Buja Élvezetek 3.

Vannak emlékek, amiket az időnek nem kell megszépítenie. Amik tisztán élnek az ember emlékezetében. Megörződnek és megmaradnak ugyanúgy, mint a régi fényképek. Ezeket a dolgokat nem lehet megválogatni, akaratunkon kívül véssük őket örökre a szívünkbe és a lelkünkbe.

Ez az éjszaka sem úgy indult, mint amiből egy ennyire kedves emlék lesz. Egy házibuliból tartottunk hazafelé, kellemes debreceni tavaszi este volt, de siettünk. Neki haza kellett érnie, engem pedig még visszavártak a többiek. Másnap korán reggel a szülei után kellett utaznia Budapestre, és ki akarta pihenni magát. Emlékszem, amikor először hazakísértem nem engedett még a kapujukhoz sem, egyáltalan kicsit nehezen engedett közel magához. Boldog érzés volt arra gondolni, hogy most már teljesen természetes, ha az ajtón belülre is elkisérem.

Kis keze kellemesen pihent az enyémben, mikor becsukódott mögöttünk a lépcsőház ajtaja és elindultunk a lépcsőn felfelé. Átkaroltam a derekát és a nyakához hajoltam. Beszívtam az illatát, és boldognak éreztem magam. Ami ilyenkor a legjobb tud lenni az az, ha érzed hogy a másik is boldog. Ő megállt és felém fordult, mosolygott az egész lány, nemcsak a szája, hanem a szemei is. Átkarolta a nyakam és megcsókolt. Imádtam ezt. Nyelvét hevesen dugta a számba és vad táncba kezdett az enyémmel, közben közelebb simult hozzám és én ebből már tudtam hogy megkívánt, hogy a srácok már hiába várnak ma este vissza és hogy reggel nagyon fáradtan fog megérkezni a fővárosba…

Átöleltem a derekát, kezemmel vegigsimítottam a hátát. Ő a hajamba markolt és éhes vággyal csókolt tovább. Imádtam, ahogy be tudott indulni, ahogy magával repített és elvarázsolt. A fenekét kezdtem simogatni, mire ő ingem alá nyúlt és vegigcirógatta a hátam, majd nemsokára a hasam. Megeremegtem. Ettől mindig kikészültem, mert tudtam, hogy kis keze hamarosan lefelé fog indulni, és be fog nyúlni a nadrágomba, megkeresve testem közepét. Most is így tett, és nekem mindig eszembe jutott ilyenkor hogy először is így fogott meg, egy téli éjszakán, ugyanitt a lépcsöházban. Megkereste a farkam és amennyire a farmer engedte, megszorította ujjai közt. Én is igyekeztem megérezni a bőret a fenekén. Csodálatos kerek popsija volt, amin nagyon jól nézett ki bármilyen bugyi. Ebből most nem láttam semmit, de “vakon” is könnyen alája csúsztam. Megmarkoltam a fenekét és a másik kezemmel a vájatba furakodtam. Kezdtem érezni a lenti melegséget, amit medencéjlnek gyenge lőkései is jeleztek.

Abbahagyta a csókot, egymás szemébe néztünk. Édes kábulatban jutottunk túl az ajtón, be az ismerős szobába, ahol kislányos rendetlenség volt, mint mindig, hála Istennek. Végigfeküdt az ágyon, közben le sem vette rólam a szemét. Lekaptam magamról az inget és felé hajoltam. Belecsókoltam a nyakába az állkapcsa alatt. Éreztem, hogy ettől megrezzen egész teste, átölelt és ismét vadul kezdett csókolni. Mindketten kalandozni kezdtünk a másik testén. A kezem a pólója alatt kitapintotta melleit. Nem voltak túl nagyok, de éppen illettek teste arányaihoz. Imádtam őket, pont elfértek a tenyeremben. Nem volt rajta melltartó, igy egyszerre éreztem selymes, meleg bőret, és keble kedves domborulatait. Lesegítettem róla a ruhát, közben egy szó sem hagyta el szánkat. Egymás nyelvét kerestük és felesleges lett volna bármit is mondani.

A vállánal kezdtem el csókolni, gyengéden vegigsiklottam a nyakáig. Ajkaim továbbszánkáztak melle dombjai közé, majd mikor a halmok alá értek, gyengéden megcirógattam a bimók alatt. Nyelvem teljes terjedelmével felcsusszantam bal melle felszinére es végignyaltam rajta, akar egy jó nagy gömb fagylalton. Óvatos köröket kezdtem leirni körbe-körbe, egyre csökkentve azok sugarát. Egyre közelebb kerültem a duzzadó és fenséges mellbimbóhoz. Nyelvem hegyének gyors lefetyelő mozdulataval köszöntöttem, majd óvatosan fogam közé vettem és gyengéden megszívtam. A lány a nyakamba karmolt. Ismét megcirógattam a nyelvemmel, ráfújtam és megcsókoltam.

Tovább indultam, le a hasán, végig a köldökéig, végigcsókoltam a jobb oldalát, a csípőjénél kicsit megharaptam. Üdvözöltem a combot, melynek belső oldalán közelítettem kedvesem felé. Még mindig csak nyelvvel dolgoztam, a nagyajkait bontogattam szét vele. Éreztem a rámtörő jellegzetes, jól ismert és mindig megvaditó illatot. A kisajkak közé férkőzve körbenyaltam a bejáratot, mire az egész előttem fekvő medence lassú, majd gyorsuló, ütemes mozgásba kezdett. A csikló hasonló kényeztetesben részesült, mint a mellbimbó. Szívtam és nyalogattam felváltva. Közben egyik ujjamat lassan, milliméterenkent betoltam abba a gyönyöorű punciba. Odabent megkerestem a recés részt, rányomtam egy kissé, majd egy másik ujjat bevezetve ütemesen ki-be kezdtem járati kezem a feszülő húsban.

Éreztem, ahogy hátradobnak, ahogy lekerül rólam minden, és éreztem azokat a gyöngéd kis ujjacskákat a szerszámom körül, amint fel-le kezdik húzogatni rajta a bőrt. Markát megszorítva, majd elernyesztve verte a farkam, miközben karjával körző mozdulatokat végzett, mintha levest kavarna. Ez volt az, ami engem mindig végképp felizgatott és elvesztettem a fejem. Ami ezután jött azt is jól ismertem, de nem tudtam soha betelni vele. Ajkaival csücsrítve puszit adott a makkom hegyére, de továbbra is ott tartotta a száját. Nyelvével vágatomban játszott… Majd hirtelen bekapta a farkam. Ameddig csak bírta. Ettől mindig begörbült a hátam és egész testem beleremegett. Sokáig bent tartotta és szívni kezdte, majd ajkai édes táncba kezdtek rajta egész hosszában. Csodálatosan meleg szájában ki-be járt péniszem.

Hasára fordítottam. Ő egyik lábát térdben felhúzta és hátranézett rám. Hátulról közelítettem meg, lassan. Szájára tapasztottam számat és puncijahoz illesztettem magam. Ahogy makkom valósággal belebuggyant, ajkamba harapott. Éreztem, mint töltöm ki belülről, ahogy minél jobban belefurakodom, óvatosan haladva egyre beljebb es beljebbb. Mindig gyönyörű érzés volt, amikor magába fogadott, ahogy egyre többet és többet nyelt el belőlem kedves puncija. Felszisszent és belenyalt a fülembe, majd feje előrebukott. Mozogni kezdtem, csak aprókat, hogy megszokjuk egymást újra. Combomra tette kezét és jelezte, hogy gyorsítsak. Erőteljesebben kezdtem lökni előre, amire ütemes, halk nyögdécselés volt a válasz. Figyeltem, ahogy hullámzanak a mellei, ahogy behunyja a szemét, és ahogy testében végigfutnak az élvezet hullámai. Teljes valómmal rá koncentráltam, éreztem körülöttem feszulő húsát, és úgy tűnt mintha a szívem egyszerre vert volna az övével. Néztem a hátát, a gerincét és megcsókoltam a tarkójat. Rövidesen teljes testében megfeszült, aprókat lökött fenekével, légzése hosszabb pillanatokra elállt és hüvelyizmai erősebben tapadtak szerszámomra. Csodálatos látványt nyújtott, ahogy elévezett.

Ismét hátrafordult és összeért a szánk. A tempó tovább gyorsult, makkom pedig egyre erőteljesebben kívánta a robbanást. Heréimből aztán végre elindult az ismerős bizsergés és haladni kezdett fölfelé. Kirántottam belőle a farkam Ö pedig gyakorlott mozdulattal egyből hátranyult és a markába szorította. Iszonyatos sebességgel verni kezdte, én pedig szememet behunyva csak arra figyeltem hogyan élvezek. Farkamban pattanásig feszült az utolsó idegszál is amint végigzúgott benne az előtörő sperma. Ráélveztem gömbölyű fenekére, csipőjére, hátára. Csodás volt. Könnyű csókok, ölelések, ilyenkor ösztönösen bújtunk egymáshoz mindig. Nagyon szerettem azt a lányt. Ezért nem tudom kiverni a fejemből.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!