Éva új munkahelye

Péntek este volt, és lázasan készülődtünk Éva kolleganőjének házibulijára. Ma töltötte be a negyvenediket. A meghívás kicsit váratlanul ért, ugyanis Éva csak három hete dolgozik a titkárságon, de máris meghívták a bulira.

Sok figyelmet nem szenteltünk a dolognak, inkább csipkedtük magunkat, mert már így is késésben voltunk. Igaz, vendégségből késni muszály, de sokat nem akartunk késni, egy kicsit idegenek vagyunk, hogy ránk várjanak.
– Éva, és mit viszünk ajándékba? – kérdeztem váratlanul, ugyis nekem kell átadnom az ajándékot, akkor már tudjam, hogy egyáltalán mi az.
-Márti szigorúan figyelmeztett, hogy csak piát vigyünk, és semmi ajándék. – válaszolta Éva kurtán, mialatt harisnyáját kecsesen húzta formás kis lábára. Éva nagyon szeretett harisnyában járni, ha harisnyanadrágot viselt, akkor sosem vett fel bugyit. Ilyenkor ha vendégségben vagy valami idegen helyen voltunk, előszeretettel húztam fel szoknyáját, csak egy röpke pillanatra, hogy a fürkésző szemek gyors pillántása elkaphassa a harisnya alatt feszülő fenekek formáját.

Egyszer egy színházban az első sorban ültünk, és a fent említett szituáció volt kilátásban. Éva finoman széttette a lábát, pont annyira, hogy egy kicsit is be lehessen látni, de nem úgy, hogy bármiféle szándékosság észrevehető lett volna. Mondanom sem kell, hogy aki észrevette majd leesett a színpadról. Halálra röhögtük magunkat az előadás után. Mire Éva elkészült én már rég a kocsiban ültem, és a rádiót halgatva vártam rá. Mikor megjelent az ajtónál, kiugrottam a kocsiból, hogy ajtót nyissak neki, s cserkésző szemekkel figyeltem, hogy teszi be formás kis lábait a kocsiba.

Késve érkeztünk egy nagy ház elé, és elképedve vettük észre, hogy miénk lesz a harmadik kocsi a ház előtt, akkor nem is késtünk el annyira, de akkor lepődtünk meg igazán, amikor a házigazda örömmel konstatálta, hogy végre megérkeztünk, és elkezdhetjük a vacsorát. A velünk együtt négy pár volt jelen a hallban, ahol egyenként bemutattak mindenkinek. Az ünnepelt, Márti nagyon csini, szexis ruhát viselt, ami kebleit ki kilebbentette. A másik két pár is szimpatikusnak tűnt, főleg Gabi, aki olyan blúzt viselt ami nagyon bő volt rá, és ráadásul a dekoltás is elég mély volt, így gond nélkül be lehetett látni, az apró probléma csak a blúz színéhez illeszkedő meltartó volt.

Párokban beszélgettünk egymással, és elég jó tempóban fogyott az ital. Évának nem kell sok és már láttam is rajta, hogy neki meg van a kellő hangulat. Vihorászás, vállra borulás stb.. Ő Gabi férjével beszélgetett, én meg Gabival. Már a második kör konyakot hoztam Gabinak, de gond nélkül elfogadta. Beszélt mindenről, főleg a munkájáról, de semmi extra. Fél szemmel figyeltem Évát s láttam rajta az a huncutságot, amit a pia okoz nála. Ilyenkor azt szeretem benne, hogy leveti gátlásait, és ha hazaérünk akkorát dugunk, mint a ház. Ilyenkor mindenben benne van, kezdve az anális szextől a különböző játékokig, minden. Gabi csak mondta a magáét, amikor mintha azt a szót hallottam volna, hogy baszás. Hirtelen a nőre néztem, és vártam a következő mondatot, végre valami jó téma.

De Gabi csak várt és várt és bambám bámult rám.
– Na, te nem félted Évát?
– Miért is? – kérdeztem
– Na, nem figyelsz? A főnök nekem rendszeresen ajánlatot tesz, és tegnap a fiókomban találtam egy papírdarabot, amin az állt – úgy is meg foglak baszni -, szerintem a főnököm volt, és tudod, Évának is a főnöke. Szóval, nem félted Évát? – tette fel gúnyosan a kérdést.
– Nem, Éva tőlem mindent megkap, nem szokott panaszkodni.
– Azt tudjuk -válaszolta Gabi kaján mosollyal. Erre a kijelentésre, meghűlt bennem a vér. Ezek kitárgyalják a nemi életünket. Na mindegy majd otthon kifaggatom Évát, hogy mi a helyzet Gabiék hitvesi ágyában.

Egyre többet ittunk, és nemcsak mi, hanem az egész csapat. Gabi megkért, hogy fogjam meg a poharát felszalad az emeletre, mindjárt jön. Jött is, és mikor elém ért, és átnyúlt a pohárért, láttam a változást, Gabi levette a melltartóját, és mellei, mintha kikéredszkettek volna a blúza alól. Formás kis melléről nem tudtam levenni a szemem, a rózsaszín mellbimbó látványa megtette hatását, és úgy állt a farkam, mint a cövek. Elképzeltem, amint mellét kezemben tartva simogatom és szopogatom finom kis bimbóját, ki-be, mint ahogy Éva szokta szopni meredező farkam.

Gabi ügyet sem vetve bámészkodásomra folytatta mondókáját, amire egyre kevésbé tudtam csak figyelni.
-Tálalunk! -hangzott a harsona kiálltás, és mindenki, kicsit dülöngélve is, de elindult az asztalok felé. Leültem Éva mellé, aki kiváncsian rámpislantva, felémhajolva megkérdezte:
-Látom te is jól érzed magad, nem tudod letagadni, figyeltem, hogy lested Gabit, látszott a nadrágodon, még most is. – Lassan lenyúlt a lábam közé, és óvatosan megmarkolta a farkam.
-Ezt most nem szemrehányóan mondtam, ne értsd félre, Gabi nagyon is helyes lány. Majd mesélek egy két sztorit. A merevedésedet pedig Isten tartsa meg hazáig. Otthon majd segítek rajtad.
-Szerintem a fenti hálószoba zárható – vágtam rá azonnal, de Éva csak nevetett és áthajolt a mellette ülő Gézához, akivel mintha közvetlenebbé vállt volna a hangulata.

Mártival válltottam egy-két szót, amikor pohárcsörgés hallatszott, és Márti férje, Zoltán felszólalt:
-Tisztelt egybegyültek! Pörgessük fel az eddig sem latymatag hangulatot. Jöjjön a vacsora! – kiálltotta el magát Zoli. Abban a pillanatban a konyha felöl egy anyaszült mesztelen nő és egy férfi jelent meg, kezükben tálcán hozva a vacsorát. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, de tetszett a dolog. Évának is, ahogy elnéztem. A lányok a fiút hesszelték, mi pedig a lányt. A lánynak hosszú fekete haja volt, épp a háta közepéig ért. Óriási melle volt, ahogy lépkedett, úgy himbállóztak a tőgyei jobbra-balra. Sportos fenekére csapkodtunk, Zoli pedig, mikor a lány előrehajolt, hogy letegye a tányért, megfogta a fenekét alulról, majd középső ujjaival felnyúlt a lány bozontos puncijába. A lány sóhajtott egyett, majd felegyenesedett, és homlokon puszilta Zolit. Vártam Márti reakcióját, de Márti csak nevetett és odahívta magához a fiút. Elkapta a srác lógó péniszét és kettő erőset rántott rajta. Mindenki nevetett. Most már én is. Egyre melegebb lett a hangulat. Markolászni kezdtem a farkam és lassan fe-le huzogattam rajta a kezem, miközben a lánybozont punciját lestem. Éva ezt észrevette, majd lassan az asztal alatt átnyulva segített egy kicsit.

Megettük az első fogást, de beletellett vagy fél órába, ugyanis mindenki mással volt elfoglalva. Szó szerint mással. A második fogás behozatalát soha nem fogom elfelejeteni. A fiú jelent meg előszőr álló fasszal. Úgy állt a farka, mint a cövek. A lányok sikoltozni kezdtek, teljesen kikeltek magukból. A srác értette a dolgát, úgy szolgálta fel a kaját a csajoknak, hogy az álló farka bele-bele ütközzön a lányok könyökébe vagy hátába. Figyeltem Évát hogy reagált, előszőr kicsit félrehúzódott, és ellenőrizte ruháját, nem esett-e folt rajta, majd a többi lány reakcióján okulva, a következő akciónál, a faszt megmarkolva egy enyhe NAA kiséretébe eltolta magától. Az ajtóban megjelent a lány is és azt hittem lefordulok a székről. A hasára volt hokizva.
-Ezek basztak a konyhába!! -kiáltott Éva lelkesen
-Képzeld mi lehet a mártásban -kontrázott Zoli. Ettől a kijelentéstől nem rettent meg senki, mindenki jó ízűen elfogyaztotta a vacsorát. Éva és Gabi a vacsora után feláltak és elnézést kértek, hogy a WC-re távoznak. Éva még egy gyors kortyolással magához vett egy-kis bort és el is tüntek a konyha mögött.

Az asztalnál így hatan maradtunk, szembe velem Márti, mellette Imre Melinda férje, és Zoli. Géza, Gabi férje kicsit messzebb űlt tőlem ezért csak űltünk szótlanul, és hallgattuk Melinda csacsogását a tavalyi karácsonyról. Kicsit elméláztam, és Évára gondoltam, amint a munkahelyén a főnökével kefél, és ami érdekes jobban felizgultam. Imádom a szép női lábakat, teljesen beizgulok a látványuktól. Ezért tudtam, hogy nem bírom ki, hogy ne nézzek be az asztal alá. Mindig van egy trükköm, amit bevetek, most valami belement a cipőmbe. Zsörtölődtem egy kicsit, majd lehajoltam. Melinda lábát kerestem előszőr, mert ő szimpatikusabbnak tűnt elsőre. Nem is panaszkodhat, jó kis virgácsai vannak, de be bújnék közéjük. Amint tekintetem átért Márti lábára, hirtelen elalkadt a lélegzetem. Mártin fekete combfixes harisnya, bugyi félig letolva és Imre keze Márti lába között matat. Azt hittem nem bírom tovább, kimegyek és kiverem. Abban a pillanatban Évát hangját hallottam, és azonnal ki is bújtam az asztal alól, amit egy gyors nevetés kisért Éváék részéről. A többiek is harsona nevetésbe kezdtek, először azt hittem én vagyok a szenvedő alany, de amint megfordultam, láttam, hogy mi a nevetés tárgya. Éváék ruhát cseréltek.

Gabi nagyon jól mutatott Éva ruhájába, és viszont. Gabi mellém ült, Éva pedig Géza mellé, és összebújva cseverészni kezdtek. Gabi hozzám hajolt, és suttogva a fülembe mondta:
– Na hogy tetszem férjecském? Á szóval ezt a játékot játszuk, Éva is biztos ezt súgta Géza fülébe. Ami úgy látszik tetszett neki, mert egyre jobban belemerültek. Furcsa, de nem éreztem féltékenységet, sőt én annyira felizgatott, hogy úgy gondoltam én is belemegyek a játékba.
– Csak ruhát cseréltetek? -kérdeztem Gabit
– A felesleges ruhákat én sem vettem fel. – húzta fel a rövidke szoknyáját, úgy, hogy lássam, rajta sincs bugyi. – Éva pedig betette a gésa-golyóimat, azért ficánkol annyira. Amint félrenéztem Évára, pont feláltak és elindultak kifelé a szobából. Éva visszanézet, és odaszaladt hozzám, és csak egy mondatra méltatott:
-Aztán szórakozztassad te is Gabikát., ne legyen rád hétfő reggel panasz! -azzal fogta magát és apró léptekben elindult Géza felé.

Nekem sem kellett több, óvatosan megfogtam Gabi harisnyás lábát és elkezdtem simogatni. Egyre feljebb haladtam, már a combját simogattam, amikor kis remegések futottak át Gabi buja testén. Feszes combján megmegfeszültek az izmok, amint a felsőcomja és hamvas kis punikája találkozásához ért kezem. Még mindig Éva finom harisnyáján keresztül masszíroztam Gabi pináját, amikor egyre nedvesebbé vált. Gabi finom szájszagát érezvén, majd eldurrant a farkam. Gabi lassanként becsúszott az asztal alá és elővette a farkamat, nem zavartatva magát, hogy a többiek még az asztalnál ültek. Gabit ezt nem zavartatta, elővette a már nedves farkam és a szájába vette, előszőr erős és mély rántásokkal a torkáig nyomta, majd lassan kihúzta a szájából, és nyalogatni kezdte, mint egy kislány a csokifagyit. A makkomat szopogatta, mialatt a kezével a heréimmel játszott. Amikor a farkam erősebb lüktetésbe kezdett Gabi gyorsan, de határozottan elszorította azt, hogy véletlenül se legyen ilyen gyorsan vége. Simogatva a fejét, szépen nyalogatta és szopogatta a faszom, majd a hajába csimpaszkodva fel le mozgattam a fejét. Tompa cuppogás jelezte, hogy már nyeli az előnedvemet.

Mikor Gabi abbahagyta és kibújt az asztal alól, csókolódzni kezdtünk, és éreztem számban a nedvem ésedkés ízét. Márti szólt ránk először:
– Gyerekek menjetek fel a szobánkba, ott mégis csak kényelmesebb. – de az ő feje is vörös volt már Imi matató ujjától. Gabi ismerte az utat és el is indult már, én meg utána. Figyeltem formás fenekét, amit a fekete térdfölé érő szoknya rejtegetett. Közelebb érve hozzá megmarkoltam a fenekét a szoknya alatt, de a harisnyanadrág még mindig megakadályozott abban, hogy a puncijába nyuljak.

Benyitottam egy szobába, ahol pont Éva lovagolt Gézán. Gyorsan eljutottak idáig, mert Éván még rajta volt a melltartó. Nagyon felizgultam a látványon, de Gabi már ráncigált odébb. Beléptünk a hálószobába, amiben egy nagy franciaágy és egy csomó szétdobott ruha hevert. Mit sem törődve a rendetlenséggel, ledobtuk magunkat az ágyra. Amint lehuppantunk, az ágy kellős közepén valami nyomni kezdte a hátam. Feltérdeltem és keresni kezdtem a bűnöst. Gabi már nem bírt magával és a nadrágomat ráncigálta lefelé. Felemeltem a takarót és egy nagy vibrátort találtam ott. Gabi is meglepődött, de nyomban magáhozragadta a szerszámot és hátradőlve ezt mondta:
– Pont az én méretem, dőlj hátra és élvezzd a showt!!

Gabi lassan hagyatfeküdt a franciaágyon, és míg én elhelyezkedtem az ággyal szemben álló komfortos fotelban, addig ő egy párnát támasztott a hátának és óvatosan előbuktatta formás kis melleit, és lassan körkörös mozgással ingerelni kezdte peckesen meredező mellbimbóját. Látszólag ő is nagyon élvezte, lassú, de mély lélegzetvételei közben a műpéniszt fel-le mozgatva harisnyával védett punciján, nagyokat nyögött. Én sem bírtam tovább, kigomboltam a sliccem és a vörössé dagadt farkam megmarkolva huzogatni kezdtem rajta a bőrt. Gabi tovább vonaglott az ágyon, de időközben már mindkét cicije kikandikált a ruha alól. Melleit gyűrte bal kezével, a jobbal pedig a harisnya alatt matatva dörzsölte szőrös punciját. Nem bírtam tovább, felálltam és amilyen gyorsan csak tudtam letoltam a gatyám, felléptem az ágyra és Gabi fölé halyolva a szájába nyomtam méretes faszom. Mivel olyan merev volt, hogy le kellett feszíteni, így néha kicsúszott Gabi szájából, de így még izgatóbb volt, úgy kapkodott utána mindha az élete függne tőle. Nyelvével bele-bele nyalva szürcsölte a kikívánkozó nedveimet.

Hátranyúltam és segítettem kezemmel az izgatásban. Finoman simogatni kezdtem lábát, selymes harisnyája, illetve Éva harisnyája csak izgatóbb hatást válltott ki bennem. Letérdeltem a pinájához és harisnyán keresztül nyalni kezdtem azt. Nagyon finom szaga volt, és a nedvek is fényesen csillogtak a fekete nylonon. Gabi lassan feltérdelt és kutyapozícióba helyezkedett.
– Basszd meg a lukamat, de előtte vegyél egy kis nedvet a szádba.- nyögte Gabi. Feltérdeltem mögé, félig lehúztam a harisnyát és apró csókokkal kezdve puszilgatni kezdtem a vörös eperré duzzadt punciját. Majd egyre mélyebre tolva a nyelvem behatotlam a hüvelyébe, és hangos szürcsöléssel szívni kezdtem Gabi kéjnedvét. Szinte édesnek éreztem. Erre Gabi reakciója fenekének tolása volt az arcomra.

Mindketten a csúcs felé tartottunk. Gabi két lába között átnyúlva verni kezdte a farkam.
– Tedd már be, mire vársz, bazzdmeg – kiáltotta, de úgy, hogy még a nyála is kicsordult. Mögétérdeltem, és keményen bevágtam neki, nem volt nehéz, már nagyon átnedvesedett alul, egy két tolás után, már hallani lehett, hogy Gabinak nem sok kell az orgazmushoz, ami be is következett. Gabi nagyokat nyögve adta tudtára a háznak, élvez!!

Én is belementem Gabiba csak úgy cuppogot a lucskos pina. A szőrökön ragadt gecivel Gabi nem törődött, felhúzta magára Éva harisnyáját és letérdelve elém letisztította a vesszőmet.
– Neked tisztának kell lenned, én meg szeretem, ha alul lucskos vagyok. Remélem nem ez volt az utolsó. Majd én beszélek Évával.

Azzal kinyitotta a szobaajtót, és visszafordulva búcsúpuszit dobott felém.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!