Borotvált bukszák akcióban

Még nem kezdődött el a suli, mikor Enikő áthívott, mert egyedül volt otthon. Egy kicsit becsíptünk a Martinitól, amit ilyen alkalmakra tartogatott. Elmeséltük egymásnak a nyári kalandokat, bár Pétert nem mertem neki megemlíteni. Ő hozta szóba, hogy „milyen jó fej”, meg „nem bánnám, ha a bátyád észrevenne egyszer”, meg ilyenek.
– Ti tényleg meztelenül vagytok néha itthon? Azért ez nem szokás minden családban! – provokáltam Enikőt. – Egyébként az öcséd tényleg jól nézhet ki egy szál semmiben! – morfondíroztam hangosan.
– Mi az hogy? Tulajdonképpen véletlenül kezdődött az egész … Tavaly nyáron baromi meleg volt, egy szál pólóban lézengtem itthon, aztán telefonált Zsóka, hogy délután átjön nudizni, mert náluk nincs erkély, meg a szülei különben is hülyén néznének rá, tudod milyenek …

Szóval meghozta a kedvem a dologhoz. Gondoltam kihasználom a délelőtti napfényt is. Ledobtam a pólót, kifeküdtem egy nyugágyba egy pohár tonikkal, feltettem a fülhallgatót és lazultam. Az öcsémen járt az eszem. Nem meséltem, de István akkoriban furcsa szokásokat vett fel. Mindig bezárkózott a szobájába, kiküldött, ha véletlenül együtt voltunk a fürdőben, satöbbi. Elkezdtem őt figyelni, és egyszer aztán kilestem, mit csinál, ha egyedül van.
– Ne hülyéskedj! Te perverz vagy! – hüledeztem.
– Miért? Kinek meséljem el, ha nem a legjobb barátnőmnek? – vonta meg a vállát. – Tudod, egymás mellett van a szobánk, és az alsó üvegből kitörött egy darab a legutóbbi bulinál – Emlékszel? Te is itt voltál! – Szóval lehasaltam az ajtóhoz, és vártam, mi lesz. István bejött, tett, vett, aztán elkezdett olvasni. Sokáig semmi érdekes nem történt, már majdnem feltápászkodtam, mert már zsibbadt a csípőm. Akkor elővett valami újságokat a matraca alól. Mindjárt megfeledkeztem a zsibbadásról, mert letolta a gatyáját, aztán megtámasztotta a lapot a felhúzott térdén. ELKEZDTE VERNI A FARKÁT! Kisanyám, ha azt láttad volna! …

Én csak célzásokból ismertem az ilyesmit, meg egyszer abban a Fellini filmben láttuk együtt, na de ez ÉLŐBEN MENT! És ott ültem, illetve feküdtem a páholyban!
– Elment?
– Micsoda? … Ja, igen. Olyan nyúlós, fehér volt a spermája. Klozettpapírba törülközött, aztán ennyi. Tisztára nedves lettem én is.
– Te is … csinálod magadnak?
– Na ne izélj már! Azt hiszed, a múltkor nem hallottam, amikor itt cuppogtál a szomszéd ágyon? Majdnem átmentem!
– Na jó, a napozásnál tartottunk Zsókával.
– Nem Zsókával, hát éppen ez az! De azt még hozzátenném, hogy azóta meg én kaptam rajta Istvánt, leselkedett utánam a WC-n.
– Nagyon jó! Egy-egy!
– Nem lehet teljesen bezárni az ajtót, és majdnem a frász jött rám, ahogy megláttam a szemét az ajtónyílásban, miközben én a WC-n ültem. Úgy tettem, mintha semmit nem vennék észre, szépen csurgattam.

Aztán, hogy meglegyen az öröme, alaposan megtörölgettem magam odalenn. Hihetetlen volt, de rájöttem, hogy egészen felizgat a dolog. Aztán alig tudott beslisszolni a szobájába, mikor kisétáltam a rötyiről.
– Fantasztikus vagy!
– Hát szóval ott fekszem pucéran az erkélyen, mikor egyszer csak meglátom Öcsit az ajtóban. Egy khaki sort volt rajta. Először elkezdtem pánikolni, de aztán úgy tettem, mintha jó vicc lenne, bár egy kicsit idegesen vihorásztam. Megkérdezte, hogy ő is kijöhetne-e? Mondtam, hogy rendben, de semmi duma. Kihozott egy könyvet, és szó nélkül kifeküdt mellém fürdőgatyában. Na ezt aztán nem hagytam annyiban! Tiszta vörös lett, de azt hiszem, magában ő is azt akarta ami végül is történt, hogy ott feküdtünk meztelenül, néha lopva egymásra nézve. Vékony kuksija volt, néha meg-megrándult, és láttam, hogy nedves a hegye. Hát én se voltam egy Góbi sivatag! Egy kicsit görcsölt, talán attól, hogy a teste önkéntelenül is reagál. Próbáltam diszkréten kenegetni magam, de nem tagadom, észrevehette rajtam, hogy én is izgatottabb vagyok, mint máskor. Kiszedtem belőle, hogy még nem látott nőt meztelenül igazán. Én meg, hogy oldjam a feszültséget, mondtam neki, hogy ez természetes, meg, hogy vannak családok, ahol nem szégyenkeznek egymás előtt, csak szokás dolga. Ezen aztán rajtakapott, mert megkérdezte, hogy lehetünk-e így máskor is. Nem akartam bevezetni a dolgot, de mondtam neki, hogy ha Anyuék nincsenek itthon, engem nem zavar.

Megdicsértem, hogy milyen arányos a teste ruha nélkül is, ő meg aztán elhalmozott bókokkal. Azóta én is kezdem megszokni, hogy előtte is átöltözhetek, és néha ő is megjelenik egy szál törülközőben. Ha úgy jön ki a lépés, együtt nudizunk, egymás előtt fürdünk, vagy használjuk a WC-t, ami még viccesebb. Tudtad, hogy a pasik nem törlik meg magukat utána? Csak úgy megrázzák a fütyijüket. A kádban elég szexi, mert sűrűn egymáshoz érünk, de egyébként nincs testi érintkezés, legfeljebb megfogjuk egymás lábát, vagy a vállát, szóval semmi szexet kérem, mi testvérek vagyunk!

Már majdnem elárultam magam, hogy Péterrel mi is…, de hirtelen megszólalt Enikő:
– Nem is mutattam, mit kaptam a nagynénémtől! – lelkendezett, és elővett valamit a szekrényéből. – Már felpróbáltam, de szerintem elég ciki!… – Egy nagyon helyes, francia fazonú, könnyű, áttetsző anyagú bugyi volt. Istenien mutatott a feneke benne, ahogy felhúzta a pólóját. A csípőjére is ráillett, csak az volt a gond, hogy elől kétoldalt nem pár kunkori szőrszál kandikált ki, hanem komoly fanszőr felesleg.
– Én nem értem! Még soha nem festettem ilyen cikisen a bugyimban! – nézegette a hasát, aztán a többi kedvencét a polcon.
– Másban is így nézel ki?
– Az az igazság, hogy nyáron, ha tehetem, nincs rajtam bugyi, pláne, mióta Öcsivel nem kell felesleges ruhadarabokat hordanunk, így észre se vettem eddig. Lehet, hogy megnőtt a bozontom? – mondta, és kiszedett egy párat a kedvence nadrágjai közül.

Helyes volt, ahogy a topjában egymás után próbálta fel előttem a készletet, de igazán egyikkel sem volt elégedett.
– Nem lehet, hogy nem a bugyikkal van a gond, hanem a nuniddal? – kérdeztem.
– Hogy érted ezt? Már te is borotválod?
– Nem, de a nyáron láttam a strandon egy csajt – szóltam el magam.
– A zuhanyzóban? – kérdezett közbe. Gondoltam, hogy előbb-utóbb úgyis kiszedi belőlem, nem cicóztam tovább:
– Hááát, éppen igen, de valójában nudista strandon voltam.
– Tudod, hogy soha nem voltam még ilyen helyen! Képes voltál nélkülem elmenni? Miért nem szóltál?
– Lenn voltunk a családdal a nagyiék házában.
– És hogy keveredtél oda? Ezzel a csajjal? Na ezt légy szíves részletesebben!
– Egy perc, csak kiugrom előtte a WC-re!…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!