Perverzkedés a hivatalban

A támogatóknak szervezett kis fogadás a vége felé járt és Tibor, mint újonnan megválasztott polgármester el sem hitte a sikerét. Ez volt az álma és most teljesült. Ügyelt rá hogy mindenkinek személyesen mondjon köszönetet. Az utolsó vendég akivel még nem találkozott egy húszas évei végén járható csinos, elegánsan öltözött leheletnyit sznobos megjelenésű lány volt.
-Igazán lelkesítő beszédet mondott Ms Wilson! Minden nő példaképe lehetne! -mondta a lány a kezét nyújtva.
Tibor mosolyogva rázta meg a kezét és azt felelte:
-Igazán kedves! A támogatását pedig nagyra becsülöm, Miss…
-Sára Harding. Az apám az egyik helyi médiavállalat hírigazgatója. Így sikerült sajtóbelépőt szereznem.
-Persze, Harding…Ismerem a nevet. Kérem tolmácsolja édesapjának a köszönetemet az elismerő cikkekért és támogató híradásokért!
-Rendben… Egyébként ne aggódjon, nem a nepotizmus eredménye vagyok. Nemrég végeztem újságírás szakon és már most van egy meglehetősen olvasott politikai blogom ami reményeim szerint idővel még nagyobb lesz.
-Ez nagyszerű! A fiam is újságírónak tanul. Talán a következő rendezvényen találkoznak és adhat neki tanácsokat a politikai írásokról. Manapság állandóan ez foglalkoztatja.
-Biztosan fogunk találkozni. Ha pedig szóba jöttek a politikai írások…elképzelhető hogy az első jelentősebb történetem megírása előtt állok. El tudja ezt képzelni? Egy viszonylag kevéssé ismert blogger olyan cikket ír, ami az országos híradásokba is bekerül.
Valami baljós tónusa volt Sára hangjának, amit Tibor azonnal észrevett. Halványan mintha fenyegetés lett volna, de ki fenyegetne egy frissen megválasztott polgármestert a saját rendezvényén? Nem tűnt valószínűnek.
-Hát…sok sikert kívánok! -mondta Tibor remélve hogy a társalgás véget ér.
-Egy névtelen forrás küldött nekem valamit ami szerintem önt is érdekelné. Ha nem bánja, kíváncsi lennék a véleményére!
Sára elővette a mobiltelefonját és elindított rajta egy videót. Tibor gyomra görcsbe rándult a szemcsés felvétel láttán. Egy rég elfelejtett jelenet volt egy egyetemi hálószobából több mint húsz évvel korábbról. Tibor térdelt és kéjesen, felváltva szopott egy csapat egyetemista fiút. A felvétel Tibor elevenébe vágott. Egész felnőttkorában arra törekedett hogy minden tökéletes legyen amit csinál, és most egész világa összeomlani látszott egy ifjúkori botlás miatt.
-Hogy merészeli! … Tegye el mielőtt valaki meglátja! -mondta Tibor halkan, visszafogva a dühét.
Majd megragadta a lány karját és magával húzta az előtér egy üres szegletébe. A lehető legmeggyőzőbb hamis mosolyát vette fel, nehogy valaki meglássa mennyire dühös.
-Ez fáj polgármester-asszony! -mondta a lány szarkasztikusan.
-Mit akar ezzel a videóval ezen a fogadáson? Fiatal és meggondolatlan voltam. Ha publikálni meri…
-Akkor mi lesz? Tisztában volt azzal hogy felveszik miközben lelkesen szop egy csapat férfit és bárki is készítette a felvételt, elküldte nekem. Én csak közreadom a hírt. Nem gondolja hogy a választóinak joga van tudni hogy a polgármesterük milyen tehetséges a szájával?
-Ne merészelje! Nem vagyok ribanc és ez nagyon régen volt.
-Vannak dolgok amik nem változnak. Ez szerintem hírértékű. Engem gazdaggá tesz, önt pedig híressé.
-Kérem ne tegye! Fiatal és kíváncsi voltam, de most egészen más személy vagyok. -mondta Tibor a korábbinál jóval visszafogott hangon.
-Akármi is a helyzet, tényleg tehetségesnek tűnik. A fickó, aki a felvételt küldte azt mondta hogy élete legjobb szopásában volt ott akkor része.
-Ha zsarolni akar, alábecsül! Sok kapcsolatom van a…
-Kétlem hogy bármit is tenne. Ön túlságosan ambiciózus és nem hagyná veszni a politikai karrierjét és megbecsülését egy ősrégi videofelvétel miatt.
-Mit akar?
-Tényleg lenyűgöz hogy a polgármesterünk különleges tehetséggel bír a felláció terén.
-Mit akar? Pénzt? Ajánlólevelet? Térjünk a lényegre! Nyilvánvalóan akar valamit és én elfoglalt vagyok. Mondja el hogyan juthatunk egyezségre!
-Nem kell a pénze. Az apámnak van bőven. De mindig is kíváncsi voltam hogy milyen lehet térdre kényszeríteni egy befolyásos nőt. Azóta erről fantáziálok mióta tudatosult bennem hogy a nők érdekelnek.
-Ribanc! Csak azért, mert…
-Ez úrinőhöz méltatlan beszéd Ms Wilson. Nem kellene szerepmodellnek lennie minden nő számára? Nem ez volt a kampánya sarokköve? Nők nem nevezik egymást ribancnak.
-Az ön esetében szívesen teszek kivételt.
-Jó, talán tényleg ribanc vagyok. De akkor ön micsoda? Egy csaló. Egyenlőségről és családi értékekről beszél miközben valójában egy szajha.
-Én…nem vagyok csaló. Hiszek mindabban, amit a kampányban mondtam. A zsarolásának pedig nem engedek. Ön csak egy idegesítő csitri, aki fizetni fog ezért.
-Nyugalom Ms Wilson! Az jobban tetszik ahogy mocskos dolgokat bevesz a szájába, mint az hogy mocskos dolgok elhagyják a száját. Ha makacs, akkor az internetes pornóvideó nézők egy újabb tehetséggel ismerkednek meg, az országos lapok pedig nagyszerű cikkeket írhatnak a vonzó polgármesternőről.
Tibor egy darabig hallgatott és emésztette magában a dolgot. Nem volt értelme harcolni. A lány kezében volt minden ütőkártya. Tibor úgy érezte mintha gyomron vágták majd pofon csapták volna. Bármi jobb mint a videó napvilágra kerülése.
-Nem hiszem hogy ez történik velem. Olyan keményen dolgoztam egész életemben…én jó ember vagyok…
Sára megveregette a nő vállát és azt mondta:
-Persze hogy az. Mindannyian követünk el hibákat életünk folyamán. Szerencsére én megbízható és méltányos vagyok. Mi a véleménye egy tisztességes üzletről? Megtesz valamit a videóért cserébe és ígérem hogy ez az egész örökre a mi titkunk marad.
-Mit akar?
-Nemsokára újabb fogadás jön, igaz? Az értékes fajta. Más helyi politikusok és egy rakás irritáló gazdag ember.
Tibor bólintott, bár nem tetszett neki az amerre tartottak. Sára elvigyorodott és folytatta:
-Voltam egyszer apámnál a munkahelyi karácsonyi bulin és fergeteges volt. Megtetszett az egyik szerkesztő, aki szexi Mrs Télapó-nak öltözött. Egész este vörös miniszoknyában flörtölt az egyik fiatal ügyvéddel. Követtem őket amikor kilopóztak a teremből egy félreeső helyiségbe. Soha nem felejtem el az érzést ami akkor fogott el, amikor rájöttem hogy egész végig nem volt rajta bugyi. A kis szégyentelen felemelte a szoknyáját, a férfi pedig kinyalta. Azután a lány letérdelt a kis csúcsos sapkájában és elkezdte…
-Azt hiszem el tudom képzelni. Mire akar kilyukadni?
-Arra hogy szerintem elképesztően jól nézne ki valami szexi ruhában. Persze semmi drasztikus, végülis eszemben sincs lerombolni a hírnevét. Talán egy testhez tapadó, mély kivágású fekete estélyi…bugyi nélkül. Nem lenne izgató?
-Elment az esze. Nem fogok…
Sára újra elővette a telefonját és elindította a videót. A kijelzőn Tibor éppen nagyra nyitotta a száját és egy fiatal férfi a nyelvére élvezett.
-Tegye el! Rendben…megteszem. -motyogta Tibor.
-Nagyszerű! Tudtam hogy értelmes nő! Higgye el, helyesen döntött! Nemsokára vége az egésznek.
-De csak ennyi. Ezzel végeztünk.
-Hát…mondjuk úgy hogy jó úton haladunk. Azt sohasem mondtam hogy ennyi az egész.
Tibor ökölbe szorította a kezét és megfeszítette állkapcsát.
-Most viccel, ugye? -kérdezte.
-Attól tartok nem. És vigyázzon a hangjára polgármester asszony! Helytelen egy másik nővel így beszélni. Majd jelentkezem! A parti egyébként nagyszerű volt, kitűnően éreztem magam. -mondta Sára majd csókot dobva visszament és elvegyült a többi vendég közt, miközben Tibor magában füstölgött.

Pár nappal később Tibor a tükör előtt állt és az asszisztense által kiválasztott ruhát próbálta fel. A segítője kitűnő munkát végzett. A ruha szexi és mégis ízléses volt és nem mutatott sok csupasz bőrfelületet. Arra gondolt hogy talán még a népszerűsége is emelkedni fog ha látják egy kicsit elengedve magát. Az egyik leggyakoribb kritika ami érte az volt, hogy túl merev.
-Nagyon jól nézel ki! -mondta a fia a háta mögül.
Tibor kicsit rajtakapva érezte magát.
-Köszönöm! A kampány után valami lazábbat akarok a változatosság kedvéért. Örülök hogy tetszik!
-Az embereknek is tetszeni fog. Néha már fájt nézni a visszafogott öltözködésedet. -mondta mosolyogva Brájen.
Tibor vállat vont.
-Azt hiszem igazad van. Fárasztó hallgatni, hogy mennyire merev és távolságtartó vagyok. Ideje egy kis változtatásnak.
A nő észrevette hogy a fia végignézi az alakját. Ez már korábban is megtörtént párszor, de most más volt. Kicsit túl alapos volt. A fekete ruha teszi -gondolta, de leheletnyit tetszett neki hogy még a saját fia sem tud ellenállni a megjelenésének.
-Mit nézel ennyire? -kérdezte.
A fia tekintete visszaugrott az arcára.
-Uhh…semmit…csak…olyan
más vagy hogy alig ismerlek fel.
-Miért? Eddig nem gondoltad hogy van lábam? -kérdezte Tibor és viccelődve kicsit felhúzta a ruháját és kivillantotta a combját.
Azután bevillant neki hogy nincs rajta bugyi. Azonnal visszarántotta a ruhát és abban reménykedett hogy a fia ezt nem vette észre, vagy nem látta meg véletlenül a punciját.
-Na most te kezdesz zavarba hozni engem. -mondta vidáman Brájen.
-Te vagy aki bámul. Egy óra és kezdünk…ideje indulnunk.
-Remek ötlet. Egyébként tényleg jók a lábaid anya! -mondta Brájen mosolyogva, majd sarkon fordult és elment.
Tibor furcsát érzett a combjai közt ahogy a fia végigmérő pillantásán gondolkodott. Egy hozzá hasonló pedáns és illedelmes nőhöz méltatlan volt az izgalom ami elfogta.

A party pontosan olyan volt amilyennek tervezték. Mindenki tapsolt amikor Tibor megjelent és mindenki jól érezte magát. A nő körbe járt és mindenkivel kezet rázott illetve váltott pár szót. A támogatói mosolya és csodálata elégedettséggel töltötte el. Törekvései megvalósulni látszottak.
Annyira elmerült az eseményben, hogy majdnem elfeledkezett róla hogy a ruha alatt csupasz a popsija. De csak majdnem. A ruha szövete bugyi hiányában dörzsölte a hátsóját. Azon gondolkodott hogy észrevette-e valaki hogy nincs rajta alul semmi. Végülis jó pár férfi végignézte. Efelől semmi kétsége nem volt, mert néha elkapta a pillantásukat. Valahogy izgatta a gondolat, hogy csak egy éles szempár kell titka észrevételéhez.
A kellemes hangulata egy csapásra véget ért amikor meglátta Sára-t közeledni felé. Mosolyt kényszerítve magára igyekezett továbbra is boldognak tűnni.
-Nagyon felszabadultnak tűnik ma este. Biztos vagyok benne hogy a fotója a helyi lapok címlapjára kerül. Az emberek imádni fogják az új stílusát. -közölte a lány szarkasztikusan és megérintette a nő vállát.
-Köszönöm! Igyekszem elegáns de visszafogott lenni amikor csak lehet.
-Valóban? Eddig nem gondoltam hogy a bugyi nélkül járkálás egy családközpontú party-n visszafogott és elegáns lenne, de talán le vagyok maradva a legújabb trendektől.
-Megkaptad amit akartál és most rajtad a sor! -felelte Tibor dühösen.
-Nem tudom hogy feltűnt-e, de a fiad eléggé vizslató tekintettel járkál. Láttam ahogy néhány idősebb nőre néz. És akár hiszed, akár nem, párszor feléd is nézett. Különösen ezekre a karcsú lábakra.
-Őt hagyd ki ebből! Megegyeztünk, emlékszel?
Sára bólintott.
-És tartom is magam hozzá. De előbb miért ne szórakozzunk egy kicsit? Biztos vagyok benne hogy a fiad benne lenne.
A megjegyzéstől Tibor levegő után kapott. Hogy merészeli a lány? A fiával való bármilyen akár csak távolról is szexuális dolog puszta gondolata is túlmegy minden határon.
-Ha arra utalsz amire én gondolom hogy utalsz, akkor kezeltetned kell magad! -mondta Tibor undorodva.
-Mit gondolsz, mire gondolok?
-Nyilvánvalóan azt akarod hogy villantsam meg neki magam.
Sára felnevetett és azt felelte:
-Jézusom, dehogy is! Ez semmi sem lenne egy hozzád hasonló szexuális képességekkel bíró nőnek. Egy kicsit tovább akarok ennél menni. Tudod…egy kicsit húzd fel…játssz vele..add meg neki amit nyilvánvalóan akar!
Tibor megmerevedett a szavaktól. Döbbenetes volt hogy egy másik nő képes ilyet kérni szemtől-szembe. És az is döbbenetes volt hogy visszatért az a furcsa érzés ami a lábait tanulmányozó fia kapcsán fogta el. Ha őszinte akart magával lenni….kicsit izgató fantázia volt. De csak fantázia, semmi több. A gondolatai kavarogtak: hogy kérhet a lány ilyesmit? Megérné? Meg tudná tenni?
-Nem…nemi is tudom mit mondjak. Gondolom viccelsz! Úgy értem…ő a fiam. -mondta remegő hangon.
-Teljesen komolyan beszélek. Azt akarod mondani hogy egy olyan forróvérű nő mint te sohasem gondolt egy anya-fia kapcsolatra? Egyre elterjedtebb és elfogadottabb fantázia hála az internetnek. A fiad jóképű és együtt él veled. Lefogadnám hogy néha megfordult a fejedben.
Tibor tiltakozni akart, de a nem sokkal előbbi érzés megakadályozta. Még rosszabb volt hogy Sára láthatóan képes volt olvasni az arckifejezéséből, mert a lány azt mondta:
-Te jó ég! Képzelődtél már erről! Még izgatóbb vagy mint gondoltam! Örülök hogy rád szavaztam.
-Nem tudod miről beszélsz.
-Nem? Szóval soha nem voltak ilyen gondolataid?
-Én…én nem vagyok ilyen nő. Jó anya és tiszteletreméltó személy vagyok. Soha nem tudnék ilyet tenni. -motyogta Tibor.
-Ms Wilson, ön a lelke mélyén egy igazi ribanc. Így van. Egy túlteljesítő, aki keményen igyekezett mindig tökéletes lenni és sikerült annyira elnyomnia a szexuális vágyait hogy a választói tényleg elhitték milyen hibátlan úrinő. Pedig egyáltalán nem az. Még mindig az egyetemista lány vagy és biztos vagyok benne hogy a fiad örömmel segít újra felfedezni ezt az oldalad! -jelentette ki magabiztosan Sára.
A szavak hallatán tűz gyulladt Tibor combjai közt. A lelke mélyén tudta hogy a lánynak igaza van. Sára ráérzett hogy még a szexualitását is elfojtotta a “tökéletes nő” szerep kedvéért. És a lány azt is tudja hogy többé nem képes elnyomni.
-Ha megteszem megígéred hogy vége lesz? A mai nap után semmi fenyegetés vagy zsarolás. Teljesen befejeztük, rendben?
-Esküszöm hogy megsemmisítem a felvételt vagy átadom neked. Ha megteszed amit mondok.
Tibor egy darabig a lányt nézte majd azt felelte:
-Megteszem. De ez az utolsó amibe belemegyek.
-Bölcs döntés. Élvezni fogod! Van valami az anya-fiú szexuális vágyban ami megvadít. A legnagyobb tabu hihetetlen érzése.
-Erről szól az egész? Egy kicsavart módon ki akarod élni a vérfertőzést kukkoló vágyadat?
Sára szégyentelenül bólintott.
-Pontosan. imádom a tiltott dolgokat. Szeretek ilyen történeteket olvasni legyenek kitaláltak vagy valósak. És mindig is szerettem volna látni ahogy megtörténik. Különösképpen egy csinos anyával, akinek nincs más választása, mint a felizgult fia merev férfiasságának kényeztetése.
-Istenem…
-Ezenkívül szeretem a hatalom megfordítását. Gyakran fantáziálok befolyásos üzletasszonyok térdre kényszerítéséről szexuális értelemben – a sajátommá akarom őket tenni és egy ideig le akarom őket alacsonyítani. Egy politikusnő pedig nálam egy fokkal magasabban van mint egy üzletasszony. A vérfertőzéssel kombinálva rendkívül erős szexuális keverék. Remélem nem veszed személyesnek a dolgot!
-Ehhez már kicsit késő. Nehéz nem személyesnek venni, miután egy ilyen összejövetelen bugyi nélküli megjelenésre vettél rá és most arra kényszerítesz, hogy a fiammal csináljak dolgokat.
-Túl fogod élni! Addig is azt akarom hogy pontosan azt tedd amit mondok!
A lány előre hajolt és valamit a nő fülébe suttogott. A feladat hallatán Tibor szeme tágra nyílt. Csak szavak voltak, de megrendítő ökölcsapásnak tűntek.
-Ez…ez túl sok… Ő a fiam. Én hoztam világra. -motyogta.
-Szerintem ő nem fogja bánni. Egészséges fiatal férfi erős libidóval.
-Nem fogja megtenni més akkor sem ha kérem.
-Ebben mitől vagy olyan biztos? -kérdezte a lány vigyorogva.
-Brájen nem ilyen. Élvonalbeli tanuló és mindig kerülte a bajt.
-De van pénisze is. Mondok valamit…ha annyira biztos vagy benne hogy nem akar megdugni, miért ne emeljük a tétet?
-Hallgatlak.
-Ajánld fel neki magad. Ha visszautasít, azonnal befejeztük. Soha többé nem látjuk egymást és gondoskodom róla hogy apa polgármesterséged egész ideje alatt támogasson a sajtóban, illetve később is, ha úgy döntesz hogy indulsz a kormányzói székért.
-És ha nem utasít vissza?
-Akkor előbb egy darabig az övének kell lenned és csak utána lesz vége.
-Kérlek engedd hogy inkább fizessek! Senki nem fogja megtudni.
-Ne alacsonyítsd le magad ilyen könyörgéssel! Ahogy már mondtam: nincs szükségem pénzre. És ebben a helyzetben akkor sem kérném, ha szükségem lenne. Amit kérek az Brájen hímtagja a szádban.
A szavak hallatán Tibor majdnem elsírta magát, de sikerült továbbra is erőt és magabiztosságot sugároznia. A combjai közt újra megjelent az érzés. Egy szexuális kapcsolat a fiával a legnagyobb tabu – és lehet hogy megtörténik. Nagy levegőt vett és azt mondta:
-Ha ez az ára a karrieremnek és a megbecsülésemnek, akkor legyen! De te is tartsd magad a megállapodáshoz!
-Mindig tartom a szavam. Kezet rá!
Kezet ráztak. Tibor szíve hevesebben vert és puncija bizsergett. Úgy érezte hogy az ördöggel kötött üzletet.

Nem sokkal később megkérte a fiát hogy jöjjön vele egy üres konferenciaszobába. A bekapcsolt telefonja a nyitott válltáskájában volt, hogy Sára minden szavukat hallhassa.
-Szóval…mi a véleményed az új ruhámról? -kérdezte Tibor minden erejét összeszedve.
-Nagyon jól áll. Bizonytalan vagy magadban, vagy mi a baj? Hidd el: az összes férfi megfordult utánad.
-Nekem is úgy tűnt. Még te is bámultál mindenki szeme láttára.
Brájen elvörösödött.
-Bocsánat…nem akartam…
-Tudom, csak nem szeretném hogy bárkiben
is rossz benyomást keltsünk. A mai időkben az emberek könnyen azt gondolhatják hogy van köztünk valami.
-Ugyan! Mindenki tudja hogy a fiad vagyok.
Tibor bólintott.
-Azt mondod hogy sohasem gondoltál úgy rám korábban? Láttam hogy néztél otthon. Gyakorlatilag levetkőztettél a szemeddel. Az emberek észreveszik ezt.
-OK…talán voltak piszkos gondolataim. De csak azért mert a barátaim folyton azzal húznak hogy milyen dögös vagy. Az egyik még azt is bevallotta hogy leskelődik a saját édesanyja után és az nem bánja.
Tibor szédülni kezdett és egy csomó kérdést szeretett volna feltenni. Vajon a fia melyik barátja az, akinek anyja nem bánja hogy a saját fia leskelődik utána? Még Brájen középiskolás korából ismerte őket, amikor együtt jártak szülői értekzletekre. Nehéz volt arra gondolnia hogy egyiküket nem zavarja ha nézik. Megrázta a fejét és folytatta:
-Nem haragszom, csak egy kis őszinteséget kérek.
-Hát ez a party nem a legjobb hely beszélni erről…Jézusom…ez olyan megalázó…
“Hát még ha tudnád…Ha valaki megalázottnak érezheti itt magát, akkor én vagyok az.” -gondolta Tibor.
-Hidd el hogy én sem vágyok jobban erre a beszélgetésre mint te.- mondta a nő.
-Akkor miért itt és miért most?
Tibor erre hirtelenjében nem tudott válaszolni. Nem mondhatta hogy egyetemistaként meglehetősen szabad szellemű volt és ezzel most egy pimasz lány megzsarolta.
-Ezen most ne vitázzunk! Van viszont valami amit meg kell kérdeznem, mert egész délelőtt zavart és szeretném ha teljesen őszinte lennél.
-Hogyne! Mi lenne az?
Tibor nagy levegőt vett.
-Mit mondanál, ha felajánlanám magam neked? Úgy értem…szexuálisan. Mi lenne a válaszod?
Brájen pontosan úgy elképedt mint Tibor, amikor Sára elmondta a követelését. Tibor egyrészt tiszta szívből remélte hogy Brájen a helyes dolgot teszi és azonnal visszautasítja. Másrészt viszont…a combjai közti csiklandó érzés és az agya mélyén a tiltott gondolatok mást akartak. Annak gondolata, hogy a saját fia használja minden képzeletet felülmúló módon felizgatta, bár szégyellte magának ezt bevallani.
-Miért kérdezed ezt?
-Mondjuk hogy szeretném ha tisztába tennénk a dolgot egyszer és mindenkorra. Ezután továbbléphetünk: többé nem kell kíváncsinak lenned és nem kell utánam leskelődnöd.
Brájen gondolkodott, Tibor pedig továbbra is a két érzés közt őrlődött.
-Mi van ha nemet mondok?
-Akkor nemet mondasz és kész. Visszamegyünk a vendégek közé és olyan lesz mintha ez sohasem történt volna meg.
-És ha igent mondok?
Tibor újra nagy levegőt vett.
-Nos…mielőtt elhagyjuk ezt a szobát hogy csatlakozzunk a többiekhez ebédre…megteszem amit meg kell, hogy magunk mögött tudhassuk a dolgot. Amíg elfogadható a kérés…nem tiltakozom. -mondta a nő és szavai után az agyában csak az járt: “Mondj nemet kérlek!….Mondj nemet kérlek!”
-Mi lenne ha megkérnélek hogy vetkőzz le előttem? Megtennéd? Úgy értem…mivel felajánlottad… Egyébként sohasem kérném! -mondta a fiú idegesen.
A Tibor lábai közti érzés erősödött fia tapogatózó kérdésétől, de utolsó józan gondolata még az volt, hogy hogyan kérhet ilyet a fiú?
-Nincs rajtam bugyi. -mondta hirtelen, gondolkodás nélkül.
Brájen szeme tágra nyílt.
-Tényleg? Kicsit kockázatos húzás egy ilyen eseményen, nem gondolod? -kérdezte.
-Tudom…de talán nem volt kedvem ma felvenni. Azt hiszem egy kis szabadságra vágytam.
-Megnézhetem? -kérdezte a fiú szégyenlősen.
A nő pulzusa az egekbe szökött a szavaktól. Ez váratlan volt. Az anyai oldala legszívesebben leszidta volna a fiút, de az elnyomott érzéki oldal mást mondott. És ott volt még a megállapodás Sára-val. A lány nyilván hallgatja a beszélgetést a táskájában levő telefonon keresztül és végre itt a lehetőség hogy véget vessen a zsarolásnak. Az alku az alku és Tibor megalkudott Sára-val és Brájennel is. Lassan felhúzta a ruhája elejét és felfedte a fia előtt előbb a combjait majd a punciját.
-Mit gondolsz? -kérdezte, bár tudta a választ.
Elképesztően romlott dolog volt így megmutatnia magát Brájen-nek. A fiúnak sohasem szabadott volna látnia, de mégis itt voltak és ő a nőiességét mutatja neki.
-Én…el sem hiszem hogy megtetted. -dadogta a fiú a nemi szervre meredve.
-Tetszik?
-I…igen. Megérinthetem?
-Igen. Gyere, add a kezed!
Brájen előrelépett, az anyja pedig megfogta a kezét és teste legintimebb részéhez húzta. A fiú életében először érintette meg intim helyen. Nem ez volt az első punci amihez hozzáért, de ez az anyjáé volt. Az ujjai végigcirógatták a szeméremajkakat, Tibor pedig még jobban felizgult.
-Köszönöm! Nem tudom mit mondjak. Sokkal jobb mint valaha is képzeltem. -mondta Brájen.
Tibor felvonta a szemöldökét és megkérdezte:
-Szóval gondoltál már erre? Gondoltál a puncim megfogására?
-…igen… -nyögte a fiú.
-Anyádként kíváncsi vagyok rá hogy még milyen piszkos gondolataid voltak rólam. És legyél őszinte, egyébként vége és nem lesz több esélyed!
-..én…arra is gondoltam…hogy a szádat használod…rajtam…
Tibor puncija bendvesedett és tudta hogy ezzel a fia is tisztában van, hiszen az ujjai a hüvelyében voltak.
-Ilyen nőnek tartasz? -kérdezte.
-Nem…természetesen nem. Nem úgy értettem…. Ez csak egy őrült fantáziálásom. A valóságban nem ilyennek látlak.
Tibor szorosabban fogta a fiú kezét, miközben az ujjazta és azt mondta:
-Elmondhatok egy titkot?
-Bármit nyugodtan!
-Nem voltam mindig ilyen mint most. A média ugyan nem jött rá, de van múltam. Ifjúkoromban elég sok fiatalemberrel voltam…és ebbe sok orálszex is értendő. Szóval szeretnéd kipróbálni? Csak most az egyszer…
Tibor megbánta a szavakat ahogy azok elhagyták a száját. Ha eddig volt is esélye a leállásra, most elszállt.
-Igen…szeretném kipróbálni… -felelte Brájen óvatosan.
Tibor úgy érezte hogy valami megszállja. Térdre ereszkedett és a benne ébredő sürgető szexuális erőnek engedve kigombolta a fia nadrágját. Nem telt sok időbe hogy az egyre jobban duzzadó hímvesszőt a kezében fogja. Úgy vizsgálta a férfiasságot mint egy orvos tenné egy pácienssel. Leszámítva azt hogy nem orvos volt hanem egy anya és a saját fia állt előtte. Párszor megmasszírozta a péniszt, majd a szájába vette.
-Istenem.. -nyögte a fiú.
Brájen sóhaja csak olaj volt a tűzre. A fiú kőkemény lett abban a pillanatban ahogy becsúszott, Tibor pedig minden tudását elővéve mozgatni kezdte a fejét. A szobát egy szenvedélyes szopást végző nő által keltett zajok töltötték be. Tibor ügyelt rá hogy kellően hangos legyen, hogy Sára is hallja a telefonban és ne legyen kétsége afelől hogy megtörtént a dolog. Azután az egyik pillanatban gátlásai megszűntek és a zsarolás csak egy apró, távoli dolog lett gondolatai közt. A vágy úrrá lett rajta tudva hogy ilyen helytelen dolgot tesz a hivatalos party-ján. “Istenem, én vagyok a frissen megválasztott polgármester. Ha ezt valaki megtudja, az életem romba dőlne.” -gondolta, de mindent felülbírált a vágy hogy szopásával kielégítse a fiát is és önmagát is.
-Anya…várj..várj! -nyögte Brájen.
-Mi az? -kérdezte Tibor kiengedve szájából a hímtagot.
-Tényleg ez az egyetlen alkalom amikor csináljuk? Soha többé nem tesszük?
A nő a fejét rázta és azt felelte:
-Ez az egyetlen alkalom. Nem tehetjük többé, remélem megérted!
-Akkor megdughatlak? -kérdezte a fiú nyersen mégis szégyenlősen.
-Azt mondtad hogy felajánlod magad nekem és mindent megteszel. Ha ez az egyetlen alkalom, akkor szeretkezni akarok veled. -folytatta.
Tibor szívverése kihagyott a fiával való szexelés gondolatára. Eddig azzal bíztatta magát hogy csak egy szopás és vége. Az orál szexet még elviseli a fiúval, de magába engedni annak hímvesszőjét? Ez a tiltott dolgok egészen új szintje volt és nem volt benne biztos hogy készen áll rá.
-Ez valami olyasmi amire régen vágysz? -kérdezte félve a választól.
Brájen határozottan bólintott és azt mondta:
-Azt hiszem a korombeli fiúk többsége is ezt akarná. Őszintén szólva izgatóan szép vagy. Plusz ott van még az anya dolog…ami csak hab a tortán…tudod…a fantáziáláson.
Nehéz volt Tibor-nek elfogadnia a tényt, hogy Sára-nak igaza volt. De nem volt sok ideje elmélkedni a dolgon. Erről majd később beszélniük kell, de most….most ki kell elégítenie a fiát…úgy hogy hagyja hogy az belé hatoljon. A gondolattól összerándult a puncija.
-Brájen…én…nem lehet… Nincs nálam óvszer és tablettát sem szedek. Nem szeretnék teherbe esni, főleg nem a fiam gyermekével.
A fiú nem tágított.
-És mit szólsz az análhoz? Párszor csináltam már lányokkal és nem panaszkodtak. Képes vagyok úgy csinálni hogy ne fájjon. Légysziii!
A fia análszexet akar. Mintha Tibor napja nem lett volna eddig is rossz. Vissza akarta utasítani, de tudta hogy ott a felajánlkozása a fiúnak és ott a megállapodás az éppen fülelő Sára-val. Nem volt
más választása, csak bízni abban hogy a fia tényleg jó a dologban és gyengéd lesz. Felállt és azt mondta:
-Rendben! De lassan és óvatosan csináld!
Mielőtt megfordulhatott volna, Brájen gyorsan kinyúlt és megfogta a melleit a ruha vékony anyagán keresztül. Tibor egy kicsit megalázottnak érezte magát, de ez távolról sem volt olyan rossz mint amit már csinált a fiúval.
-Megnézhetem őket? -kérdezte Brájen.
-A megfogásra sem kellett neked engedélyt adnom….csak rajta…húzd le a ruhám és emeld meg a melltartóm.
Brájen lehúzta az anyja ruhájának felső részét és a melltartót feljebb tolva felfedte a nő kebleit. A barna bimbók előremeredtek az izgalomtól.
-Szeretnélek meztelenül látni! Megnézhetem ahogy levetkőzöl? -kérdezte a fiú.
Tibor nem fárasztotta magát válaszolással. Az csak az időt vinné. Lecsúsztatta magáról a ruháját és csak az ékszerei illetve a cipője maradt rajta. Egy pillanatig hagyta hogy a fia szeme igya a látványt, azután eszébe jutott hogy a vendégek talán már keresik. Nem vesztegetve tovább az időt az asztalhoz sétált és tenyerét rátéve megtámaszkodott, majd kis terpeszbe állt hogy a fia hozzáférhessen.
-Ne húzd el sokáig! -mondta úgy téve, mintha egyedül a fiú élvezné a dolgot, noha mindketten kaptak valamit.
Brájen az anyja mögé került és széthúzta annak fenekét. A merev hímtagját a ánuszhoz érintette, Tibor pedig megrándult tudva hogy mi következik. A fiú az ujjával kitágította kicsit a nyílást, hogy kényelmesen beférjen. Tibor levegő után kapott.
-Ohh…ez az…lassan… -mondta.
Amikor a makk becsúszott, Brájen megragadta az anyja derekát és lassan betolta hímvesszője maradék részét. Tibor meg-megrándult és levegő után kapkodott.
-Fáj? -kérdezte a fiú.
-Nem. Csak legyünk hamar túl rajta!
Amikor az ánusz kellően engedett, Brájen munkához látott. A szopásból megmaradt nyál elég volt a síkosításhoz. Dugni kezdte az anyját hogy valóra váltsa régi álmát. A gyönyör mindkettőjük számára erős volt. Tibor hangosan nyöszörgött és sóhajtozott.
-Jézusom…mindjárt elélvezek- hörögte Brájen miközben csípője előre-hátra mozgott.
Ez örömmel töltötte el Tibor-t. Bármilyen izagtó is volt a határok átlépése, ő egy elfoglalt nő volt, akinek egy party-n kellett résztvennie. Elgondolkodott azon hogy visszavonja azt az ígéretét hogy ez az egyetlen alkalom. Talán a jövőben csinálhatják még…persze csak megfelelő körülmények között. Nem válhat rendszeressé, de hébe-hóba csinálni nem olyan rossz, igaz? De ez még a jövő zenéje volt. Most a lehető leggyorsabban elélvezésre kellett bírnia a fiát, úgyhogy megadta neki a kellő bátorítást:
-Élvezz már belém! Engedd a felgyűlt feszültségedet a hátsómba! Hallgass édesanyádra és élvezz a fenekembe! Tölts meg a spermáddal hogy úgy beszélhessek majd a vendégekkel hogy közben bennem van a magod. Szeretnéd? Én igen! Tedd meg!
A szavak megtették a hatásukat. Újabb és újabb spermalöketek lövelltek Tibor hátsójába. Amikor vége volt, mindketten kábák voltak. Tibor megfordult és önkéntelenül megnyalta az ajkát a kéjtől remegő fia láttán. Annyira fel volt izgulva…de első az üzlet. Felkapta a ruháját a padlóról és gyorsan magára öltötte. Brájen-t meglepte egy váratlan csókkal miközben az öltözött.
-Otthon folytatjuk ezt a beszélgetést, de addig irány a party és viselkedj természetesen, rendben?- kérdezte.
A fiú engedelmes kiskutyaként bólintott.
-Igen anya! Ahogy akarod.
Tibor újabb csókot nyomott a szájára és azt mondta:
-Köszönöm! Te vagy a legjobb!

A tárgyaló elhagyása után Tibor végiggondolta hogy mit tett politikai karrierje megóvása érdekében és arra jutott hogy megérte. Egy másik privát szobához ment ahol elvileg Sára várta. Amikor belépett valóban ott volt Sára. A lány egy székben hátradőlve ült, a telefonja előtte feküdt az asztalon. Az arcáról lerítt hogy nemrég maszturbált.
-Úgy vettem ki hogy jól érezted magad. -közölte Sára.
-Mintha lett volna más választásom.
-Talán nem volt, de valld be hogy élvezted!
-Őszintén szólva soha nem éreztem ilyen ellentétes feszültséget magamban. Az egyik részem magába van roskadva azért amit a jó hírnevem megőrzése érdekében megtettem.
-És a másik részed? -kérdezte Sára őszinte kíváncsisággal.
-A másik részem alig várja hogy hazamenjek és újra csináljam. Bármennyire borzalmas is már azon gondolkodok hogy mit akarok majd a fiammal csinálni.
-Barátkozz meg a gondolattal hogy egész életében örömmel fog emlékezni erre és amikor meglát mindig eszébe jut majd a pillanat amikor a hátsódba élvezett miután szoptad.
-Megtettem amit kértél. Most rajtad a sor.
-Tartom a szavam.
-Honnan tudhatom hogy nem hazudsz? Ne vedd zokon, de nem bízok benned.
-Sohasem hazudnék neked. Hogyan tehetném, miután ilyen izgató hallgatnivalóval ajándékoztál meg? A legerotikusabb dolog volt egész életemben. Hadd mutassam meg milyen hatással volt rám!
Sára felemelte a lábát és a konferenciaasztalra téve megmutatta a nedvesen csillogó punciját. Benyomta az egyik ujját a hüvelyébe és még több folyadék bugyogott ki.
-Miért mutatod ezt nekem? -kérdezte Tibor.
-Nem nyilvánvaló? Azt akarom hogy térdelj le és nyald tisztára az ujjam! Polgármesterként kötelezettségeid vannak a választóiddal szemben. És ne aggódj, ez nem zsarolás. Ez már bónusz.
-Tényleg egy ribanc vagy.
-Tudom. Most pedig gyere ide! Ha jó munkát végzel, talán viszonzom a szívességet.
Tibor szabad akaratából előrelépett párat és térdre ereszkedett. Sára odatartotta a nedves ujjait, a nő pedig a puncinedvet ízlelve tisztára nyalta őket. Sára elmosolyodott és azt mondta:
-Ügyes kislány! Tudtam hogy a lelked mélyén egy szajha vagy. Érdekelne hogy mire vagy még képes a nyelveddel!
Tibor tehetetlenül ült és nézte ahogy korábbi zsarolója széthúzza a szeméremajkait. Nem mozdult amikor Sára keze a hajába túrt és a lány megpróbálta közelebb húzni.
-Én..én nem vagyok leszbikus… -jelentette ki Tibor, miközben próbálta leküzdeni a vágyat ami arra sarkallta hogy nyalni kezdje a kitárt puncit.
-Nem kell annak lenned. Nincs semmi rossz a kísérletezésben. Ha képes vagy a fiadat szopni és dugni vele, akkor ez nem probléma számodra. Ezenkívül tudom hogy kíváncsi vagy rám. Abban a pillanatban nyilvánvaló volt amikor először rámnéztél. Most pedig rajta…
Sára előrehúzta a nő fejét, Tibor pedig megadta magát új feladatának. Az első alkalom volt hogy a száját egy másik nő puncijára tette, de élvezte az élményt. A nyelve fel-le mozgott néhányszor a szeméremajkakon mielőtt benyalt volna a rózsaszín belsőbe. Gondosan lenyelt minden csepp nedvet.
-Istenem…. Tényleg kezded élvezni, igaz? Tudtam hogy igazam van veled kapcsolatban. -nyöszörögte Sára.
Tibor megállt és a lányra felnézve azt mondta:
-Korábban nem volt más lehetőségem. Amit pedig most önként teszek, arról senki nem tud. Ha ügyelsz rá hogy így is maradjon, akkor nincs ellenemre hogy folytassuk később is ezt a dolgot…amíg te is viszonzod a szívességet.
-Tetszik az ajánlata polgármester-asszony! Hidd el nem sok nő képes úgy nyalni ahogy én.
Tibor még néhány csókot nyomott az előtte levő puncira mielőtt felállt volna. Azután felemelte a ruhája alsó szegélyét, az asztal szélére ült és széttárta a lábait.
-Hadd lássam! -mondta komoly hangon.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!