Elkártyáztam a csajom 3.

– Nem, őt nem! -tiltakozott Csaba. -Ugyan miért? Így is lógsz 2000-rel! -mondta Jácint. -Nem lesz bántódása a kicsikének, ígérem! De ha van jobb ötleted, szólj. De nem vagy most abban a helyzetben, hogy te szabd meg a feltételeket! – De kérj bármit, akármit!! – üvöltötte Csaba magánkívül. -Én őt akarom. Ha akarnám, erőszakkal venném el, de én még cserébe az adósságodat is elengedem. Mert hát úgy pókerezni, hogy nincs nálad elég pénz, elég nagy pofátlanság. – válaszolt Jácint és a szomszéd asztalnál ülő nő felé sandított, aki láthatólag semmit sem hallott kettejük vitájából.

Csaba visszagondolt pár órával ezelőttre, amikor elindultak Niki-vel, minden szép és jó volt. -Csak egy órára ülünk be és elnyerem a gatyáját is az ürgének, aztán miénk az éjszaka! -ígérte. Niki persze hallatlanul dühös volt, de tudta, hogy Csaba sosem viszi túlzásba a játékot, így végülis belement az egy órába. Az egy órából lassan kettő, majd három lett, ezalatt Csaba folyamatosan vesztett, de igyekezett mindig mosolyogni a lány felé, mintha minden rendben lenne. De semmi sem volt rendben. Niki először hallatlanul unta, majd duzzogni kezdett, aztán egyre mérgesebb pillantásokkal bombázta Csabat. Most pedig (beletörődve, hogy ebből az éjszakából már semmi nem lesz), unott képpel, egyedül ült a szomszédos asztalnál, kavargatva az italát és a kapcsolatukon gondolkodva. Jácint természetesen már megjövetelükkor kinézte magának Niki-t, aki feszülős miniruhájában, hosszú combjaival és égővörös hajával mindenhol feltűnést keltett. Sokszor odapillantott rá játék közben és eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lenne ha… És most, ahogy ránézett a szerencsétlen félnótás Csabara, aki rettentően félt tőle és az embereitől, aki tartozik neki 2000 dollárral, akinek egyetlen vagyona…Niki, tudta: a férfinak nincs választása. Elegen megtapasztalták, milyen kellemetlen is tartozni Jácint Megan-nak. Volt, aki olcsón megúszta: egy pár törött térd mindenkit fizetésre bír. De akadtak olyanok is, akiknek véletlenül leégett a házuk vagy felrobbant a kocsijuk. És Csaba ez utóbbi csoportba esett az összeg nagysága miatt. -Nos? -kérdezte Jácint. – Kezdek türelmetlen lenni. – Nem, inkább verjetek össze, de akkor sincs ennyi pénzem. – fogta könyörgőre Csaba. – Ezen akarok segíteni. – vigyorgott Jácint. – Döntsd el: elveszítesz mindent; kocsidat, lakásodat, állásodat -hidd el, el tudom intézni- vagy fél óra vele. -mutatott Jácint Niki-re. – Fél óra és minden rendezve van.

Csaba tépelődve nézte a lányt, akit még csak pár napja ismert meg, de akihez már most hallatlanul kötődött. – Hagy beszéljem meg vele! – kérte Jácint-t. – Rendben, de igyekezz! Csaba odament Niki asztalához és leült. – Mi a francot képzelsz magadról? – fakadt ki a lány. -Drágám, csillapodj! – kérte Csaba. – Iszonyú nagy bajban vagyok. Vesztettem. Mindent, érted? Mindent. – És engem is te szemét! – kiabálta a lány. – Mennyivel lógsz annak a tuskónak? Összekaparjuk, csak tűnjünk el innen! Aztán holnap majd meglátom, hogy mi legyen velünk. – mondta Niki. – Drágám, ez nem olyan egyszerű. 2000-et vesztettem. – Úristen, honnan fogsz ennyi pénzt szerezni? Mikorra kell? – Nem a pénz kell neki. – felelte Csaba, de tudta, hogy ez nem teljesen igaz és majdnem a föld alá bújt szégyenében. – Hanem? – kérdezte Niki. – Hanem te. – sütötte le a szemét Csaba. – Mit képzel ez magáról? – üvöltötte a lány és felállt majd Jácint-hoz ugrott. – Mi a jó büdös francot képzel magáról? – Lassan a testtel, baby! – ripakodott rá Jácint. – Ha nem tetszenek a feltételeim, fizetni is lehet, most kp-ban, vagy lehet viselni a következményeket. De nem ajánlom sem magácskának, sem pedig a barátocskájának. – válaszolt nyugodtan Jácint. A lány visszanézett Csaba-ra. -Miről beszél ez? -kérdezte. – Emlékszel Patrick-ra? Akit a múlt héten mutattam be neked. – A tolókocsisra? -Igen. -válaszolta Csaba. -Hát Ő nem fizetett. – mondta Csaba és legszívesebben összeverte volna magát. A lány elsápadt. – Mit akar tőlem? -kérdezte. -Óh, csak egy fél órácskát magával kettesben. -válaszolt Jácint és sokatmondóan végigmérte Niki-t, formás lábától a kerekded csípőjén át a mély dekoltázsáig, amit a félig lehúzott zippzár láttatni engedett.

Niki mindig is büszke volt az alakjára, ezért sokszor vett fel olyan ruhát, ami hagyta érvényesülni telt kebleit, melyek most is erősen domborodtak a feszülő ruhában, szinte szétfeszítve az őket takaró zippzárt. – Hajlandó vagyok elengedni a pénzt, sőt… még adok mellé egy ezrest maguknak. Mindezt egy vacak fél óráért. – És ha nemet mondunk? – kérdezte Niki. – Azt nem ajánlom. – morogta Jácint és egy pillantására előléptek az emberei. -Egyiküknek sem. – Merre? – kérdezte hirtelen Niki. Kérdésével teljesen meglepte Csabat, aki már látta ezt az arckifejezést a lányon. Akkor ilyen, amikor valamit titkol, de világért sem árulja el, inkább duzzog. -Vagy itt, mindenki szeme láttára? – Erre parancsoljon, hölgyem! -vigyorodott el Jácint, és kinyitotta a hátsó szoba ajtaját. Niki belépett, anélkül, hogy visszanézett volna. Jácint becsukta maguk mögött az ajtót és Csaba csak kifejezéstelen szemmel bámult utánuk majd lerogyott a legközelebbi székre. Bent egy biliárdasztalon kívül csak két szék volt, így a lány egyből a játékasztalhoz lépett. – Essünk túl rajta! -mondta Niki és szembefordult az asztallal. Jácint mögé lépett és kezét a miniruha alá csúsztatta. Niki engedelmesen kis terpeszbe állt, hogy a férfi jobban hozzáférhessen, aki lelkesen taperolta a fenekét, majd hirtelen megérezte a nyakán a férfi melegét. Jácint csókolni kezdte a nyakat, míg egyik kezével markolászta a lány fenekét és szemeit a dekoltázs mélyedésébe fúrta. Aztán a másik kezével szép lassan, akkurátusan lehúzta a zipzárt és benyúlt a résen. Niki Becsukta a szemét, amikor a férfi hozzáért a mellbimbójához és masszírozni kezdte azt.

Jácint még sosem fogott ilyen csodálatos halmokat, így teljesen lehúzta a zippzárt, hogy szemével még jobban gusztálhassa őket. Niki domborulatai kibuggyantak szűk börtönükből, lévén nem volt rajta melltartó. Jácint odahajolt a jobb mellbimbóhoz és belenyalt, majd teljesen szájába vette, és finoman szopogatni kezdte, míg kezeivel letépte a lány bugyiját és a földre dobta. Megfordította a lányt és felhajtotta a ruhát. – Állj terpeszbe! – parancsolta. Niki engedelmeskedett. Jácint végigfuttatta kezét a comb bársonyos bőrén és megállapodott a szeméremajkakon, miközben nyelvével körkörösen Niki bal mellbimbóját nyalogatta. Aztán leguggolt és fejét belefúrta a lány ágyékába. Iszonyatosan begerjedt a finom, borotvált husi látványától és eszét vesztve nyalni kezdte az eléje táruló csodálatos kelyheket. Niki érezte, hogy az érdes nyelv fel-alá csapkod szeméremajkain, és csiklója körül köröz. Jácint egyre mélyebbre hatolt nyelvével a hüvelybe, de érezte, hogy lassan nem bírja tovább, ezért abbahagyta és rálökte a lányt az asztalra, a golyók csak úgy gurultak szanaszét. Niki teljesen kiszolgáltatott helyzetben, szétterpesztett lábbal várta, hogy eljöjjön az este legszörnyűbb része. Becsukta a szemét, ahogy érezte, hogy a férfi beléhatol. Jácint szinte megőrült a látványtól, nem tudta hova kapjon a kezeivel; az egyikkel Niki melleit markolászta, mellbimbóit masszírozta, másikkal a lány alá nyúlt és a fenekét markolta meg, miközben egyre gyorsuló ütemben mozgott a lányban, férfiasságát egyre mélyebbre lökve benne.

Óriási lökéssel belelőtte a lányba spermáját, majd kiszállt belőle. Hirtelen mozdulattal a hasára fordította Niki-t és terpeszbe állította. – Istenem, de gyönyörű! – mondta Jácint és beleharapott az eléje táruló fenékbe. Aztán még mindig meredező férfiasságát a felkínált testrészbe rakta. Niki felkészült a legrosszabbra, de szerencséjére már sokszor volt ily módon férfival, ezért tudta, hogyan kell ilyenkor kellőképpen ellazítani az izmokat, hogy befogadhassa a hímtagot. A férfi továbbra sem tudott betelni Niki melleivel, ezért kezei újra előrekalandoztak, és hátulról markolták meg a feszes, gömbölyded kebleket, miközben erőteljesen nyomta hímvesszőjét a lány ánuszába, amelyet teljesen kitöltött. A szűk lyuk egyre szűkebb lett és végül nem bírta tovább; beleélvezett. Lassan húzta ki elernyedt férfiasságát és ellépett a lánytól. – Huh, mekkora menet volt. Látod, még csak húsz perc telt el! Igazán megismételhetnénk egyszer. – mondta a férfi, miközben még egyszer végigsimított a telt kebleken. – Nézd meg, összekentem magam! – szólt Jácint és lehajolt, hogy megnézze a foltot. Niki szeme előtt vörösbe borult a világ és megszűnt gondolkozni. Felkapott egy biliárdgolyót és teljes erőből fejbe vágta vele a férfit, aki szótlanul elterült. A lány rávetette magát a mozdulatlan testre, és addig ütötte a golyóval a fejét tiszta erőből, amíg csak el nem fáradt a keze. Aztán gyorsan összehúzta a zippzárt, és bár a szíve a torkában dobogott, tudta, hogy most minden perc drága. A pulzusa vadul lüktetett.

Nagy levegőt vett és kilépett az ajtón. – Jól vagy édesem? Mi történt? – kérdezte Csaba. – Ne legyél hülye! Tűnjünk el erről a borzalmas helyről! – kiáltotta a lány. – Hé, a főnök miért nem jött ki? – lépett oda Jácint egyik embere. – Kicsit elfáradt. Nem csodálom, elég sokáig bírta! -erőltetett Niki mosolyt az arcára és már sietett is kifelé. Mikor kiértek, a lány elkezdett futni. – Hova rohansz? – kiáltotta utána Csaba. Niki visszafordult: – Megöltem a rohadékot, úgyhogy fuss, ha nem akarsz itt megdögleni! Ja, és gondolom azt mondanom sem kell, hogy végeztem veled! – mondta a lány és beleveszett az éjszakába.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!