Leszoptam a férfimodellt

Képzõmûvészeti fõiskolára jártam. Mindig is nagyon érdekelt a szobrászat a festés és rajzolás. Elsõ éves hallgatóként, minden újnak számított. Megtörténtek a beavatások, amikre még most is mosolyogva emlékszem vissza. Valamint a rajzórákra, amikor férfimodellt kellett vászonra festeni.
A máterem, ahova elsõ alkalommal beléptem, meglepõdtem gigantikus felépítése miatt. Gyönyörû padlóból kiemelkedõ oszlopai, és kiaggasztott festmények tarkították a falakat. Elõvette mindenki a rajzlapot, vásznat, majd tanítónk behívta modellünket. A test felépítését kellett lapra vetnünk, egy valódi modell alapján. Egy görög istenhez hasonlítható alak lépett be az ajtón. Testét, csak egy lepedõ fedte, amit, miután leült a helyére, le is vetett magáról. Kicsit elpirultam, mivel nemi szervét is pontosan láttam. Nem a méretén pirultam el. Az tökéletes volt, csak a helyzet, és lányos viselkedésem miatt volt a vörösség az arcomon. Pontosan szemben ült velem. Amíg rajzoltam szemembe nézett, és szemezett velem. Éreztem ahogy benedvesedik a puncim, mikor a szerszámát kezdtem el jobban kidolgozni. „Bárcsak a kezemben lehetne ez a gyönyörû farok” – gondoltam magamban, miközben rajzoltam. Már majdnem kész voltam az alkotással, amikor tanítónk miután végignézte a rajzokat, bejelentette az óra végét. Már mindenki összepakolta a rajeszközeit és a kijárathoz vette az útját, amikor én még bent az ecseteimet mostam el. A modell, késõbb megtudtam a nevét, Bobbynak hívják, felvette magára a lepedõt, majd mellém lépett.
– Megnézhetem a rajzodat, amit rólam készítettél? – kérdezte kicsit félénken.
– De a tökéletest, nem lehet tökéletesen lerajzolni, ugye tudod? – mosolyogtam el.
Amikor megnézte, csak annyit mondott:
– Te nagyon ügyesen rajzolsz! De ami a férfiasságomat illeti, teljesen nincs ki dolgozva, úgy látom. – Õ is elmosolygott. – Hogyha gondolod, még befejezheted a képet, szívesen modellt ülök még.
Nekem sem kellett több. Közelebb vittem a rajztáblát, és neki is láttam. Mivel nagyon melegem volt, levettem a pulóveremet. Az izgalomtól a pólómon duzzadt mellbimbóim kilátszottak, amitól Bobbynak is elkezdett a farka életre kelni. Próbáltam magamat lehígítani, de nem tudtam koncentrálni.
– Mi a baj? – kérdezte Bobby – Csak nem az álló szerszámomtól vagy zavarban. Megesik az ilyen.
– Meg szeretnélek érinteni, már nagyon izgatott vagyok! – mondtam.
Õ felállt a helyérõl, majd magához húzott és megcsókolt. Még levegõt is alig tudtam venni, olyan hamar történt minden. A kezeivel, már a pólómat húzta le rólam. Nem bírtam már magammal, és kezeim játszani kezdtek duzzadó szerszámával. Letolta rólam a melegítõalsót is. Leült a székre, én pedig leguggoltam elé, majd bekaptam méretes farkát. Õ a melleimet izgatta finom kezével. Hamarosan elélvezett és a számban éreztem forró nedvét. Újra számba vettem, és addig kényeztettem, míg újra kemény nem lett. Lehúzta rólam bugyimat, majd lassan ráültetett szerszámára. Vad csókolózásba kezdtünk, ujjával pedig csiklómat izgatta. Aztán felálltunk, én pedig rátámaszkodtam a székre, és hátulról jött belém. Éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni. Hamarosan el is mentem egymás után kétszer is. Õ pedig a forró spermáját hátamra lövellte. Lefeküdtünk a földre és kényeztettük, csókolgattuk egymás testét a forró események után. Alig vártam, hogy eljöjjön a következõ rajzóra.
Szinte minden alkalommal átadtuk magunkat az örömöknek. Kipróbáltunk minden formációt.
Szívesen emlékezem vissza ezekre a pillanatokra a fõsulis évekbõl. Felejthetetlen dolgok voltak, a bulik és összejövetelek mellett.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!