Családban marad – Apámmal

21 éve egyetemista lány vagyok. Az egyetem miatt ritkán járok haza. A szüleim bérelnek nekem egy kis lakást nem messze az egyetemtől. Amikor nem tudok hazamenni, van, hogy ők jönnek le hozzám.
Az egyik hétvégén nem tudtam hazamenni, mert még szombat délután is volt órám, ezért apám eljött meglátogatni. Anya nem tudott jönni, mert nagyon megfázott és nem akarta rámragasztani a betegséget. Mire hazaértem a suliból addigra apa már főzött nekem vacsorát. Nagyon jól tud főzni. Néha úgy gondolom, még jobban főz, mint anyám.
Paprikás csirkét csinált. Leültünk megvacsoráztunk, aztán beültünk a tv elé. Mikor már elég fáradt voltam, elmentem lezuhanyozni. Szinte meg is feledkezve arról, hogy apám ott van egy szál törölközőbe mentem ki. Apa meglepődve, szinte megrökönyödve nézett rám.Gyönyörű vagy!mondta. Megfordult és bement a vendégszobába. Olyan furcsa vágy fogott el, hogy utána menjek.
Egy kicsit gondolkodtam még, aztán hirtelen utána mentem.
 
Az ajtó félig nyitva volt. Beléptem és legnagyobb meglepetésemre, apám az ágyon feküdt, kezében a hatalmas álló farkával. Amikor meglátott, teljesen elpirult. A szégyellőségét enyhítve ledobtam magamról a törölközőt és felé indultam. Testem látványától szinte tátva maradt a szája. Felmásztam mellé az ágyra és megfogtam hatalmas, kőkemény farkát. Felnyögött, amint finom kezemmel hozzáértem.
 
Lassan húzogatni kezdtem rajta a bőr, közben az arcát figyeltem. Csodálatos volt látni, ahogy élvezi a kézmozdulataimat.
Felé hajoltam és a nyelvem hegyével megérintettem fényes makkját. Hangosan felsóhajtott. Lassan izgatni kezdtem a nyelvemmel. Előbb csak a nyelvem hegyét érintettem a makkjához és lassan mozgatni kezdtem rajta a nyelvem. Aztán finoman a számba vettem és szopni kezdtem, először a hegyét. Majd, ahogy éreztem, hogy egyre jobban élvezi teljesen a számba vettem az egészet.
 
Fokozott tempóval szoptam, közben a kezemmel masszíroztam a golyóit. Hangosan nyögdécselt és sóhajtozott. Éreztem, hogy már nagyon közel jár a gyönyörhöz.
 
Erősebben kezdtem szopni, ennek hatására egy pár másodperc múlva élvezni kezdett. Fantasztikus volt ahogy rázkódni kezdett és az összes spermáját a számba spriccelte. Nyeltem, ahogy csak tudtam. Mindet lenyalogattam róla, az utolsó cseppig…
 
Ekkorra már én is teljesen be voltam indulva. Teljesen felizgatott az ahogyan az apám élvezett. A spermája íze a számban még inkább meghozta a kedvem egy kis szexhez. Az apám nem is tétovázott sokáig.
 
Egy kicsit kipihente magát, aztán már indult is a kényeztetésem.
 
Elém térdelt és szétnyitotta a lábam. Nagyon tetszett neki a borotvált puncim. Finom ujjaival simogatni kezdte. Lassan érintette csak a puncimat. Tudta, hogy ezzel még jobban felizgat. Aztán egyre erősebben kezdet simogatni. Majd mikor már szinte remegtem a kéjtől a nyelvét is bevetette. Lassan húzta végig a nyelvét és puncimat, majd a csiklómat kezdte izgatni. Fürge, meleg nyelvével ügyesen dolgozott a csiklómon. A kezével a hüvelyem bejáratával játszott.
 
Lassan befelé kezdte tolni az ujját a hüvelyembe.
Minden akadály nélkül becsúszott, hiszen már teljesen nedves voltam. Lassan mozgatni kezdte bennem az ujját. Körbe-körbe, majd ki-be. Nagyon ügyesen csinálta, látszott, hogy már gyakorlott benne. Közben a nyelvével megállás nélkül a csiklómat nyalogatta. Aztán, amikor már majdnem a csúcson voltam kivette az ujját, megfordított, négykézlábra állított és hátulról berakta a farkát. Nagyon jó érzés volt. Szinte szétfeszített az a hatalmas farok. Az első pár mozdulat még egy picit fájt, de aztán nagyon jó volt.
 
Lassan mozgott, közben előre nyúlt és a mellemet simogatta. Nagyon jól csinálta, ezt is.
 
Az ujjait mintha a női mellekhez formálták volna. Teljes határozottsággal dörzsölgette, nyomkodta. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott bennem. Ez nagyon jól esett. Aztán az egyik kezével előre nyúlt, megkereste a csiklómat és azt is simogatta. Ez a kettő együtt már annyira sok volt, hogy hatalmasat rándultam, hangosan kiáltozni kezdtem és egy hatalmasat élveztem. Már az apám sem volt messze a csúcstól.
 
Egyre gyorsabban vette a levegőt, hangosabban nyögött, aztán egy óriásit rándult a teste, felüvöltött és már éreztem is magamban a meleg spermát. Annyira jó volt. Miután kipihentük magunkat, átmentem a saját szobámba bevettem egy esemény utáni tablettát és reggelig aludtam. Mikor felébredtem, apám már nem volt ott. Azóta sem beszéltünk erről az estéről….


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!