Beindít a húgy látványa

Számomra nincs bensőségesebb és vágyfokozóbb tapasztalás, mint végignézni, ahogy egy férfi kiüríti a húgyhólyagját, vizel, köznyelven szólva pisil. Érzek valami egyértelmű és finom korrelációt eme mozdulatsor és az egész életvezetése között. Kezdve attól, elvégzi e dolgát az első adandó alkalommal, vagy megvárja míg szuper sürgetővé válik a dolog, s éppen hogy szabaddá teszi varázsvesszejét, már áramlik is az aranyló nektár. Az utóbbi eset a maga emberi és kiszolgáltatott mivoltából adódóan külön izgat…hisz az intimitás azt is jelenti, hogy megmutatjuk a kevésbé erős, sérülékeny oldalunkat, érzékenységeinket.

 

Gyakran vezetek, s soha nem állom meg, hogy az út szélén magukon könnyítő autóstársaimon ne időzzek el hosszasan, az ablakon vagy a visszapillantó tükrön keresztül annak minden puncikelepeltető és sikosító hatásával együtt…fára, falra, tereptárgyra célzás plusz nedvesítő pont. Régi titkos fantáziám,hogy szines pillangóként férfi mosdókba bereppenve végig követhessem az erősebb nem tömkelegének ürítési szokásait: Már úton a piszoár felé vagy csak közvetlenül előtte készíti ki locsolócsövét? Letolja a nadrágját vagy csak a sliccét cipzározza ki? Az alsónadrág Y nyílását használja vagy kissé letolja az alsónemújét? Marokra fogja a szerszámát vagy csak két ujjal tartja, netán mást csinál a kezével, miközben amazt magára hagyja? Ha marokra fogja, alulról vagy felülről teszi ezt? Hátrahúzza a fitymát, ha van neki, vagy a makkot fedő finom bőr szűk résén spriccel ki a magynyomású áramlat? Kiveszi a zacskót is vagy azt hagyja pihenni a nadrágban? Amikor pisilés közben fejő mozdulatokat végez, mintegy elősegítve a folyamatot, attól K.O. vagyok….ott végem…Miként zárul az egész mozdulatsor? Rázza, húzgálja a fitymát, tenyeréhez veregeti, alsójával, papírral itatja le az utolsó cseppeket vagy csak minden levezetés nélkül a helyére rakja?

 

Gyermekkorom kedves emléke volt a fiu unokatesók pisiltetése…ahogy az édesanyák teszik ezt pici fiaikkal…évtizedek teltek el azóta, de az aranyló folyadék szabadba jutása továbbra is a titkos kertem marad…imádom…kevés élmény tudja nulla közelébe vinni a hüvelyem súrlódási tényezőjét…ha értitek…pláne ha én is részese vagyok a búcsú- cseppek nyelvvel történő felitatásának…s hogy létezik a tudatalatti hatalma…nyilvános mosdókban akaratom ellenére gyakran a férfi oldalon találom magamat, véletlenül oda megyek be…hogy aztán gyorsan irányt váltva elmélyüljek az emlékeimben, fantáziavilágomban, vágyaimban: vajon mi történhet most odaát?


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!