Szexi kirándulás nagy dugásokkal – idősebb férfivel szexeltem

A neten ismertem meg egy tőlem jóval idősebb pasit, akit sohasem láttam fotón, csak az első találkozás alkalmával. Kifejezetten jó pasi volt. Másodszor egy kis kiruccanásra hívott, és az autó hátsó ülésén ért véget az éjjel egy kiadós dugással. Már késő este volt, amikor a kiruccanásnak vége lett, és beültünk enni egy helyre. Nyári éjjel volt, miniben voltam, meleg volt a levegő. Rendeltünk gyrost, és kellemes beszélgetés közepette elfogyasztottuk.

Majd mellém ült, és míg ittuk a hűsítőt, egyre közelebb hajolt, majd lassan szájon csókolt. Kellemes volt, viszonoztam. Kimentünk az autóhoz, odahúzott.Éreztem, hogy áll a farka keményen. Egyikőnk sem szólt, beültünk az autóba, és pár perc kocsikázás után egy elhagyatott helyen megállt. Tudtam, hogy megkívánt, fiatal voltam, ő jóval idősebb, s dugni akart. Elkezdett simogatni, csókolni, keze bejárta a testem. – Gyere, üljünk hátra, ott kényelmesebb. -invitált, s kiszálltunk, átülve a hátsó ülésre. Még hevesebben simogatott, mellem igen tetszett neki. – Szép nagy melleid vannak, de ruha nélkül még jobb-suttogta, és kihámozott a felsőből, majd a melltartóból. Amikor meztelenül látta két mellem, felnyögött. – Gyönyörűek édes-cirógatta őket finoman. Sóhajtva nyugtáztam amit csinál, majd lehajolt, és nyelvével megérintette.

Szopni kezdte a mellbimbóm, s erre a kéjes érzésre combom is szétnyílt. Egyre jobban nyögtem, sóhajtoztam. – Felizgattalak? -nézett fel, és közben tovább simogatta, majd nyelvét a számba dugta. Eszméletlen jó volt. Eközben szoknyámat lehúztam. – Ez az, édes, vetkőzz. Hadd lássam a puncidat. – kérte, s nézte, ahogy leveszek mindent. Ő is levetkőzött teljesen. Állt a farka. Lefeküdtem az ülésre, ő mellettem térdelt. Majd felfalt a szemével, keze elindult. Felizgatott, hogy egy idős pasi ennyire begerjedt rám. Mellemet simogatta, szeme csillogott, keze egyre lejjebb haladt. Szakadozva vettem a levegőt, mert éreztem, ha a puncimhoz ér, elélvezek, csupa nedvesség volt. Keze becsúszott a combom közé, kéjesen felnyögtem. – Gyönyörű tested van bébi, csupa erotika, kéj vagy. -nyögte halkan -s micsoda lucskos puncika-simogatta lassan, majd odahajolt, és csókolni kezdte a szeméremdombot, majd széthúzta a puncim, és ohhh, nyalni kezdett. Élvezettel nyögtem, dobáltam magam az ülésen.

– Élvezz bébi, ez az. – Ahhh, nagyon jó, csináld még.-sóhajtoztam. – Rég voltam ilyen nővel, fiatal, szexi… nagyon kinyallak – lihegte, s tovább ingerelt. Felnéztem. Míg a puncim nyalta, verte a farkát. Halk nyögést hallottam, elélvezett. -Ne haragudj, de olyan érzéki vagy, elmentem tőled. Közben sikítva elélveztem a nyalástól én is. Kicsit megpihentünk. Nem tudtam, mi következik, megdug, vagy elválunk. A sötét autóban elől kotorászni kezdett. Egy óvszert vett elő. – Nem hagyom ki, hogy egy jó nő itt az autóban, és ne keféljem meg. Felhúzta az óvszert, az ülésre térdelt, és maga felé húzott. Alig fértünk el az ülésen. Megfogta a farkát, és a puncimhoz tette, s benyomta. – Eszméletlen jó-nyögte. -s dugni kezdett. Eleinte semmi extra, csak sima dugás volt. Majd felült, és az ölébe ültem, egyenest meredező farkába. Így én is szeretem. Mozogni kezdtem rajta, nagyon élvezte, mellem simogatta. Egyre gyorsabban mozogtam, nyögéseiből tudtam, nemsokára elélvez.

Nem kedvelem az óvszert, de ez valami extra lehetett, mert éreztem, hogy én is elélvezek. Hangos nyögéssel a pasi el is ment, s én utána. Kicsit pihentünk, beszélgettünk. – De jó lenne benned gumi nélkül is – mondta. – Szűk punci, nedves ahogy kell, hmmm, érezni fasza érzés lehet. – Hát érezd! – mondtam kéjesen, és beleültem a farkába. Megrezzent, ránéztem. – Mi a baj, nem jó? Mosolyogva válaszolt: – De, nagyon is jó… megborzongtam, micsoda kellemes pina vagy. Felnevettem, és lovagolni kezdtem. Nekem is jobb volt óvszer nélkül dugni. Nagyon ki lehetett éhezve egy pinára, mert elélvezett másodjára is, de időben kihúzta, s rám engedte a meleg spermát. Még egyszer jól kinyalt, s persze akkorát élveztem, hogy beoszthattam egy hétre. Majd elindultunk. Nem egy kellemes egy autó hátsó ülésén dugni, de rég dugtam, és ő is, ezért jó volt. Még párszor találkoztunk, megdugott, volt, hogy gyors menetben, annyira felizgult rám. Mára azt sem tudom ez a pasi merre van, mit csinál. Talán most is éppen egy fiatal csajt kefél.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!