Buja éjszaka

A mostoha apám motor-szerelmes. Van is neki egy 1800 köbcentis Hondája. Szép nagy „dög”. Minden nyáron elmegyünk a Haerly-Davidson fesztiválra, a baráti társasággal. Ez 2006 nyarán is így történt. Öszeverődött egy 30 fős csapat. A cukrászdában gyűltünk össze és onnan indultunk Balatonalsóörsre, a fesztiválra. A szomszéd srác a mostoha faterom egyik jó barátja. 26 éves, helyes és gazdag férfi, feleséggel és egy kis gyerekkel. Faterral megbeszélték, hogy én vele megyek. Örültem neki, mert nagyon tetszett, bár tudtam, hogy nincs túl sok esélyem, mert nős-bár csalja a feleségét – és mert 9 évvel fiatalabb vagyok nála.
Felpattantunk a motorokra, és elindultunk. 3 órás volt az út. Mindenem elzsibbadt, mire megérkeztünk a szállásra. Egy családi házat béreltünk, ahol 4 szoba volt. Volt akkora szerencsém, hogy nem kellett senkivel se közösködnöm, és külön szobát kaptam. Lepakoltuk a motyónkat és irány a fesztivál! 18:00 lehetett mikor leértünk. Hajnali 1-kor mondtam Misinek-a szomszéd srácnak, akivel jöttem – hogy fáradt vagyok, szeretnék visszamenni a szállásra.

– Misi, nem tudom, te hogy vagy vele, de én baromira elfáradtam, nem megyünk még vissza?
– Ja, kéne menni, csak nagyon nem akarok vezetni, mert eleget ittam. – mondta vigyorogva.
– Akkor hívjunk taxit! – javasoltam.
Misi beleegyezett, taxit hívtunk, ami elvitt a szállásra.
Mikor odaértünk, már mindenki aludt. Csalódottan tapasztaltam, hogy nekem nem jutott se takaró se párna, ami magában még nem is lett volna olyan nagy gond, de amikor közelebbről szemügyre vettem az ágyat meglepve láttam hogy 3 rugó is kiáll belőle. Tanakodni kezdtem, most vajon hol fogok én aludni?! Azért még se alhatok a földön, ahhoz túl finnyás vagyok! Kimentem a konyhába hogy elszívok egy cigarettát, és majd kitalálom közbe mi legyen. Akkor kijött Misi.
– Mit csinálsz te itt? – kérdezte.
– Elmélkedem.
– Aha. És szabad tudom hogy min?
– Nem tudom, hol fogok aludni!
– Hogy hogy? Hát saját szobát kaptál! Vagy nem?!
– De, de képzeld el, se takaró se párna, és az ágyból is kiáll néhány rugó. – mondtam mérgesen.
Misi felnevetett.
– Most meg min röhögsz?! Kurvára nem vicces!
– Jaj te csaj! Hát eléggé megszívtad!- mondta, de alig kapott levegőt a nevetéstől. – Gyere aludj velem!Nálam francia ágy van, igaz csak egy takaróval, de majd megoldjuk.
Vele aludni? Álmomba nem mertem ilyenre gondolni, erre tessék. Még szép hogy vele alszom!
-Ó, de rendes vagy! Köszi szépen!
– Na, gyere!

Bementünk a szobába. Ő levetkőzött, csak boxer maradt rajta. Azon gondolkoztam, én mibe aludjak?! Otthon meztelenül szoktam. De itt… fura lenne, ha egy szál semmibe mellé feküdnék. Végül tanga és egy top maradt rajtam. Lefeküdtem mellé, de legalább 30 centi volt köztünk.
– Na, csak nem félsz tőlem? Gyere, bújj ide, és akkor talán a takaró is átér. – mondta kedvesen.
Közelebb mentem, úgy hogy a vállunk összeért.
– Ugye jobb így? – kérdezte.
– Igen. – mondtam remegő hangon.
-Jaj, te… ha… na mindegy, jó éjt!
– Ha elkezdted most már mondd végig! – mondtam kíváncsian.
– De hülyeség, illetve nem az csak…

Fölém hajolt és megcsókolt. Vadul csókolózni kezdtünk, és közben téptük egy másról a maradék ruhákat. Rám feküdt, én pedig átkulcsoltam a lábaim a derekán. Éreztem a merev farkát a puncimnál. Nagyon kívántam őt. De akkor lemászott rólam.
– Mi a baj? Talán nem tetszem? – kérdeztem értetlenül.
– Dehogy nem, nagyon széplány vagy! És nagyon kívánlak, de a legjobb barátom lánya vagy, és még alig múltál el 17!
– Szóval a korom zavar…
Felálltam és elkezdtem öltözni.
– Most mit csinálsz? – kérdezte.
– Semmit, kimegyek egy cigire. – válaszoltan durcásan.
– Ne, kérlek, ne, várj! Gyere vissza! Kérlek!

Nem szóltam semmit, leültem az ágyszélére. Egy percig mereven néztük egymást a sötétben. Majd megint levetkőztem, hogy csak a tanga és a top volt rajtam. Visszabújtam Misi mellé, de hátat fordítva neki.
– Jó éjt! – mondtam.
– És a jó éjt puszi hol marad? – kérdezte vigyorogva.
Megfordultam és szájon csókoltam. Ismét csókolózni kezdtünk, majd megint lekerültek a ruhadarabok. Oldalt feküdtünk, egymással szemben. Simogatta melleim, majd a hasam, és egyre lejjebb… Újjajival a csiklómat masszírozta, én meg a heréit simogattam.
– Fordulj a hátadra! – mondta.

Engedelmesen a hátamra feküdtem, ő pedig elém térdelt. Merev falloszával izgatta a csiklóm, a kezével pedig a melleim simogattam, majd lassan bevezette ujjait a puncimba. Éreztem már, nem kell sok ahhoz, hogy elélvezzek. Néhány másodperc múlva egetrengető orgazmust éltem át. Azután Misi fölém hajol, és megcsókolt. Majd visszafeküdt. Én is mellé bújtam, a mellkasára hajtottam a fejem és vártam hogy elaludjon. Nem kellett sokat várnom, 10 perc múlva már aludt is. Kezemmel simogatni kezdtem a péniszét, ami rögtön megmerevedett. Lejjebb csúsztam a takaró alatt és a számba vettem. Nyelvemmel köröket írtam le a makkján. Erre Misi felébredt, és simogatni kezdte a hajam. Tövig nyeltem a merev falloszt, majd verni kezdtem, de a makkját végig a számban tartottam és a nyelvem hegyével izgattam. Misi nagyon kilehetett éhezve, mert talán 3 perc se telt el, de már spriccelt is. A számba eresztette az ondóját. amit én végül lenyeltem.
– Jó volt? – kérdeztem.
– Fantasztikus voltál!
Elmosolyodtam, majd kimentem fogat mosni és elszívni egy cigit. Mikor visszamentem Misi még nem aludt.
– Figyelj, drága, nagyon szuper volt ez az este! Köszönöm!
– Nincs mit! Én is köszönöm.
Összebújtunk és elaludtunk. Reggel egy kicsit zavarban voltunk mind ketten, de miután megismételtük az esti akciót mindketten feloldódtunk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!