A mosthatesóm nem sokat habozott, betette a farkát tövig a puncimba

A mostohabátyám lassan 30 éves, én 18 leszek nem sokára. A történet fantázia szüleménye, de szívesen benne lennék.Sokszor vagyok bátyámnál, mindig oda futok a problémák elől. Mindig megnéztem bátyámat, és ez kölcsönös volt, ugyanis bátyám szeretett régi típusú alsó nadrágokat felvenni, amiből néha-néha cigizés közben ki lógott a farka, nem tagadom, szívesen nézegettem. Egyik héten egész végig vele voltam, nála aludtam. Kicsit iszogattunk otthon, majd felvetette a kérdést, hogy nem-e fürödnénk együtt.

Természetesen belementem. Megengedte a vizet, és beszálltunk, meztelenül. Feltűnően nézte bátyám a melleimet, mondjuk szép nagyok. Mikor pittyegett a telefonom, és bátyám térdéhez térdeltem, hogy elérjem a telefont, megcsúsztam és kissé a puncim a térdén landolt, amitől felállt a farka. Elnézést kértem és bementem a szobába.

Mikor kijött, és leült a konyhára kimentem hozzá, beszélgettünk. Mikor begyújtottam a sütőt, bátyám a hátsó felemhez simult. Nem kell mondanom, nem gyújtottam be a sütőt, inkább kicsit mozogtam bátyám farkánál a fenekemmel. Bátyám lejjebb húzta a nadrágomat, majd teljesen le, és letérdeltetett, nem haboztam, bekaptam a farkát, és szépen szopni kezdtem, de bátyámnak ez nem volt elég, keményen elkezdte dugni a számat. Néha 1-1 levegő vételre elengedett, majd folytatta, a hasa az orromnak csapódott egy folytában. Mikor közel állt, hogy elélvezzen, rajt maradtam a farkán, és tele élvezte a torkom.

Bevonultunk a szobába, ekkor gyorsan letepert az ágyra, és elkezdett kinyalni. Azt hittem meghalok, olyan tempóval nyalt, mikor már-már kezdtem elélvezni, bedugta 2 ujját, az elvitt a mennyországba. Nem sokat habozott, egyszerre betette a farkát tövig a puncimba. Elkapta a nyakam, és keményen elkezdett kúrni, de úgyhogy már fájt, de annyira, hogy már élveztem. Nem kellett sok idő, bátyám belém élvezett. Láttam, hogy kezd kifáradni, így magamtól felvettem a kutyapózt, és ráhúztam magam a farkára. Először azt hittem szétszakad a fenekem, de a végére már élveztem.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!