Egy kurva feleség története

Kellemesen telt a strandolás. Reggel kifeküdtél a férjeddel egy nyugodt, tiszta helyre, és lubickolással vegyes napozással töltöttétek az időt. Merész fürdőruhát vettél fel, és a nap folyamán élvezettel figyelted, ahogy több férfi szeme megragad a formás idomaidon.

Te, mintha ezt észre sem vetted volna, élvezettel helyezkedtél el mindig úgy, hogy mások a lehető legtöbbet lássák belőled. Fürdőzés közben néha még egy-egy arcátlanul kacér, de óvatos mosolyt is megengedtél magadnak, és gondolatban a neked leginkább tetsző férfiakkal enyelegted végig a napot. Több alkalommal, ha egy férfi sóvárgóan a testedet bámulta, kihívó csókolózásba kezdtél a férjeddel, és lopva mások felé néztél és figyelted: mennyire szeretnének most a férjed helyében lenni.

Délelőtt 11 körül két férfi jelenik meg tőletek néhány méterre, kezükben törölközővel. Látván hogy a férjed alszik, kedvesen rádmosolyogva megkérdezi a hozzád közelebb álló, hogy leülhetnének-e mellétek, mert máshol nem találtak árnyékot.

Persze – mondod neki vigyázva, nehogy felkeltsd a férjed. A férfiak megköszönik, és leterítik a törölközőket. Míg ezzel foglalatoskodnak, félig felülsz, és hátul a kezeiden megtámaszkodva végignézel a testeden. Olyan pózt sikerül találnod, ami kihangsúlyozza amúgy is szép és kerek melleidet, és szinte végigvezeti a mohó férfitekintetet a hasadon le, egészen a bikinid alsó részéig. Néhány másodpercig a víz felé nézel, időt hagyva az idegeneknek, hogy büntetlenül legeltessék a testeden a szemeiket. Most, hogy a férjed alszik, és ez a két idegen érdeklődni látszik irántad, átfut rajtad egy kellemes bizsergés. Nem tagadhatod: felizgultál.

Ismét a férfiak felé fordulsz, akik teljes testükkel feléd fordulva lopva mustrálják hol a melleidet, hol a bikinid alatt domborodó puncidat.

– Jajj bocsáss meg, be sem mutatkoztunk. Viktor vagyok, ő pedig -a másik férfire mutat- Dénes.

– Szólítsatok Moncsinak -mondod sokat sejtető mosollyal az arcodon. Nem tagadhatod, mindkét férfi izgalmasan néz ki.

– Szóval Moncsi. Nagyon szép név -mondja Viktor, a közelebb eső férfi. Csakúgy, mint a gazdája. Nemde? – Ezzel a másik idegenhez fordul.

– Úgy bizony, és gyorsan végigfutatja a szemét az egész testeden.

Jaj fiúk mondod, és közben fürdessz az élvezetben. A szemeidet lehunyod, és hátraveted a fejedet, hogy két hódolód ismét eltelhessen a tested látványával. Az, hogy a férjed melletted alszik, még izgatóbbá teszi a helyzetet!

– Most van a legmelegebb – kezdi rövid szünet után Dénes-, mi pedig nem hoztuk ki a naptejet. Vissza kell érte menni.

– Igen – helyesel Viktor, majd feléd fordul: Nem lenne kedved segíteni megkeresni?

A szíved egyből a torkodba ugrik. Nagyon vonz a gondolat, hogy a két férfival elmenj, és érzed, hogy a puncid is nedvesedni kezd.

– A férjed úgyis alszik, mi pedig hamarosan visszaérünk. Nagyon közel van a bungalónk.

Rendben van – rebeged, és óvatosan felállsz az idegenekkel együtt. Mikor elindultok, Dénes a kezét a derekadra teszi, és finoman kettőjük közé terel. Újra megborzongsz. Így, hármasban sétáltok el a strand végére, ahol a bungalók állnak.

– Segítenél majd minket bekenni? Tudod, egy finom női kéz azért teljesen más… – fordul feléd Viktor, Te pedig megilletődve az izgalomtól csak egy alig hallható igennel felelsz. A fantáziád teljesen beindul. Itt van két férfi, akik egy percig sem titkolják, mennyire tetszel nekik. Szörnyen felizgat a gondolat, hogy itt van egy kaland fantasztikus lehetősége.

Néhány tíz méter után el is éritek a bungalót. Viktor kinyitja az ajtót és belép, utána Te, majd Dénes, és becsukja maga mögött az ajtót. Mikor az ajtó becsukódik, Viktor feléd fordul, lassan a füledhez hajol, majd közvetlen közelről belesúgja: meg fogunk baszni, Moncsi. Mindketten magbaszunk, és nagyon fogod élvezni . Teljesen elveszíted az eszedet.

Érzed, ahogy az akaratod elgyengül, és ösztönösen kniyújtod a kezeidet Viktor felé. Sokáig nézel az előtted álló férfi szemébe, és nem tudod elhinni, hogy ez megtörténik veled. A férjed a parton alszik, Te pedig megszöktél ezzel a két férfival, akikkel átélheted végre azt, amiről mindig csak fantáziáltál. Félsz a két ismeretlentől, de a szex utáni vágyad sokkal nagyobb a félelmednél. Nem ellenkezel, hagyod, hogy azt tegyenek veled, amit csak akarnak.

Dénes hátulról finoman átkarolja a hasadat, a bikinialsód pántja fölött, és a tarkódhoz hajol: Tudom, hogy Te is nagyon kívánod. Ekkor mélyen belecsókol a nyakadba, amire felszisszensz. Mintha az erődet szívta volna ki ezzel a csókkal. Nem tudsz ellenállni. Minden porcikád arra vágyik, hogy ez a két idegen a karjaiban tartson, és megbasszon. Soha nem éreztél még ilyent. A puncid egyetlen pillanat alatt sokkal nedvesebb lesz, mint a férjeddel bármikor. A két férfi testének közelsége és melege teljesen megrészegít, és nem vágysz másra, csak a szexre.

Egy pillanatig sem kell várnod, mert Dénes tovább csókolja a nyakadat, és a hasfaladat kezdi símogatni, míg Viktor közelebb húzódik hozzád, és száját továbbra is a füled mellett tartva kezd beszélni:

– Te is akarod, ugye? Moncsi…

A felfoghatatlan élvezettől halk nyögéssel adod a férfi tudtára válaszodat.

– Mondd kérlek! Hallani akarom – folytatja Viktor. Akarod, hogy mindketten megdugjunk?

– …Igen… – sóhajtod a választ, és fejedet előre, Viktor vállához hajtod.

– Megcsaltad már a férjedet máskor is? – Jön a kérdés hátulról.

– Nem – mondod – Még nem

Miközben Dénes a bikinifelsődet bontja ki hátul, újból Viktor kezd hozzád beszélni:

– Már akkor meg akartad dugatni magad, mikor megláttunk, ugye?

Borzasztóan szégyenkezve, és egyszerre hatalmas élvezettel nyöszörgöd neki a választ: Igen! Dénes közben levette rólad a bikinifelsőt, így a melleid csupaszon vannak. Dénes megragadja a karjaidat, hátrahúzza, így Viktor előtt teljesen kiszolgáltatottan, kitárulkozva állsz tovább. Viktor ezután újabb kérdéseket tesz fel:

– És hány férfival keféltetted meg magad a férjed előtt?

Ez a helyzet, hogy a csupasz melleid fedetlenül néznek Viktor felé, a kezeidet Dénes rabságban tartja, és hogy a legintimebb titkaidra is rákérdeznek, iszonyúan felzaklat. Szégyennel és izgalommal teli hatalmas élvezet keríti hatalmába az egész testedet, és minden titkos válasz kimondása szinte orgazmushoz hasonló lelki kielégülést okoz neked.

– Csak vele.

– Még csak vele basztál, édes? – szólal meg mögötted Dénes, és a kezeidet továbbra is fogságban tartja. Azt hittem, sokkal több fasz járt már a kis pinácskádban!

– Igen, én is úgy gondoltam. – mondja Viktor. Ezt a testet jól ki kell használni!

– De azért szoktál másról fantáziálni, míg a férjed kefél, nem?

– Igen, szoktam. – mondod már sokkal bátrabban, élvezve ezt a fantasztikus szituációt.

– Na és, gondoltál-e már arra, milyen lehet, ha két fasz van benned egyszerre?

– Igen… Sokszor!

Dénes, aki a hátad mögött áll, elereszti a kezeidet, és hátulról tenyerébe veszi a melleidet: Hmm, milyen finom mellei vannak! Fogd meg őket te is, Viktor! Ekkor elereszti, és az előtted álló férfi veszi kezelésbe őket. Te csak állsz a kéjtől bénultan, és élvezed, ahogy a két férfi gátlástalanul használja a testedet.

– Mikor dugott meg először a férjed? – folytatja a kérdéseket Dénes.

– 17 éves voltam – feleled.

– Egy ilyen kis ribancból kinéztem volna, hogy sokkal előbb kezdi. Csupa meglepetés ez a Moncsi, nem így gondolod?

De igen! És az előtted álló Viktor eléd térdel, majd egy mozdulattal lehúzza rólad a bikinid alsó részét. -Ezt nézd meg! – folytatja – milyen szép borotvált kis pinája van!

– Igen! – nyugtázza Dénes, majd visszaáll mögéd, újból rabságba ejti a kezeidet, így már anyaszült meztelenül állsz a két férfi között. Kiszolgáltatottságod hatalmas élvezetet okoz. Más helyzetben talán el is ájulnál a szégyentől, de ebben a helyzetben ez csak a tüzet korbácsolja fel benned.

Viktor folytatja: Mikor kezdted el borotválni a puncidat?

– 15 éves koromban.

– És mikor nyúltál magadhoz először?

– 15 éves voltam.

– Már akkor vágytál rá, hogy valaki jól megdugjon, mi?

– Igen, nagyon – vallod be.

– Mindig kopaszra borotválod a kis pinád?

– Nem, mert úgy nehezen tudok elélvezni.


Más fasza még nem is
volt a kezedben a férjedén kívül? – veszi át a szót a mögötted álló.

– Nem, de nagyon szeretném.

– Mekkora farka van a férjednek, drágám?

– Csak 14 centis

– Akkor nagyobbra vágy, ugye? Hát tőlünk megkaphatod… Ekkor Dénes hátulról a puncidhoz nyúl, és belemártja az ujját. Te hosszan felnyögsz, és hátradőlsz, Dénes karjaiba. Ő a füledbe, szinte lihegve folytatja:

– Na és, a férjed jól meg szokott kefélni?

– Nem. Sokkal többre vágyom!

Míg Dénes kihúzza az ujját belőled, a rajt lévő nedvet pedig lenyalja, Viktor letolja a fürdőnadrágját, és kézen fogva letérdeltet: Szeretnél már szopni egy ekkora faszt, ugye?

Megbabonázva, bátortalanul a félig álló faszához érve mondod neki, el sem véve a tekintetedet a szép méretes férfiasságról: Igen, már nagyon akarom. Élvezve azt, hogy az idegenek ilyen nyíltan megkövetelik, hogy a dugásról beszélj, felbátorodva megkérdezed: szopjalak, míg teljesen feláll a faszod?

Viktor élvezettel mosolyog rád nagyon tetszik neki: igen édes, szopd!

Végre a szádba veheted azt a hosszú, kb. ugyanolyan vastag faszt, mint a férjedé. Behunyod a szemed, megfogod a tövénél, és a szádba csúsztatod. Csodálatos érzés. Soha nem volt még másik fasz a szádban, és most itt az alkalom. Leírhatatlan élvezetet okoz, hogy ezt a vonzó idegent ilyen perverz körülmények között szophatod. Ekkor azt kívánod, bárcsak még számtalan ilyen alkalom adódna!

Perceken belül teljesen keményre szopod Viktor farkát. Ekkor ő kihúzza a szádból, majd Dénes karját érzed a fejeden, ahogy maga felé fordít: Most szopj engem! – utasít.

Elbűvölten nézed azt a vastag, méretes faszt, ami a szemed előtt áll. Sokkal vastagabb, mint a férjedé, és a makkja is hatalmas. Megszűnik körülötted a világ. Csak az a gyönyörű fasz marad, és semmi másra nem tudsz gondolni. Először kóstolgatod: végignyalod, felméred a nyelveddel a formáját, méretét, majd a szádba engeded. Ebben a pillanatban az orgazmushoz hasonló állapotot élsz át. Boldogan szopod, szívod és nyalogatod Dénes faszát, ő pedig hálásan nyög hozzá.

Nem telik el néhány percnél több, Dénes felállít. Kettőjük közé kerülsz, amire mindkét idegen férfi símogatni kezd. A hasadat, a hátadat, a derekadat, majd a popsid felső részét. Ezután Viktor hátulról végigkalandozik kezével a fenekeden, és lent az ujjaival megtalálva a bejáratot finoman ujjazni kezd. Dénes a másik oldalról egyik kezével a bal melledet, másikkal a jobbat kezdi gyúrogatni, masszírozni, szájával pedig felváltva a mellbimbóidat szopja. Viktor abbahagyja az ujjazást, és birtokba veszi szájával a szádat. Önfeledt csókolózásba kezdtek. Kezei újra megtalálják a fenekedet, és símogatni kezdenek.

– Bassz meg… – nyögöd Viktor szájába a szégyentelen szavakat. Most, kérlek!

Dénes ezt meghallva abbahagyja a melleid kényeztetését, és teljes egészében átenged Viktornak. Ő odahúz az úgyhogy, Te hanyatt fekszel és azonnal szétteszed a lábaidat. Viktor föléd helyezkedik, és egyből belemártja kőkemény farkát a pinádba.

Csodálatos érzés! Beleszédülsz a kéjbe. Egy hang sem jön ki a torkodon. Viktor kihúzza hosszú farkát, majd megint felnyársal. Ütemes mozgásba kezd. Te az idegen alatt nyögni kezdesz, míg vékony ujjaiddal hol az ágyneműt, hol Viktort markolod. A férfi hatalmas élvezettel bassza a kis kopasz pinádat. Nem minden nap dughat meg ilyen jó nőt, mint amilyen Te vagy. A teste megfeszül, faszát teljesen beléd tolja, és a mozgást abbahagyva perceken belül beléd élvez. A farka rángani kezd benned, míg a sperma a hüvelyedbe spriccel. Te szinte levegőért kapkopdsz, és élvezetedben magadhoz szorítod a férfi fejét. Percekig vagytok így.

Viktor ekkor leszáll rólad, és Dénes azonnal felváltja. Egyetlen szó nélkül fölötted terem. Még látod azt a gyönyörű, vastag farkat, és a hatalmas makkot, mielőtt elmerül a puncidban. Mikor ez megtörténik, önkívületbe kerülsz. Hihetetlen érzés magadban érezni Dénes farkát. Ahogy a pinusod bejáratához igazította, és egyetlen lökéssel tövig nyomta a szerelemnedvtől, és a másik férfi spermájától tocsogó pinádba, az elmondhatatlan. Ijedtedben hátrébb húzódsz az ágyon, de mikor érzed, hogy fájdalom helyett a feszítő érzés csak mégjobban növeli a szinte már így is kibírhatatlan kéjérzést, valami megindul benned. Dénes egyre gyorsab iramra kapcsol, és a hatalmas makkja minden alkalommal végigmasszírozza hüvelyedet úgy, ahogy eddig még soha nem tette meg veled senki. Dénes csak kefél, kefél és kefél. Hatalmas lendülettel, és minden alkalommal tövig nyomva beléd a farkát. Te csak lihegsz és a levegőért kapkopdsz, és az imént megindult kéj most kiteljesedik benned: rád tör az orgazmus. Míg Dénes farka egyre hevesebben bassza a pinádat, Te elélvezel. Élvezetedet csak fokozza a folyton benned mozgó fasz, és szinte fuldokolva, a testedet már-már dobálva, nyüszítve élvezel el, gátlásaidtól a legvégsőkig megszabadulva. Ez hatással van Dénesre is, és ebben a pillanatban őt is eléri az orgazmus: hatalmas faszával tol még beléd egyet, majd mély hangon hosszan nyögni kezd, és elönt a forró nedv. Ennyi spermát még soha nem pumpált beléd senki. Élvezés közben még lök néhányat a pinádba, amire Te minduntalan összerezdülsz, majd rád rogy. Így, egymást ölelve fekszetek hosszú percekig.

Mikor erőt gyűjtetek, Dénes felkel, és vele együtt Te is. Viktor már felöltözött, és nektek is odanyújtja a ruhákat. Benned még mindig ott van a két idegen férfi spermája, és érzed, hogy folyik ki. Tudod, hogy nincs időd megvárni, és lemosakodni, úgyhogy azonnal visszaindultok.

Mikor odaértek a férjedhez, a két férfi felveszi a törölközőjét, és halkan elbúcsúznak: csodálatos voltál, Moncsi! Te a lehető legnagyobb megelégedéssel nézel utánuk, majd érezvén, hogy a sperma folyik ki belőled, a vízbe mész. Egy perce sem lehetsz benn, mikor látod, hogy a férjed egy mellette leejtett doboz hangjára felébred, és körülnéz. Megpillantja, hogy a vízben vagy, és kisvártatva elindul feléd. Ismét a torkodban érzed dobogni a szívedet. Még ott vannak rajtad a nyomok, amiket a másik két férfival folytatott szex alatt szereztél. A férjed odaér, Te pedig átkarolod, és egyik lábaddal át is öleled. Kellemes eközben érezni, ahogy a spermát a tó vize mossa ki belőled…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!