A férjem és más férfiak

Szeretném megosztani történetemet, hogyan kaptam meg mindent, amit sok nő csak álmodik a szex terén. Lehet, hogy túlzok, … olvassátok!

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk első évében vagyunk. Férjemem előtt nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni. Bezzeg a munkahelyemen – egy nagy bankban dolgozom – a legjobb kollégám, és barátnőm mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy ő már félrelépett, és isteni volt egy „más” férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy… addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos nő vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis ruha alatt jól látszott, hogy domborodik a mellem, és apró csábításra is rávett barátnőm, Lejjeb gondoltam a fehér blúzomat …. nem kellett sokat várni jöt az a bizonyos „ügyfél”. Meglátott, rámosolyogtam. Várt, még sorra kerül, időnként egymásra néztünk. Láttam rajta az elismerést felém, csinosnak talál, kívánatosnak! Istenem, odajött, az lett a vége, hogy másnap, külön banki ügyben keresett meg, amihez lekellett mennünk az értéktárba. Kettesben! Jobban izgultam mint férjem első randevújan, pedig akkor 26 éves voltam.

A férfi nálam magasabb, jó erőben lévő, harmincas éveiben járt. Előtte lépdeltem, kicsit mozgattam a csípőmet. A hatás nem maradt el, még az ajtó előtt megfogta a derekamat és magához húzott. A szememből is láthatta, hogy én is kívánom vele. Nevetgéltem, mikor hátrahajtott fejjel mindenhol csókolgatott, puszikat adott. Máris nedves voltam. Bementünk a terembe és bezártuk az ajtót. És innentől kezdve csak tanultam az újat, egyik meglepetés a másik után. Lassan bugyira vetkőztetett, simogatott, maga elé fordított, és nadrágját a fenekemhez nyomta. Ekkor éreztem egy nagyobb férfiasságot, amit még nadrágon keresztül simogatva ismerkedtem… lekerült rólam a bugyi, elétérdeltem, is kicsomagoltam nadrágjából, az adddigra keményen meredező dákót. Az arcomon látni lehetett a meglepetést és az örömöt. Sok minent tanultam az első találkán, amit férjemmel nem csináltam. Tetszett, mikot belemarkolt a hajamba és „elvette” a számtól a termetes péniszét. Ilyenkor, majd megőrültem, hogy visszakaphassam, és önfeledten, belefeledkezve szopjam tovább. Később ezt tökélyre vittük, letorkoztam, és volt hogy hosszasan szoptam, én többször is elmentem az orális szextől A dugás változatos pózai, ami ezután jött, tényleg hab volt a tortán. Hangosan élveztem, amit még sohasem tettem azelőtt. Igazi hüvelyi orgazmus, elélveztek a melleim között és a spermát is jól benyeltem, alig győztem vele, nagyon potens férfi volt, és persze tapasztalt, hogy kell jól szórakozni, kiélvezni a szexet, ha már „léprement” a kis kanári madárka.

Boldogan dugtunk hónapokig, a férjemet is szettem mindvégig, ha simogattuk egymást, eszembejutott az a másik férfi, magamelé képzeltem farkát, ilyenkor hamar elélveztem. Az egyik félrelépesomkor, történt egy kis baki, ami újabb fordulatot hozott szexuális kilengéseimben. Szokás szerint elkezdtük az előjátékot még az értéktár ajtaja előtt, de túl koran kezdtük, így a a biztonsági kamera sok mindent felvett, például azt hogy én félig pucéran, farkon gyengéden fogva vezetem álmaim szeretőjét a biztos dugi helyünk felé. A képek viszont a főnök asszony irodájába kerülnek … Hát ebből lett az újabb fordulat …

Másnap főnök assszonyom hivatott reggel a szobájába. Minden nap végén megnézi a felvételeket, és látott engem. Odahívott a visszajátszás kedvéért, és kimérten, lassan, szinte, élvezte mérhetetlen zavaromat ls kiszolgáltatottságomat, felvázolta hogy ezért kirúgás jár. Teljesen készen voltam, amikor szinte a fejemben hallottam a főnök aszzony hangját. Ajánlatot tett nekem. Elkerülhetem a kirúgást, ha vállalok, ahogy ő mondta „kitüntetett” ügyfeleket. Hozzájuk személyesen kell kimenni, bank ügyeket intézni, és engem is megkapnak egy pásztor órára. Külön jutalmat is megemlített, … Másnapig adott gondolkodási időt. Egész éjjel szinte ezen gondolkodtam, Szerettem félrelépni eddig, de most kérnek rá! Végül másnap, már emelt fővel, határoztam, és belementem.

A főnök asszony elégedetten mosolygott, és tegezett kedvesen. Eltűnt az a parancsolgató hangja, jó volt hallgatni ezt az új kedves főnök asszonyt. „tudod, a nálunk a férjemmel, elég nyíltan kezeljük a párkapcsolatokat….és arra gondolt „megajándékozná” őt velem. Nagyon jó szerető, nevetett rám. És igent mondtam. Tetszett, ogy ilyen jó fej feleség, mi sem lehet egy férfinak jobb, mint egy új nő. A dolog hamarosan meg is volt. Egy hotelszobát bérelt ki. A férjemnek füllentenem kellet, bankos buli lesz. Ez a hotel szoba túlzás gondoltam, de kiderült a végén nem … vacsora után már a liftben egymásnak estünk. A szobában ledobáltuk ruháinkat, és újra ment miden, szoptam, bevettem tövig, és nyelvemmel meg tudtam nyalni a golyóit, aztán alapson megrakott, azt hittem ezzel vége, amikor előadta ötletét, felhívná barátait is, még három férfit, ők együtt elég gyakorlott „csapat”, dugtak már 4+1 felállásban. Őrülten izgatott voltam, igen, ezt is akarom… mondtam és küldték az mms eket rólam, mind a háromtól jött válasz. Másnap reggeli után, felmentünk a szobában, most már ötösben.

A szoba maradhatott, úgy látszik volt már erre példa máskor is … Mind izmos, erős férfiak voltak, kisportoltak. Leültek a szobában, és várták míg én lassan levetkőzőm. Azután egyenként kigomboltam a nadrágjukat és egymás után szoptam őket. Valamiért az „ülés sorrend” úgy alakult, hogy amikor a negyedig nadrágot gomboltam, valami túl méretes hatalmas farok ugrott ki és meredezett. A többiek élvezettel néztek engem. Meglepetésemben a szám elé kaptam a kezem, Te jó istenem … Elkezdtem szopni, ezt a méretes dákót is, jó nagyra ki kellett nyitnom a számat, míg becsúszott ez is, életem legnagyob fa..át nyeldekeltem, ezt tudni kell 26 cm…A négyes rutinosan szórakozott, körbe álltak, úgy kaptam mindenkiét, éreztem az arcomhoz, nyelvemhez vert dákókat, majd dugtak és közben szoptam. Alig vártam, hogy megdugjanak, párosan kaptam a puncimban és hátulról is kaptam a popómba. Az egészet filmre vették, mint minden „partijukat”.A végén egymás után beleélveztek a számba. Többször is élveztek, az egész testem szinte ondótól volt nedves.

Másnap a főnök asszony elégedetten, mosolyogva fogadott, és megjegyezte, látta videót, férjével szertkezett utánam. Így izgalmasabb volt.

Az első „kiemelt” ügyfelem is hotel szobába vitt. Kiderült, hogy látásból ismerem, egy éves banketten beszédet tartott. Izgatott, a dolog míg zuhanyoztam, arra gondoltam hogy ő ezt nem tudja, A szobába lépve kibontottam fürdőköpenyem. Ő az ágyon hevert, egy jégbe hűtött pezsgőt tartott a kis asztalon. Felvetett velem egy harisnyanadrágot. Majd melléfeküdtem, és hamarosan számba volt a dákója, ő simogatott. Izgatott, ha a harisnyámhoz ért. A pezsgővel koccintottunk, majd kis pezsgő csorgott a hasamon le a pinámba. Amikor, eljött az ideje, szépen lukacskákat készitett a nacin és azon keresztül próbálta be, jól megdugta a seggemet is, mindig felizgat, ha eszembe jut …. Elég gyakori alkalmak adódtak a további jó másfél évben, azután „visszavonultam”, és most már csak néha engedek a kísértésnek.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!