Márk puncit váltott

Az egész napom egy rohanás volt. Kezdődött azzal, hogy reggel elaludtam és csak úgy bedobáltam mindent a táskámba. Bent a munkahelyen kiderült, hogy a reportot, amit jövő hétre készítettem elő már holnap le kell adnom. De nem szeretem az ilyen meglepetéseket. És akkor azt már nem is említem, hogy 2 csomag várt két különböző postán a neten rendelt cuccaimmal. Grrr. Már csak abban bíztam, hogy az esti spinning kipucolja az agyamat és elfelejtem ezt az egész rohangálás-kapkodás dolgot.

Legnagyobb meglepetésemre sikerül időben elkészülnöm mindennel és mehettem a megváltó tekerős edzésre. Bevágódtam az öltözőbe, ahol a csajok már mind az utolsó simításokat végezték a szettjükön. Kinyitottam a táskámat és belém fagyott a vér. Nem hoztam nacit meg felsőt. Csak az edzős tangámat meg a sportmelltartómat tettem be. Ennyit a mai edzésről. Ezért hajtottam egész nap és most a célvonal elött fel kell adjam. Magamba roskadva ültem a padon. Sorban mentek kifelé a csajok elöttem. Legtöbbön egy forró naci meg egy felsőnek csúfolt melltartószerűség. Sima pamut franciabugyi van rajtam a sportmelltartót meg felvehetem felsőnek. Csak nem veszi észre senki. Amúgy is csak csajok járnak és az edző is egy harmincas nőci. Jaaaj, de ott stirölös Jani. Minden második-harmadik alkalommal előkerül és leplezetlenül bámulja a csajokat. Na mindegy majd a hátulra, a sarokba helyezkedem és akkor esélye sem lesz. Kihámoztam magam a farmeremből, beleugrottam az edzőcipőmbe, felpattintottam a sport melltartómat és teljes nyugalmat magamra erőltetve kilétem egy szál bugyiban és melltartóban az lány öltőzből. Amíg elértem a spinning termembe elmentem pár pasi mellett de szerencsére észre sem vették, hogy a ruházatom enyhén szólva is hiányos. Belibbentem a terembe és egyenesen a hátsó sarok felé vettem az irányt. Volt még szabad bicaj itt, mert a legtöbb lány szeret előre helyezkedni. Végig néztem a termen és megkönnyebbülve konstatáltam, hogy perverz Jani ma nem jött edzésre. Ági az edző még sehol, pedig már vagy 5 perce mennie kéne az edzésnek. Egyszer csak egy szemtelenül jóképű srác sétált be.

– Sziasztok lányok, Márk vagyok. Ági ma nem tudott jönni, én fogom helyettesíteni. – közölte a tényeket magabiztosan.

Azt hittem azonnal megnyílik alattam a föld! Rögtön az jutott az eszembe, hogy lepattanok a bicajról és elhagyom a termet olyan gyorsan, ahogy csak tudom. Aztán gyorsan beláttam, hogy ezzel csak felhívnám magamra a figyelmet. Úgy döntöttem maradok és megpróbálok észrevétlen lenni.

Elég jól mentek a dolgok. A bemelegítés alatt szinte észre sem vett. El volt foglalva az első sorban lévő cafkákkal, akik tették vették magukat neki. Az edzés második felében egyre gyakrabban nézett az én sarkom felé. Próbáltam nem észre venni és kerülni a szemkontaktust. De egyre gyakrabban tévedt a szeme rám és egyszer mintha valami villanást is láttam volna benne.

– Gyerünk lányok álljunk ki a nyeregből! Pumpáljunk! – ordította.

Most vettem csak észre hogy a hátsó falon lévő tükörből tökéletesen látta, amint az izzadt fenekemre tapadt bugyi farpofáim közé becsúszva tanga fazonra vált. Nem tudtam mit csinálni. Bárhogyan igazgattam, fészkelődtem pár perc után mindig bevágott. Egyre egyértelműbbé vált számomra, hogy a seggemet bámulja és hogy az indokoltnál többször kell a nyeregből kiállva tekernünk. Lassan már nem is zavart a dolog. Legyen ez a szerencse napja! Nem idegesítem magam ezen. Széthajtom magam és elfelejtem az egész napi szenvedést.

– Most dőljetek előre mintha egy lejtőn száguldanátok lefelé! Ez az! – kiabálta Márk.

Aham, szóval most meg a dekoltázsomba szeretne bebámulni. Hát legyen! Ha csöcsöket akar ez kis perverz, tőlem kap. Előre hajoltam és felkarjaimmal összenyomtam a melleimet, amitől szinte kipattantak a sportmelltartóból. Elkezdett felém sétálni és közben le se vette a szemét a kibuggyanó melleimről.

– Látom, jó formában vagy. – lépett oda hozzám mosolyogva.

– Köszi, igyekszem. És te milyen formában vagy? – lihegtem vissza tekerés közben.

– Most éppen elég kemény vagyok. – vágott vissza csibészes mosollyal.

– És a sorozat terhelést is bírod? – incselkedtem vele.-

– Alapjában véve maratonista vagyok, de a sprintek hozzák a változatosságot ez edzésprogramomba. – arcoskodott az edző.

– Próbára tennélek, de nem hiszem hogy bírnád a tempót. – kacsintottam rá pajzán mosollyal.

– Gyerünk, utolsó 10 perc! Hajtsuk meg! – fordult vissza a teremhez.

Az utolsó 10 többnyire azzal telt, hogy a számat nyalogattam, miközben csábos tekintettel méregettem a testét. Tudtam, hogy mit akarok és tudtam, hogy meg is fogom kapni. A 10 perc gyorsan elrepült én még picit levezettem a végén és figyeltem, ahogy a csajok körbe döngik Márkot. Láthatóan nem én voltam az egyetlen, aki a farkára pályázott a mai nap. Nyugodt voltam, már bemutattam a portfóliómat, jól tudja, hogy mit kap ha engem választ. A terem lassan elcsendesedett a lányok csalódottan az öltöző felé vették az irányt szembesülve a ténnyel, hogy a beugró spinning edző ma nem őket fogja megdöngetni.

– Itt vagyok! Tegyél próbára! – lépett oda hozzám miután lerázta az utolsó faszra éhes kis ribit is.

– Pattanj nyeregbe. Hadd lássam mit bírsz! 8-as fokozat, 75-ös fordulatszám, 3 percig. – adtam ki az első feladatot.

Felült a legközelebbi bicajra és tekerni kezdett a megadott paraméterek szerint. Könnyedén, minden erőlködés nélkül. Szinte nem is izzadt. Elismerésem jeléül ledobtam magamról a teljesen átizzadt sportmelltartót és ott álltam előtte egy szál csöcsben.

– OK, tekerd fel 14-esre és tartsd a tempót! – keményítettem be miközben markolászni kezdtem a mellemet.

Meg kell hagyni tényleg jól bírta a fiú a kiképzést. Hátat fordítottam neki és bokáig hajolva letoltam a francia bugyimat. Most már teljesen meztelenül kellettem magam előtte (leszámítva az edzőcipőmet), miközben ő a bicajon küzdött az életéért.

– OK, nem bírom tovább, nyertél. – kászálódott le bicajról.

– Hadd lássam mennyi vér maradt a farkadban! – térdeltem le elé és rántottam bokáig, ami elválasztott a farkától.

Legnagyobb meglepetésemre a farka úgy pattant ki gatyából mint a rugó. Kemény, vastag, lüktető fasz csapódott az arcomba. Gyönyörű volt. Fényes, feszes, nagy, igazán szopni való. Nem is vesztegettem az időmet. Bevettem a számba és behunyt szemmel szopni kezdtem. Ha azt mondom kő kemény volt nem túlzok, mintha egy acélpéniszre húztak volna bőrt. Soha nem volt dolgom még ilyen keménységű szerszámmal. Lihegett és zihált, de nem az élvezettől, hanem a még a bicajon hajtástól. Lehet hogy észre sem vette hogy a farkán dolgozom?!

– Te aztán érted a dolgodat, csajszi! – nézett le rám.

– Köszi! – mormoltam pici szünetet hagyva szopásban.

– Hogy is hívnak?

– Niki!

– Örvendek Niki! Amint azt már tudd én Márk vagyok. Ez a szopás megteszi kézfogás helyett.

– Részemről a szerencse! Ritkán akad ilyen szép faszra az ember lánya. – hízelegtem.

– Egy férfi megérzi, amikor egy nő szeret szopni… és te nagyon szeretsz…

– Kár lenne tagadom. Elég hiteltelen lenne egy fasszal a számban bizonygatni, hogy nem szeretek szopni. – erősítettem meg Márkot világképében.

– Srácok a kulcsot a pulton hagyom, már csak ti vagytok itt. Ha mentek zárjatok be! Sziasztok!-hallatszott a távolból a recepciós csaj hangja.

– Szia! -válaszolt neki Márk.

– Végig akarom nyalni az izzadt testedet mielőtt rongyosra kefélem a puncid! – fordult vissza hozzám.

Hanyatt fekve elhelyezkedtem a törülközőmön, széttettem a lábam és vártam a kényeztetést, mint egy elkényeztetett kis ribanc. Tényleg minden porcikámat végig nyalta, szinte már úgy éreztem, hogy nem is egy férfi kényeztet, hanem legalább három. A puncimat gyakorlatilag felfalta, és kétszer is orgazmus közeli állapotig nyalta a csiklómat. Természetesen a melleim is megkapták a magukét, nem is az volt a legizgatóbb ahogy a melleimet harapdálta és a befelé forduló bimbómat nyalogatta, hanem az ahogy véletlenszerűen a combomnak nyomódott a sziklakeménységű farka.

– Gyere, érezni akarom magamban a farkad! – lihegtem a fülébe.

– Éhes már a puncid a faszomra, mi? – mocskolódott Márk.

– Igen-igen! – nyüszítettem.

Nekinyomta masszív makkját puha kis puncimhoz és szép lassan centiről centire hatolt belém. Hihetetlen elégedettség és nyugalom árasztotta el a testem, ahogy a hatalmas fasz koppanásig ért bennem. Így tövig bennem pihent pár másodpercig Márk, feloldódva forró puncim ölelésében. Elégedettséggel szemlélte nyuszimba tövig mártott farkát. Kihúzta és a puncimat kezdte csapkodni. Újra bevezette a farkát feszes dombocskáim közé és kefélni kezdett. Lágy dorombolásba kezdtem a dugás ritmusára, mert a hatalmas szerszám úgy uralta a testemet, mint egy bábozó keze a bábot. Egyre keményebben dolgozott rajtam, teste az enyémek feszült és szorosan tartott. Egy brutális lökés után kihúzta belőlem a farkát és a fejem mellé térdelt. Imádok a hátamon fekve szopni, amikor a fasz kényelmesen a számba lóg és én nyalogathatom kedvemre a vérerest. Amint elérhető közelségbe került a fasz egyből a számba vettem és szopni kezdtem. Melleimet markolászta, amíg én a szájammal kényeztettem. Teljesen belefeledkeztem a szopásba és észre sem vettem, hogy Márk fokozatosan átvette az irányítás és határozott mozdulatokkal kefélni kezdte a számat. Koppanásig nyomta, ajkaimmal feszesen körbefontam a szépséget és szívtam miközben ő kifelé húzta a farkát a számból. Valamit nyüszögött a fogai közt, gondolom nagyot tetszett neki a ez kis trükköcske.

– Ó bazdmeg, ez nagyon jó! – dicsérte orális képességeimet Márk.

– Gyere térdelj ide elém, hátulról akarlak megcsinálni.

Készségesen négykézlábra helyezkedtem és vártam az újabb behatolást. Masszív farkával a puncimat simogatta…azt hittem mindjárt felrobbanok a kéjtől. Annyira akartam a újra magamban érezni a farkát.

– Gyerünk csinálj meg te állat! -szaladt ki a számból

Márk egy szót sem szólt beverte a farkát tövig a puncimba, amitől majdnem elélveztem. Megfogta csípömet és keményen kefélni kezdett. Összeszorított szájjal nyüszögtem. Tudtam, hogy most indult csak be igazán, hogy most fog csak igazán meghajtani. Falon lévő tükörben találkozott a tekintetünk, az arcomat bámulta. Élvezettel nézte ahogy eltorzult az pofim a farka nyújtotta örömöktől. Ő még mindig bírta, rendületlenül dugott, mintha csak egy rongybaba lennék. Nem sok volt már hátra nekem, nem is akartam magam visszafogni. Tetőtől talpig libabőrös lettem, szinte rázott a kéj. Márk látva hogy a másvilágon vagyok lelassított és végül kihúzta a cerkáját belőlem. Hanyatt feküdt és egykedvűen farkát verve várta, hogy magamhoz térjek.

– Gyere, lovagolj meg szépségem! – türelmetlenkedett Márk.

Lábai közé térdeltem és a számba vettem. Ugyanolyan kemény volt mint 20 perce mikor először ért az ajkaimhoz. Hihetetlen állóképességgel rendelkezett. Imádok szopni, de most rövidre zártam a nyalókázást, mert már nagyon bele szerettem volna ülni a faszba. Óvatosan be is igazítottam puncivágatomba és szép lassan bele csúsztam. Behunytam a szemem és ütemesen emelgettem a csípőmet, miközben Márk mellkasán támaszkodtam. Isteni érzés volt a kőkemény cerkán csúszkálni, csak magamra figyeltem, minden más megszűnt körülöttem. Nem tudom mennyi ideig hintázhattam így Márkon, de úgy éreztem mintha az idő is megszűnt volna körülöttem. Egy női hangra riadtam fel.

– Sziasztok! Nikit választottad?! Én is őt ajánlottam volna! – Ági az edző állt az ajtóban.

Annyira meglepődtem, hogy szinte belegyökerezett a földbe a lábam, illetve belém gyökerezett Márk farka. Ági szikrázóan gyönyörű harmincas nő. Feszes testét és kerek fenekét minden csaj irigyelte az órán. Egy fehér pánt nélküli koktélruha volt rajta, ami tökéletesen kiemelte hibátlan napbarnította bőrét és hívogató dekoltázst formázott kerek melleiből. Jól ismertem a testét. Sokszor legeltettem rajta a tekintetemet az öltözőben, mikor úgy hittem, hogy nem látja.

– Mi van?! – húztam fel a szemöldökömet olyan magasra, hogy szinte összeért a hajvonalammal.

– Márk szuper kanos volt, ezért felajánlottam neki a vadász lehetőséget az órámon. Ahogy látom élt a lehetőséggel. – válaszolta Ági szinte flegmán.

– A csaj egy istennő. Tökéletes test, forró, szűk punci és ami a legfontosabb imádja a farkamat. – dicsért meg Márk.

– Nem jobban, mint én! – nézett vágyakozva Ági Márk férfiassága felé, ami még mindig tövig bennem volt.

– Gyere, nem vagyok irigy. – invitáltam Ágit.

– Hát ne is legyél. Márk nálam van napi használatban, igazából itt te vagy a vendég.

Hopszika, bocsika. – sütöttem le a szemem szemérmesen.

Mire felnéztem a zavarodottságomból Ági már anyaszült meztelen volt. Márk intett neki, hogy üljön az arcára ő pedig készségesen elhelyezkedett velem szemben. Zavarodottan mosolyogtunk egymásra, én koppanásig ültem a pasija farkán, ő pedig tőlem egy méterre éppen a nyelvét lovagolta meg.

– Szeretnéd megfogni a cicimet? – kérdezte Ági. Mert én nagyon szeretnék belemarkolni a tiédbe!

Gyengéden megfogtam a kezét és a mellemhez érintettem. Egyből rámarkolt, nem kellett neki több bátorítás. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Magam is meglepődtem, hogy ilyen kezdeményező vagyok egy nővel szemben ráadásul egy idősebb nővel szemben. Áginak olyan szexuális kisugárzása volt, amit mindig is éreztem, de próbáltam lefolytatni magamban. Amint ajkaink szétváltak, a fülembe súgta:

– Dőlj hátra, látni akarom ahogy a pasim farka ki-be csúszkál a puncidban!

Hátra dőltem tökéletes rálátást nyújtva számára a nunimra.

– Gyerünk keféljed a csajt! – buzdította Ági a fickóját.

Márk pumpálni kezdett alattam egyre gyorsuló tempóban. Ági megbabonázva figyelte ahogy a hatalmas fasz tövig siklik belém és csúszik ki belőlem makkig. Kezeimen támaszkodva hátraszegett fejjel nyögdécseltem kiélvezve a dorong minden centijét. Márk lassítani kezdett és én tudtam, hogy lassan át kell engednem a faszt eredeti tulajdonosának. Pihegve felemelkedtem róla, Ági egyből rábukott és gyengéden nyalogatni a makkját.

– Isteni ízed van Niki. Soha nem volt még más nő ennyire zamatos a pasim farkán.

– Köszike! – pirultam bele a bókba.

Ági hanyatt vágta magát és Márk tudta is a dolgát. Egyetlen lökéssel tövig hatolt belé és vadul kefélni kezdte. Nem nagyon adott neki időt felkészülni a menetre, egyből csúcsra járatta a csajt. Pár perc után pozíciót cseréltek és kutyapózban folytatta Márk a kefélést. Ez most még szenvedélyesebb volt. Márk marokra fogta a nő haját és rövid pórázon tartva kefélte tovább. Láthatóan Ági ezt nagyon élvezte, bestiális hangokat adott és a saját kezét harapta. Egyre kellemetlenebbül éreztem magam, mint tétlen harmadik. Én is négykézlábra helyezkedtem szorosan Ági mellé és kitoltam a fenekemet, reménykedve, hogy esetleg én is kapok még faszt ma este. Lábaim között hátra nyúltam és a puncimat kezdtem simogatni. Éreztem Márk kezét a fenekemen és a hüvelykujja és szép lassan megtalálta az utat a nunimba. Ági egyre hangosabb lett és remegni kezdett. Minden bizonnyal a csúcsra ért.

– Márk puncit váltott és már engem kefélt, hangosan csattogott a seggemen minden lökése.

– Engem is úgy bassz meg, mint Ágit! – kértem egy keményebb menetet Márktól.

Semmit nem szólt, csak megmarkolta a hajamat és még erősebb lökésekkel kefélt. Istenien csinálta. Szerettem, ha keményen meghajtanak, de ő egy újabb szintre emelte a vad kefélést. A cicijeim csak úgy lobogtak a dugás ritmusára. Ági hanyatt fekve becsúszott alám és a melleimet kezdte nyalogatni. Eddig még egyetlen partnerem sem hagyta ki ezt a lehetőséget. Legyen férfi vagy nő. Viszonoztam volna a csöcsörészést, de Márk szorításában és örült kefélésében esélyem sem volt rámozdulni a cicijeire. Ági lassan lejjebb csúszott rajtam és már puncim magasságában járt. Márk elengedte a hajamat, Ági testére borultam és a punciján pihentettem az arcomat. Márk lassított a tempón és hosszú kimért mozdulatokkal kefélt tovább. Gondolom Ági a golyóit nyalogatta, de ezt nem tudhatom mert én puncija puszilásával voltam elfoglalva. Márk fújtatni kezdett és szinte teljesen abbahagyta a mozgást a puncimban. Kihúzta a farkát belőlem és erősen belemarkolt a csípömbe, morgott mint egy medve és pár másodperc múlva már éreztem amint meleg spermáját a puncimra lövi. Ági akkurátusan nyelte be a lefolyó spermát és nem szégyelt a dolgok elébe menni és a puncimat is megkörnyékezni a nyelvével. Szép tisztára nyalta a puncimat miközben én Márk farkának utóáploásával voltam elfoglalva. Márk egyértelműen bekerült életem legjobb vérereseinek Top 3-jába.

Nos, egy pokolian rosszul indult nap azzal végződött, hogy a spinning oktatóm egy vadidegen férfi gecijét nyalogatja puncimról. Soha rosszabb napot!


One Reply to “Márk puncit váltott”

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!