A feleségem legjobb barátnője

Mindig romantikus, az elveihez szigorúan hű pasasnak tartottam magam. Azt már hozzá sem teszem, hogy hűségesnek is. Nagyon szeretem a feleségem, akivel öt éve vagyunk házasok és aki mindenben azt jelenti amit valaha megálmodtam. Most pedig szorongásokkal teli álltam neki leírni mindazt, ami megtörtént velem, mintha ez az ismeretleneknek való kitárulkozás valamiféle szabadulást vagy megbocsátást hozna rám. A feleségem legjobb barátnőjét Zsuzsának hívják és majdnem mindenben ellentétje feleségemnek. Szilvia barna, Zsuzsa pedig szőke, a feleségem aprócska termetű míg barátnője nyurga, körte alakú, igaz csinos és nagy mellű. Úgy éreztem, szimpatikusak is nekem, férjével, Tiborral együtt, ha nem is a tökéletes, mindenben egyezik a véleményünk típusú pár, sokszor sznobkodó és idegen ízlésű, de jól éreztem magam velük, akárcsak a feleségem.

A múlt hónapban úgy hozta a sors, amit persze ma átkozok magamban, hogy meghívtak egy hét végére az erdei nyaralójukba. Mivel Szilvia szolgálatos volt, majdnem semmi se lett az egészből, de a feleségem addig erősködött, míg ráálltam, hogy kimegyek velük. Bár ne tettem volna… A gondok valahol ott kezdődhettek el, hogy Zsuzsa – ma már nem vagyok meggyőződve róla, hogy véletlenül – otthon felejtette a fürdőruháját. Tibor egy kicsit talán puhány alak volt, de így is félve pillantottam rá, amikor felesége kijelentette, hogy márpedig ő így is napozni fog.
– Ezt nem muszáj Szilvinek elmesélni – dugta ki kópén felém a nyelvét Zsuzsa, amint ledobta magáról a rövid nadrágot. Bennem a gerjedező férfi nem engedte, hogy elgondolkozzam azon, miért nem barnul eleget a nadrágocskájában (amelyet addig is igazi férfi szemekkel pásztáztam, amint senki sem vette észre – főleg elől a mély bevágást, amelyet máskor is csodálhattam, ha nálunk aerobikoztak a feleségemmel), így már egyenesen a szeméremszőrzete rajzolódott ki a csipkebugyi mögül, felváltva az addig ingerlő bevágást. Felül egy ujj nélküli trikóban maradt – azért nem vagyunk azok a modern, egymás előtt topless-kedő baráti pár -, de mondanom sem kell, hogy oldalból milyen kilátásom nyílt a két tekintélyes körtéjére.

Ha már a leltárnál járok, nemsokára a bikini bekerült a fenekébe, így gyakorlatilag egy 90%-ban meztelen, sportos nő mellett töltöttem el a délutánt. A hangulat fűszeressé vált köztem és Zsuzsa között, csak a vak nem láthatta. Meg Tibor, persze. Mint kan a tüzelő szukát, úgy szagolgattam – persze képletesen – a kétértelmű pillantásokkal válaszoló Zsuzsát. Nem sokáig voltam fürdő gatyában, tíz perc múlva a szúnyogokra kenve a dolgot magamra rántottam a sport nadrágomat – 18 centit mégsem lehet észrevétlenül tartani egy olyan szűk alsóban… Nem hiszem, hogy végig akarjátok hallgatni a délután részletes történetét – bár ebben a történetben minden apró ki gesztusnak megvan a magyarázkodó jellege. Talán más férfi is egyetértene abban, nekem túl sok esélyem nem volt ebben a történetben. Nehéz ezt egy nőnek is megmagyarázni, de higgyék el nekem, a férfi gének nincsenek elutasításra beprogramozva és racionális érveinket nem nagyon engedi szóhoz jutni a párzásra teremtett idegpályánk izgatása.

A nap nyugtával áttértünk borozásra, így ért minket az éjfél. Izzott a levegő Zsuzsa körül, egyre reszketőbbé vált a hangom, csak reménykedtem, hogy Tibor a bornak fogja betudni. Zsuzsa előtt már nem is szégyelltem magam, tudat alatt mi már rég a násztáncnál jártunk. Ő sem tudott uralkodni magán, egyre többet felejtette tekintetét feszülő ágyékomon, egyre többször és egyre nedvesebben futatta meg nyelvét a kiszáradó ajkain. Ugyanabban az ujjatlan, bő trikóban volt, minden mozdulatára megmozdultak a harangok, feszesen, rugalmasan. Persze már nem bugyiban üldögélt, de hogy még jobb legyen, egy feszülő futó rajzolta ki körte alakú fenekét.
– Na, lefekvés nem lesz? – kérdezte Tibor, mire Zsuzsa felnevetett. Nem győztem csodálkozni, hogy mennyire rövidlátó ez a szótlan, álmos tekintetű férje. Persze, hogy ez a kérdés mást jelent két felajzott egyénnek… Zsuzsa nem ellenkezett, amikor Tibor kijelentette, hogy neki mára ennyi elég volt. Nem tudom, éreztétek-e már azt, amit én, amikor ijedten azért rimánkodtam magamban, hogy bárcsak Zsuzsa is vele menne, míg a nadrágomból csak egyetlen gondolat ágaskodott – ne, nehogy elmenj, maradj!

És persze, maradt. Tibor átvonult a másik szobába – egyszerű, két szobás nyaraló volt, nem kell nagy dologra gondolni. Suttogóra fogtuk a hangunk és egy kicsit le is hűlt a hangulatunk, szótlanabbakká válva – igazi vihar előtti csend. Mindenféle marhaságról beszélgettünk, suttogva, csak néha mondtam hangosabban egy-egy ártatlanabb frázishoz érve, nehogy Tibor gyanút fogjon. De ezekben a pillanatokban csak a fájdalmasan feszülő alhasamra tudtam hallgatni, alig fogtam fel valamit Zsuzsa munkahelyi dolgaiból.
– Addig suttogunk, amíg Tibor még félreérti… – szólaltam meg egy hosszabbra sikeredett hallgatás után.
– Nem ismered őt, már rég alszik. – válaszolta Zsuzsa. Tekintete elakasztotta a lélegzetem, valahogy mintha pár másodperccel előtte megéreztem volna, hogy mi fog következni. – Úgy hogy nem értem még mire várunk. – fejezte be mondatát és felállt a székéről. Az a pár másodperc maradt, hogy egy jól megválasztott mondattal színlelve félreértsem a szavait, de ez a pár másodperc is azzal telt el, hogy tekintetemet ráragasszam a futó alatt feszülő combjaira. Mellém ért, beletúrt a hajamba és az ölembe ereszkedett. Karjaim rögtön a derekán zárultak, még teljesen felém sem fordította a fejét és nyelvem be is hatolt ajkai közé. Hosszú, nedves csókra forrtunk össze, melynek még kezdeti fázisában áttértem a derekáról az egész délutánomat kitöltő mellei simogatására.

Remélem nem hiszed azt, ismeretlen olvasóm, hogy ezekben a percekben olyasmik is eszembe jutottak mint a szerelmem – mert ez az állati hűtlenség, megcsalni azt, akibe még mindig szerelmes vagy, és nem csak egyszerűen a feleségedet – vagy a túlsó szobában alvó Tibor. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, soknak tűnt, minden esetre. Hirtelen felemelkedett ölemből és kezemet megfogva az ágyhoz vezetett. Éreztem, hogy mindaz a vér, ami nem a farkamat duzzasztotta, felfutott az arcomba. Zsuzsa egy természetes mozdulattal kibujt a trikójából majd szinte szó szerint a melleivel lökött az ágyra. Mintha gyakorlott mozdulatsora volna, megragadta a nadrágomat és bugyimmal együtt lerántotta rólam. Kiugró dákóm majdnem az arcát ütötte meg, nem mintha ez megrettentette volna, hisz még meg sem állt mozgásában és fele eltűnt a szájában. Kicsit hangosra sikerült a nyögésszerű sóhajom – ez az a szex fajta amit feleségemtől hiába is várnék. Kedves puszikat igen, de azt a szakszerű szopást, amit Zsuzsa leművelt, csak a néha lopva megtekintett pornó filmek hatására betudott vágyálomnak tartottam. Heréim úgy feszültek, már attól féltem én aki másképp jó bíróképességű vagyok -, hogy mindjárt fel- illetve elsülök.

Megemelkedtem és egyetlen jól irányzott mozdulattal benyúltam a futójába, ujjaim egyenesen a nedves kisajkak között álltak meg. Egy pillanatra kiengedte szájából a farkam és bedugva nyelvét a számba, letolta magáról a nadrágot. Sötét szőke szőrzetére néztem és hálásan a kapott dolgokért befurakodtam fejemmel a lábai közé. Végighúztam nyelvem a pináján, mire akkorát nyüszített, hogy egy pillanatra fülelni kezdtem, nem-e hallok zajt Tibor szobája felől. De csak a faszomon cuppogó Zsuzsa hallatszott, így beletemette arcom az egyre jobban szétnyíló ajkak közé. Nem tartom magam rossz nyalakodónak, de Zsuzsa sem hagyta a véletlenre a dolgokat, erős kezével irányította a fejem, hogy jó erősen hozzányomjam nyelvem a klitoriszához.
– Mindjárt elélvezek, ha így folytatod… – emelkedtem meg és húztam magamhoz, hogy a fülébe súghassak. Csókja sós volt a faszom ízétől, állán is nyálas volt, olyan kitartóan szopott addig. Mosolygott és a hátamra lökött, alkalmat adva nekem, hogy megkóstolhassam a fölöttem ringatózó melleit. Erős mozdulatokkal verte a kivörösödött tagomat, belelihegve fülembe a melleit masszírozó és nyalogató ténykedésem eredményét.

Már nem volt szükség szavakra, hirtelen feltérdelt, még egyszer megcsókolt majd felém háttal átvetette fölöttem a lábát. Néztem, ahogy beigazítja magának a lüktető faszom majd lehunytam a szemem a rám ereszkedő pina érzésére. Elöntött a melegség, ha még egyáltalán fokozni lehet amit addig is éreztem, és a lábaim között ágaskodó fasz elfüggetlenítette magát tudatomtól. Csak a fenekét láttam magam előtt, amint vadul meglovagolt, nem is tudtam tiltakozni a már-már fájó, farkamat feszítő, eltörni akaró nyomásai ellen. Sziszegve élvezni kezdett, segge megfeszült, mintha el akarna nyelni magában, és már én sem bírtam tovább, szinte örülve, hogy nem kell többé visszatartanom, beleürítettem magomat. Rövid agóniánk után hátraengedte magát, és én még rabul ejtett fasszal markoltam alulról melleit, befogadva számba húsos nyelvét. Már-már kezdtem magamhoz térni, és kicsit védekezőbb testhelyzetbe akartam kerülni, mintha bűntudat rügyei bomolnának bennem, amikor idegen hangként nyögtek bele a csendbe. Kipattanó szemeim előtt a meztelen Tibor jelent meg, szapora mozdulatokkal verve a farkát. Én voltam az egyetlen, aki sokkos állapotba kerültem, Zsuzsa a világ legtermészetesebb dolgaként ült fel, combjai közé szorítva, hogy ne ránthassam ki belőle a faszomat, és megragadva a mellénk érő férje derekát befalta a másik pattanásig feszült farkat.

Tibor elhomályosult tekintettel kapaszkodott felesége hajába, amint kiszakadt belőle egy állatias nyögés.
– Nyeld le, kicsi kurva! – sziszegte és meglepett arcot vágva spriccelni kezdett. Zsuzsa megmozdult, csípőjével mintha még lopni akarna pár csepp gyönyört a pinájában raboskodó faroktól, mintegy kárpótlásként a másik fasz gátlástalan, erőszakos élvezkedéséért. Még mielőtt szólni vagy védekezni tudtam volna, minden világossá vált előttem. Zsuzsa felém fordult és minden iparkodásom ellenére szájon csókolt Tibor spermájától lucskos ajkaival. Még mindig a férje farkát masszírozta, mosolygós szemekkel.
– Jól meg tudtad figyelni, édesem, ahogy megbaszott? – incselkedően kidugta nyelvét és megcsiklandozta vele Tibor kisajtolt dákóját. – Jó volt neked is?
– Isteni kurva vagy, Zsuzsi – kihasználtam az alkalmat, hogy visszavonuljak szeretőm ágyékából, míg a házaspár a bőven csepegő spermától mit sem zavartatva smároltak előttem. Kezemmel gyorsan letöröltem az én szájízemet is sóssá tevő csóksperma cseppeket.

Nem írok most az utána következő percekről. Egyedül én éreztem kínosan magam, Zsuzsáékat cseppet sem zavarta az épp lezajlott akció. Régi vágyuk volt már, hogy valaki Tibor előtt megkefélje, csak éppen erre alkalmas férfit nem találtak. Mintha nem én lettem volna nem sokkal ez előtt a feleségem legjobb barátnőjének a szájában és pinájában, gyomromat felkavarta a perverz barátok látványa. Zsuzsáék kedvesen búcsúztak tőlem, magamra maradtam az ágyban, és hiába voltak utolsó szavaik, hogy ettől még semmi sem változott köztünk, és senkinek sem kell tudnia a történtekről, nem csak bűntudat nem hagyta, hogy elaludjak. Valami furcsa félelem szorított, hogy ezzel a dolgok még korántsem értek véget.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!