Hármas szex, durva szex

Úgy történt, hogy éppen éjjel mentem haza, amikor az egyik házból hangokat hallottam. Lassan lépkedtem a ház felé, mikor nyílt az ajtó. Kicsordult a geci a faszomból. Két bombázó szőke pina állt előttem.


Úgy történt, hogy éppen éjjel mentem haza, amikor az egyik házból hangokat hallottam. Lassan lépkedtem a ház felé, mikor nyílt az ajtó. Kicsordult a geci a faszomból. Két bombázó szőke pina állt előttem. Megragadtak, és bevittek a házba.

Nekem a faszom csak állt, mikor az egyik a pináját a számba nyomta, és azt monda: – nyald ki!! – na nekem se kellett kétszer mondani, már nyaltam is. Eközben a másik levette a gyatyámat, és mint az atom elkezdett szopni. Mindenki elélvezett.

A második menet ennél jobb volt. A csaj kutyapózba ment, és azt mondta, ha nem kúrom seggbe akkor el kell hagynom a házat. Észre se vette én máris a seggét kúrtam. Nyögött és hol azt mondta, hogy gyorsabban, hol azt, hogy mélyebbre. A másik közben meg ráült a másik csajra, és a lábát széjjel tárta jó nagyra. Én csak szagoltam a pinaszagot és az ujjaimmal turkálni kezdtem. Az meg azt mondta folyamatosan, hogy ne hagyjam abba. A seggbekúrt csaj meg én elélveztünk, egy fél perccel később a másik is.

Aztán mielőtt azon gondolkoztam volna, hogy kibe és hogyan dugjam, mind a kettő rábukott a dákómra. Az egyik megszólalt:
– Én szeretem inni a gecit!!
– Az egész az egyém lesz!! – hörrent rá a másik – Én meg azt mondtam nekik:
– Ha vége a szopásnak szopjatok le külön-külön. A csajoknak ez tetszett. A csajok a 3 szopás után már kivoltak, de én azért még előkaptam mind a kettőnek a pináját. Össze kúrtam őket. Aztán a seggükre buktam, és már úgy fájt nekik, hogy szinte ordítottak, de azért élvezték. A menet végére teljesen vörös volt a faszom.

A seggük kivolt, de azért én megfordítottam az egyiket, és belebasztam a faszom a szájába. Elkezdett szopni. Erre a másik is beindult. Azt akarta, hogy nyaljam ki a forró szétkúrt punciját mondván neki még nem nyaltam. Na gondoltam, hogy gecizek egy nagyot a szájba. Elkezdtem nyalni. A menet végén, hol az egyik, hol a másik ült a faszomra a pinájával, vagy a seggével és valamikor le is szoptak. A Bombák már úgy ki voltak a 4 órás szextől, hogy azt mondták hogy hagyjuk abba. Én nem akartam.

Azt mondták hogy holnap jöjjek vissza baszni. Én még kicsit szórakoztam velük (Nyaltam, a mellüket szoptam). Felöltöztem és elmentem, de azelőtt a két kezemet feldugtam a meleg puncijukba. Akkorát ordítottak, hogy beleremegett a föld, és hálául leszoptak 2-szer.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!