beszámolt a látottakról. Jó kis csaj a barátnőd, ezt a barátom is megerősítette, azt mondta, ezt ő is megkefélné, csak kár, hogy nem tud szopni. Hát, én meg a látottak alapján azt mondom, hogy igenis szopik ez a csaj”becsületesen”, csak neked teszi magát! Ez a csaj, nem csak veled kefél, látszik ahogy csinálja.
– Egyébként, ha szabad kérdeznem, hogyan lettünk meglesve, és különben is arról volt szó, hogy csak te kukkolsz.
– Hogy hogyan, az maradjon az én titkom. De annyira jól csináltátok, hogy hátulról jól meglettem kurva. De, tudod mit? Ha már egymást így kukkoljuk. Látom, hogy áll a farkad. Akarod, hogy kiverjem?!
– Nem bánnám, de szeretném fogni közben a pinádat!
– Nem bánom, de mint mondtam, meg nem baszhatsz!Legyen ennyi elég!Mindketten levetkőztünk meztelenre, és lefeküdtünk a kanapéra. Akárhogy forgolódtunk, sehogy nem volt kényelmes. Addig-addig forgolódtunk, míg végül elérkeztünk a 69-es pózhoz, mikor is a”pinavirág” a számhoz került. Persze, nem csak ujjaztam, hanem „becsületesen” be is nyaltam. Bár, tiltakozott ellene, de nagyon jól csinálhattam, mert bevette a szájába a dákóm. Hátrahúzta a fitymát, a makkomat nyalogatta, volt, hogy azt hittem az egészet lenyeli, egyik ilyen alkalomkor élveztem el, tele vágva a száját.

Pár hónap múlva, úgy döntöttem, másik albérletet keresek, mert már a szex mindennapos volt közöttünk, és nem akartam, hogy ez valami konfliktushoz vezessen.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!