Idős nő fiatal fiúval

Az első házasságom felbomlása után hét évig éltem nagyobb részben szingliként. A válás okozta sokk miatt sokáig nem is mertem viszonyba belemenni, utána már nyitottabb voltam a lazább kapcsolatokra, de elköteleződni nem akartam, amíg nem találkoztam a második férjemmel.

Ebben a köztes időszakban nagyon sokat jelentett számomra a sport, különösen a futás. Kislány korom óta rendszeresen futottam hosszabb távokat, és ezt annak ellenére nem hagytam abba, hogy igencsak nagyra nőtt melleim kissé nehezítették eleinte ezt a fajta mozgást, de aztán a megfelelő edzőruházat megválasztásával ezt is megoldottam. Hosszú évekig ugyanarra a pályára jártam: így sok edzőtársamat látásból, néhányukat személyesen is jól ismertem. Időnként persze újak és újak tűntek fel, de ennek különösebb jelentőséget nem tulajdonítottunk: az ismerős arcok felé többnyire csak biccentettünk – a hosszútávfutás inkább magányos sport.
34 éves voltam, éppen kapcsolat nélkül, a korosztályom nagy részének már óvodába, iskolába mentek a gyermekei. Nekem ezt hozta az élet, majd meglátjuk, soha nem késő az igazit megtalálni. Éppen ilyen gondolatok jártak a fejemben a szokásos körök megtétele közben, amikor egyszer csak megpillantottam a pályán egy magas, jó kiállású, szimpatikus tekintetű fiatalembert. Először csak érdeklődve néztem rá, hogy új, még eddig nem láttam, vajon milyen, de hamar észre kellett magamon venni, hogy mennyire vonzó számomra a jelensége. A kissé ártatlan, de határozott tekintet, a láthatóan a sportra való erős koncentrálás, az arányosan kifejlesztett felsőtest, a szabályos mozgás – mind-mind növelték a rokonszenvemet. Egy idő után azon kaptam magam, hogy igyekszem minél többet a közelébe kerülni, rápillantani termetére, erős lábaira, feszes fenekére….
Mennyire örültem, amikor a következő alkalmak során újra láthattam őt! Ezek szerint folyamatosan ide fog járni. Szinte nem tudtam róla levenni a szemem. Annak ellenére, hogy belül megszólalt egy hang: ezt abba kell hagyni! Hiszen láthatóan lényegesen fiatalabb, mint én. De aztán újra és újra rátévedt a tekintetem.
Éjszaka azon vettem észre magam, hogy róla ábrándozom. Hogy ketten futunk a pályán, és egymás után megszabadulunk a ruhadarabjainktól. Meztelenül futunk, míg egyszer utolér, hátulról átölel, a vállamat csókolgatja, a melleimet simogatja, miközben óvatosan belém hatol …. A gondolatoktól teljesen nedves lettem, ujjazni kezdtem magam, és olyan óriási orgazmust okoztam magamnak, amit már régen.
De nem elégedtem meg az ábrándozással…
Szóba elegyedve egy-két sporttársammal, hamar megtudtam, hogy egy érettségi után és egyetem előtt álló, éppen 18 évet betöltött fiatalember az ábrándozásaim tárgya. Tudtam, hogy fel sem merülhet komoly kapcsolat, de nem is erre vágytam. Csak hogy érezhessem a testét, hogy kezei a melleimet kényeztessék, hogy csókjaink összeolvadjanak, hogy férfiassága kitöltse a puncimat… Néha megdöbbentem magamon, hogy egy 16 évvel fiatalabb fiúval akarok lefeküdni… Hiszen majdnem végzős gimnazista voltam, amikor megszületett! Talán csak éppen járni és beszélni tanult, amikor én már átéltem az első szexuális élményt. És nyugdíjas nénike leszek, amikor ő még épp a középkorba érő érett férfi! De ebben a pillanatban sem a múlt, sem a jövő nem érdekelt – kizárólag a nagybetűs JELEN!
Amikor a vágyaim erősebbek lettek a józan eszemnél, megpróbáltam magamra felhívni a figyelmét. Ha találkoztunk, rámosolyogtam, a szemébe néztem. Visszamosolygott, de ennél semmi több. Vártam, hogy megszólít, de nem tette. Igyekeztem jobban kihangsúlyozni a nőiességemet, már ahogy futás közben lehet: a legszűkebb, leginkább testre simuló edzőruhát vettem fel, de ezután sem szólt hozzám, csak tekintetével és biccentésével jelezte, hogy már ismer.
Akkor már annyira erős volt bennem az elhatározás, hogy valami fog történni, hogy egyszer csak nem bírtam tovább. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, majd Mohamed megy a hegyhez…. Amikor egyszer észrevettem, hogy abbahagyta a futást, és valószínűleg az öltözőbe indul, én is kijöttem a pályáról, utánaszaladtam, és minden bátorságom összeszedve, megszólítottam:
– Ne haragudj! – mondtam hangosan.
– Tessék! – fordult hátra.
– Szóval, csak egy kicsit. Tehát annyit szeretnék mondani, hogy … izé, én figyellek egy ideje, és nagyon jó… Azaz igen szimpatikus, ahogy futsz…. És hát nagyon régen figyellek … És persze, semmi olyan… Mert én 34 vagyok, te meg 18…. Szimpatikus és vonzó… De ne haragudj, semmi olyasmi…. Nem is gondolhatnék…. – teljesen zavarosan kezdtem beszélni, nem is ismertem magamra.
– Szeretnél velem lefeküdni? – kérdezte mosolyogva.
Megdöbbentem, hogy átlátta a helyzetet. Ott állt előttem az a férfi, akiről hetek óta ábrándozom, akivel nem akarok komoly kapcsolatot, kizárólag a szexet, ezt egy nő soha nem mondhatná így ki, és tessék, most kimondta ő. Veszítsem el a maradék méltóságomat? Nem baj, ha ez az ára, akkor elveszítem!
– Igen! – rebegtem, és lesütöttem a szemem.
– És mikor? – kérdezte azonnal.
– Hát…. ez engem annyira váratlanul…..
– Akár most is? – mosolygott újra.
– Most? – csodálkoztam.
– Nálam vagy nálad? Hazamehetünk hozzám! – javasolta.
– Ööööö. Nálam nincs nagy rend most…. Nem zavar? – azért talán mégis legyek ismert környezetben.
– Egyáltalán nem. Messze laksz?
– Nem, de autóval jöttem, elviszlek, persze – mondtam hitetlenkedve.
– Lezuhanyzok és menjünk! – egyezett bele.
– És a védekezés? – kérdeztem a biztonság kedvéért.
– Mindig van nálam óvszer! – nézett rám széles mosollyal.
Te jó ég, mit teszek? Mindketten az öltöző felé indultunk. Gyorsan, minél gyorsabban, de alaposan letussoltam, és visszavettem az otthoni ruhámat. Vajon megfelelő? Egyrészes virágos mintás zöld-fehér nyári ruha, szandál, alattuk fehér melltartó és bugyi volt rajtam. Remélem tetszeni fog. Szerencsére a pipere cuccom nálam volt, így fogat is tudtam mosni. Nagy levegőt vettem. Kiléptem az öltözőből. A kapunál már várt.
Fehér színű pólót és a térdéig érő kék nadrágot viselt. Végigmértem férfias testét. Nyeltem egy nagyot.
– Indulhatunk? – kérdeztem.
Bólintott. Kinyitottam az autót. Olyan ideges voltam, hogy alig tudtam elindítani. Az útra csak nehezen tudtam koncentrálni. Közben egy-két szót szóltunk csak egymáshoz. Nehezen tudtam még most is elhinni, ami történik.
Végre megérkeztünk! A társasház előtt, ahol lakom, szerencsére senki nem volt kinn. Előrementem, az utat mutatva. Siettem, szinte szaladtam. A lakásom előtt megint csak zavartan matattam a kulcsokkal. Aztán végre sikerült bejutni! Utánam jött, és bezárta az ajtót.
– Hát, izé…. Kérsz valamit inni? – kérdeztem hebegve-habogva.
Nem szólt semmit, csak közelebb lépett. Átölelt és azonnal megcsókolt. A meglepetéstől először nem tudtam, mit tegyek, aztán lassan megnyugodtam. Visszacsókoltam. A nyelvemet előre toltam, a szájpadlását határozottan szétfeszítettem, és megkerestem a nyelvét. Elkezdődött egy végtelen csókolózás. Közben egymást simogattuk: én a nyakát és a vállát, ő a hátamat és a fenekemet. Megfogtam a pólója alját, és húztam föl a hátán. Felemelte a kezét, és kibújtattam belőle. Közben a fenekemről a szoknyám aljához tévedt a keze. Próbálta feljebb és feljebb húzni, és így valahogy a ruhadarabtól engem megszabadítani, de látszott, hogy meggyűlik vele a baja. Hátra léphettem volna, és magam vehettem volna le ezt a ruhámat, de akkor abba kellett volna hagyni a csókolózást, ami ebben a pillanatban lehetetlennek tűnt. Így folyamatosan egymás száját kényeztettük, miközben az egyik, majd a másik kezemet a nyak részénél kiszabadítottam, és utána nagy üggyel-bajjal lerángatta rólam a nyári egyrészest.
Egyre türelmetlenebbek lettünk, de egy szemvillantásra sem voltunk képesek abbahagyni a csókolózást. Ujjai közben ráakadtak a melltartóm csatjára, amit ügyesen kikapcsolt, és lassan lesodort rólam. Nagy nehezen abbahagyta a szám kényeztetését, és ajkával lefelé indult a testemen. Először az államat, aztán a nyakamat kezdte puszilgatni, majd kezelésbe vette a melleimet. A tenyerébe vette hol az egyiket, hol a másikat, ezután a mellbimbókat kezdte szívogatni. Ezt egyre nagyobb és nagyobb hévvel tette. Majd lejjebb haladt: puszikkal borította el a hasamat. Majd a szája megérkezett az egyetlen rajtam maradt ruhadarabhoz. Kissé hátrébb húzódott. A jobb kezével még a bugyin keresztül kezdett simogatni. A bal keze közben a combom belsejét simogatta. Éreztem, a puncim már nagyon türelmetlenül várja a szabadulást. Végre megfogta a bugyi széleit, és gyors mozdulattal lerántotta. A nyelvével megkereste és azonnal nyalni kezdte csiklómat. Közben mutatóujját a szeméremajkaim közé csúsztatta. Nyalt és ujjazott egyre gyorsabban. Én pedig mind öntudatlanabbul
ziháltam.
Amikor azt éreztem, hogy közel a csúcs, kissé eltoltam magamtól. A szemébe néztem. Most én térdeltem elé. Az izgatottságtól remegve gomboltam ki a nadrágját, majd azonnal eltávolítottam az alsónadrágot is. Ágaskodó hímtagja végre szabadon meredezett előttem. Először egy puszit adtam a végére, utána végignyaltam a makktól a herezacskóig, utána pedig számba vettem egyre mélyebben. Most én viszonoztam a kényeztetését, vigyázva, hogy ne ez legyen a vége. Óvatosan az ágy felé irányítottam. Kissé erőteljesebben meglöktem, hogy egyértelmű legyen a számára: először én szeretnék felülre kerülni. Szinte észrevétlenül már rajta volt az óvszer. Végignéztem férfias testét, egy gyors csókot adtam a szájára, utána beleültem. A nedves puncim már nagyon várta a behatolást, ami a hosszas előjáték miatt nagyon könnyed lett. Közben folyamatosan simogattam a vállát. Tekintete a melleimre tévedt, és a vonaglásom közben ide-oda himbálózó kebleimet tapogatta. A puncim közben hatalmasakat cuppant. Teljes testemmel igyekeztem a testéhez simulni. Mintha bírkóznánk, elkezdtünk szinte öntudatlanul pozíciókat váltani: hol ő került felülre, hol én. Mindketten majdnem ájulásig dobáltuk már magunkat, nem tudva szinte, hogy hol vagyunk. Annyi öntudatom maradt csak, hogy igyekeztem azon, hogy minél inkább egybeforrjunk egymással: a nyelvemmel a nyelvéhez, a melleimmel a mellkasához simultam, a kezeimmel próbáltam az egész testét minél közelebb húzni magamhoz, még a lábaink is egymásba gabalyodtak – és közben igyekeztem minél nagyobb élvezettel átélni, ahogy a férfiassága kitölti a puncimat. Egyszerre csak megrándultam, és egészében elöntött a kéj. Hatalmas orgazmust éltem át. Néhány másodperc múlva ő is megremegett és elélvezett. Még percekig feküdtünk egymásba fonódva.
– Csodálatos élmény volt!
– Te is nagyon szuper voltál! – válaszolta lelkesen.
– Ha akarod, bármikor megismételhetjük! Nem lesz köztünk semmi komoly, de amíg nincs barátnőd vagy nekem barátod, ugye ebben számíthatunk egymásra? – kérdeztem.
– Naná! – mondta széles vigyorral.
Ezt az alkalmat még számtalanszor megismételtük. Először neki lett barátnője, akkor a közös megegyezésünk szerint abba is maradt ez a kizárólagos testi kapcsolat. A pályán viszont számtalanszor találkoztunk futás közben, és a jó élményekre gondolva, mindig mosolyogtunk egymásra.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!