Mire észbe kaptam magam már a nagylábujja a számban volt és erre mentem el

Először próbáltam ki, de emlékezetes maradt ‘jobb volt mint bármely más nő akivel voltam eddig. Ez amit leírok egy igaz történet és eddig nem tudtam elmondani senkinek mert ugye cinkes! Kezdjük ott hogy én akkor 21 voltam szakítás után és ugye ez miatt nem is jutott ki úgy a szexből mint ahogy az kellet volna annak ellenére hogy meglehetősen perverz vagyok mert lábfétisem és análfétissel áldott meg az úristen. És ugye maradt a pornó ilyenkor….

Egyszer anyámék elmentek buliba a húgával apám meg már lelépett így a diszkózás ideje alatt nekem kellet vigyázni a mostoha húgomra jázminra! Jázminka akkor volt 18 éves gyönyörű szeplős arca van neki és még csak 18 éves de jó a feneke és mivel táncol megállás nélkül cicagatyában van. Amint lelketek anyuék beparancsoltam hugit a szobába hogy alvás van mert ugye én csak az után tudtam önkielégíteni miután elaludt. KB:23 óra körül elaludt végre hugi én pedig mellette voltam mert csak így tudott elaludni. Mikor láttam hogy már a nyál is folyik a szájából nekiálltam az önkielégítésnek mellette a pornót nézve a telefonon. Mikor már nagyon benne voltam a dologba, hugi fordult egyet és átkarolt miközben én zavartan még a farkamat fogtam, de észrevettem, hogy ugyanúgy alszik és majdnem megfogta a farkam alig egy cm választotta el a kicsi kezétől, én nem akartam kihagyni és finoman rátettem a kezét a farkamra ami még jobban megnőtt mint előtte. Ráztam egyet a takarón, hogy elrejtsem a dolgot, ha betoppanna anyám, de ezzel együtt meg is éreztem a finom kis illatát, mert táncolás után aludt el egyből és nem fürdött és náluk más, ha leizzad az is finom illat!

Na ekkor kezdtem el perverzen gondolkodni és mivel lábfétises vagyok, azonnal akartam belőle és le csúsztam az ágy aljára és a kezemben a dugóval elmentem szimatolni a gyönyörű rózsaszín illatos finom lábujjait, ami nagyon felizgatott és hamar nyalásba ment át a dolog! Mire észbe kaptam magam már a nagylábujja a számban volt és erre mentem el és élveztem a tenyerembe csak ezzel egyidejűleg az élvezet hatására kicsit megkarcoltam a lábujját a fogammal és felébredt. Hugi: te mit csinálsz?? Én válaszoltam nagy nehezen mivel még mindig húzott össze az orgazmus : csak jó éjt puszit adtam. Hugi: a lábujjamnak?? Nem szóltam hátha visszaalszik de jött a kontra. Hugi: mi van a kezedben? Adsz nekem is? Járt az agyam, de semmi értelmeset nem tudtam kitalálni, ezért savankáskrémet mondtam, azt mondtam a kávéba kell, ezzel kimentem megmosakodni még mielőtt bármit mondhatott volna…

Kb. 30 perc és hugi megint elaludt, de most csak egy kis bugyiban, mert nagyon melege volt és nekem háttal feküdt. Most én karoltam át, hogy akkor alvás van, csak ahogy magamhoz öleltem a farkam pont a kis popsijához ért, rajtam meg egy bő bokszer volt, ami kidudorodik ha úgy van, és éreztem, hogy megállíthatatlanul elkezdett növekedni és már újra felizgultam. De most a lábánál többet akartam és a popsiját kezdtem el nézegetni, nagyon nagyon cuki kicsi popsija volt rózsaszín kicsi ánusszal! Lehet sokan megvettek ez miatt de a legszebb látvány volt, eddig amit láttam és itt már tudtam, hogy meg kell tudjam milyen íze van és a felizgulás miatt azonnal belenyaltam a lyukba, úgy, hogy kicsit felnyomtam a nyelvem is neki amire megint felkelt. Hugi: te mit csinálsz?? Nyúlt a popsijához és kérdezte, hogy miért nyálas a popsija. Ekkor mondtam, hogy titkos játék ez, amivel jó megismerhetjük egymást és sok dolgot tanulhatunk csak titokban kell tartani. Hugi bevette azonnal és kérdezte, hogy az a játék, hogy a popsimat nyalogatod? Én: nem, van más is, csak előbb, ahhoz be kell vegyél egy szervezet erősítőt, hogy kibírd! Hugi izgatottan kérdezte: hol van? Mit kell bevenni? Elmagyaráztam neki, hogy ezt addig kell szívni és nyalogatni mint a nyalókát, amíg nem érzi, hogy jön a vitamin adag!

Mikor ezt megbeszéltük, mondtam neki, hogy feküdjön a hasam aljára. Hugi így is tett.És a csukd be a szemed nyisd ki szád, segítségével bár el sem akartam hinni, de egy 18 évesnek a száját dörzsölgetem a farkammal! Szürreális látvány volt és iszonyú izgató is. Mikor eléggé élveztem, a derekát megfogtam és szemből a nyakamba tettem és csak nyaltam, ahol értem mire érdekes nyögéseket adott ki! Ebből már tudtam, hogy tetszik neki, és a kisujjamat feldugtam neki. Felnyögött, mert még az is alig fért be a puncikájába, de éreztem, hogy elmegyek megint és nyomtam a kicsi aranyos buksiját kicsit jobban, mikor láttam, hogy a szája szélén jön már a fehér nedű. Kis gecis szájával olyan cukin nézett, hogy nem bírtam ki és a fél tubus síkosítót felhasználva dörgölgetni kezdtem a makkommal a kis puncikát, és finoman löködtem. Éreztem, hogy egyszer csak szorít egyet a farkamon és egy nagy nyögést hallottam… Bement a feje és azt tologattam addig ki-be, amíg már a fél farkam bent volt! Megint elmentem, csak most a hasára és onnan toltam a szájába! Hihetetlen dolog és szép emlék marad.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!