Elmesélem hogy a párom hogyan vibrizte meg a seggem

Hol is kezdjem, talán ott hogy anyósómék eljöttek a páromat köszönteni születésnapjára. Készlett a kaja ettünk, sütiztünk torta stb. Iszogattunk kicsit közbe beszélgettünk. Elment az idő anyosómék mentek haza mert már sötétedett. Én még iszogattam 1-2 páleszt meg sört, azért már fejbe vágott. Párom megharagudott mert borozgatni akart én meg itt iszogatok magamba. Nem is volt kilátásba estére semmi.

Mire lefürödtünk meg lefeküdtünk világossá is vált számomra hogy nem is lesz. Azért még meg markolásztam cicám fenekét kicsit meggyurogattam benyultam a segglyukába. Erre mérges lett, rám ugrott és hasra fordított nagyon azért nem elenkeztem. Ö is nyulkált a seggembe, belehúzta a boxert. Mondta hogy hozza a vibrit és bedugja erre nem szoltam semmit. Hozta is a mini vibrátort és oda nyomta az ánuszomnak.

Öszintén bevallom kéjes érzés volt. Mikor látta hogy nem ellenkezek bekente sikosítoval és elkezdte mozgatni a bejáratnál. Javasoltam hogy foglalkozzon a kukimal is. Hanyatt fordultam viszadugta a vibrit, a kukim àlt rendesen, elkezdte a másik kezével verni egy ideig csak verte utána szopott is, felváltva szopizott és verte amíg el nem mentem ami elég soká következett be a sok pia miatt. Végül meg igérte hogy legközelebb a nagy normál méretü vibrit kapom meg.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!