Kurvák a vonaton

A barátnőim egy nappal hamarabb lementek a Balatonhoz és mondták, hogy ők addig kitakarítanak meg rendbe szedik a nyaralót, míg én a vizsgán izzadok. A piát is levitték magukkal, hogy ne egyedül kelljen lecipelnem, mivel elég pöttöm termetű vagyok a magam 160 centijével. Így nekem csak a saját cuccaimat kellett levinnem, ami szerencsére nem volt sok, mert úgy terveztem, hogy nagyrész bikiniben leszek a parton.
Így hát a vizsgám után gyorsan összepakoltam csináltam kaját magamnak az útra és le is feküdtem aludni, mert másnap reggel fél ötkor indult a vonatom. Egy közvetlen személyvonatra vettem jegyet, hogy ne kelljen bajlódni az átszállással, de ennek az volt az ára, hogy az út 8 óráig tartott. Gyorsan eljött a reggel és bevallom kicsit nehezemre esett felkelni. Viszont reggel sokkal hűvösebb volt, mint terveztem, ezért a lenge nyári fehér ruhámat nem tudtam felvenni. Így gyorsan előbányásztam a szekrény mélyéről egy bemelegítőmet, hogy azért kényelmes ruha legyen rajtam, a hosszú úton a ruhámat meg behajtogattam a hátizsákomba. A dolog érdekessége hogy nem szoktam alsóneműt hordani, mint ahogy a családból senki. Így bugyi és melltartó nélkül csak egy bemelegítő alsóban egy utazó táskával és egy hátizsákkal indultam el az állomásra. Odakint be volt borulva, de szerencsére nem esett az eső. Csak remélni mertem, hogy nem lesz ilyen vacak idő egész nap, bár utazáshoz ez is jó.
A vonatom egy jó fél óra késéssel indult, bele se mertem gondolni, hogy az út végére mennyi késés fog még összeszedni. Szerencsére találtam egy üres kabint és be is telepedtem gyorsan. Kényelmesen elhelyezkedtem (már ha el lehet helyezkedni ezeken az ezeréves üléseken) elkezdtem olvasni egy könyvet, amit nemrég vettem és csak reméltem, hogy ha be is ül mellém valaki az nem valami perverz vadbarom lesz. A vonat nagy nehezen elindult végre. Az út első egy órája eseménytelenül telt azt leszámítva, hogy a vonat már most tizenkét megállóban állt meg. A második megállóban beült mellém két cigány asszony, de ők néhány megállóval később le is szálltak és megint egyedül maradtam a kabinban. A vonat tovább zötykölődött és az egyik megállóban felszállt két srác és megkérdezték beülhetnek-e mellém.
– Gyertek csak nyugodtam. – mondtam és kicsit összébb húztam magam, hogy a bőröndjeiket fel tudják tenni a csomagtartóra.
– Egyébként Peti vagyok. – mutatkozott be a magasabbik szőke srác.
– Az én nevem Tomi. – mondta a másik srác. Ő alacsonyabb volt, de ugyanolyan szőke és kisportolt, mint a másik.
– Én Laura vagyok. Örülök. Ti testvérek vagytok? – bukott ki belőlem a kérdés.
– Igen. Ez ennyire látszik? – válaszolt mosolyogva Tomi.
A bemutatkozás után elkezdtünk beszélgetni, ki hova utazik és miért hova jár, iskolába hol dolgozik. Tehát az ilyen hagyományos ismerkedős témák jöttek fel. Megtudtam, hogy ők se egész úton lesznek az útitársaim, mert csak Pestig utaznak nagymamájukhoz látogatóba. Egyébként mindketten egyetemisták volt és mérnöknek tanultak. Mikor kimerültek az általános témák egyre személyesebb témákra kezdtünk váltani. Öltözködés, ruhaviselet illetve nem viselet (ugyanis kibukott, hogy nem hordok se bugyit se melltartót). Kiderült az is, hogy egyikünknek sincs párja. Feljött, hogy kinek milyen csaj/pasi jön be. Kiderült, hogy Petinek és Tominak is az alacsony hosszú hajú csajok jönnek be, akik nem csontkollekciók, de nem is dagadtak. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy igazat mondanak, vagy csak nekem akarnak bókolni, ugyanis ez a leírás elég jól rám illet. Amikor rám került a sor úgy döntöttem, hogy tőlük függetlenül az őszinte véleményemet mondom el.
– Igazából én az alacsony srácokat szeretem, akik nem gyúrós hörcsögök, de nem is gurulnak. Szóval nagyjából olyanok, mint Tomi. – Tominak felvillant a szeme, amikor mosolyogva rákacsintottam. Ami azt illeti vele kicsit többet el tudtam volna képzelni, mint beszélgetés. A teljes történethez hozzá tartozik, hogy több mint két hónapja nem voltam senkivel csak a vibrátorommal. Ezért már nagyon kívántam a jó szexet. Mintha csak meghallotta volna a gondolatomat hirtelen megszólalt.
– És szereted az egy éjszakás kalandokat vagy csak is a tartós kapcsolatban hiszel? – kérdezte Tomi. Szemem sarkából láttam, hogy ez Petit is nagyon érdekli. Lepislantottam a fiúk gatyájára és azt láttam, amit vártam mindkét srácnak elkezdett felállni a farka. A szemükkel máris vetkőztettek, pedig még csak annyit tudtak, hogy nincs rajtam alsónemű. Itt már nem volt menekvés én is elkezdtem begerjedni, méghozzá nagyon. Így belementem a játékba.
– Hát nem feltétlen kell annak éjszakás kalandnak lennie. – mosolyogtam a két srácra.
– Akkor lehet nappali kaland is? – kérdezte Peti, miközben majd kiesett a szeme, amikor meglátta, hogy elkezdem szopni az ujjamat. Hirtelen magamra se ismertem. Általában nem vagyok könnyűvérű, sőt néha kifejezetten szemérmes tudok lenni, de most elkezdtem játszani két sráccal, akik jó eséllyel meg fognak dugni pedig csak fél órája ismerem őket. De éreztem, hogy nincs visszaút, már belekezdtem, hát végigjátszom.
– Akár vonatosdi is lehet. – na, nem is kellett több a két srácnak majdnem a nyáluk is kicsordult és a farkuk is olyan szinten dudorodott, hogy majdnem átszakították a nadrágjukat. Nekem se kellett több nagyon beindultam rájuk és a puncim is tocsogott már.
– Mit szólnál hozzá, ha bezárnánk a fülke ajtaját és eltakarnánk az ablakokat és basznánk egyet? – Kérdezte Tomi. Erre, ha akartam se tudtam volna mást mondani, mint hogy igen.
– Ne húzd már az időt, csak csináld. – utasítottam Tomit, aki engedelmeskedett és gyorsan eltakarta a fülke ablakait. Én addig nekiláttam kiszabadítani Peti farkát nadrágja szorításából. Amikor sikerült meglepődtem a méretén, aránylag rövid volt viszont jó vastag volt. Nem haboztam sokáig és a számba kaptam. Na, igen, ha már eljutunk a szexig ott már nem vagyok éppenséggel az a szűzies kislány. Szeretem, ha jól megbasznak, és szeretek szopni is. Közben Tomi végzett az elfedéssel odajött hozzám és elkezdett simogatni. Először ruhán keresztül simogatott, de már túlságosan fel voltam húzva ahhoz, hogy ezt hagyjam. Abbahagytam a szopást felálltam és gyorsan kibújtam a melegítőből és utána nekiláttam Tomi farkának keményre szopásához. Közben nem felejtkeztem meg Petiről sem. De nagy meglepetésemre nem találtam a farkát. Egyszerre egy nyelvet éreztem a puncimon. Peti nekiállt kinyalni engem. Nagyon ügyes nyelve volt, forgatta jobbra, balra körkörösen, majd elélveztem tőle. Így telt el egy-két perc, aztán kivettem a számból Tomi farkát és odaszóltam Petinek, hogy most már ne játsszon, hanem farkaljon meg rendesen. Nem kellett neki kétszer mondanom, egyből mögém állt és benyomta tövig a farkát. Annyira nedves voltam már, hogy a vastag farka is könnyen becsúszott és szétfeszítette a puncimat. Eszméletlenül jó érzés volt, de nekem még volt más dolgom is. Tomi közben ott állt előttem és nézett rám sóvárgó szemekkel.
– Ne aggódj, te is sorra kerülsz majd. – mosolyogtam rá már amennyire bírtam. És gyorsan bekaptam a farkát, bár nehéz volt koncentrálni rá, mert nagyon élveztem, ahogy a tesója bassza a puncim.
Éreztem, hogy Peti egyre jobban begyorsít és keményedik a farka. Közeledett a csúcshoz, ahogy én is. Reméltem, hogy nem sül el hamarabb, mint kellene, de egyre inkább azt éreztem, hogy nem fogja bírni. Ezért egy hirtelen mozdulattal leemeltem a puncimat a farkáról és megfordultam. Most az ő szerszámát kényeztettem a számmal és Tomi ostromolhatta a puncim. Tomi farka másabb volt, mint a tesójáé. Az övé vékonyabb és hosszabb volt, de ügyesebben mozgatta, mint Peti. Már közel jártam véghez és a saját nedvem lenyalása Peti farkáról még jobban felhúzott. Peti kb egy fél perc múlva el is ment a számba ami nagyban elősegítette az én előmenetelemet.
– Most ne állj meg! – szóltam rá Tomira, mert kicsit lassított.
– De mindjárt elmegyek, és ha nem húzom ki, benned fogok elsülni. – zihálta.
– Nem lesz belőle baj gyógyszert szedek! – próbáltam nyögdécselve megnyugtatni. Már túl közel jártam az élvezethez, nem akartam, hogy megálljon.
Láthatóan sikerült megnyugtatnom, mert újra visszagyorsított. Az egyre jobban duzzadó makkja feszítette a hüvelyem, ami erre válaszként rászorult a farkára. Tomi nem viccelt tényleg pár pillanaton belül elment bennem. De a kőkemény farkából kilövellő sperma megtette a hatását nálam is. Hatalmasat élveztem, még a sikolyomat is alig bírtam visszafogni. Teljesen kifáradt a testem és a velünk szemben ülő Petire dőltem. Az ő teste is forró volt és éreztem, hogy Tomi combjai is tüzelnek. Mind a hárman kimerültünk és hatalmasat élveztünk. Pár percig még ebben a pozícióban pihentünk. Aztán elkezdtük összeszedni magunkat. Belőlem még mindig csöpögött Tomi spermája szóval én kimentem a mosdóba
kicsit
letakarítani magam. Mire visszatértem a fiúk rendbe rakták a kabint, mintha mi sem történt. A történtekről csak fülig érő mosolyunk árulkodhatott.
Ezután Pestig csak nevetgéltünk és beszélgettünk, megkerestük egymást az interneten, hogy talán egyszer bulizhatnánk még együtt. Mikor beértünk a Keletibe elköszöntünk egymástól nagy vigyorogva és a két srác leszállt.
Jól kezdődik ez a nyaralás és még csak az út felénél járunk. Ekkor kopogtattak a kabin ajtaján. Egy punk csaj állt az ajtóban, acél betétes bakancsban, kockás miniszoknyában, fekete atlétában és lila hajjal. Eszméletlenül jól nézett ki.
– Van szabad hely? – kérdezte mosollyal az arcán.
– Mint látod az egész kabin szabad. – mosolyogtam vissza rá. Azt hiszem, ezzel a lánnyal jól el leszek, hisz ránézésre hasonló a zenei ízlésünk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!