Egy lány meséli el, hogy hogyan vesztette el a szüzességét

-Kiakarom próbálni!- mondtam hirtelen miközben a szobámban ültünk.
-Biztos vagy benne?- kérdezte a szemembe nézve, én pedig nagyot nyelve bólintottam.
-Igen!- mondtam mire magához húzott, és szemvedélyesen kezdtünk csókolózni. Közben lekerült rólunk a ruha is, mire a fülembe súgta:
-Úgy csinálom hogy ne fájjon!- óvatosan az ágyra lökött, és elkezdte a nyakamat csókolni. Egyre lejjebb haladt. Amikor elérte a melleimet, halkan felsóhajtottam. Elkezdte a melleimet nyalogatni.
-Ahh….-nyögtem fel amikor gyengéden beleharapott az egyre keményebb mellbimbómba. Aztán egyre lejjebb ment, és elérte a puncimat. A kezével végig simította a nedves puncimat, amibe beleremegett az egész testem. Teljesen libabőrös lettem. Óvatosan belenyalt a puncimba.
– Ohhh….igen!- nyögtem fel, mire töbször belémnyalt. A testem egyre csak rázkódott, jelezve a közeledő orgazmust.
– Mindjárt….ohh….elélvezeek!- mondtam sikítva, amikor a testem megfeszült, és elélveztem. Pihegve feküdtem az ágyon,miközben Tomi odadörgölte a farkát a puncimhoz.
-Biztos akarod?-kérdezte a szemembe nézve, én csak erőtlenül bólintottam. Felnyögtem amikor elkezdte belém nyomni a farkát.
-Nee!- nyögtem fel, mire Tomi fölém hajolt, és csókolni kezdett, és csak nyomta befelé. Éreztem ahogy átszakítja a szűzhártyámat. Fájdalmat éreztem. Ezek után Tomi megállt, majd lassan elkezdett mozogni.
-Igeeen!- nyögtem, mire gyorsítani kezdett, éreztem hogy vérzek, de nem érdekelt. Ekkor újra elélveztem. Pózt cseréltünk. Ő az ágy szélére ült, én pedig szembe vele az ölébe ültem, bele a farkába. Óvatosan csúsztatta be a vaginámba. Elkezdtem lassan le-föl mozogni, miközben ő, a fenekemet fogva próbálta fokozni a tempót. A vállára hajtottam a fejem, és elkezdtem a hátát karmolni.
– Hová akarod hogy élvezzek?- súgta a fülembe.
-Élvezz…..belém!- mondtam nyögve, mire gyorsított a tempón.
-Ahh….igen!- nyögött fel Tomi. Ekkor éreztem ahogy belém löveli a forró spermáját.
-Ahh…hmm….ohh..- nyögtem,miközben egy hatalmasat élveztem. Felálltam, elétérdeltem, és elkezdtem lenyalni a farkáról a megmaradt spermájának és a puncim levének keverékét, amit ő halk nyögésekkel dijjazott. Néhány percel később már egymás mellett feküdtünk. A fejem a melkasán pihent. Egyik kezével átölelt. Így aludtunk el egymás mellett. Reggel amikor éppen reggelit csináltam, éreztem hogy valaki hátulról átölel. Megfordultam, és megcsókoltam Tomit.
-Köszönöm!-mondtam neki mosolyogva.
-Nem akartam hogy fájjon.
-Hála neked nem is fájt! Szeretlek!- mondtam,majd újra megcsókoltam. Ekkor valaki csöngetett. Elmentem ajtót nyitni, mire a volt barátomat találtam az ajtóban, Petit.
-Mit akarsz?
-Naaa! Nem ilyen fogadtatást vártam!-mondta,majd megakart csókolni, de Tomi ott termett.
-Tünj innen! Mit képzelsz? Hagyd Andit békén! Már nem hozzád tartozik!
-Miért? Kihez? Hozzád?-nevetett, mire Tomi megütötte, és elökte, mire Peti a földre esett. Megrökönyödve elment, én pedig hálásan néztem Tomira.
-Köszönöm!-mondtam mosolyogva, mire elmosolyodott, és megcsókolt. Nem tudom mi történt az után, de biztos vagyok benne, hogy valami a hálószobában történt, mert délután ott ébredtem meztelenül. Amíg Tomi aludt, én elgondolkodtam azon, hogy milyen lett volna, ha Peti veszi el a szüzességemet. Biztos keményen csinálta volna. Egyszer megpróbált erőszakosan magáévá tenni. Ekkor szakítottam vele. Aztán megismertem Tomit. Ekkor felébredt, és engem megcsókolva felébresztett a gondolataimból.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!