Egy másik álom

Ez a történet, egy konkrét nőről szól, nem tudom olvassa-e és ha igen magára ismer-e 🙂 Ez egy vágyam, amit szeretnék vele beteljesíteni. Róla szóló fantáziámat írom bele ebbe a bejegyzésbe. Bevallom, egy ideje már álmodozok róla, és régóta gondolkozok rajta mit tennék vele ha lehetőségem lenne rá. Az egyik elképzelt változatát lehet most olvasni:

Sohasem jártam zsiráf méretű nőkkel, a gyengéim mindig az 160-170 nem tul gebe nőiesen kerek nőket szerettem. Hosszú hajjal, csinos pofi, és máris le voltam véve a lábamról.

Az albérletben, ahol lakok van zuhanykabin és egy sarokkád is, amely két személyes. A lány később jön haza mint én, és kitaláltam, milyen jó lenne meglepni, valami erotikus játékkal.

A legjobb ötletem egy kis gyümölcs, egy kis gyertyafény, és egy kellemesen meleg víz a fürdőkádban. Ahogy elképzelem egy kis gyümölcstál összerakva, egy kis karikázott banán, egy kis narancs szeletelve, egy két szem szöllő, egy kis kiwi, ezek összeszeletelve és összekeverve egy tálban, ezt kiszedni, bevinni a fürdőbe, néhány ilaltgyertyáta tál mellé a mosógéphez, a csap szélére. Majd a lakásban a villany leoltani, amikor hallom hogy jelez a kapucsengőn, a gyertyákat meggyújtani, A lakásba sötét van bejön, ajtó mögé bújok, belép nem lát meg, megy a fürdő felé ahol a fény árad.

Majd kinyitja az ajtót mögé lépek, leveszem a táskáját, azzal a mozdulattal csók a nyakára, finoman az ajtóhoz támasztani lassan végigcsókolni és levetkőztetni minden egyes ruhadarabjától megszabadítani. Kis kötött pulóvere, alatta kis toppocskája, szexi melltartója, amely gyönyörű formás mellét takarja. Megszabadítani tőle, csókolni a hátát, a nyakát, vállát, karját, csuklóját. Finoman végig lassan, míg ő csak támaszkodik az ajtónál, addig lassan a nadrágját is, egy kis farmert, szükebb szabásút, melyben a feneket mint egy istennőé, kerek, kemény, formás, a tökéletes popsi.

A farmert lassan lehuzni centiról centire ahogy huzom le mögötte csókolni a lábát a combjának belső részét 10 centit lehúz, csóók a combra, mind a két oldalra, majd lentebb és lentebb, lehúzni, róla, elegánsan kilépdel belőle cipővel együtt lábáról, a vádliját csókolni majd felfele haladva magam fele fordítani, megcsókolni a szexi száját, felvenni, karjával átkarolja a nyakam, majd lábát felemeli én beemelem a kádba. Lassan egy kis sztriptízzel én is levetközök, inget le, kis csípőmozgással, majd övet le, és a farmert is, majd mögé menni a kádba, odatenni mellénk a salátát, én hátul ülni a kádba, ő elöttem, testével hozzámsimul, hátával a mellkasomon fekszik, fejecskéjét hátradöntve a vállamra csúszik, és így etetem gyümölccsel.

Lassan elfogy a gyümölcstál, kezemmel simgoatom testét, a gyönyörű kerek melleit, kerek pici pociját, nagyon szexi medencecsotját, az újjam hegyével, ahogy a víz mozog, a pocija kibukik a vízból ésbe, az ujjam pedig simogatja, medencecsontját ot ta comb felett, ami szerintem nagyon szexi egy nőn. simogatni a ki kubukkanó barna pociját, köldöke mellett lassan simogatni az ujjam hegyével, és rajzolni rá, majd haladni lentebba vénuszdombja fele simogatni, és finoman kényeztetni megpaskolni csikloját. Másik kezemmel a zuhanyrózsa felé nyúlni, eleinte a melléhez érinteni bekapcsolva rezgős fejjel a mellét kényeztetni vele méga csiklóját ujjazom, majd haladni lentebb, köldök, csikló, melyet előkészítettem az ujjammal, és az ujjaim e közben már lent vannak a hüvelyét simogatják, és finoman be benyúlva újjazni kezdem.

A kettő együtt a csiklójába az ujjam, és a zuhanyrózsa remegése hatására teste megfeszül, lábával kitámasztja magát a kád szélén, és merev teste élvezetekben tör ki.

Hogy ezt megvalósítom e és lesz e ebből valami, és kapok e én is viszonzást, ezt nem tudom előre garantálni, remélem a nők egy ilyesmi után nem hagyják abba a játékot 🙂

Amennyiben a lánnyal így alakulnak a dolgok, akkor elmesélem milyen volt ezta tervet meg is valósítani, addig is, ábrándozhatok csak róla…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!