Elkaptam egy fiatal faszt

A nevem Niki. 17 éves vagyok, 175 cm magas, de sajnos nem sokat randiztam. Nem vagyok ronda, de nem is vagyok egy gyönyörű szépség. Magas, vékony, de a melleim nem rosszak, de nem volt még olyan fiú, akinek égető vágya lett volna, hogy megnézze. A hajam világosbarna és hosszú. Öntudatos vagyok, kerültem a randikat. Mellesleg nem is nagyon kértek fel. így nehéz megismerni a szexet, Nemde? De ez nem állított meg engem abban, hogy megtanuljam azt, hogy hogyan okozzak magamnak örömöt.

Mindig eljutottam az orgazmusig. De a jobb kezem egy gyenge helyettesítés egy fiú péniszéhez képest. Minél több történetet olvastam annál jobban tudtam, hogy meg kell tennem. Biztos, ami biztos fogamzásgátló tablettákat kezdtem szedni, mivel tudtam, hogy így biztonságosabb a sex és az első alkalomkor nem akartam kotont használni. 3 éve a szüleim elváltak és én az apámmal maradtam, hogy be tudjam fejezni a sulit itt, minthogy elutazzak egy másik városba anyámmal és ott tanuljak. Apukám egy éve újra megházasodott.

Az új feleségének 2 fia volt, az egyik 9 a másik 14. Zsolt volt az idősebbik. Kicsit alacsony volt a korához képest és egy kicsit félénk is. Jól nézett ki, a csajok állandóan hívogatták, de ő úgyszintén nem kezdett el még randizgatni. Jól kijöttünk egymással, mint mostoha testvérek. De most már gondolom, tudjátok, hogy kivel történt meg az első alkalmam. A 2000. év első napján Scoot és én otthon voltunk. Az apám, mostohaanyám és Csaba a fiatalabb fiú, elmentek foci meccset nézni az apám egyik barátjához.

Zsolt és én nem vagyunk egy nagy foci rajongok és ezért otthon maradtunk. Reggel On – line voltam és elolvastam jó néhány történetet és nagyon felizgultam. Olvastam egy történetet egy idősebb lányról és egy fiatalabb fiúról és elkezdtem gondolkodni Zsolt – ról. Tudtam, hogy Playboyt olvas, és valószínűleg maszturbál, még szégyenlős volt is, teljesen normális volt a vágyakozása a lányok után. Aranyos volt, nem voltunk vértestvérek, ő egy fiú és én egy lány, akkor miért is ne?! Ki loggoltam és a nappaliba mentem, ahol Zsolt épp egy filmet nézett.

Már majdnem vége volt, így megnéztem vele a film végét. Amikor vége volt a filmnek akkor ő kikapcsolta a TV – t és elkezdtünk beszélgetni. Megkérdeztem arról a lányról ki telefonált, azt mondta, hogy Kati a neve, és nagyon kedveli. Már fel akarta hívni, de nem merte. Mondtam neki, hogy biztosan minden lány szívesen randizna egy ilyen jóképű sráccal, mint ő. (Ahogy néztem a gyönyörű barna haját, ami elválasztott édes kicsi arcát, a kicsi de formás testét. Teljesen felizgultam ettől a tinédzsertől) Egy kicsit dadogott, majd végre elmondta a problémáját.

Kata már szexuálisan aktív és attól fél, hogy majd nem tudja kielégíteni az igényeit, mivel ő szűz. Leültem mellé, és megfogtam a kezét, majd azt mondtam: – „Zsolt, mit szolnál egy kis gyakorláshoz mielőtt randizol Kata – vel?” – Nagyon meglepettnek nézett ki majd így szolt: – „Megtennéd számomra?” Tisztán emlékszem a szavaimra: – „Zsolt szeretnék segíteni neked, mert így te is segítesz nekem. Én is szűz vagyok, és nem vagyok járatos a fiukkal kapcsolatban. Együtt tanulhatnánk. És mellette nagyon örülnék, ha te lennél az elsőm.

” – Erre megkérdezte, hogy most akarom megtenni? – „Természetesen, ha te is akarod” – mondtam. Felhívta az anyját, hogy mi a helyzet náluk, legfőképpen, hogy még mindig egész este ott akarnak – e maradni. Mindenkit érdekelt az Orange Bowl mivel ez volt az utolsó meccs a mai napon. Most már tudtuk, hogy egész éjszaka biztonságban leszünk. Annyira felizgultam, ahogy néztem, hogy telefonál. Majd bementünk a szobámba és egy másodpercig egymást néztük. Úgy döntöttem, hogy átveszem a vezetést: – „Zsolt, csináljuk lassan, hogy tanulhassunk és, hogy tényleg élvezni tudjuk.

” Közelebb léptem hozzá és megcsókoltam. Egy jó 12 cm – el alacsonyabb volt nálam ezért egy kissé le kellett hajolnom. Először csak az ajkaink érintkeztek, majd kidugtam a nyelvemet míg nem éreztem a fogait, rájött, hogy mit akarok tenni és egy picit kinyitotta a száját és a nyelveink találkoztak. Ez volt az első fiúm íze, és nagyon tetszett. Valószínűleg nyalókát ehetett, mert a szája nagyon édes volt. Kezem a derekán volt, szemei csukva voltak, míg a saját szemeim nyitva, és néztem a gyönyörűen nyugodt arcát.

Megszakítottam ez első csókunkat és kinyitotta a szemét. Kezem a derekáról a pólójának az aljára vándorolt. Megragadtam a póló két szélét és lassan elkezdtem felfelé húzni. Először a vékony dereka kezdett kilátszani a farmerja felett. A hasa sima és fehér volt, és elcsodálkoztam, hogy milyen feszes neki. Ahogy feljebb emeltem a pólóját egy gyönyörű mellkas tárulkozott fel előttem. A mellkasa nem volt még szőrös és a mellbimbói egy kicsit rózsaszínűek voltak. Ő felemelte a kezét és én tovább húztam felfelé a pólóját.

Már volt egy kis barna hónaljszőrzete és a bicepsze is kemény volt. A haja kissé összekócolódott és egy kicsit lesimítottam. Ahogy néztem a csupasz mellkasát, már tudtam, hogy mit akarok vele tenni. Leültem az ágy szélére, ő még mindig állt és egy kicsit közelebb húztam magamhoz. Majd az ajkamat a jobb mellbimbójára helyeztem. Egy kicsit meg pergettem a nyelvemmel és erre egy nagyot lélegzett. – „Zsolt jó volt?” – kérdeztem. – „Oh, Igen!” – válaszolta. A jobb mellbimbó már kemény volt a nyelvemtől, így áttértem a ballra.

Miközben játszottam a melleivel a hátát is masszíroztam enyhén. A reakcióiból már tudtam, hogy el tudok majd csábítani egy fiút. Mellkasától az alhasáig végigcsókoltam, szép lassan, hogy tudja élvezni. Mikor a nyelvemmel a köldökét csiklandoztam ő kuncogott egy jót. Mivel már tudta, hogy akarom folytatni, adott egy kis segítséget. Amíg a köldökét csiklandoztam addig kicsatolta az övét, kigombolta és letolta a farmerját. Egy kis barna szőr lógott ki az alsónadrágjának a tetején. De ennél jóval feltűnőbb volt az a dudor, ami az alsónadrágját kifelé nyomta.

A kezeimet lejjebb engedtem, így azok a fenekén nyugodtak, amit még eltakart az alsónadrágja. Térdre ereszkedtem, de még nem vettem le a bugyimat és elkezdtem nyalni a combjának a belső felét. Nem hiszem, hogy számított erre, és egy jó nagy levegőt vett, miközben a lábaival széjjellépett, hogy jobban oda tudjak férni. A bőre puha volt, mint a mellkasán, vagy mint a hasán. Éreztem, ahogy a teste megfeszül és remegve várta, hogy mit fogok ezután tenni. Az alsónadrágján ott, ahol a nagy dudornak a csúcsa volt, egy kis nedves folt kezdett látszani.

Ahogy hozzáértem csúszós és ragadós volt. Szépen lassan elkezdtem lefelé húzni az alsónadrágját, először csak még több szőrt láttam, majd hirtelen a fasza kiugrott. Merev és kemény volt, legalább 15 cm hosszú. A csúcsának a legvastagabb része jó 5 cm átmérőjű volt és az egész makkját átlátszó ondó borította be, ami a csúcson lévő kis résből csöpögött. A golyói gyönyörűen lógtak a herezacskóban, amit úgyszintén beborított egy kis barna göndör szőr. Hagytam, hogy az alsógatyája leessen a farmerére és a kezembe vettem a gyönyörű faszát.

Finoman masszíroztam és közben az ondót elkentem végig a rúdján. Zsolt úgy dorombolt, mint egy elégedett kis cica. A másik kezemmel a golyóit masszíroztam enyhén. Tudtam, hogy Zsolt boldog és ez engem is boldoggá tett, hogy ilyen örömöt tudok neki okozni. A pinám olyan nedves volt, mint Zsolt fasza. Alig tudtam kivárni, hogy megmutathassam neki. De előtte volt még egy kis dolgom. Kinyitottam a számat és bekaptam a makkját, majd a nyelvemmel jól megdolgoztam. Ez volt a fiúnak a második íze és ez is nagyon izgató volt.

Mélyebben a számba vettem és még jobban szoptam, miközben a kezem a most már csupasz seggén volt. Épp csak annyi időre hagytam abba a szopását, míg szóltam neki, hogy szóljon, ha lőni fog, hogy láthassam. Ahogy lenézett rám, a haja belelógott a szemébe és egy hatalmas mosoly volt a száján. Visszatettem a számat a faszára és az ajkaimmal egyre gyorsabban szoptam a vöröslő makkját. Zsolt hangja megváltozott, ami általában mély, egy igen magasra mikor azt mondta, hogy „Nikit!” – Hátrébb mozdultam és láttam, ahogy sugárban kilövell a faszából a sperma.

Eltalálta az arcomat, a blúzomat. A kezemmel újra megfogtam a faszát és elkentem rajta a maradék spermát. Mire befejezte a kilövellést a blúzom teljesen átázott a sok fehér spermától. Lenézett és csak annyit tudott mondani, hogy „Nagyon köszönöm!” Annyira édes volt, ahogy ott állt. Felálltam és megcsókoltam. Rákacsintottam: – „Zsolt, azt hiszem ezt le kell vetnem!” – Kigomboltam és levetettem a blúzomat és megtöröltem vele az arcomat és a kezemet. Még a farmerom is kapott belőle. Levetettem a papucsomat, a farmeromat.

Csak egy melltartó és egy bugyi volt rajtam. Zsolt levette a cipőjét és kilépett a farmeréből. Leült az ágyam szélére. Azt hiszem egy kicsit elfáradhatott, mivel végig állt. Kikapcsoltam a melltartómat és lassan leengedtem őket. Zsolt szemei a csupasz melleimre fixálódtak. Büszke voltam a melleimre mivel jó formások voltak, majd ledobtam a melltartómat a földre és megindultam Zsolt felé. Mielőtt olyan közel értem volna hozzá, hogy hozzámérhessen megálltam, és szép lassan kibújtam a bugyimból. Mivel nem borotválom a puncimat ezért egy szép kis barna szőrerdő borította.

Egy csomó szőr nedves volt az előző élményeknek köszönhetően. Ahogy közelebb léptem megszólalt: „Most én jövök!” és a szájával a jobb mellbimbómat kezdte dolgozni. Most én részesültem ugyanabban az örömben, amit az előbb én nyújtottam neki. Egyik mellemről a másikra járt miközben szopta, nyalta a melleimet és így egyre jobban felizgatott. Az egyik kezemmel a lábam közé nyúltam és masszírozni kezdtem a csiklómat, miközben a kis 14 éves mostohatestvérem a csupasz melleimet szopta. Jobb volt, mint amire számítottam.

Ahogy lenéztem Zsoltra észrevettem, hogy megint merev. Még egy kis orális sex jól esett volna, de ahogy a merev faszát néztem inkább azt akartam kipróbálni, hogy milyen érzés az amikor az bennem van. A kezemet elvettem a hüvelyemtől és a nedvességemet elkentem a faszán. Zsolt tovább folytatta munkáját a melleimen. „Zsolt annyira felizgattál, hogy készen állok rád!” Ő felnézett és a hangja megint megtört miközben azt kérdezte „Tényleg?” Erre én „Oh, Igen!” Most már teljesen fel voltam készülve a nagy dologra.

Zsolt tökéletes partner volt számomra. Annyira készséges buzgó, és nem kellett a hosszadalmas udvarláson keresztülmennünk, hogy eljussunk idáig. Mind a ketten meg akartuk tapasztalni a gyönyört és most itt az ideje. Lefeküdtem az ágyra, ő meg mellém feküdt. Ahogy a mellkasáról a péniszére néztem észrevettem valamit. – „Várj csak!” – „Mire?” – kérdezte. Lemásztam a lábához és lehúztam a zokniját. Felnevetett: „Ezt elfelejtettem.” Míg lent voltam egy kicsit nyaldostam a lábát és szép lassan felfelé küzdöttem magamat.

Megcsókoltam a péniszét, ami már megint csöpögött. Felfelé haladva mindkét mellbimbóját kezelésbe vettem majd megcsókoltam. Nyelveink megint találkoztak, miközben egymás mellett feküdtünk. Kezeimmel átkaroltam és magamhoz húztam. A melleim a csupasz mellkasához értek és ez annyira jólesett. Zsolt enyhén vakarta a hátamat, miközben a talpával a lábamat csiklandozta. A fasza készen állt, a hasamat nyomta. Miközben még mindig szorítottam, a hátamra fordultam és így Zsolt került fölém. Még mindig csókolóztunk, mikor a lábaimat lassan szétnyitottam.

A lábai kinyújtva voltak a lábaim között. Lenyúltam és megfogtam a faszát. Majd odasúgtam neki: „Zsolt had vezesselek be.” Egy kicsit lejjebb mászott, hogy a faszának a hegye a puncim bejáratomnál állt. Miközben még mindig fogtam a kemény faszát, fel – le dörzsöltem vele a bejáratomat. Mind a ketten élveztük az új ingereket. Majd jól megfogtam és egy kicsit lejjebb csúsztam. Egy nagy levegőt vettem mikor a makkját elnyelte a nedves puncim. Elvettem a kezem és mondtam: – „Zsolt mát teljesen benyomhatod.

” – mondtam. Szép lassan nyomta be, miközben a rúdja a csiklómat ingerelte. – „Oh, Istenem, ez csodálatos !” – mondta miközben teljesen benyomta. Tudtam, hogy mind a 15 cm bennem van, mikor megéreztem a golyóit nekem ütődni. A kezeit az ágyra helyezte, majd kinyújtotta őket, felemelte a fejét és a mellkasát, hogy tudjon mozogni. És neki is állt ám. Zsolt szűz volt, de a természet átvette az irányítást. Állandó ritmussal mozgott bennem és az életem legnagyobb orgazmusát éltem át. Annyira erős volt, ahogy a kezem a hátán fel – le járt.

Ő most már nem csak a kis mostohatestvérem volt. Ahogy az egész testem remegett és nagyon melegem lett. Csak az első orgazmusomra tudtam gondolni. Felordítottam: „Oh, Zsolt!!!” és a puncinedveim csak folytak. Kéjjel teli arckifejezése ült ki az arcára, ahogy tovább támadta a hüvelyemet. Azt akartam, hogy legalább annyira élvezze az orgazmusát, mint ahogy én is élveztem. Összeszorítottam a lábaimat és csak annyi helyet hagytam neki, hogy tovább tudjon mozogni. Megemeltem a fejemet és nyalni kezdtem az egyik mellbimbóját, míg a másik kezemmel a másik mellbimbót csiklandoztam.

Felordított: „Nikit, most élvezek el!” és a hangja most nagyon, nagyon mély volt. Ahogy pumpálta belém a forró spermáját akkor nagyon örültem annak, hogy a tablettán vagyok. Addig mozgott még bennem, míg az utolsó cseppet is kipréselte magából, majd rám zuhant. Eligazgattam a haját ami a szemébe lógott, majd megcsókoltam a homlokát: – „Zsolt fenséges voltál!” – A legszélesebb mosoly volt húzódott az arcára, amit valaha is láttam majd válaszolt: – „Mint te is!” Hosszú ideig rajtam feküdt, amíg is a csupasz hátát és fenekét simogattam.

Majd mikor felkeltünk az ágyam tele volt a testnedveinkkel. Csak annyit mondtam: „Hát szép kis káosz!” és javasoltam, hogy mennyünk előbb fürdeni. Nagyon élveztük egymás szappanozását, de semmi szexuális dolog nem történt, mivel hulla fáradtak voltunk. Megszárítkoztunk és bementünk a konyhába, hogy valamit igyunk. Leültünk az ebédlő asztalnál és beszélgettünk egy kicsit. Mind a ketten megegyeztünk abban, hogy nem lenne jó egy kapcsolat közöttünk. De megkérdezte tőlem, hogy mi lenne, ha néha – néha összejönnénk egy – egy menetre, és hamar igent mondtam.

Ezek után, hogy tudtam, hogy mire képes ez a fiú a házamban megmondtam neki, hogy fel kell hívnia Kety – t mivel nem kell szégyellnie. Kezébe nyomtam a telefont és fel is hívta, és összehozott egy randit a következő napra. Büszke voltam rá. És most már én is magabiztosabban közeledtem a fiukhoz. Zsolt összejött Kati – vel és a következő hétvégén mindent megosztott vele, amit velem megtanult. Helyes párt alkottak. És én is összejöttem egy fiúval az osztályomból. Épp most kezdtünk együtt járni és nagyon félénk.

A hétvégén egyedül leszek vele. és most már tudom, hogy mit kell csinálni a félénk fiukkal. És végre őt is megízlelhetem!…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!